Den största sorgen en människa kan bära är att förlora någon man älskar. En individ som får en att må så jäkla bra ska ju inte lämna en? Där är jag nu. Även fast jag alltid lever i förnekelse, ALLTID. Så fort jag tänker tanken så stöter jag iväg den, "Det kommer inte hända, det kommer inte hända" och "varför skulle det hända, han har ju alltid funnits där vid min sida, han har alltid räddat mig i mina svåraste dagar" Det är jobbigt. orkar seriöst inge mer.

Ännu ett avsked ska jag behöva göra och sorgen ska jag få bära med mig i år. Allting började så lyckligt, Jag var så lycklig. Det som gör ondast är att få upp alla minnen när jag skrattat så jag fått ont i magen eller de gånger jag vart så lycklig att jag inte visste vars jag skulle ta vägen. Så fick du mig att känna, älskade häst.

*Hästar kommer och hästar går, men min diamant var något extra speciell och nu kommer du försvinna. Världen kommer aldrig veta hur tacksam jag var över att ha hans närhet. Världen kommer aldrig förstå att det känns som att min värld rasar och att detta känns som slutet för mig. Världen kommer aldrig förstå att jag inte kommer släppa taget om dig, även när du är kall, för du var den som gav mig ljus när jag stod i skuggan. När du är kall, kommer jag leva för den känsla du gav mig och min kärlek till dig önskade jag alla människor fick se.*

När du är borta kommer en stor gnista försvinna inom mig.

Jag hade fyra hästar som var det där lilla extra för mig. Nu är en kvar. Varför ska allt jag bryr mig om tas ifrån mig. Jag har inget kvar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Onsdag onsdag onsdag.. En av fem dagar som inte innehåller något vidare speciellt. Speciellt inte denna dag, åkte till skolan och var på två lektioner sedan var jag tvungen hem för mitt huvud höll på att sprängas.

Igår däremot var en lite vildare dag, (utan att överdriva) och hela dagen för att punktera. Allt från att haft choklad på min tröja för att sedan spilla kaffe på mina byxor till att jag var påväg mot Boden men glömde avfarten så åkte mot Kiruna 👍 den paniken .. japp det är mitt liv, inte ens förvånad. När jag ändå håller på kan jag ju dela med mig om mer saker som bara händer mig typ. Jag och mamma blev inlåsta på Jysk här om dagen, haha då menat jag verkligen inlåsta. Butiken stängde och släcktes ner, där inne står vi och ut tar vi oss inte samt att ingen av personalen fanns i närheten?? Är inte ens förvånad att det händer saker like this längre. Sen en mindre konkret exempel då, jo vi har köpt blommor till vartenda rum i lägenheten (samma typ av blomma) i vilket rum tror ni dem har ruttna i?? Japp ni gissade såklart rätt. Haha hemskt och tragiskt så det ej går att beskriva ens.

Nu ska jag få i mig lite middag , sen ska jag och mamma tapetsera om.... spännande!

Likes

Comments

Jag fick mig en riktig fin spontan resa. Jag har även varit på trav när Julia har starthäst och hittills är jag nästan 100%. Haha hennes hästar har alltid vunnit när jag varit med. I onsdags vann hennes passhäst Sete, jätte fin häst efter ready cash. Sedan nu i helgen vann hennes passhäst Odin Tabac, jäklar vilken fin pålle!! 24 år och vann på en 22 tid (???) sick.

Nu är det måndag igen, Då får vi se vad denna vecka har att erbjuda. Hejsvejs!

Likes

Comments

Älskar påsken. Speciellt när solen lyser och man kan gräva ner sig i snön och bara sitta där i timmar! Harmoni. Vill även tillägga att jag älskar min stuga och hästen på bilden som igår gick ett snabbjobb där han visade ett litet framsteg. Pepparpeppar ✊️

Likes

Comments

Min långfredag startade 07.00, då klev jag upp och for ut och sprang intervaller. Jätte mysigt att springa i skogen när fåglarna kvittrar och solen tränger igenom träden. Typ KVALITET!! Efter det packade jag och pappisen skotern och åkte och pimplade. Dessvärre att vi ej fick någon firre, men harmoniskt var det iallafall.

Nu sitter jag i hästbussen och är Påväg till Umeå där jag ska spendera min långfredag. Chintana bananas och Suntory royal startar. Hejssvejs 💋

Likes

Comments

Min skärtorsdag spenderades i stugan. En otroligt trevlig dag/kväll. Lite skoterkörning och mådde allmänt gott! Som min hästägare sa idag "ibland är du klok" ang att jag tog lite ledigt.

Likes

Comments

Glace au four är inte bara namnet på en efterrätt utan även namnet på min absoluta favorit häst. Den lilla tjejen med ett hjärta av guld fast med en otroligt egen vilja kom tvåa fredagen den sjunde april. Årsdebut och imponerade på ett väldigt fint sätt, 17.5 blev tiden. Blir alldeles varm i hjärtat när jag ser dessa bilder på henne. Tjejen <3
Vi har gått igenom det mesta, allt från dödsdom till segerglädje. Men i slut ändan är det ändå hennes pussar och hälsningar som betyder något i slutändan. Love Love Love

Likes

Comments

Likes

Comments

"varje dag är en nystart, Titta upp för himlen speglar all vår mark vart du än i världen hamnar, Vart du än i livet tänker stanna, oh när det känns som allting rasar, Finns det alltid en väg tillbaka"
- Ja må du Leva, Darin. 


Likes

Comments