De två senaste dagarna så har jag varit i en djup jävla koma. Jag lyckades alltså dra på mig en helvetes matförgiftning och har alltså inte gjort någonting annat än kaskad spytt och sovit.

Jag har slutat kräkas, febern bråkar inte lika mycket med mig och jag kan i alla fall stå på benen. Det är en fantastisk dag!

Min fina vän S tvingade upp mig ur sängen idag. Eftersom jag inte har ätit någonting de 2 senaste dagarna förutom lite Yoggi. Vi har i alla fall tagit oss till värt toast ställe och jag försöker äta lite smått. Inatt är det jobb 00-04

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var min sista dag på Tre kronor som provanställd. Chefen sa till mig redan första dagen att vi skulle ta två dagar där jag fick känna efter om jag trivdes och han kunde se om han tycker jag passar in i laget.

När jag gick av mitt pass imorse 06.00 så skulle jag alltså få utvärderingen samt få veta om jag är med.. gissa vad? Jag är nu en officiell TRE KRONARE.

Det känns så förbannat bra. Jag trivs så otroligt på denna klubben så att när jag skulle vingla hem imorse så fick jag så grov ångest över att säsongen faktiskt snart är slut.

Det gör ont i mig att bara tänka på det för jag trivs så otroligt bra här nere men det kommer fler säsonger för detta var inte min sista!!

Likes

Comments

2012 var jag här på Rhodos med min familj. Det var utan tvekan en utav de bästa resorna som jag någonsin har varit på. Det var en så otroligt rolig resa och jag kommer för alltid att minnas den.

Imorse klockan 5 på morgonen så bestämde jag och en killkompis oss för att gå och käka pizza. Det är lixom en utav våra hobbys.. käka pizza klockan 5 på morgonen.

I alla fall, vi gick till pizzerian och när vi satt där och käkade så kollade jag igenom mina gamla bilder från Rhodos 2012. När jag satt där och tittade bland bilderna så visade jag en bild för min kompis S.

"Titta på denna bilden på min bror.. haha"

Bilden är tagen på Big brother den 8 september 2012.

S tittade på bilden och sen tittade han på mig och sen tillbaka på bilden.

- Varför tog du ett foto på mig för 5 år sen? Frågade han.

Jag började skratta och fråga vad han menade.

Han visade mig bilden igen och förklarade att killen i blå tröja bredvid min bror.. det är alltså S. Jag hamnade i världens chock.. jag kunde knappt andas utan jag satt bara där med öppen mun och stirrade på bilden.

Jag har känt S i cirka 5 veckor. Vi träffades på en resturang klockan 5 på morgonen och har sen dess umgåtts varje dag sen den där morgonen.

Jag tycker det är helt galet.. Den där kvällen som bilden är tagen är den enda dagen jag var på barstreet under vår semester. Det är så sjukt att just S utav ALLA människor går i bakgrunden.. jag är fortfarande i chock

Likes

Comments

Så det nya jobbet? Jag jobbade min första dag idag på TRE KRONOR och jag kan säga att jag var livrädd när jag gick till jobbet. Jag såg framför mig hur jag misslyckades totalt med allt och när jag gick till jobbet så ville jag bara springa tillbaka och lägga mig i sängen.

Det visade sig dock att TRE KRONOR är den bästa arbetsplatsen jag har haft hittills i livet. Alla mina kollegor är så fantastiska och hela stället gav mig ett.. lugn?

Jag jobbade enbart mellan 00.00 - 04.00 eftersom chefen kände att jag först skulle få känna på hur det var att jobba där. När klockan slog 4 på morgonen så ville jag sätta mig på golvet och gråta. Jag ville verkligen inte gå hem men det är en dag imorgon också så, så jag fick lugnt traska hem. Det är så otroligt fantastiskt där och jag längtar redan efter imorgon så jag kan jobba igen.

Det var så mycket skillnader från Big B. Det var så stor skillnad mellan dessa två barerna så det kändes som om jag aldrig förr hade jobbat med detta.

Jag kan verkligen rekommendera tre kronor till er om ni ska till Rhodos. Som chefen sa "vi är inte här för att sälja sälja sälja.. vi är här för att få våra kunder att trivas, känna sig välkomna och omtyckta". Det som tre kronor står för, det är det jag tycker alla ställen ska stå för. Vilken fantastisk bar!!!

Jag visste inte var jag skulle göra av nyckeln till personal toaletten när jag gjorde mina behov så jag tänkte ha den runt halsen. Dock så insåg jag att bandet var för litet och istället fick jag ha den runt huvudet haha..

Likes

Comments

Idag har jag varit här i 7 veckor. Det känns helt sjukt att det redan har gått 7 veckor sen jag satte mig på planet ner här till Rhodos. För mig känns det ungefär som att det har gått 4 veckor.

Under mina 7 veckor här så har jag lärt mig en hel del saker som jag tänkte dela med mig av.

1. Vi ser ALLT.

Om du är på en bar så tro inte att personalen är blind. Vi ser när ni sätter tuggummi under bordet, vi ser när ni snor drinkar från bordet bredvid och främst av allt.. vi ser när ni idkar samlag i en utav sofforna. Vi ser allting så tänk er för innan ni gör någonting opassande på baren.

2. Skapa inte en scen.

Om du kommer in runt 4 tiden på morgonen och är så full att u kryper fram till baren... snälla, skapa inte en scen när vi inte vill sälja en drink till dig. Vi nekar dig inte dricka på grund av att du är ful, för du luktar illa eller kommer från fel land. Vi bryr oss varken om vem du är eller var du kommer ifrån men vi bryr oss så pass mycket att vi inte vill ha på samvetet att vi gav dig sista drinken innan du fick en alkoholförgiftning.

3. Ingen uppskattar det.

Ja du tycker säkert du är super rolig när du står och juckar mot personalen. Dina vänner kommer säkert gapskratta när du slår oss så hårt på röven att märket efter din hand kommer stanna kvar för evigt. Dock så är det ingen som uppskattar det. Jag uppskattar inte dina händer på min kropp, du kommer inte uppskatta när du blir utkastad och dina vänner kommer inte uppskatta att behöva leta efter dig när du åker ut med huvudet före.

4. Det är inte lönt att ljuga.

Så du har alltså gjort något jävligt dumt och vakten får tag i dig. Snälla, stå inte och skrik "Jag har inte gjort någonting jävla bög jävel". Vakterna är 100% vakna och om de ser dig göra något så har de till 98% rätt. Om det då visar sig att du faktiskt inte har gjort någonting, då har du ingen anledning att bli arg. Berätta lugnt för vakten och lös det innan du skapar mer problem för dig själv.

Likes

Comments

Jag har varit pain in the ass idag. Jag har vandrat gata upp och gata ner på denna förbannade ön för att försöka hitta ett par nya skor.

Jag hade ju ett par rosa Nike skor men de är sönder och ser ut som skit. Jag har vetat om länge att jag måste kasta dem men jag har inte kunnat.

Mina rosa Nike fick jag utav Morgan och de skorna är ett utav de sista minnena jag har kvar av honom. Jag har inte kunnat, jag har fått ångest bara av tanken på att kasta dem och har därför valt att hellre ha fula & sönder skor.

Idag dock, idag tog jag steget att släpps taget om det gamla. Morgan kommer alltid vara med mig oavsett om jag behåller skorna eller inte. Därför har jag nu valt att köpa nya skor och avsluta en del av mitt liv.

Efter 2 timmars letande hittade jag nya skor som jag trivs med. Nu kommer jag komma till de nya jobbet i sprillans nya skor 😎

Likes

Comments