​Något jag verkligen hatar är att vara sjuk, sådär riktigt sjuk så att det enda som det finns energi till är att andas. japp, och så sjuk har jag varit i veckan. Helt sjukt, i tisdags sov jag hela dagen första gången jag gick upp från sängen var vid middagstid. Aja nu är jag frisk iallfall, den känslan att ha fått sova en hel natt utan att behöva ta någon värktablett!! 

Vilken tur att jag hann uppleva helgen iallfall innan jag blev sjuk. Vi firade ju Nora på lördagen, med tjejfest och sedan en vanlig fest med allt möjligt folk. Men tror vi alla håller med om  att tjejfester alltid kommer vara så jäkla överlägset. Vi hade faktiskt sjukt kul från början. Tror faktiskt inte det blev så sent för mig, då åkte jag hem till Julia och sov där. Älskar btw när jag och julia kommer hem sådär efter en fest också tror vi båda att vi är as nyktra också så ska vi ligga och ha djupa diskussioner och tankar... haha det bästa. Jepp det var det, nu ska jag dricka upp mitt té och troligtvis gå och lägga mig. hejs! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Två timmar var jag i skolan idag, skönt. Mina planer för idag är att åka och fira min kära syster som fyllde hela 22 igår. Efter det åker jag nog till Julia och bosätter mig där, imorgon ska jag ju såklart jobba så då sover jag hos Julia sen efter jobbet åker jag direkt till Julia igen och fixar mig inför kvällen som jag förövrigt är as taggad till!! Just nu sitter jag hemma, lyssnar på musik och väntar på att mammsi ska bli klar så vi kan dra in till stan, där jag ska köpa lösögonfransar och lite smått och gott. Så vi ses. 

Likes

Comments

Fredag imorgon, vem är lyckligare än mig??
Ligger just nu i sängen och övertänker sådär som oftast aldrig slutar lyckligt.. Är bara så less att ha all energi och all motivation borta, kan inte bara någon komma med det på posten tack? Sen alla dessa saker som pågår i mitt liv, vad är det får något ens? Sluta tack? En grej är mitt eget fel liksom, jag var naiv och wops verkligheten hann ikapp. Tycker synd om framtida partners, är rätt ärrad efter detta.

Hur som haver, i helgen blir det fest och jag är så sjukt taggad. Nora fyller 18, så blir att fira henne och sedan ha stort parre!! Sjukt kul. Vad händer annars då? Nja inget märkvärdigt.

Likes

Comments

​Jag beställer gärna en söndag utan ångest , tack! 
Ännu en helg är nu över, kan det sluta gå så jälva fort ellerrrr? I Fredags åt jag middag hos  kära farmor&farfar direkt där efter åkte jag till Sanna på som styrde förfest. Var där ett tag och sedan åkte jag till Nora där vi fortsatte dricka och skulle dra vidare, problem uppstod dock för det fanns ingetstans att dra. Så båda vi åkte hem, jag skulle även jobba lördag så var nog bara bra att jag åkte hem när jag gjorde det. Lördag morgonen var liiite seg, mådde kanske inte prima men det gav med sig. Så var på trav och sedan efter två pållar tävlat så lasta jag dem och sedan stannade jag kvar för att se klart travet och prata lite med jobbarkompis från sundvall, trevligt. När jag kom hem blev det att snabbt duscha och fixa mig för att sedan dra till Natahlie och dricka lite smått där med trevliga människor, var tänkt jag skulle vidare men kändes som att jag för en gångs skull behövde lite sömn i kroppen. Så att lägga sig en 01.00 en lördag borde vara något slags rekord för mig ? :p Vaknade sedan typ två idag, hehe ops. Idag har jag hängt med brudarna och snackat om allt möjligt. Nu väntas dusch och sängen för att ladda upp mig,  ännu en vecka väntas . buhu 

Likes

Comments

Ännu en lördag jag ej kunnat hålla mig från aktiviteter. Men hade ju faktiskt en seger att fira?? Så min lördag var vi några hos sanna sen drog alla och för mig blev det inte som planerat så jag for hem, rätt nöjd ändå. Söndagen sov jag till åtta (?) också kom Fanny och Julia var hos mig sen tidigare också hade vi bakismys, med andra ord ; vi gjorde ingenting. jävligt skönt. 

Måndag idag och sitter just nu på skolan, dryg dag idag och den blir drygare efter skolan. våga hata måndagar. 

Likes

Comments

Fortfarande svårt att släppa fredagen. Min svarta fara glace au four debuterade med dominans, hon vann från dödens. sista sväng bara drog hon från övriga och vann med stil. (även om hon tyckte det var lite konstigt att alla hästar försvann). Efter ett varv trodde jag att jag skulle stupa, ville verkligen bara att loppet skulle vara över och i det läget var jag bara nog nöjd att hon klarat av starten och allting runt omkring perfekt. Men nä då går hästfan och visar upp värsta showen. Jag grät, japp jag grät(!!?) och skakade. Helt klart det bästa jag varit med om hittills. Sen hon kom till gården har vi varit varandras favoriter och att sedan få uppleva detta trodde jag var omöjligt. gud min fina tjej!!


Foto: carina olofsson 

foto: Kristina sundkvist

Likes

Comments

Torsdag var dagen och tjejkväll var det också ja. kan nog vara den mest meningslösa dagen man går på stan, bara en massa jävla folk och om man är en sådan person som mig som hatar att stå i kö,, not so good combination. Men jag fyndade lite smått till min guldgruva ändå. 
kom precis från duschen och sitter just nu med myskläder och dricker te, cozy. Det är fan det enda positiva med hösten, allt mys. Är ju faktiskt helt sjukt dåligt väder just nu, mysigt så länge man är inomhus men värsta helvetet om man ska gå ut. Så att sitta inne under en filt lät som en riktigt bra ide. Lika bra för mig att gå och lägga mig redan nu om jag ska orka med trav imorgon. Är kanske inte i min bästa form för tillfället,, men jag kämpar på. Hoppas även att Adele och Julia tar sig till travet imorgon. skulle vara riktigt roligt faktiskt, speciellt att Adele kommer eftersom hon knappt vet vad jag håller på med.. haha. 
nä men lika bra att jag går och lägger mig nu, ses. 


Likes

Comments

Varit en riktigt stort fan av one direction, (ni vet en sådan där jobbig typ). Mitt hjärta slår i smyg ett litet extra slag för dessa boys, därför kan jag inte annat än tycka om Nialls nya singel!! puss godnatt 

Likes

Comments

Likes

Comments