• Twitter
  • Instagram
  • Snapchat
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw

Daily

​Det har varit en sjukt jobbig vecka, att det är helg nu uppskattas mycket. Något mycket roligt är att jag åker med Rebecka till Göteborg imorgon. Det blev väldigt spontant att jag skulle följa med, det kom på tal idag och bekräftades lite över sju ikväll. Spontant är kul. Jag kommer förhoppningsvis ha en toppen helg. Ska ni göra något roligt? 

- Rebecca

Likes

Comments

Musik

Alltså jag har inga ord...så jääävla fet låt!!! Jag dör.

- Rebecca

Likes

Comments

Foto

I söndags tog  jag och gänget en lång och härlig höst promenad runt kanalen. Det var verkligen så mysigt!! Det var sjukt länge sedan jag gjorde något sådant, jag måste verkligen börja göra detta oftare. 

- Rebecca

Likes

Comments

The Flawless Pod

Vi har varit väldigt sega med att få upp avsnitt på senaste, men de läggs upp sakta men säkert. Här har ni iallafall de avsnitten vi fått upp en så länge ;) Det ligger även numera på youtube, det är inte ultimat men det funkar.

- Rebecca

Likes

Comments

Daily


Tjosan allihopa!! Här ovan ser ni bild på mina nya naglar och även en ny kappa faktiskt. Riktigt nice. Jag borde kanske uppdatera er om att bion i lördags var super bra, verkligen en bra film. Annars då?.. Jag har börjat spela song pop, väldigt roande. Skolan ger mig dödslängtan, skoja, nej men ser verkligen framemot höstlov. Något som däremot ger mig livsglädje är att Drake kommer till Stockholm i mars nästa år, tanken är att jag och Othilia ska försöka få biljetter. Med tanke på att jag inte gick på Bieber, så kommer mitt liv fallera om jag inte får gå på Drake. Liksom jag kan inte missa både Bieber och Drake, det finns inte på kartan att jag missar Drake nu.

- Rebecca

Likes

Comments

Film

Detta är filmen jag ska se idag, jag har läst böckerna och jag verkligen älskar dem!! Jag hoppas verkligen att filmen är bra, dock kan jag se utav trailern att döma att de har ändrat en del saker, men det är ibland nödvändigt för att få en bra film. Dessutom står Tim Burton bakom filmen, så en lär nog inte bli besviken. Jag ser verkligen framemot att se den.

- Rebecca

Likes

Comments

Daily


Igår gjorde jag och Rebecka något som ni lär märka i framtiden, men jag tänker inte säga vad ännu.. Linnéa var även inne i stan (hon hade klipp tid och det blev så så fint!) så vi möttes upp, vi käkade sushi, vilket aldrig sitter fel, och det var mycket trevligt. Något som är mindre trevligt är att det är storm ute, vet inte om det är det idag för ärligt talat har jag inte varit ute idag.. Jag hatar verkligen när det blåser (mycket), inget ligger som det ska och det blir super kallt såhär års. Håller ni inte med mig??

Idag ska jag försöka få lite plugg gjort, dock har jag sovit bort halva dagen, somnade en aning sent igår... Det blir alltid så när jag är ledig, super jobbigt. Jag brukar alltid försöka gå upp skapligt på helger, för att få ut så mycket som möjligt av dagen, dock brukar det aldrig gå vägen. Ikväll blir det idol tittande och förhoppningsvis tacos. Imorgon har jag nageltid och på kvällen ska jag faktiskt på bio, längtar!!

- Rebecca

Likes

Comments

Daily

Hej alla fina! Jag hoppas att ni ätit massor av kanelbullar idag, det är ju faktiskt kanelbullens dag. Vi gick och köpte lite bullar idag, vi hade hål och var hungriga så då passade det bra med en bulle. När jag kom hem idag stod även pappa till min förvåning och bakade bullar, den lyckan som uppstod inom mig var stor :)

Likes

Comments

Daily


Bilder från när jag, Anna och Rebecka väntade på bussen, jag tyckte att det var lite fint med solen haha..

Ja ni, min måndag har varit helt okej. Finns inte jätte mycket att sägas om den, det var en helt vanlig måndag typ. En sak som dock gör mig väldigt glad är att vi har studiedag på både torsdag och fredag. Det ska bli såå skönt!! Har en så länge en sak planerad då (och plugg men..), men jag får väl helt enkelt se vad som händer mer. 

Nu ska jag sova, är i stort behov av sömn. Hoppas ni haft en bra dag!!

- Rebecca

Likes

Comments

Instagram @rebeccaschilling