Nytt år nytt liv, brukar det sägas va? Mitt nya liv har då iallafall satt fart. Mycket vuxenpoäng har jag samlat ska jag tala om! proud.

Måste iallafall börja med att hylla fantastiska vänner som överraskade mig på nyårsafton. Var helt inställt på att jag skulle hänga med min kompis familj typ men blev faktiskt riktigt förvånad/överraskad. De lyckades bra och verkligen cred till dem noggranna förberedelserna inför nyårsafton samt den goda maten, jag hade en väldigt mysig kväll!

Sedan firade jag ännu mer min födelsedag med Adele, Julia och Nora på tages skybar. Lite drinkar och vin stod på menyn och en massa skratt.

Men som sagt, detta med nytt år nytt liv. Jag har nu efter julätandet börjat äta nyttigt igen, nu till en början ska jag vara rätt strikt i en månad eller två. Så jävla äckligt med onyttig mat faktiskt. Överraskade daddycool med nyttig middag som var gjord av lilla jag igår (vuxenpoäng).

Nu har jag iallafall precis druckit upp min smoothie med babyspenat/havregryn/banan/äpple&kanel., (såg inte så god ut som det kanske lät) Tänkte hoppa i duschen efter jag tränat och sedan ha lite skönhetssömn och ladda batterierna för ännu en praktik dag imorgon för att sedan på kvällen dra ut och käka med Adele och om vi får med oss någon mer! puss

Likes

Comments

View tracker

Hej, självupptagen jag varit på sistone då. inte ett endaste blogginlägg på flera veckor, sorry. Jag orkar faktiskt int berätta så detaljerat vad jag haft för mig, who cares ens är min spontana feeling. Men tycker jag sammanfattat det rätt bra med bilder. Lovet har börjat och ingen är lyckligare än mig, hästrumpor, fina dagar och lite vin.

Men tyvärr isolerat mig lite från min omgvining vilket jag känner att jag verkligen behövde, inte för att jag vet om det är lösningen på någonting men. Annars då? jo ja har börjat se den där jävla serien skam, helt förkrossad nu när jag läste att en av de bästa karaktären ska sluta :( haha jag är på riktigt förkrossad.

Aa men nu har jag en födelsedag att se framemot, på söndag liksoommm.

bye

Likes

Comments

View tracker

Finns inget som jag önskar mig mer just nu än dessa två hästar. Ni vet när man saknar något så mycket att man undviker allting som påminner om det saknade. Något så litet som att kolla på ett kort får mig att bryta ihop. Livet säger jag bara

Likes

Comments

View tracker

Otroligt.

Jag har lärt mig att att aldrig lita på någon, vilket leder till att jag fort säger upp kontakten med människor samt att jag ständigt tvekar.
Jag har lärt mig att bli besviken är vanligt, samtidigt som det är den värsta känslan som finns.
Jag har lärt mig att att löften aldrig kan hållas, vilket leder till besvikelser.
Jag har lärt mig att att må dåligt,
Jag har lärt mig vad betydelsen att gå i väggen betyder.
Jag har lärt mig att bryta ihop och komma igen inte existerar.

Likes

Comments

Likes

Comments

Ett tag sedan nu. Idag är det fredag och jag är redo för en ny helg speciellt eftersom jag fick långhelg idag, ledig så det var jävligt najs hörrni. Vad har jag hunnit med idag? jo jag vaknade tidigt för att duscha och sedan åkte jag med Sofie till boden och shoppade på den nya butiken som öppnat!! Hur nice? Blev dock endast ett par körglasögon för mig. Sedan stannade vi kvar och åt lunch på travet, mycket trevligt.

Förra helgen är värd att nämnas för den var väldigt dramatisk men samtidigt väldigt mysig. Klockan sju satte jag och Linnea våran fot i stallet i hopp om en mysig vinter morgon med bebisarna. Men oj så fel vi hade (trust me). Då kliver vi in i stallet och hör att det rinner vatten, sen går vi in i storstallet och då är hela stallet fylld men 12 cm vatten överallt. Nej men as mysigt, visst då. Så vi stod och skottade vatten och blött spån i fyra timmar, sedan for vi dock ut på en mysig skogstur med lagrande och fruitful tooma i skogen. Det var väldigt mysigt förutom att han var jävligt pigg haha.

Japp idag ska jag nog vara hemma och imorgon blir det jobb som vanligt! ses hörs


Likes

Comments