Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 8 Readers

Likes

Comments

Inlägget är sponsrat.

Nyårslöfte att börja träna? Kolla då in dessa produkterna 🙏🏽

Likes

Comments

  • 52 Readers

Likes

Comments

  • 87 Readers

Likes

Comments

  • 130 Readers

Likes

Comments

Idag är allt utom en bra dag. Ångesten äter sakta men säkert upp mig. Smärtan i bröstet gör det svårt att andas. Klumpen i magen gör det svårt att röra mig. Ångest ångest ångest. Jag vill inte längre.
Det känns som att jag har satt någonting i halsen för varje andetag är jobbigt. Jag vill inte längre.

Jag vill att detta går över. Jag vill att detta tar slut. Jag orkar inte längre. Tårarna vill spruta ur mina ögon men de går inte, varför?
Varje känsla i mig är avstängd. Jag känner enbart ångest.

  • 158 Readers

Likes

Comments

  • 165 Readers

Likes

Comments

Jag har insett en sak som jag aldrig själv trodde jag skulle inse.

Jag har lättare att ta hand om mig själv om jag har någon annan att ta hand om.

Det är så mycket lättare att orka med alla måsten. Jag måste äta men att stå och laga mat enbart till mig själv... nej tack. När David är här så erbjuder han sig att laga mat men jag säger att jag kan göra det. Det är så otroligt mycket lättare att laga mat om jag slipper laga mat enbart till mig själv.

Jag säger till David att jag kan tvätta hans kläder när jag ändå ska ner i tvättstugan. Det är absolut ingenting han tvingar mig till som vissa verkar tro. Det blir så mycket lättare att faktiskt gå ner i tvättstugan och tvätta om jag vet om att han har någonting som behöver tvättas.

Allt för många gånger nu har jag fått höra ”sluta slava för honom” eller ”sluta vara hans mamma”. Jag slavar verkligen inte eftersom jag själv väljer det. Jag MÅR BRA av att göra det. Mår bra av att känna mig behövd och mår bra över att faktiskt få det gjort.

  • 188 Readers

Likes

Comments

Postad i: Nytt in, adlinks

Inlägget är sponsrat.

Jag brukade hata att ha skal på mobilen. Sen köpte jag skalet som ni kan se längst upp till höger. Jag ÄLSKAR det.

Likes

Comments

Det känns så mycket lättare att ta tag i saker i lägenheten när David är här. Det blir enklare att laga mat, enklare att städa och helt klart enklare att stå ut med allt som rör sig i huvudet.

Idag körde vi en riktig bomb lunch. Köttbullar, ägg, bacon med mera. Eftersom jag gjorde pannkakor igår så slank det även ner nu till lunch.

Nu kan jag knappt röra mig på grund av kaloribomben. Några avsnitt av en serie på soffan innan jag fortsätter gå igenom en massa skit i olika lådor.

  • 194 Readers

Likes

Comments