View tracker

Allmänt

Hej på er! Idag har jag varit modell på skolan, tvåorna ordnade en bröllops-modevisning där vi fick vara modeller. Så jag har setet och blivit stylad i ungefär fem timmar idag för att sedan vara med på modevisningen som har slut efter fem minuter, hahha. Det har i alla fall varit väldigt kul men nu är jag hur trött som helst och ska alldeles strax gå och lägga mig. Puss!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Det var inte så jobbigt att gå tillbaka till skolan idag med tanke på att vi hade spa-dag. Så vi la ansiktsmask, färgade bryn och fransar och lite så. Hur skönt start efter lovet som helst!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Igår var det kalas för kusin som fyllde 18 (!!!) i Onsdags! Hur sjukt som helst. Sedan tog jag bussen till Borlänge där jag sedan mötte upp Sarah på kyrkogården för att gå och hälsa på samt tända ljus hos saknade Linus.

Idag har det varit en väldigt seg dag, fick lämna sängen då det var dags för andra kusinens kalas men nu ligger jag här igen och kollar lite youtube och bara tar det lugnt. Imorgon ska jag tillbaka till skolan efter en veckas lov, känns sådär. Jobbigt men samtidigt kul, känns skönt att veta att vi börjar lite lugnt med en spa-dag. Hoppas att ni har haft ett härligt höstlov, puss och kram!

Likes

Comments

Allmänt

Första snön har kommit, känns hur sjukt som helst. Vart tog hösten vägen?? Men det är ju faktiskt lite mysigt, och vet ni hur taggad jag är på jul eller?? Känns inte som jag firade jul förra året eftersom jag då befann mig i sommaren på Nya Zeeland, det blev ingen riktig julkänsla så därför är jag ännu mer taggad på jul i år! Julen är verkligen det mysigaste jag vet.

Likes

Comments

Mode & Skönhet

I lördags sminkade jag syrran och Elin då dom skulle på halloweenfest. Det jag gjorde var att jag gjorde sår utav vax samt fakeblod. Blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet, finaste brudparet var dom iaf!

Likes

Comments

Allmänt

Ska nu lägga mig i sängen och bara mysa och ta det lugnt. Kanske blir ett Prison Break avsnitt eller två. Hoppas att ni har haft en rolig helg, puss!

Likes

Comments

Allmänt

Jag ÄLSKAR denna låt och framförallt musikvideon!! Haahha märks det att jag är helt besatt i Justin eller? 

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon, sitter på bussen påväg mot skolan. Börjar inte förens 11:45 idag men åker in tidigare för lunch. Har bara svenska och matte och sen slutar jag så de är väldigt skönt.
Ha en fin tisdag, kramar!

Likes

Comments