Allmänt

Jag ÄLSKAR denna låt och framförallt musikvideon!! Haahha märks det att jag är helt besatt i Justin eller? 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon, sitter på bussen påväg mot skolan. Börjar inte förens 11:45 idag men åker in tidigare för lunch. Har bara svenska och matte och sen slutar jag så de är väldigt skönt.
Ha en fin tisdag, kramar!

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon! Jag är hemma igen efter bästa helgen i Stockholm! Två Justin Bieber konserter, bättre blir det inte. Min hals gör ont efter allt skrikande Hahha. Nej men alltså herregud vad bra han var! Håller inte alls med om den hårda kritiken han fick efter första konserter, även om den andra var snäppet bättre.
Nu är jag tillbaka där jag var för några år sedan, otroligt olyckligt kär i Justin Bieber hahahha.

Förutom Justin har vi även gått runt på stan, fått lite shopping gjord. Dock hann vi inte in i så jätte många butiker men jag är nöjd ändå.
Idag ska jag nog bara ta det lugnt, åka tillbaka hem till pappa och så. Hoppas ni får en fin söndag, puss

Likes

Comments

Allmänt

Vilken jävla kväll det var igår alltså!! Bästa Justin!
Är så glad över att vi ska gå ikväll också, kommer bli maxat!

Likes

Comments

Allmänt

Bilderna är från sekunderna innan vi inser att vi måste springa till bussen. Standard jag och Harley varje morgon, ingen koll på tiden hahaha.
Idag är det iaf tisdag och jag har två lektioner och sen ska jag till optikern och kolla synen så jag kan ansöka om mitt körtillstånd någon gång. Sen lär jag åka hem och börja packa/bestämma outfits tills att jag drar till Stockholm på torsdag! Det är ju dags för Justin Bieber konsert, fruktansvärt taggad! Har jag berättat att jag har biljetter till båda dagarna? Hahhah äkta fan. Vilka mer ska dit?

Likes

Comments

Allmänt

​Så skönt med helg!! Igår lyxade jag och pappa till det och gick ut och åt sushi på stan och sen blev det myskväll hemma. Och idag har vi äntligen varit och hämtat min nya säng, är så nöjd! Så vi har i princip fixat med mitt rum hela dagen, tog en sväng till ikea och sådär också. Börjar äntligen bli nöjd med mitt rum. Nu är det bara garderoben kvar som det ska fixas i sen är det klart.

Idag blir det återigen en myskväll, vilket jag verkligen behöver! Ska ligga i min nysa säng och catcha upp på youtube och netflix.

Likes

Comments

Allmänt

Det här har verkligen inte varit en bra dag, har varit nere i princip hela dagen. Ändå försöker man klistra på ett leende och låtsas som inget, men det blir bara för mycket ibland. Och det resulterar i att jag varit sämsta sällskapet för Harley ikväll som ändå försökt på mig på humör hahha. Nej nu ska jag lägga mig och hoppas på att jag mår lite bättre imorgon, puss på er

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon! Nu sitter jag på bussen påväg till skolan igen. Har hantverk hela dagen idag också och vi ska fortsätta med den strama tofsen. Det var faktiskt riktigt svårt och tålamodsprövande, och jag har i princip sämst tålamod hahha. Vi får hoppas att det går bättre idag.
Efter skolan idag ska jag direkt på kurs på körskolan så jag äntligen kan börja köra bil! Lite segt bara att den är 4h, men de blir nog bra.
Ha en fin onsdag, puss

Likes

Comments