Ems är äntligen här och jag är ledig i en hel månad, älskar livet!!!! Vi har endast badat, solat, ätit och yogat hittills och räknar med att fortsätta på samma spår ända tills mitten av Juli. Denna månad ska dokumenteras här i bloggis så jag kan se tillbaka på dessa fina minnen en annan vacker dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min lilla kanin som först hette pancakes efter Summers kanin i OC. Nu heter kaninen marshmallow tror jag. Ser verkligen ut som en that's why. Love!!!!!

Likes

Comments

Senaste veckorna more like senaste veckornas HELGER. 2/7 dagar i veckan är mitt liv oftast (inte alltid ens) härligt som det ser ut på bild, 5/7 dagar, not so much alls. Älskar ändå att dokumentera när livet är trevligt och tar hellre än nap än att föreviga otrevliga stunder ni vet. Nästa vecka kommer Erika och hälsar på mig igen och det ska bli SÅ ROLIGT!!! Längtar så! I juni kommer min lilla Ems i fyra (nästan fem) veckor och är så taggad på det med!!! Kom och hälsa på mig alla, saknar mina svenska vänner ska ni veta! <3

Likes

Comments

Jag kan verkligen inte vänta tills vi flyttar och får vårt alldeles egna boende. Just nu hyr jag ett rum med eget badrum, men delar kök och vardagsrum, det är både dyrt och omöjligt att inreda precis som jag vill då. Därför är jag SÅ glad att vi ska flytta till Haiku (djungeln bror) där Taylor tillsammans med sin moster äger ett hus, som numera ska bli två boenden. Vi kommer alltså ha vårt alldeles egna vardagsrum, kök, sovrum och badrum och slippa betala hyra för att äntligen också kunna spara pengar. Annars tvingas vi spendera 26 kronor på en avokado (nej, tänker inte leva utan avokado) PLUS att betala galen hyra för ett rum. Men detta förklarar hur dyrt det är. Vill ju kunna resa till Tahiti, Maldiverna, Bali, Australien jag med! SÅ avis på alla er som är ute och reser nu, ni är goals!! <3 DOCK, har jag en stark känsla av att jag kommer spendera en hel del pengar på inredning också. Försöker allt jag har med att satsa på minimalistiskt va. It's all about that balacane doe!!

Likes

Comments

A little update out of nowhere. My love for flowers is unexplainable and the ocean is so beautiful. I'm working working working right now and we have plans to move into our own place. I'm beyond excited to decorate decorate decorate and spend countless hours on Pinterest. I swear if I had all the money in the world I would live in the most beautiful house.

En liten uppdatering från ingenstans. Min kärlek till blommor är omöjlig att förklara, blir SÅ LYCKLIG. Jag bara jobbar i princip konstant just nu, eller det känns så i alla fall. Vi planerar också att flytta snart, till ett äntligen helt eget space. LÄNGTAR SÅ, till att få inreda precis som jag vill!!! Lovar att om jag hade haft alla pengar i världen hade jag haft världens finaste hem. Aj, det är så dyrt, hur ska jag få ihop detta? Äsch, det måste lösa sig tänker jag då.

Likes

Comments

Världens bästa matdag. Älskar söndagar. Vi har legat i sängen precis hela dagen, tittat på OC och endast gått upp för att äta mat. Frukost bästa smoothie bowlsen och en blåbärsmuffins från Whole Foods. Lunch livets burgare, med mina favoritbuns och vegan ost!! Plus att vi köpte oyster mushrooms och stekte i bbq kryddor, salt och peppar och åt potatis till, älska. Nyss gick vi ner igen för middag, tofu scramble och favoritbunsen igen med ost. Jag är kär i mat. Nu är vi tillbaka till OC. Läs om ni bryr er om vad jag äter, annars inte. Måste ventilera min extas.

Likes

Comments