Header

Life

Hej! Idag vaknade jag av att det ösregnade och blixtrade! Igår bakade jag blåbärsmuffins gott gott. Det är en del saker som hänt senaste veckan men mina föräldrar avbröt sin semester och kom hem till mig så allt blir nog bra! Jag har väldigt lätt för att prata om både svåra och lätta saker så det är skönt att kunna få ur sig allt till både familjen och vännerna. Anna jag vet att du läser detta och du är BÄST! Tack för att du alltid sitter i andra änden och lyssnar på mig i timmar när jag är ledsen och behöver prata om allt! Du är bäst!

På söndag åker jag även ner till henne för sista ledigheten. Bytte bort alla mina pass och tog en vecka ledigt eftersom jag tyckte jag behövde det innan skolan! Det ska i alla fall bli väldigt roligt!

Nu ska jag snart iväg till jobbet. Hoppas det blir mycket att göra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Life

Fem av mina instagramfavoriter. Jag spenderar mycket tid på Instagram. Kanske inte så bra egentligen men mycket av inspirationen i livet hittar jag där. Jag gillar egentligen alla jag följer men jag har några favoriter som jag brukar kolla regelbundet på.

1. @roseulveman en dansk tjej som jag bara älskar. Hon är så himla fin och hennes bilder inspirerar mig bara. Genom henne har jag hittat många andra danska tjejer med några tusen följare som verkligen ger mig inspiration.

2. @Linneamichaelas hennes bilder har poppat upp då och då men jag bestämde mig för att följe henne för någon vecka sen bara. Hon är bara GIRLPOWER ! Så jäklasnygg och kloka åsikter helt enkelt.

3. @chloeschuterman1 ja jag vet inte hur länge jag följt henne. Hon har inspirerat mig i flera år. Hennes kläder älskade jag förut. Men nu har jag inte följt henne på länge men då och då går jag igenom hennes biler. Finner alltid något inspirerande med henne, både kläder och liv.

4. @poemsporn_ ett konto med massa korta texter om livet. Poppar upp hela tiden på mitt flöde och jag gillar det.

Sen så följer jag även några Uniceff konton vilket är viktigt och intressant. Ibland lägger det bara ut bilder med kort tex och ibland med långa texter som jag brukar läsa. Ofta handlar det om människors liv eller krissituationer i de länder de jobbar i. Intressant!

Likes

Comments

Life

Hej, denna dag har varit något utöver det normala. Stressig och mycket bara. Men tror vi lämnar det så. Var så trött så jag la mig på golvet en stund. Dock fick jag bästa överraskningen när jag kom hem ett paket från Anna!

Ikväll tänkte jag ta det lugnt. Ska städa lite och förhoppningsvis laga någon mat. Men i så fall måste det handlas och det kändes ju mer än jobbigt. Haha vilken Deppdag! Men har skrattat mycket även idag som de flesta dagarna. Jag är lbara ite extra trött idag.

Likes

Comments

Life

Min kropp. Den är vacker, Precis som alla andras. Jag älskar den. Jag ber ingen älska den med mig. Jag ber er att respektera den. Jag ber er att inte ta på den utan lov. Känn och kläm inte på den om ni inte frågat. Det är bland det värsta som finns. Ni män som tar föregivet att det är varsågod. Det är verkligen inte varsågod att ta föregivet att jag vill ha era händer på den. Hur svårt ska detta vara att förstå. Hur många gånger ska man behöva berätta det självklara innan ni fattar. Ta inte på min kropp utan lov. Tack

Jag skrev detta för ett tag sedan men postade det aldrig. Jag vet egentligen inte varför eftersom det händer så mycket skit hela tiden. Varje dag så läser jag i tidningen om någon man som har sexuellt ofredat en kvinna. Det är fruktansvärt att kvinnor inte ska få ha sina kroppar ifred. Utan ständigt vara utsatta. Vad är det som är så fruktansvärt svårt att förstå för vissa människor. Uttjatat får detta vara men vi kan inte sluta berätta det förens mänenn förstår det självklara. Ta inte på kvinnors kroppar utan lov.

Likes

Comments

Clothes, Life

Nu har jag precis ätit en pizza. Eller en pizza bit som mamma gav mig igår. Väntar på mamma som ska komma snart hoppas jag. Sen ska jag på personalmöte. Såg nu att det spöregnar ute så tar nog inte mina blå ballerinaskor.

Köpte den här tröjan på Lindex på rean! Fin tycker jag eller så fin en vit tröja kan bli med lite text! Kjolen köpte jag också förresten från M&Q!

Likes

Comments

Life

Hej! Idag har varit en dag som bara varit. Jobbade lite sen åkte jag till stugan för att äta middag! Innan jag åkte fikade jag lite på KB. Jag tog med mig blåklockor hem för att de är ju väldigt vackra! Pionerna har ju tyvärr vissnat...

Nu ska jag sova för imorgon ska jag jobba och sen gå på personalmöte!

Likes

Comments

Food, Life

Hej, åt precis lite lunch med Annie. Gjorde en melon och fetaostsallad till eftersom det är en av mina favoriter. Är i stugan just nu men det blåser så mycket. Blåser ju nästan bort om man går ut.

Köpte lite kläder på rea igår samt en finklänning. Det gick ju bra det där med att spara pengar... har inte köpt en skolväska än, måste göra det! Jag hopps att jag ska få träffa Sippan idag annars har jag inga planer. Det är så skönt att vara ledig. Bara ha en dag att inte göra något. Men om jag inte hade jobbat hade jag nog inte uppskattat det lika mycket kanske så jag är glad att jag jobbar.

Likes

Comments

Life

Fy vad jag inte tycker om killar egentligen. Förstår mig inte på de. Ja ibland är det helt enkelt inte roligt att vara tjej. Speciellt inte när det handlar om killar i grupp. De beter sig för jävligt. Kan man inte bara älska tjejer? Eller det gör jag ju men inte på samma sätt.

Kul att de förstörde min lediga fredagskväll. Men det är väll vad man förtjänar. Tur att det bara gör en starkare och bättre i slutändan ska komma ihåg det.

Likes

Comments

Life , Food

Hjälp är jag redan 19 år. Känns som jag är yngre på nått sätt. Okej ska jag vara helt ärlig så tänkte jag inte särskilt mycket på min ålder men ibland så tänker jag på att jag börjar bli stor. Nu när jag fyllde 19 år?!? Så gick såklart de tankarna i gång.

Nästa år fyller jag 20! Sjukt. Då ska jag börja utbilda mig och bestämma mig för vad jag ska satsa på i livet yrkesmässigt. Jag har några planer men jag håller de till mig själv än så länge eftersom jag vet att de kommer ändra sig.

Ofta när jag står och jobbar ser jag poliser som jobbar, då blir jag så stolt och glad över att min bror snart kommer vara en av dem. Tänk vad roligt att få utbilda sig till något som kommer göra skillnad i samhället. Något som kommer hjälpa andra människor. Jag vill jobba med samhället, såklart jag vill tjäna massor av pengar och allt det. Men jag tror faktiskt att jag vill göra mitt yrke till mitt liv. Jag vill ändå känna att jag gör någon nytta. Tror det är värt mer än pengarna.

Aja hade i alla fall en liten brunch för mina bästa vänner! Tycker det blev lyckat faktiskt. Även om morgonen var lite (mycket) stressig fick allt tillslut dukas ut på bordet. Tack för att ni kom!

Likes

Comments

Pizza på balkongen med Cissi till middag. Det här med mat när man bor ensam är inget vidare. Ska jag ställa mig och laga mat till mig själv? Nja. Men pizza var god.

Träffade Sippan en stund efter jag slutat jobbat. Köpte sötaste tyget på rean med jordgubbar och körsbär på. Jag undrar vad jag ska göra med det. Har beställt nya lakan och tänkte kanske sy två örngott till det... men med jordgubbar på? Vi får se helt enkelt.

Ska förmodligen på båten ikväll. Men vi får se hur det blir med den saken. Tänkte annars ligga i soffan och äta chokladbollar.

Likes

Comments