Mot festen!
Kvällens tema är pyjamasparty!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 5 Readers

Likes

Comments

Igår fick jag frågan om jag ville festa lite. Jag var fram och tillbaka med det men insåg snabbt att jag hoppade över det men kunde vara taxi istället.

Sagt och gjort så skulle jag köra mina vänner till Lomma så att de kunde festa till det lite. 21.30 gav vi oss av, alla 3 på ett toppen humör och hade siktet neråt i landet.

Omkring 22.00 så fick vi punktering på motorvägen. Det var inte en liten punktering heller utan det var så pass illa så vi hade inget annat val än att stanna där och då. Som tur var hittade vi en liten SOS lucka???? jag har ingen aning om vad det heter men det kändes bra haha.

Där satt vi och pojkarna tänkte att de skulle byta däcket snabbt och lätt. Så jävla lätt var det dock inte eftersom bultarna satt så hårt att de inte gick att lossa på. Vi fick helt enkelt ringa efter hjälp och sen var det bara att vänta.

Omkring 23.00 så kommer hjälpen, byter däcket och då inser vi nästa problem.. Det fanns ingen luft i reservdäcket. SUCK. Två av dem stack och försökte fixa däck på burk och vi andra två väntade i bilen.

00.21!!!! Kommer vi där ifrån att äntligen kan köra vidare mot Lomma. När vi kommer fram så var ju min tanke att dumpa av pojkarna och sen köra hem igen men inte fick jag det. Pojkarna tänkte inte stanna så länge så dem tyckte det var onödigt att jag skulle köra de 5 milen hem för att sen köra 5 mil tillbaka någon timme senare.

Jag stannade på festen som jag trodde vi skulle stanna på EN STUND. I helvete heller. 03.30 lämnade vi festen. Givetvis skulle vi bli stoppade av polisen på vägen hem, stå och bråka med honom i 30 minuter, köra inom Mc Donalds, stanna för att kissa och 15 miljoner andra saker innan vi äntligen kom hem 05.00.

Tack och godnatt, nu ska jag sova middag i för kvällens roligheter.

  • 17 Readers

Likes

Comments

Igår så skulle jag ju skrapa ihop resten utav de sakerna jag egentligen skulle köpa i torsdags. Dock så blev det ju inte så igår heller men istället blev det något mycket bättre..

Sen dag 1 jag fick min IPhone 7 så har den varit piss och jag har upprepande gånger försökt sälja den till olika folk. Igår var sista dagen på mitt öppet köp så jag valde helt enkelt att lämna tillbaka min IPhone 7.

Istället så tog jag det senaste. IPhone 8 Plus.

Jag är redan super nöjd med den och den känns perfekt! Gud, det är så extremt roligt med teknologi!

  • 29 Readers

Likes

Comments

Lite mat i magen och sen är jag fit for fight igen.

Chicken madrass är en klar favorit. Det är bara så extremt jobbigt att det är så starkt så att näsan börjar rinna, det är bara tur att jag inte sminkade mig innan jag åkte haha..

  • 37 Readers

Likes

Comments

Jag fortsätter att dela med mig utav min albanska musik. Just denna låten är en klar favorit och jag går och sjunger på den ungefär... HELA TIDEN.

  • 42 Readers

Likes

Comments

Postad i: Nytt in, Skönhet och mode

Jag fick inte ens med mig hälften av det jag skulle köpa igår. Jag hade en hel lista men lyckades bara bocka av två saker från listan igår. Idag ska jag fixa resten när jag ändån ska hämta upp lite saker på Väla.

Igår lyckades jag dock få med mig 2 parfymer och jag luktar som en äng utav blommor. Finns det något bättre?

Likes

Comments

TGIF

Sista arbetsdagen och det verkar som om det blir fantastiskt väder. Godmorgon på er!

  • 48 Readers

Likes

Comments

Efter en lång dag så blir det nu lite serie innan jag somnar. Imorgon är det nya äventyr som kallar. Sov gott och dröm sött ❤️

Om ni vill se en helt sjuk serie som innehåller allt förbjudet som massvis av alkohol, sex och droger så titta på BOJACK HORSEMAN jag har tittat på denna ett bra tag nu och varje avsnitt blir bara sjukare hela tiden haha..

  • 54 Readers

Likes

Comments

Arbetsdagen är slut och det är dags för lite shopping. jag och Ronja ska på äventyr hela eftermiddagen för att försöka lappa ihop det skit som jag stör mig på här hemma. Saker som egentligen är så lätt fixat men som jag aldrig kommer till skott med att fixa.

OOTD

  • 64 Readers

Likes

Comments