Den 3 januari- 5 februari flyger jag till San Diego, Kalifornien, USA för att studera engelska där en månad. Jag kommer att resa helt på egen hand och har därför startat upp en blogg så att ni här hemma kan följa mig under mitt äventyr i USA. Det är min första vistelse till USA och jag tycker det ska bli väldigt spännande.

Jag kommer under januari/februari månad att läsa på en skola som heter Connect English Pacific Beach som är en språkskola för internationella studenter som vill lära sig/bli bättre på sin engelska. Jag kommer bo hemma hos en fransman som heter Mathieu, också i Pacific Beach,. Mathieu är en känd för att vara en bra hyresvärd och har fått väldigt bra recensioner, vilket känns väldigt tryggt för mig.

Varför jag har valt och göra den här resan är att jag dels vill förbättra min engelska, dels för att jag alltid har velat besöka USA och dels för jag hatar den svenska vintern (speciellt januari månad). Så varför inte slå alla flugor i en smäll när jag fortfarande är ung och inte har några barn? Visst jag är jätte skraj över att lämna min familj och min fina man här hemma, det kommer bli jätte jobbigt och jag kommer sakna dem massor! <3

.


Likes

Comments