View tracker

Jag kan inte riktigt greppa det. jag förstår inte hur jag ens kan förtjäna en så otroligt fin familj. Jag blir mållös när  jag tänker på hur underbara de är och hur mycket de gör för mig.

Min kväll igår var helt oslagbart bra. jag kunde inte önska mig en bättre början på min födelsedag. jag är så tacksam för att jag fick dela kvällen med min familj och att dom gjorde den till den bästa. ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Mannen jag älskar men sällan säger de till. Mannen som ger mig allt men jag sällan tackar.  mannen som ger mig råd som jag sällan lyssnar på.
Min underbara pappa som jag sällan ger något till men vill ge hela världen.

  • 19 readers

Likes

Comments

En toa selfie

  • 23 readers

Likes

Comments

Jag måste verkligen tipsa er om detta sköljmedel!
Det luktar riktigt gott, så gott så jag inte klan sluta lukta på tvätten. Minns jag inte helt fel så kostade det cirka 13 kronor. Eftersom de var så billigt så hade jag inte så höga förväntningar men det är helt underbart. 

  • 37 readers

Likes

Comments

Jag har inte börjat packa än. Det stressar mig något otroligt men jag vet inte vart jag ska börja. Jag måste städa här hemma för här är kaos, jag måste slå in julklappar för det börjar bli ganska ont om tid och jag vet inte om vi kommer hinna det när vi kommer hem från resan.

Jag vet inte vart jag ska börja. Ska jag börja med att städa eller ska jag börja med att packa? Vad ska jag ha med mig? Jag är så livrädd att jag ska glömma någonting och antagligen därför väljer jag att inte packa. Jag har så mycket stress inom mig, så mycket funderingar och så otroligt mycket saker som jag måste att göra. Jag vet om att hade jag börjat beta av min mils långa lista med saker så hade det blivit lättare att hantera men jag orkar helt enkelt inte det nu. Jag vet ju inte vart jag ska börja vilket gör det så jävla svårt. 

Jag väljer alltså att sitta på röven och inte göra någonting åt det istället. Det känns som det blir lättare men det blir det inte, det blir bara svårare. Ångesten blir större och listan blir längre. Jag får väl helt enkelt göra allt det där jobbiga så jag får bort det från listan för jag orkar verkligen inte gå och oroa mig för mer skit just nu helt enkelt. 

  • 43 readers

Likes

Comments

Finns inget att säga om denna bilden. Den var hysteriskt rolig då och den är nästan ännu roligare nu!

Denna bilden där emot..
Jag var 16 år gammal och olyckligt kär. Killen som jag hade kärat ner mig i något helt sjukt var inte alls lika kär i mig som jag var i honom. Han var så otroligt svår att läsa. Vissa dagar visade han inte en enda känsla och andra dagar så visade han känslor i överflöd. Jag är glad att jag bröt kontakten med honom, för han fick mig bara till att gråta för jag hade ett brustet hjärta.

2 år efter att jag hade slutat gråta över honom så hörde han av sig igen. Vi träffades ungefär 3 - 4 gånger och han kärade ner sig totalt i mig. Han var nästan lite psykotisk med sin kärlek. Vet ni vad jag gjorde? Jag vände på klacken och gick där ifrån. Jag hörde inte av mig, jag svarade inte när han ringde eller smsade. Det blev ett jävla liv på honom eftersom "Såhär behandlar man inte macklisious" Som han själv kallade sig. Jag skrattar fortfarande åt honom. Han accepterar inte att folk säger nej till honom och därför var jag tvungen att trampa på just det kortet lite extra.

Allt för att visa att jag inte är rädd, allt för att bevisa att jag kan stå upp för mig själv och oavsett om du är tjej eller kille så tänker jag inte ta din skit.

Likes

Comments

För er som inte fattar så driver bara killen.

Likes

Comments