Likes

Comments

"Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low"

En låt som alltid stöttar och ligger varmt om hjärtat.

Likes

Comments

En långhelg som har bestått av stugmys, bröloppsfirande och elitloppstittande. Imorgon åker jag till magaluf, vi ses om ett tag. Ta hand om er, puss!

Likes

Comments

Ja vad ska man säga.. Min vecka har i princip enbart levererat 40 graders feber. Jag var sängliggandes i tre dygn innan jag fick antibiotika. Så nu dödar magen mig bara, dels för att jag inte tål antibiotikan för fem öööreee. Mår seriöst jätte dåligt. Varje gång jag tar den säger jag till de runt om mig "japp nu kommer jag bli tyst för nu tar jag giftet".

Men tacka vet jag helgen som levererade till max. Först tvååringserien på vitsand där Selphie F.G. tog hem vinsten för denna lördag. Sedan drog jag och Linnea till stugan lördag efter att jag jobbat. Vi kollade på V75 , drack vin och självklart njöt av den underbara utsikten!! Vi fick även trevligt besök på kvällen, så då umgicks vi , pratade och även bastade innan vi la oss för kvällen. Söndagen vaknade vi till fågelkvitter och en fin sol som lös in på oss. Därefter begav vi oss till stallet där det väntades grillfest för att fira chefens födelsedag, det var skoj. Därefter rullade vi mot stugis igen och pressade i solen. Kvällen avrundades med grillat och solnedgång. Mycket trevlig söndag kväll!

Nu ligger jag i sängen och ska snart släcka nattlampan för att förbereda mig för en morgondag. Precis beställt lite från nelly, dagarna börjar ju verkligen ticka mot avgång till magaluf. Japp men sov gott sötisar.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

(den sista snapbilden var jag ironisk på, haha. Kvällen blev dock bättre)

Första bilderna är på prinsessan glassen som faktiskt visade hennes otroligt mysiga sida, hon fångade min lillasysters hjärta kan man lugnt säga!! (önskade hon kunde fånga fler hjärtan ;) )
En lördag är ju dock alltid en lördag. Vi började med att förfesta hos mig sedan drog vi ut på krogen och kom hem klockan nio dagen efter. Aldrig varit så bakis i hela mitt liv, ifall ni ville veta. Ungefär fem timmars sömn på hela helgen så det förklarar nog det mesta. Aa men annars var lördagen naajs, haha.

Nu blir det nog att vara nykter tills vi drar till magaluuuuf, 15 dagar kvar!! Helt sjukt vad taggad jag är. Hoppas min mage pallar en vecka där borta, inte roligt om den skulle få för sig att bli sämre än vad den redan är :(

Likes

Comments