Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja vad ska man säga.. Min vecka har i princip enbart levererat 40 graders feber. Jag var sängliggandes i tre dygn innan jag fick antibiotika. Så nu dödar magen mig bara, dels för att jag inte tål antibiotikan för fem öööreee. Mår seriöst jätte dåligt. Varje gång jag tar den säger jag till de runt om mig "japp nu kommer jag bli tyst för nu tar jag giftet".

Men tacka vet jag helgen som levererade till max. Först tvååringserien på vitsand där Selphie F.G. tog hem vinsten för denna lördag. Sedan drog jag och Linnea till stugan lördag efter att jag jobbat. Vi kollade på V75 , drack vin och självklart njöt av den underbara utsikten!! Vi fick även trevligt besök på kvällen, så då umgicks vi , pratade och även bastade innan vi la oss för kvällen. Söndagen vaknade vi till fågelkvitter och en fin sol som lös in på oss. Därefter begav vi oss till stallet där det väntades grillfest för att fira chefens födelsedag, det var skoj. Därefter rullade vi mot stugis igen och pressade i solen. Kvällen avrundades med grillat och solnedgång. Mycket trevlig söndag kväll!

Nu ligger jag i sängen och ska snart släcka nattlampan för att förbereda mig för en morgondag. Precis beställt lite från nelly, dagarna börjar ju verkligen ticka mot avgång till magaluf. Japp men sov gott sötisar.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

(den sista snapbilden var jag ironisk på, haha. Kvällen blev dock bättre)

Första bilderna är på prinsessan glassen som faktiskt visade hennes otroligt mysiga sida, hon fångade min lillasysters hjärta kan man lugnt säga!! (önskade hon kunde fånga fler hjärtan ;) )
En lördag är ju dock alltid en lördag. Vi började med att förfesta hos mig sedan drog vi ut på krogen och kom hem klockan nio dagen efter. Aldrig varit så bakis i hela mitt liv, ifall ni ville veta. Ungefär fem timmars sömn på hela helgen så det förklarar nog det mesta. Aa men annars var lördagen naajs, haha.

Nu blir det nog att vara nykter tills vi drar till magaluuuuf, 15 dagar kvar!! Helt sjukt vad taggad jag är. Hoppas min mage pallar en vecka där borta, inte roligt om den skulle få för sig att bli sämre än vad den redan är :(

Likes

Comments

Såklart har jag haft en bra helg. Fredagen fick bli en mysfredag med Rebecca. Vi köpte statoil kaffe och körde omkring i bilen som levererade mycket skratt och fina pratstunder. Vi körde omkring sen såg vi att det var en match på LF så satt vi och såg på den, så en rätt oklar fredag men den dög. Kom hem vid tolv och då la jag min inprincip direkt eftersom jag skulle upp tidigt och jobba, blev dock dessvärre inte jätte mycket sömn.

Likes

Comments

Två själar som är gjorda för varann.

Igår var jag och hälsade på min fina underbara Plenty. Seriöst det gjorde ont inom mig samtidigt som jag blev alldeles varm. Han kom gående mot mig och jag lyckades inte hålla tårarna inne. Så många år vi har tillbringat tillsammans och så mycket som han har betytt för mig. otroliga mängder av känslor. Jag vet att det låter klyschigt men jag hade aldrig börjat med trav om det inte vore för Plenty. Det är jag helt hundra på. Första gången vi träffades så visste jag direkt att vår framtid skulle bli tillsammans. Hoppas nu att han får det han förtjänar, ett långt lyckligt pensionärsliv tills åldern tar honom från jorden. Det är allt jag ber för. Min fina kille, älskar dig och allt du gett mig.

Likes

Comments

Hello fredag my friend. Egentligen ganska deppdag med tanke på att jag kliver upp - går till skolan i två timmar - sedan slutar. Vad gör man sen om jag får fråga? Man åker typ hem och lägger sig i sängen..
Faktiskt så drog jag och Sara på ett café och drack kaffe. Alltid lika mysigt att dricka kaffe på ett café. Nu är jag hemma och planen för ikväll kanske är att äta ute någonstans, kanske till och med städa. Lät kul va? Inte mycket kvar av skolan nu så kanske till och med pluggar en stund, vore skönt att få allt bortgjort. Inget vin för mig idag trots fredag, kanske blir imorgon efter jobbet. Finns seriöst inget bättre. Ta ett glas vin, sitta i soffan , nyduschad när man är typ helt slut efter en jobbdag - toppklass. reccomend reccomend!

Likes

Comments

Seriöst kan man vara annat än lycklig när solen skiner och det är varmt ute? Nä tänkte väl det.
Sola bada i pina colada - feeling.

Just nu sitter jag och väntar på att tiden ska snabbare, har en tid hos tandläkaren jag ska passa. I övrigt händer det ej så mycket. Planen för ikväll var att fara ut och springa, men har sträckt mig så jävla mycket så kan knappt gå :( haha (att jag aldrig lär mig att stretcha). Så blir nog bara en promenad ikväll och sedan tråkplugg :(

Sitter även och planerar helgen, sjukt sugen att hitta på något fredag och eventuellt utgång men inga kompisar som verkar lika taggade :(

Sen påtal om något annat? Hur fan vet man om man tar rätt beslut? Och hur gör man för att ens "tänka igenom" beslut? Jag känner att jag tar mig INGENSTANS. Piteå eller inte det är frågan, help help help snälla.

Likes

Comments