Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

wiiihoooo! Då är min klassiker påbörjad!!

Jag och Lisa bilade ner till Vansbro i dalarna igår runt 06 på morgonen. Jag har egentligen inte förberett mig med någon speciell träning, dom säger att man ska träna i öppet vatten med våtdräkt på. Men det gick ju bra ändå!! Det kvävs inte mer än att man kan simma (om man inte vill få nån speciell tid då). Vi köpte simglasögon på plats och hyrde en våtdräkt.

Det var en superhärlig, varm och solig dag. Tills jag skulle starta... då började det hagla, blixtra och åska. Dom fick skjuta fram starten och det hade tydligen aldrig hänt förut!! Haha så jävla typiskt. Så där stod man redo med våtdräkt och simbrillorna på huvet i 30 min och FRÖS IHJÄL. Det som var positivt var ju att det var varmare i vattnet (17,1°). Men eftersom det blev framskjuten start så startade nästan 1000 samtidigt och vissa sträckor blev det lite panik då folk typ simmade över andra. Men det var hög säkerhet med vakter, räddningspersonal och dykare efter hela ån.

I det stora hela var arrangemanget bra ordnat och både jag och Lisa åkte hem glada.

3 km i öppet vatten varav 1 km motströmt gick på 1h 24 min i bröstsim.

Likes

Comments

Har på mig en ny mockaklänning från bok bok (rea) och nya solglasögon från Gina. Försökte även visa min nya färg jag la i håret Igår (mix mellan lila och rosa) men det ville inte fasna på bild)

tjooo alla katteeeer!!

Nu är det vila och relax som gäller inför lördag. Så soft! Vill inte ha någon träningsvärk.

Jag har haft en del projekt under våren men mycket slutade samma vecka. Löpsrkursen slutade, matten slutade, jag körde toughest. Många mållinjer som jag tog mig över. Nu har jag pausat allt i ca 1 månad och har ladda om inför nya mål. Mer om det senare i veckan!

Här kommer ett par skor som jag är så sjuuuukt sugen på. Väntar bara på att dom ska komma in i min storlek! 🙈

Ett par mules i läder från &otherstories och går på 850 riksdaler.

Likes

Comments

Kolla vad som kom igår!!! 5 stycken tyra-bebisar! Det blev tre tjejer och två killar!! Åhh va jag ska gosa med dom 😍 Just nu ser det mest ut som små marsvin men om några veckor kommer dom att vara sååå söta. Då måste alla som kan komma och gosa!

Likes

Comments

Dagens shopping blev lite reafynd från Gina tricot. Den vita blusen har jag varit och letat efter för några veckor sedan, men dom sa i butiken att den va slutsåld. Nu hittade jag en enda i min storlek på rea. Lucky day. Köpte även två billiga crop tops. Blev ca 200 kronor tillsammans om jag inte minns fel!

Likes

Comments

Härliga måndag!
Det är en dag som alltid går i i effektivitetens tecken för min del. Skönt! Har en tuff vecka framför mig men jobb och massa annat inbokat (bara jobbiga och tråkiga saker😢). Men en rolig sak denna vecka är att på lördag är det VANSBROSIMMET 😀 Är otroligt taggad!! Lisa och jag ska simma ihop så det ska bli en superrolig upplevelse!

Likes

Comments

Här är några snabba bilder från mina favoriter på instagram just nu. Har djuptdykt i all sommarinspiration nu i helgen!! 💥💥💥

Likes

Comments

Veckans händelse var absolut Game Of Thrones finalen!!!! omg dog. Denna säsong har var varit helt otrolig! Jag har varit helt manisk. Om det blir en regnig sommar på tycker jag absolut att alla ska börja kolla på den serien. Vill tillägga att jag egentligen avskyr fantasy och allt som hör till. Men GOT är nånting heeeelt annat. Så bra!!
Och om ni redan har sett den och vill gotta ner er lite extra nu när säsongen är över så kan ni lyssna på denna pod. Det är en humorpod där dom diskuterar händelser i serien och fanteorier!

Ha en skön lördag kväll!!

Likes

Comments

Hej och god kväll!

Oturligt nog så tog internet på min mobil slut i börjar på veckan och jag har inte känt att jag vill blogga utan bilder. Jag säger då det, Saknar jag inte själva TELEFONEN så saknar jag internet... haha.

Denna vecka har verkligen gått förbi fort!! Har jobbat och tränat varje dag, Och det tar upp en hel del tid. Man känner verkligen hur skönt det hade varit med några veckors semester nu när vädret ha varit så härligt. Jag har nog aldrig varit med om en så varm juni i mitt liv. Men inte är det synd om mig! När man bor i Östersund så hinner man med det mesta ändå. Det är tame tusan det bästa!!Jag tror såhär: hade jag aldrig flyttat härifrån efter studenten så hade jag aldrig kunnat uppskatta allt fint med Östersund. När jag flyttade hem igen i höstas så var tiden min största största fiende. Jag mådde sjukt dåligt över all tid som helt plötsligt blev över. Ja g tvingades brotta med tankar som jag haft jobbigt med i flera år. Idag är jag så sjukt tacksam att jag tog det beslutet jag gjorde- även om det gick emot allt jag ville.

Jag skulle flytta hem till Österusnd där "det fanns så lite att göra att man klättrar på väggarna". Och ja , Det finns inget uteliv. Och tacka gudarna för det. Det är nog illa att se samma folk på krogen varje helg så man vill inte träffa dom på barer resterande dagar i veckan. Skämt åsido. MEN jag kände att jag ville göra en förändring i mitt liv. Det kändes som att jag gick i ett hamsterhjul. Jag gjorde drastiska förändringar. Jag sa upp jobbet och lägenheten. När jag kom till Öset så slutade jag röka, Bojkottade alkohol i längre perioder. Började träna. Efter nyår när jag började vänja mig med min nya situation så började jag se ljuset från den ljusa sidan igen. Och visst är den vacker?! Främst så började jag ta vara på tiden! Jag har inte haft en tråkig stund. Jag har åkt skidor, utförs och längd. varit med i löpargrupp i 15 veckor, pluggat upp matten, Spelat korpen fotboll med med mycket mycket mer. Men främst så har jag fått så otroligt många nya vänner som jag är så glada att jag lärt känna.<3 Och är extremt tacksam för att jag träffar både min mamma och pappa minst 4 dagar i veckan. Jag bor granne med min lillebror så vi hänger mest hela tiden. Ja hörrni jag kan forstätta skriva ern jäkla novell om hur bra start jag har fått på detta år. Men nu är jag redo för nya äventyr och jag känner hur det riktigt PIRRAR i magen när jag tänker på allt roligt som kommer att hända under sensommaren/ hösten. Det jag egentligen vill komma till är att jag är så sjukt tacksam för att livet här är så okomplicerat och härligt. Nu tackar jag och tar emot all härlig tid som jag får med mina nära och kära. Tack för denna tid Östersund. Men nu känner jag bara: 2016 Bring it on!!

​Lite härliga bilder från veckan som gått! Jag glömmer tyvärr bort bloggenmed ska ta mer kort framöver!

Likes

Comments

Så har man tagit sig upp ur grottan! idag bjuder Östersund på 24 grader och klockan är bara 10.00!! Otroligt härligt. jag är så tacksam för min lilla uteplats. Jag ska försöka hinna pressa i en timma i solen i alla fall. Jag har köpt tidningen Elle och har kokat ägg som jag har på finn crisp. mmm och kaffe till det. Ändå en bra stund på dagen.

Idag jobbar jag 12-16 (så ledsen för det. vill verkligen åka båt med mamma och rickard) och ska sedan sticka iväg och träna. Håller på med "kayla fitness" och är nu på vecka 2. Så skönt att ha färdiga pass. Rekomenderar om det är någon som behöver lite inspo.

Puss

Likes

Comments