Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ronja fyllde ju år för någon vecka sen. Några veckor före så lovade jag Ronja att i 21 års present så skulle jag bjuda på hotell i Stockholm eftersom vår förra Stockholms vistelse blev så jäkla bra.

Detta var ju dock innan jag visste om att jag skulle till Rhodos och jag fick sån ångest över det här med Stockholm så jag insåg att jag behövde en my present som skulle slå alla presenter i hela världen.

Jag insåg snabbt vad jag skulle ge henne istället och igår morse så ringde jag till Ronja för att berätta om hennes present som jag hade lovat att hon skulle få lite senare.

Den 25 juni 07.00 går Ronjas plan ber till Rhodos. Eftersom Stockholms resan inte blir av så hade jag inget annat val än att ge henne en flygresa ner till mig så att vi får träffas & för att Ronja förtjänar det bästa här i världen.

Min bästa vän, min vapendragare och min side kick... grattis igen, du förtjänar detta ❤️

Likes

Comments

Jag försöker ha en ganska så negativ inställning till Rhodos. Mitt boende kommer vara skit fult, maten skit äcklig, drinkarna äckliga, kollegorna är svin... ja som sagt negativ.

Jag har väldigt lätt för att fantisera om hur bra allting kommer bli och ofta så spånar jag iväg så pass att jag förväntar mig att bo i ett slott, maten kommer vara fantastisk så man inte kan sluta och mina kollegor kommer vara christiano Ronaldo, Kurt Cobain och Zlatan.

När jag skenar iväg med min fantasi och tycker själv att det låter trovärdigt och bra så visar det sig att jag hade helt fel och mitt liv går mer eller mindre under. Jag blir jätte deprimerad och kan inte se det positiva i någonting.

Därför har jag insett att om jag antar att allting kommer vara dåligt, fult och tråkigt så kan det ju bara bli bättre. Så just nu har jag redan ett senario om hur det kommer vara och det är allt utom bra haha...

Likes

Comments

Just nu så sitter jag bara och övervakar hur vädret är på Rhodos när jag kommer dit. Jag kommer ju ner den 3 juni men mitt första arbetspass börjar inte förens den 11 juni. Jag har alltså en vecka som jag bara kan glassa på, lära känna Ön lite bättre och bara leva Life.

Jag tror jag överlever detta.. Jag klarar inte haha. 😎

Likes

Comments

Jag vet om att många tycker det är fel men nu till vad NI tycker.

Är det fel att skriva offentlig om alkohol?

Jag vet om att väldigt många tycker det är fel eftersom många yngre tar det som det är helt normalt och att "alla andra" brukar alkohol som om det vore ingenting.

Jag vill verkligen inte "trigga" igång någonting hos någon men samtidigt vill jag inte dölja någonting ur mitt liv. Det är "tyvärr" såhär jag lever och så länge jag själv eller någon i min familj mår dåligt av det inte mår dåligt av det så ser jag inte varför jag skulle bli klassad som det svarta fåret i det.

Flera stycken i Sveriges samhälle brukar alkohol under lediga kvällar så varför ska jag vara något helgon som tror att jag är bättre än någon annan?

Likes

Comments