Fredag idag och äntligen helg hörni!! Jag sitter och äter en smoothie bowl gjord av hallon bland annat.
Idag hoppas jag på en rolig dag!! Solen lyser och som det ser ut finns det bra förutsättningar på att denna DSG ska bli rolig. Just nu är planen att fixa till min frippa och sedan bege mig mot skolan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Min lyckligaste dag på väldigt länge varade igår, för en stund iallafall. Sedan på det är det värsta deppdagen idag, Inte nog med att jag gjort bort mig ordentligt jag är en vidrig människa, okej ja jag är rätt hård mot mig själv nu men förtjänar det. Utan det är även det absolut värsta datumet på hela året, datumet 03-23. Den dagen mitt hjärta krossades i tusen bitar, blev en tom människa, allting jag kämpat för blev bara blotta minnen och alla mina speciella skratt som bara han kunde få mig att göra tynade bort. Datumet min glädjespridare, och min största kärlek lämnade jordelivet. Den där bruna hästen med skimrande ögon, Accelerando som ni förmodligen vid det här laget är less att läsa om! Önskar verkligen att betydelsen av "tiden läker alla sår" någon gång kunde påträffa mig också. Kommer aldrig fatta att han verkligen är borta.

Förutom att det är den värsta dagen på året idag så ska jag självklart inte deppa ner mig för det. Efter skolan drog jag och Hilda till stan och jag ska kanske köpa ett par byxor imorgon ska fundera ett tag till. Planen är även att kanske måla lite i mitt rum idag sedan har jag förresten rätt mycket skolplugg som borde bli klart, hehe. Men min energi för tillfället är på botten så får se vad jag orkar med idag.

Kan även tillägga att jag bara får mer och mer feeling för att jag inte ska stanna i Piteå! hemska stad.


Likes

Comments

Annica Englund

Skönhetskanal kombinerat med träning och en livstid. Älskar henne och speciellt när jag följt henne ändå sen jag var typ 13år. Hon har både en kanal och en blogg.

Helen Torsgården

På hennes kanal hittar ni allt från skönhet till "bondelivet" vilket jag älskar för kan relatera så mycket till hennes liv.

Shani Grimmond

En utländsk youtuber, vet inte exakt land mer än att hon kommer från USA. Gillar att titta på henne för hon är sjukt duktigt samt att det är roligt att se trender och produkter de använder där.


// Följer många youtubers men dessa tre är mina topp 3 faves, så in och kolla på dem nu!

Likes

Comments

Godmorgon.

Oplanerad sovmorgon för min del idag, eller sovmorgon blev det inte men drar till skolan lite senare bara. Pluggat lite och ätit min special frukost, Ni ba vad är det som är speciellt med det där ens? haha. Men det är faktiskt as gott och är mer avancerat att laga än vad det ser ut som ;) Nu väntas två lektioner för min del dock ska vår klass vara med i någon undersökning så det kommer ta upp lite lektionstid, det var ju synd (eller inte). Efter skolan blir det jobb i Boden i vanlig ordning för min del, lära ungarna allt jag kan. Underhållande jobb och älskar det verkligen. Får tillgång till att träffa så många olika personligheter och individer och jag lär mig framförallt hur man anpassar sig utifrån det. Synd bara att resorna dit suger.

Tanken var att jag skulle ta bussen som går snart till skolan men Adele skulle ta bilen och hämta upp mig på vägen så då hann jag skriva ett inlägg innan. perfperf!

Likes

Comments

(Älskar dessa snoddar, hur snyggt??)

Älskar söndagarna speciellt när man har söndagsångest.

Jag började med att sova ut så länge jag kunde. Vaknade och möttes av världens finaste väder, så vad vore mer deprimerande att vara hemma och göra ingenting?? Så jag och Sara drog in till stan för att käka lite brunch. Myspys! Efter det drog vi på en liten sightseeing och avslutade sen med en kopp kaffe hos mina farföräldrar. Sara har ju inprincip varit min syster i alla dessa år så var nog roligt för farmor och farfar att få träffa henne. Vi räknade ut idag att vi varit kompisar i 14 år, jisses!!

Min kväll avslutades på bästa sätt, först lite kex och melon med Sara och sedan kom Moa över på en snabb visit. Nu laddar jag om för en ny vecka och snälla säg att den blir perfekt. Ha en fin kväll. Pussisar

Likes

Comments

Min fredag började på topp och slutade på topp (typ). Gick skola till halv ett så det var ju riktigt härligt. Därefter drog jag och Adele till stan för att fixa lite småsaker sådär. Haha och nu ska ni få höra en typisk dag med Adele, vi var på en klädaffär och hon hade plockat på sig mängd med kläder hon skulle pröva tills hon kommer springandes "Helvete jag har ju förfan jobbintervju om en halvtimme" Sååå då fick vi stressa ihjäl oss och planera om det mesta.. haha. Finns ingen mer förvirrad människa än henne, but i love her ändå <3. Så då satt jag hemma hos Adele och pratade med hennes mammi under intervjun. trevligttrevligt. Men dessutom vädret hörrni? typ det som fick mig på så bra humör!! Skinjacka debut
Sen då? Då åkte vi hem och började fixa oss inför kvällen som blev faktiskt riktigt lyckad.

Likes

Comments