I söndags fyllde jag hela 30 år. Förut har jag alltid haft åldersnoja, men av någon anledning så har jag inte haft det nu. Men det är ju skönt att få slippa det. ;)

I helgen blir det då fest, med temat 90-tal. Det ska bli såå roligt! 90-tals musik, musikquiz, tipspromenad, hångelhörna, banana skids, gurkkaktusar och självklart 90-tals kläder!

Tror både vuxna och barn är lika taggade. :D


//Becca

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

...det är uppenbart inte min grej. Men man kanske kan göra det till sin grej! ;)

Mycket har hänt sen sist! Vi har fått kattungar, vi har varit och rest (Gran Canaria), vi har umgåtts med vänner, jag har sytt en del och vi har jobbat som galningar. Får nog lägga upp lite bilder på allt. Men det får bli morgondagens projekt, nu ska vi ta och äta hemlagad gulaschsoppa, som sambon har gjort! Sen blir det nattning av barn!


//Becca

Likes

Comments

I söndags var det morsdag! Och när jag kom hem ifrån jobbet så möttes jag av fika, lotter och rosor!

Mys! ❤

//Becca


Likes

Comments

Sen jag skrev här sist så har jag börjat jobba! Är timanställd inom kommunen och har hittills jobbat på ett ställe. Och där har jag också ett sommarvikariat. Känns otroligt skönt att komma igång och jobba! 

//Rebecca 

Likes

Comments

Dagen började vid 6 imorse, med att jag inte kunde somna om efter att sambon hade åkt till jobbet. Lilltjejen valde dock att sova till 9, så jag fick lite tid för mig själv. Valde att börja sy på en sufflett till bugaboon. Denna gång blev det en färgglad! Rosa, lila och gul.

Igår var vi i Skövde, sambon och bonusdottern var hos optikern och kollade synen. Och medan dom gjorde det så var jag och lillan och köpte det sista hon behövde inför förskolestarten. Stövlar, skor och lite kläder. 

//Becca

Likes

Comments