3 saker jag önskar vore gratis så jag kunde haft det i nya lägenheten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Äntligen har jag fått beskedet. Den 28 mars ska jag på gastroskopi och bara tanken på det ger mig ont i magen (höhö komiskt).

Jag måste säga att det gick riktigt snabbt från att jag var hos läkaren till att jag fick min tid. Jag har ju fortfarande inte fått min tid till ortopeden och det var ju nästan 2 månader sen?

Det ska bli så jäkla skönt att mest troligen få svar på vad som är fel där inne.. hoppas nu bara att de hittar något så att jag kan bli av med smärtan.

  • 18 readers

Likes

Comments

Det år fredag, solen lyser, det är varmt och det är löning. Det är väl klart att man får lyxa till det lite då!

  • 15 readers

Likes

Comments

Fattar ni hur sjuk värld vi lever i?

  • 17 readers

Likes

Comments

Hej på er alla Rebeccas läsare, hoppas att ni har en bra dag!
Mitt namn är Ellen, 20 år, och jag bloggar också här på Nouw och trivs super. I min blogg kan du läsa mycket om min vardag och tankar jag har, även lite inlägg om mode och skönhet då det är något jag brinner för. Jag försöker dela med mig så mycket jag kan av mitt liv och mina åsikter och jag försöker även att smyga in lite tävlingar då och då. Jag delar med mig om mitt mående och hur det är att leva med social fobi och vägen tillbaka upp på toppen.Vem är jag som person då? Jag är en riktig boknörd som ständigt har en bok i ansiktet, så gillar du också böcker så ger jag lite boktips på min blogg, även om det inte är huvudkategorin. Jag jobbar i en frisörsalong som receptionist, så det kommer även upp tips och inlägg om hårvård då jag tycker att det är så roligt.

Det här var bara kort om mig, hoppas att ni vill kika in på min blogg! Ni hittar mig på nouw.com/ellenliljegren

  • 26 readers

Likes

Comments

  • 28 readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Då kommer vi ju till den stora frågan.. Hur går det med lägenheten vi ska flytta in i?

Jo det går bra. Det jobbas med den för full och inom en snar framtid så kan vi flytta in. Eftersom hela lägenheten var tvungen att totalrenoveras från grunden så tar det lite extra tid eftersom alla golv, väggar med mera skulle fixas till.

Det ska bli roligt att flytta till något större men jag börjar få panik. Det är så mycket som måste köpas in och jag har fortfarande inte riktigt kommit på hur jag vill att det ska se ut. Vi behöver även en ny soffa och just det ger mig ångest för det finns så extremt många olika som jag har tittat på..

Här är vår framtida hall!

Likes

Comments