Allmänt

Hej på er! Måndag idag och jag slutade relativt tidigt. Åkte till kupolen efter att jag slutat, fick med mig ett linne och två makeup sponges. Är det något jag älskar så är det att shoppa själv!! Så skönt, man slipper liksom anpassa sig efter någon annan och man kan ta den tid på sig som man vill. Dessutom har det varit jättebra väder hela dagen så jag har varit på så bra humör.

Men nu har släkten börjat rulla in, Wille fyllde nämligen år igår så det är lite släktkalas på gång. Så nu lär jag väl gå och vara social, puss och kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mode & Skönhet

Har alltid drömt om en Balenciaga väska, skulle nog säga att det är min absoluta drömväska. Tycker speciellt att denna är så himla fin! Det enda problemet är att den typ kostar 16.000:- thihihi. Men någon gång i framtiden ska den bli min!

Likes

Comments

Mode & Skönhet

Inlägget innehåller adlinks


Jeansjacka - En av vårens trender, får gärna vara lite oversized med något fint broderi eller lite slitningar.

Skinnjacka - Helt klart en tidlös trend som funkar lika bra varje år, men varför inte piffa upp den med lite nitar och fransar?

Biker Jacket - Enligt mig en klassiker, väldigt fint i någon pastellig färg till våren..Leopard kappa - Leopard = vårens mönster, och vad kan då vara finare än en kappa i leoprint??

Trenchcoat - En ljus trenchcoat till en ljus vårdag, ger en känsla av fashion till en tråkig outfit!

Likes

Comments

Resor
New York

Jag har drömt om New York så länge jag kan minnas. Det är verkligen mitt number one drömresemål, det är inte ens bara ett drömresemål, jag drömmer om att bo där. Jag vet inte HUR många gånger jag tjatat på min familj om att åka dit, alldeles för många gånger i alla fall. Jag hade ingen aning om att man kunde älska en stad man aldrig besökt så mycket som jag faktiskt gör, och jag vet inte ens varför. Men jag vet att jag vill ta morgonpromenader i central park, se alla turistmål så som Frihetsgudinnan och Empire State Building, shoppa på Barneys, gå på hockeymatcher på Madison Square Garden och så vidare. Ja ni hör ju, jag vill helt enkelt leva i Gossip Girl. Jag VILL och SKA i alla fall under en period i mitt liv vara bosatt i New York, det har jag varit bestämd om väldigt länge nu.

Paris

Paris är något jag börjat drömma om ganska nyligen, men gud vad jag har gått och blivit kär i den staden. Det verkar bara så fint och härligt. Tänk att gå runt i en stad full med chanel-butiker, vespor och macarons liksom. Dessutom har Paris otroligt många fina byggnader, ifall ni hade missat det haha! Tänk bara hur många fina instagram bilder man kan få hehe.

Hawaii

Även fast jag nog skulle säga att jag är en stads-tjej så drömmer även jag om ett liv som Jay Alvarrez. Vad skulle vara härligare än att besöka Hawaii, lära sig surfa och dansa hula hula? Tycker bara att det verkar hur härligt som helst. Vem hade tackat nej till en bränna dessutom? Inte bleka jag i alla fall haha!

Likes

Comments

Allmänt

Hej, det var några dagar sedan nu! Har ingen direkt ursäkt varför bloggen ej blivit uppdaterad, har bara haft mycket för mig. Idag är jag hemma på grund av förkylning, vilket jag även var igår. Så segt, på den senaste tiden blivit så rastlös så tycker verkligen att det är jättetråkigt hahha. Men Gossip Girl har varit min underhållning, och även Jocke som vågade sig hit igår trots att jag var sjuk.

Nu ska jag väl fortsätta med mitt gossop girl tittande och hoppas på att jag snart blir frisk hehhe, puss och kram!

Likes

Comments

Allmänt

Hej!! Igår kom Linnea och Jocke till Borlänge och träffade mig vilket slutade med att jag sedan åkte med Linnea hem och sov där. Har nämligen fått ett nytt schema och då är jag ledig fredagar, stackars mig va? Och istället för att bara vara hemma och inte göra något så följde jag med henne till skolan. Kanske inte låter så roligt men har i alla fall haft en väldigt rolig dag, och det har fått mig att inse hur mycket jag saknar att gå i skolan med min bästa vän.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, har inga planer men kanske hittar på något! Har blivit så van med att göra saker så att bara ligga hemma lockar inte så mycket hahha. Hoppas att ni alla får en härlig helg hur som helst!

Likes

Comments

Allmänt

Har under den senaste tiden börjat lyssna väldigt mycket på Post Malone, och framför allt dessa fyra låtar. Älskar dom!! Han är otroligt bra måste jag säga, hett tips!

Likes

Comments