Jeg ved godt jeg ikke skriver meget om mine drenge men nu skal i hører hvorfor!

Mine drenge er store og har en mening!
Det betyder meget for mig!

Mine drenge ønsker ikke at jeg ligger eller tager billeder af dem der skal på offentlige medier. Det respekterer jeg selvfølgelig! Derfor er det virkelig begrænset hvad der bliver lagt ud der.

Så det på plads.

Xoxo

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Mia-Malia Isabella Alex s.n. Johansen.
2 år.

Den 30 september 2015 blev jeg endnu engang beriget med det smukkeste lille pigebarn. Den helt unikke Isabella.

Efter en hård omgang med kejsersnit, vidste det sig min lille mus ikke kunne lave “puha” selv og hendes 1,5 år gik med afførrings middel og massør samt zone terapi. Kolikken indtog os desværre også d vores lille mus var kun 1,5 mdr gammel og forsat til hun var hele 6 mdr. Nøj en start vi havde sammen, jeg troede aldrig jeg ville overleve dette, men hver eneste minut jeg kunne nyde dine smil, dine smukke øjne det kiggede på mig og alt det du gav mig i så lille en alder glemmer jeg aldrig.

Nu du 2 år og 4 mdr. Du så stor, så dygtig. Skråler “halleluja” sangen på fuld knald, er så dygtig til at hjælpe med alt fra tage af bordet, ordne vasketøj, opvask osv. Du så dygtig til at snakke, og forstå ting. Du så kærlig, så helt igennem fantastisk! Du og dine brødre er hele mit liv. Du har nu afsluttet vuggestuen og eventyret forsætter fra på mandag i børnehave gruppen, så ambivalent et forhold jeg hat til det. Du slet ikke så lille mere, du så stor en pige nu og jeg er så glad! Jeg kan slet ikke beskrive med ord hvad I alle tre har gjort for mig.

I alle tre er så forskellige børn, og alligevel så fylder i hele min verden! Jeg elsker jer alle tre så højt. I er mit åndedrag, mit hjerteslag, min tankegang, HELE min verden.

Jeg føler mig som verdens heldigste kvinde.

Tak kæreste øverste magtet for jeg måtte opleve dette i mit liv - meget møg har jeg tilbragt i min hverdag og min fortid og meget lidt har jeg fortjent men alt har jeg alligevel værdsat! Jeg har lært en masse, jeg har oplevet livet på godt og ondt og jeg passer på det jeg har nu. Jeg værdsætter det meget!
At være en god mor kommer ikke af sig selv - mine børn er små spejle af mig selv og deres far og jeg smiler stort hver gang jeg ser jer. I har fået vendt mit liv og tankegang om og det gør mig lykkelig.

Tusind tak
🙏🏻🌹❤️

De aller bedste hilsner
R. Sandø

Likes

Comments

Godmorgen alle sammen.

Så startede drengene i skole igen og underligt nok var Liam enormt frisk i dag. Vi havde en fantastisk morgen.

Ella er afleveret i vuggestue og nu der lige en time til jeg skal afsted op arbejde.
Hverdagen er startet og det gør mig meget glad.

Hvordan er jeres morgen gået? Er jeres børn også startet i dag?

Dbh.
R.sandø

Likes

Comments

Gud hvor blev tiden dog af?

Isabella starter i børnehave på mandag.
Det er så stort og alligevel med sorg hun skal forlade sin dejlige vuggestue.

Jeg har haft den mest fantastiske vuggestue og de mest vidunderlige pædagoger. Vi har haft SÅ godt et samarbejde og jeg har ALTID følt mig hørt, og velkommen. De har altid været der for mig men mest af alt MIN DATTER.

Isabella elsker sin vugger og har altid gjort det og nu starter et nyt kapitel.
På mandag afleverer jeg min lille mus i børnehaven og det bliver så stort et eventyr. Et helt nyt eventyr vi kommer ind i.

Vi er så klar, eller Isabella er i hverfald ;)

Begge mine drenge har gået i den børnehave og de kender mine behov og vigtigst af alt kender jeg deres krav til mig som forældre og krav til min datter.
Så vi rå hygger i den her uge i vuggestuen og på mandag møder vi stærkt op i børnehaven - super klar til nye udfordringer og et nyt eventyr.

De bedste hilsner
R. Sandø

Likes

Comments

Så er det nye år startet.

Hvor er det fantastisk, virkelig helt igennem skønt!

Jeg glæder mig så meget til at se hvad dette år bringer mig og mine kære.

Vi havde så fantastisk en nytårsaften, vi havde gæster og hyggede os så meget!
Hvad med jer? Havde i en god aften?

Jeg glæder mig så meget til at fortælle jer meget mere om mit liv og mine tanker i det nye år.

Tusind tak for alle jer der allerede nu har fulgt med hvor er det fantastisk!

Xoxo
R.Sandø.

Likes

Comments

Rigtig tit bliver jeg spurgt ind til min smukke engel. Det tænker jeg at jeg ville svare på her.

Det er et meget, meget personligt emne for mig og derfor tænker jeg også at nogle måske kunne forstå det hvis jeg skriver om det her.

Jeg elsker min datter, ingen må nogen sinde tvivle på det! Ingen ville nogen sinde kunne tage hendes plads i mig. Derfor skal vi lige have på det rene at Isabella eller Liam på ingen måder er et “plaster på såret” over Malou.

Malou bliver 10 år den 4.7.2018 og jeg vil aldrig nogen sinde kunne ændre på det der er sket og jeg ville for alt i verden give alt hvad jeg ejer for at få hende tilbage det tror jeg de fleste ville gøre.

Jeg glemmer aldrig hende, sorgen, smerten eller synet af hende. Men nogen gange tror jeg også at jeg holder fast i sorgen fordi jeg ikke aner hvordan jeg kommer ud af den, og fordi jeg er så bange for at glemme hende. Jeg er aå bange for at miste det sidste jeg har af hende.

Jeg husker jeg stod en kold morgen, jeg skulle have Isabella med ud og hendes hue lå hos hendes far. MØG!! Jeg havde malous kasse stående inde på værelser (som jeg stadig slæber rundt på og vil jeg gøre til den dag jeg dør! ) der i lå Malous lille hue, men jeg nægtede simpelthen at bruge den! Så jeg stod med en lille mus der ville få kolde øre, eller bruge min engels hue! -nej tænke jeg! -og så lavede jeg en hue ud af en stof ble.
Lidt sjovt men for mig var det i den kasse så helligt som noget kan blive!

Jeg besøger ikke Malous have særlig meget, det spørg folk rigtig meget ind til! Og jeg er ærlig og siger det gør jeg virkelig ikke. Ikke fordi jeg ikke har tiden, overskuddet eller ikke vil det! Men fordi jeg føler stadig jeg har hende her hjemme, her hos mig.

Den dag hun blev født viskede jeg til hende i mens hun lå på mit bryst og “sov” at jeg aldrig ville være væk fra hende, at jeg havd hende i mit hjerte hver eneste sekundet af mit hjerte liv. Alt når jeg holdte min hånd på mit hjerte ville jeg kunne mærke hende. Hver endte dag tænder jeg lys for hende, i mens jeg ser på flammen er mine tanker hos hende. Så kigger jeg op på himmelen og siger “godnat min prinsesse” .

Jeg besøger hendes sten når jeg kan mærke JEG har behov for det, for på den måde kan jeg styre det. På den måde fungerer det for mig.

Jeg er SÅ bange for at jeg pludselig får et tilbage fald og ender der igen hvor jeg ikke er i stand til at tage vare på mine børn, mig selv eller mit liv, der jeg var den gang jeg måtte sig farvel til hende. Der er jeg virkelig bange for at ende igen. Derfor er det så vigtigt for mig at jeg kan besøge hendes have når JEG føler styrke til det.

Når jeg står og ser på hendes smukke smukke sten rammer virkeligheden mig. Sandheden står overfor mig, sådan som verden gik, sådan som nogle ovenfra mente det skulle ende. Jeg skulle miste en sund, rask, helt igennem og fuldstændig perfekt lille prinsesse. Jeg skulle føde og miste mit barn. Jeg skulle leve med den smerte resten af mit liv, det savn! Det Tom rum! Uden at nogen, nogen sinde ville kunne forklarer mig HVORFOR?!

Smerten har jeg accepteret og savnet bliver aldrig mindre! -men man lærer at leve med det!! Det er det eneste jeg kan sige.

Jeg ved godt jeg har delt ud af mit liv, i stor stil! Men ind i mellem er der bare nogle ting jeg rigtig gerne vil holde privat! Ikke sagt at jeg ikke vil snakke om det, men nogle dage føler jeg mit ikke stærkt nok til at tale om hende. Derfor svare jeg bare ikke på beskeder om hende ind i mellem.

Jeg har fundet ud af at får at jeg kan stå, for jeg kan trække vejret og smile oprigtigt så er der nogle ting jeg er nød til at være privat om. Det får man hug over men det er altså mit liv og jeg vil rigtig gerne dele ud men man må altså ikke forlange for meget det håber og ber jeg til at folk kan forstå.

De bedste hilsner
R. Sando

Likes

Comments

​Se da lige en så smuk Ø jeg er så heldig at bo på! Her får tankerne frit løb, energien får lov til at vokse og jeg mærker mig selv helt inden i når jeg sidder her og ser ud. Svalerne flyver over hovedet på mig og vandet er i syne. Netop lige her finder jeg mig selv, lader jeg op. Mærker jeg efter og får tankerne frit løb. 

Når man syntes alting bliver lidt for meget, når alting fylder for meget, eller når det gør ondt inden i og man bare har brug for fuldstændig RO! Er det her jeg finder det. 

Likes

Comments

Godt nytår alle mine skønne følgere❤️

Så starter endnu et nyt år, og for mig et nyt sted og blogge oven i hatten.

Livet er
fyldt med så mange fantastiske gaver hen af vejen. Man har kun et liv. Man må ikke stresse for at nå næste dag, for om et øjeblik så har du mistet endnu en dag i dit liv.
Træk vejret og husk at få fusserne op og nyd din kaffe.

Smil til verden og den smiler til dig.

Havde i en god juleaften? Det havde vi i den grad, børnene havde en fest og fik en masse kærlighed fra familien og ikke mindst en masse fantastiske gaver.

Deres ønsker blev opfyldt denne her jul, altså alle deres julegave ønsker, utroligt nok! -for syntes nu nok deres ønske lister var lange nok
😜

Nu starter et nyt år lige rundt om hjørnet og jeg sidder og spekulerer over hvad der blev af det år? Hvad skete der i det år? Hvad lærte jeg i det år?

Jo ser I, i mit liv skete der en masse fantastiske ting, der skete også nogle tab og jeg mærkede sorgen og samtidig kærligheden! Jeg lærte at mærke efter i mig selv, at jeg skulle kunne se
mig selv i øjnene og jeg skulle kunne tage ansvar for mine handlinger.

Jeg betroede mig selv at sandheden var det vigtigste, at jeg skulle give afkald på min vrede, mit had, min fortid og mine dårlige tider igennem livet.
Jeg lærte at jeg faktisk får hvad jeg giver ud, og føler jeg mig uretfærdigt behandlet så var der kun en ting der virkede og det var at åbne min mund og sige hvad jeg følte og hvordan jeg havde det inden i.

Jeg lærte også at mine børn er det vigtigste, faktisk aller vigtigste jeg har og hvor utrolig priviligeret og heldig jeg er at jeg kan tilbringe SÅ meget tid sammen med dem hver eneste dag. Jeg mærker deres kærlighed konstant og deres varme. Jeg blev fyldt op!

Samtidig skete der det at jeg tog et valg jeg vidste bestemt ikke faldt i god jord hos nogle, og at nogle ville føle sig trådt på og der var ikke min hensigt! Tværtimod var min hensigt at vise at JEG GÅR MINE EGNE VEJE! Jeg
JEG BLEV SELVSTÆNDIG!

Aldrig har jeg troede mere på noget andet end det her og jeg må sige jeg har virkelig været heldig! -ellers har jeg bare virkelig arbejdet for det
😏🙈
Intet kommer af sig selv!

Faktisk har jeg netop i december mdr. Haft et møde med nogle skønne mennesker og vi har nu besluttet at endnu en afdeling åbner og det bliver et vildt år forhåbning!
Men som folk ved så kommer INGEN TING af sig selv! Der skal knogles og der skal arbejdes!

Men samtidig har jeg ALDRIG været mere tilfreds med mit liv end jeg er lige nu!

Jeg startede et lille lokalt firma det viste sig at være stor interesse for.
Pludselig står man med en afdeling mere der skal åbnes og det er altså for vildt!

Mine tre skønne børn er så fantastiske og jeg elsker at være så tæt ved dem!
Isabella begynder i børnehave den 8.1.2018, hvor blev tiden dog af?
Malick går i 5 klasse og er så fantastisk dygtig! Jeg er så stolt af ham!
Han er begyndt til spejder hver mandag, og resten af ugen efter skole tilbringer han i sin klub! Bortset fra fredage der har han “fri” (hver anden fredag smutter han dog til Esbjerg og hygger med sin farmand!)
Liam går i 1 klasse og er bare den aller bedste store -og lille bror man kunne tænke sig!
Han er sådan et kærligt menneske og jeg har slet ikke kunne forstå hvordan jeg har kunne være væk fra ham en uge nærmest af gangen da han boede alene med sin pappi. Nu vi heldigvis sammen konstant og det er en sand lykke!

Alting går så fint!

Nu håber jeg i følger med på den nye blog og læser med i mit univers.

Rigtig godt nytår.
R.Sando.

Likes

Comments