Allmänt

Dag 2 på praktiken är slut, och mina fötter gör sååå ont. Är verkligen inte van att stå/gå en hel dag. Men jag tycker i alla fall att praktiken går hur bra som helst, det är verkligen kul! Har fått göra allt från att hänga upp kläder till att flytta om avdelningar osv. Samt att jag har väldigt trevliga och hjälpsamma kollegor. Dock är det lite segt att jobba till 18 men det går ändå ganska fort när man är där.

Just nu ligger jag i min säng och kollar gossop girl, ovanligt va. Ska väl gå och lägga mig om inte allt för lång tid, så jag inte är alldeles död när jag vaknar imorgon. Puss, hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Inredning

Alla bilder från Pinterest.com

Något jag börjat älskar mer och mer är inredning, tycker verkligen det är så kul! Och jag böjar äntligen bli riktigt nöjd med mitt rum, kommer visa er när det är helt klart. I alla fall, pinterest är bästa sidan för inspiration till inredning då det finns hur mycket fina bilder som helst där!

Här hittar ni min Pinterest, ni får gärna följa, puss

Likes

Comments

Allmänt

Denna helg har gått alldeles för fort och den har dessutom varit väldigt ointressant. Det mest intressanta som hänt är att jag sett klart första säsongen av Gossip Girl, för tredje gången. Yes it´s true, jag kollar om GG för tredje gången, tycker verkligen att det är sååå bra!

Imorgon börjar i alla fall 2 veckors praktik för min del, jag ska praktisera på Lager 157 i Borlänge så det ska bli spännande! Hoppas att ni haft en bra helg, puss!

Likes

Comments

Resor

Saknar verkligen att gå runt på gatorna i Berlin, älska den staden!! Vill tillbaka, helst nuu

Likes

Comments

Mode & Skönhet

1. Himalayan Charcoal - The Body Shop, 195kr // 2. Mask of magnaminty - Lush, 95kr

Dessa är mina två favorit ansiktsmasker, dom är verkligen jättebra! Speciellt för oss som har oljig hy samt finnar. Har haft den från lush ett bra tag nu och har verkligen varit jättenöjd med den, men sen fick jag den från the body shop och wow!! Av det lilla jag använt den skulle jag nog säga att den är lite bättre än den andra, men måste ändå säga att båda är grymma. Stort tips!

Likes

Comments

Allmänt

Har ingen aning om vad jag fortfarande gör vaken, har verkligen totalt vänta på dygnet under lovet och nu kan jag typ inte somna innan tolv hehhe.

Idag var iaf första dagen i skolan efter lovet och det var ju faktiskt lite kul att komma tillbaka ändå och träffa mina saknade vänner jag ej träffat under lovet. Dessutom hade vi bara två lektioner så det var liksom en bra och lugn start.
Imorgon är min första lektion inställd så har sovmorgon till 11:30, så skönt!
Men nu ska jag i alla fall lägga mig, puss!!

Likes

Comments

Mode & Skönhet

Har väldigt länge velat ha ett par Isabel Marant wedge sneakers men har aldrig känt att jag haft ca.4000kr över för att lägga på ett par skor, ganska rimligt hahha. Men så har jag länge sett att dom har ett par liknande skor på nelly som jag tänkt att jag ska köpa men aldrig tagit tag i det. Igår bestämde jag mig i alla fall för att klicka hem dom, och då var dom till och med nedsatta med 30% vilket var perfekt! Så nu är dom beställda och jag längtar till jag får hem dom.

Här hittar ni dom.

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er, två månader senare, jag är tillbaka. Och med tillbaka menar jag att jag ska göra mitt bästa med att uppdatera bloggen. Det senaste två månaderna har jag typ inte haft något att blogga om eller motivation till att ens hitta på något att blogga om då jag varit ganska less på livet. Men nu har jag ända fått tillbaka lite motivation vilket är skönt.

Idag är sista dagen av jullovet och imorgon ska jag tillbaka till skolan. Inte överdrivet taggad då jag hellre hade haft några veckor lov till såklart. Men what to do. Nu ska jag i alla fall lägga mig så att jag inte är allt för död när klockan ringer imorgon, puss och godnatt!

Likes

Comments