Likes

Comments

Generellt så är man lycklig när man skrattar och har ett bra flöde på Instagram med många följare. människor, såsom jag och de som är yngre och äldre än mig åker ner i den fällan. Visst, man blir lycklig när man får bekräftelse av många människor som gillat ens bild. Man blir även lycklig när man får ett meddelande av olika slag av beundrare och man blir även lycklig när någon kommenterar att man ser bra ut. Fast... blir man verkligen LYCKLIG ? Vad skapar lycka i människors liv. Vad skapar lycka i mitt liv?

Jag vill ha ett facit på vad som gör mig lycklig. Så jag ständigt kan pussla ihop så jag är lycklig, Försökte googla mig fram till det där facit som jag gärna vill hålla hårt om och ha svart på vitt vad som gör en människa lycklig i livet. För visst är det lycklig vi vill vara under vår levnad på jorden? Är det verkligen så lätt att bara "vara" lycklig.

Vad definierar ordet lycka. Det är vad man vill definiera det till. Så vad är LYCKA egentligen, HUR blir man lycklig och NÄR vet man att man är lycklig.

Fast, att vara glad och lyckligt ett helt liv förstår till och med jag är omöjligt.Likes

Comments

Han fick prov starta i Skellefteå i söndags. Kusken fick körorder att köra ett snällt lopp med bara ryggar. Placeringen är bara en siffra, huvudsaken var att han skulle bjuda till hela loppet samt trava bra. Nu gjorde han det så då ska han få jobba på nu i en månad tills jag och min syster ska sikta på nästa start.

Till nästa start ska han vara på tårna och väldigt nöjd för dagen 💕

Likes

Comments

Likes

Comments

"Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low"

En låt som alltid stöttar och ligger varmt om hjärtat.

Likes

Comments