Det var inte såhär det skulle bli. När vi pratade om framtiden var inte detta en del av våran plan. Du var min bästa vän och förebild. Jag skulle vara din lilla flicka föralltid.

Likes

Comments

En utav mina favoritsysslor när jag var liten var att klä ut mig i farmors smycken. Detta halsband var det finaste jag sett. Ingen va lyckligare än mig när hon sa att jag fick det! Jag ska bära det på mitt bröllop och när jag går balen var det första jag sa. Önskar du vore här <3


Likes

Comments

Redan fredag igen, jag ligger i sängen och kollar runt på lite nagelgrejer, vill köpa allt!! <3 men är inte så tät om man säger så.
Men, ikväll ska jag faktiskt provjobba! Hoppas det går bra

Likes

Comments

Kom precis hem från greens där jag Amanda och Hanna jobbat några timmar på en VIP kväll och sminkat och gjort kunders naglar. Det var jättetrevligt! Och dem verkade nöjda och då är jag nöjd.
Imorgon är det redan fredag och jag har en, som det ser ut just nu, väldigt lugn helg framför mig.Bra bild..

Likes

Comments

Ska ge bloggandet ett litet försök igen! Efter lite önskemål så har jag nu gett mig.
Ny ska jag få er att hoppa in i mitt liv som det ser ut just nu, ni är ju inte uppdaterade sen påsk.
Jag går fortfarande i skolan, fast numera andra året, har fyllt 18 år, tiden kan gärna stanna här. Har förlovat mig med min pojkvän, igår hade vi fem månader som fästman och fästmö!

Nu ska jag försöka uppdatera er lite titt som tätt. Undrar ni något fråga på!

Likes

Comments

det var inte igår man var inloggad här! men fick lite blogglust lite såhär i påsketider. har hittils haft en bra påsk! igår var vi hos matteos pappa och idag var vi hos mormor ute i solberga! alltid lika trevligt att träffa släkten och flamsa lite. nu sitter jag och teo vid varsin dator och nördar, senare ikväll blir jag upphämtad av mickan och calle som är på besök i nässjö! blir några varv på stan och lite öl på det. livet är allt bra. Likes

Comments

satt riktigt fint med studiedag idag! igår kväll var jag som sagt i vetlanda och hade det mysigt med tjejorna, trots att vi somnade för sent var vi uppe med tuppen och gick till stan och tog en glass i vårsolen. 

Likes

Comments