View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Otroligt.

Jag har lärt mig att att aldrig lita på någon, vilket leder till att jag fort säger upp kontakten med människor samt att jag ständigt tvekar.
Jag har lärt mig att bli besviken är vanligt, samtidigt som det är den värsta känslan som finns.
Jag har lärt mig att att löften aldrig kan hållas, vilket leder till besvikelser.
Jag har lärt mig att att må dåligt,
Jag har lärt mig vad betydelsen att gå i väggen betyder.
Jag har lärt mig att bryta ihop och komma igen inte existerar.

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Ett tag sedan nu. Idag är det fredag och jag är redo för en ny helg speciellt eftersom jag fick långhelg idag, ledig så det var jävligt najs hörrni. Vad har jag hunnit med idag? jo jag vaknade tidigt för att duscha och sedan åkte jag med Sofie till boden och shoppade på den nya butiken som öppnat!! Hur nice? Blev dock endast ett par körglasögon för mig. Sedan stannade vi kvar och åt lunch på travet, mycket trevligt.

Förra helgen är värd att nämnas för den var väldigt dramatisk men samtidigt väldigt mysig. Klockan sju satte jag och Linnea våran fot i stallet i hopp om en mysig vinter morgon med bebisarna. Men oj så fel vi hade (trust me). Då kliver vi in i stallet och hör att det rinner vatten, sen går vi in i storstallet och då är hela stallet fylld men 12 cm vatten överallt. Nej men as mysigt, visst då. Så vi stod och skottade vatten och blött spån i fyra timmar, sedan for vi dock ut på en mysig skogstur med lagrande och fruitful tooma i skogen. Det var väldigt mysigt förutom att han var jävligt pigg haha.

Japp idag ska jag nog vara hemma och imorgon blir det jobb som vanligt! ses hörs


Likes

Comments

Denna gång jag skulle blogga var jag tvungen gå in och titta vad det senaste jag skrev var, hehe ups. Sist jag skrev var det lördag och då skrev jag så stolt hur nöjd jag var över att jag frivilligt stannat hemma en lördag, haha kan bara meddela att det slutade inte riktigt så.. 

Hur som helst så har det varit lov och det har inte direkt varit någon höjdare direkt. Haft mycket att fundera på och lite så. Tagit bort min katt även. Fredagen däremot så fick jag topp sällskap av Sanna, vi köpte sushi och drack lite vin. Det var verkligen mys. Denna lördag ställdes däremot min väckarklocka (hade dock inte behövs för vaknade klockan fem) och åkte till stallet. Jobbade över för att få den där kvalitets tiden med mina älskade fyrfotade vänner. Jag satt i glassens box i en timme, och tänk om alla fick se sidan hon visade mig då. Trodde seriöst hon skulle lägga sig ner flera gånger. Satt därinne och försökte verkligen fundera fundera fundera, men att man aldrig kommer fram till något. Tanken gjorde att jag fällde några tårar i boxen, usch det är så jobbigt! Aja nu imorgon börjar allvaret igång igen, varför kan man bara inte älska skolan?? så enkelt det skulle vara då. 

Likes

Comments

Ingen vanlig helg för mig inte. Igår var det fredag och då tog jag verkligen tag i att storstäda mitt rum och mitt vardagsrum, sjukt välbehövligt. Sen kring halv nio åkte jag och Adele till Nora där vi hade fredagsmys som bestod av att se någon sjukt märklig serie och massa prat. Sedan åkte jag hem för att sova, och nej ingen väckarklocka ställdes på lördagen. Min fråga till er är nu, vad fan gör man på helger när man inte jobbar ens?? Har typ fortfarande panik inombords för att jag inte gjort någonting idag. Just nu sitter jag hemma med travet framför mig och en kaffe i handen och lite asap rocky på Spotify. Det sjuka med denna helg är att jag frivilligt stannar hemma, kan ej komma ihåg sist det hände. Aa,, imorgon är det söndag och då blir det förmodligen hitta på något för att sedan på kvällen ta ett nattåg till Sundsvall för utbildning. Ha det.

Likes

Comments

För snart sex år sedan, såg jag dem där otroligt snälla ögonen titta ner på mig. Dem tittade rakt in i mig och berättade något för mig som jag inte exakt då visste vad det var.
Sex år senare vet jag precis vad hans blick berättade för mig.
Plenty har på sex år hunnit ge mig en erfarenhet jag kommer bära med mig hela mitt liv men framförallt har han lärt mig vad riktig kärlek är för något. kärlek till en häst.

Utan en plenty i mitt liv skulle jag varken hålla på med trav eller kämpa för något så mycket som jag gjort. Han är mer som min lillebror som jag växt upp med och gått igenom det mesta med. Han visste sedan dag ett hur våran resa tillsammans skulle börja. 

I alla dessa år har han stått vid min sida, min lillebror. Men nu skiljs våra vägar åt. Det är dags för båda oss att hitta nya utmaningar och äventyr i livet kanske, vad vet jag. även om vi inte gör det tillsammans längre så ska vi lova varandra att det ska bli exakt lila roligt som våran resa tillsammans. Jag älskar dig, tack så oerhört mycket för allt du har gett mig, för allt du har lärt mig men framförallt för all den kärlek du skapat. Du var den som fick min dröm att gå i uppfyllelse.

Tomt. Är det enda ordet jag får ut, det kommer bli så förbannat tomt. Inom mig, 


Frågan är nu, vars tar jag vägen? Vars börjar min nya resa? Det återstår och se.

Detta är gamla bilder. Minns dem som igår.

Att stå still på gången har aldrig varit din starka sida ;). Plenty är så en sån klok häst, när han vet att han ska ut i hagen så kan han aldrig stå still, men när han vet att han ska och tävla då står han som ett ljus på gången.

När jag skulle rida in dig, var förberedd på rodeo - men än en gång slog din klokhet till.

Om jag ska ta alla bilder jag har på dig så lär jag hålla på tills imorgon. Med dessa bilder ville jag visa min kärlek, som finns och alltid kommer att finnas.

Likes

Comments

​Något jag verkligen hatar är att vara sjuk, sådär riktigt sjuk så att det enda som det finns energi till är att andas. japp, och så sjuk har jag varit i veckan. Helt sjukt, i tisdags sov jag hela dagen första gången jag gick upp från sängen var vid middagstid. Aja nu är jag frisk iallfall, den känslan att ha fått sova en hel natt utan att behöva ta någon värktablett!! 

Vilken tur att jag hann uppleva helgen iallfall innan jag blev sjuk. Vi firade ju Nora på lördagen, med tjejfest och sedan en vanlig fest med allt möjligt folk. Men tror vi alla håller med om  att tjejfester alltid kommer vara så jäkla överlägset. Vi hade faktiskt sjukt kul från början. Tror faktiskt inte det blev så sent för mig, då åkte jag hem till Julia och sov där. Älskar btw när jag och julia kommer hem sådär efter en fest också tror vi båda att vi är as nyktra också så ska vi ligga och ha djupa diskussioner och tankar... haha det bästa. Jepp det var det, nu ska jag dricka upp mitt té och troligtvis gå och lägga mig. hejs! 

Likes

Comments

Två timmar var jag i skolan idag, skönt. Mina planer för idag är att åka och fira min kära syster som fyllde hela 22 igår. Efter det åker jag nog till Julia och bosätter mig där, imorgon ska jag ju såklart jobba så då sover jag hos Julia sen efter jobbet åker jag direkt till Julia igen och fixar mig inför kvällen som jag förövrigt är as taggad till!! Just nu sitter jag hemma, lyssnar på musik och väntar på att mammsi ska bli klar så vi kan dra in till stan, där jag ska köpa lösögonfransar och lite smått och gott. Så vi ses. 

Likes

Comments