Så kommer ångesten. Julklappar som inte är köpta, en hyra att betala, räkningar som regnar in.

Ångest, ångest, ångest.

Varför köper man aldrig julklapparna i tid är min fråga. Detta är en utav anledningarna till varför jag hatar julen. Stressen, oron, tomt på kontot.

Det gör fan ont i hjärtat att veta om att snart är det jul. Lönen kommer nästa vecka och om 2 veckor så kommer den att vara slut. Det ger mig ångest, det ger mig ont i magen och jag vill bara gråta.

För varje dag som går så närmar vi oss den förbannade månaden. För varje dag så växer ångesten. Ångest. Det värsta jävla smärtan jag har upplevt är just ångest. Jag vill inte, jag orkar inte och jag har inte tid.

Varje år så tänker jag att jag ska köpa julklappar i tid och varje år så sitter jag där i december men en jävla ångest. Att man aldrig lär sig, att man aldrig blir klokare. Jävla fan, jävla ångest, jävla månad, jävla jul. Jävla jävlar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 21 Readers

Likes

Comments

Jag måste bara få klargöra en sak med er.

Sen jag började gå upp tidigt och nu springa med mera så har jag fått en del meddelande där folk skriver till exempel

”ändra aldrig på dig för en killes skull.”
”Du är fin som du är”

Med mera med mera med mera.

Jag vill bara säga att R skulle ALDRIG tvinga mig till att börja träna. Han träffade mig i en period då jag var som mest otränad och trots det så valde han att stanna.

Jag väljer att göra detta av egen fri vilja och det har verkligen inte med R att göra. Jag vet om att jag mår som absolut bäst när jag får träna och när jag har rutiner. Jag har länge velat börja röra på mig men har aldrig hittat någon motivation till det, jag har aldrig haft en anledning till att göra det.

Träning har varit en stor del av mitt liv i perioder och det är en utav de roligaste sakerna som finns. Dessutom så om någon ber mig göra någonting eller säger att jag ska göra det så kickar min ADHD hjärna in och jag vägrar göra det.

Det är jätte gulligt att ni tänker på mig men jag klarar mig ❤️

  • 35 Readers

Likes

Comments

  • 25 Readers

Likes

Comments

Godmorgon sömntutor, sovit gott?
Jag har sovit riktigt bra faktiskt, när jag väl somnade.

Larmet ringde 05.15 imorse för det var dags för en liten joggingrunda. 05.30 hade jag kläderna på mig och var utanför dörren.

Jag är riktigt nöjd över resultatet. Jag brukar som sagt inte vara ute och röra på mig i onödan så jag är väldigt nöjd med resultatet.

Nu ska jag käka min frukost, diska, duscha och hoppa i jobbkläderna för att jobba veckans sista dag 👌🏽

  • 28 Readers

Likes

Comments

God kväll mina vänner.

Jag har haft fullt upp nu ikväll. Efter min promenad i skogen så körde jag hem, lagade mat, diskade, städade och tvättade. Sen satt jag där i soffan och visste inte vad jag skulle göra med mitt liv.

Istället så valde jag att springa en runda, springa till affären och handla och sen hem. Nu är allt laddat inför imorgon, jag är ny duschad och sitter i soffan med en kopp te och ska kolla lite serie.

Klockan ringer tidigt imorgon så det blir tidigt i säng idag. Hoppas ni sover gott ❤️

  • 31 Readers

Likes

Comments

En liten promenad dödar ju inte. Jag har ju dock ansett det de senaste åren men idag tog jag förnuftet till fånga och tog mig en liten promenix. Hur skönt som helst! 😍

  • 40 Readers

Likes

Comments

Jag har verkligen ingenting att komma med idag. Det finns inget intressant som jag kan skriva eftersom allt är totalt ointressant idag. Jag ligger i soffan med ett stort hav utav kuddar. Om jag har räknat rätt så har jag 9 kuddar som omfamnar mig.

Alltså finns de ingenting att skriva om.. vi hörs väl när jag hittar på något intressantare än detta!

  • 47 Readers

Likes

Comments

Hejsan vänner.

Jag har verkligen inte orkat blogga tidigare idag men bättre sent än aldrig.

Jag har gett mig fan på att sluta röka nu. Jag jade mer eller mindre slutat för några veckor sen. Jag tog kanske en cigg per dag och den tog jag bara för att.. jag har ingen aning om varför jag tog den egentligen för jag rökte 4 bloss och sen kastade jag den.

Nu ligger jag här i soffan med min el-cigg och har gett mig fan på att det ska gå på denna gången.

  • 64 Readers

Likes

Comments

  • 53 Readers

Likes

Comments

God kväll mina vänner. Vad har ni haft för er idag?

Jag pendlade mellan sängen och soffan ela dagen fram till 4 innan jag körde hem till mamma och käkade middag. Jag lyckades även sno med mig några batterier till en utav paketen jag fick hem idag.

En ljusslinga med klämmor i. HUR SNYGGT?

Just nu har jag den i hallen för att i alla fall få lite ljus där men jag vet inte om jag ska flytta på den senare.

För övrigt har jag dammsugit, diskat, tappat en tallrik i golvet, dammsugit igen, fortsatt diska, tappade ett glas, dammsugit och plockat. Det är ju en otrolig känsla när det är städat och fint ❤️

  • 67 Readers

Likes

Comments