View tracker

Jag tyckte igår att det var en skit bra idé att åka skidor. När vi satte oss i bilen på väg hem så var den dock inte lika bra.

Det var kallt så jag mådde illa och efter en stund så insåg jag det mest irriterande. Naglarna som jag fixade i fredags var rent åt helvete förstörda. Det är kraftigt irriterande eftersom nu måste jag ju fixa den förbannade nageln igen och jag anser att det finns lite roligare saker att göra än att fixa en bruten nagel.

  • 26 readers

Likes

Comments

Det behövs inte mer än en bild. En bild säger mer än 1000 ord.

Nu taggar jag till inför uppkörningen'

  • 38 readers

Likes

Comments

Jag och Peter tog våra saker igår och stack till vallåsen för att åka skidor. Det var andra gången i mitt liv som jag åkte skidor så det gick ju inte jätte bra.

Jag ska försöka se om jag kan kunna fixa fram videon på mitt första åk igår för de är så otroligt roligt.

  • 33 readers

Likes

Comments

View tracker

Klockan är snart 5 på Morgonen och jag har sovit i Max 2 timmar. Jag är skit trött men jag kan inte sova eftersom jag oroar mig för mycket inför dagens kommande aktiviteter.

Jag har länge undrat på om jag ska stiga upp eller ligga kvar i sängen men jag kommer inte fram till något. Jag måste ju vara pigg till senare idag..

  • 40 readers

Likes

Comments

Tankarna om Morgan har snurrat väldigt mycket i mitt huvud de senaste dagarna.

Jag tycker världen är så otroligt orättvis, jag tycker att hela händelsen är så fel. Det finns folk på denna jorden som lider av olika sjukdomar och som inte vill annat än att få avsluta sitt liv. Människor som aldrig någonsin kommer kunna leva ett riktigt liv för att de fick oturen att födas eller få en skada eller sjukdom.

Morgan var den personen som älskade livet mer än någon annan jag känner. Oavsett hur mycket som gick emot honom och oavsett hur jobbigt hans liv var så försökte han göra det bästa av det. Under de åren jag kände Morgan så gick han igenom väldigt mycket som jag vet om hade fått andra människor att avsluta livet men inte Morgan. Han grät, han skrek men oavsett hur mycket smärta och sorg han hade inom sig så kämpade han sig igenom det. Jag hörde aldrig att han ville ge upp för när han tänkte ge upp så kämpade han hårdare än någonsin för att klara av det.

Bara någon månad innan Morgans liv plötsligt fick ett slut så vet jag om att han var en utav de lyckligaste människorna på jorden. Det mesta hade löst sig för honom i livet, han tog hand om sig själv bättre än aldrig förr och varje gång jag råkade träffa på honom någonstans så sken han utav lycka. Han hade verkligen valt rätt väg i världen och han hade större livslust än någonsin. Tyvärr så fick han aldrig uppleva de sakerna han ville.

Jag tycker det är så fel och jag blir så otroligt ledsen och frustrerad av tanken på att den spralliga killen med så stora livsmål inte får leva längre när andra som inte vill annat än att få avsluta livet.. De lever. Allting händer av en anledning, det finns alltid en orsak till varför saker hände men just Morgans bortgång har jag fortfarande inte kunnat lista ut vad som kunde vara orsaken till. Jag ser fortfarande inte det logiska i varför han skulle behöva få sitt ljus släckt.

Det gör ont i mig att tänka på honom men jag vet att han har det bra och en dag ska jag äntligen få träffa honom igen. Fram tills den dagen ska jag kämpa lika hårt som Morgan gjorde, min skyddsängel.

Likes

Comments

Imorse bestämde jag mig för att rensa garderoben. Mest för att hitta alla mina kläder som jag ska ha med mig på resan.

När jag hade rensat en del i garderoben så insåg jag att det inte längre finns plats för kläder som jag aldrig använder eller aldrig har använt. Därför beslutade jag mig för att börja sälja kläder.

Ni som har varit med ett tag vet om att jag köpte denna klänningen till välgörenhetsgala vi var på i somras. Dock så passade den inte och sen dess har den bara hängt i garderoben och tagit onödig plats. Därför valde jag att sälja den för 5 kronor till en tjej som ska på bröllop.

Det blev ett jävla liv på folk som tyckte jag var dum i huvudet som säljer den så billigt men jag har ju aldrig använt den och kommer aldrig använda den så de stod mellan att kasta den eller sälja den för 5 kronor. Tjejen blev överlycklig och jag och min garderob blev ännu lyckligare över att den försvinner.

Nu är jag dock så trött att jag tar mig en power nap i resväskan. Det är ju super smart fall jag skulle sova i en vecka. Då är det bara att packa ihop mig i väskan och resa.

  • 121 readers

Likes

Comments