Hej! Jag har precis startat min blogg men har tänkt ett tag på att skapa en. I allfall, i helgen har jag gjort lite allt möjligt. I fredags hade Hannah armyfest så jag åkte till Carlssons och mötte upp henne, Regina och Steffi som jag sov oss. Jag,Steffi och Regina gick hem till Steffi för att äta och fixa oss. Regina har utegångsförbud så ungefär när hon gick hem gick jag och Steffi till Hannah. Alla drog från Hannah runt 12/ halv 12 och de skulle till humlan tror jag. Jag är inget riktigt fan av humlan så jag och Steffi gick hem istället.

I lördags behövde jag åka ifrån Steffi rätt tidigt för att åka på dop för min nya kusin Joline! Jag la upp en bild här där jag håller i henne. Hur söt som helst!! Efter dopet mötte jag upp Steffi och Regina. Efter det blev klockan rätt mycket så jag mötte upp Elin och vi gick typ runt och prata och bara umgicks (jättemysigt). Efter det åkte jag hem till Kath dels för att hon hade nåt men jag behövde prata med en kompis som va där och sen kom hennes päron hem rätt tidigt så alla stack typ.

I söndags var jag på söndag middag och var typ barnvakt åt Juni som är min kusin på 2 år. Hur gullig som helst!! Hon säger typ ingenting men är hur gullig som helst och hon förstår typ allt man säger vilket är sjukt kul! Efter middagen gick jag hem och pluggade biologi då jag har prov på fredag..

Angående min uppdatering så skriver jag inlägg lite då och då. Jag tycker att det är bättre att jag skriver när jag har tid och lust istället för att skriva i stress! Det blir mycket bättre inlägg på det sättet och det blir roligare för mig att skriva. Just nu sitter jag iallafall i skolan.. Jag har matematik nu som jag verkligen inte tycker är kul ahha så bloggar istället.. haha vi hörs senare i veckan. Puss!!

Likes

Comments