Jag hade verkligen för mycket tid för ett år sen. Jag hade så mycket tid och pengar att lägga på skit och jag saknar det lite. Det var en hysteriskt rolig video och spela in och vi skrattade så vi grät åt vilken hemsk skådespelare jag är.. Herregud haha.

Videon kan ni se HÄR

Likes

Comments

​Vissa dagar så funderar jag på om det ens var lönt att stiga upp ur sängen i morse. När jag vaknade idag så kände jag att jag hade en anledning till att stiga upp och hela dagen tassade på som ingenting. Det har faktiskt gått riktigt bra idag och jag har varit på riktigt gott humör, hur skulle jag kunna vara annat? Solen lyser, det är lite snö på marken och det är fredag.

Jag satt här och insåg att ​YES ​snart slutar jag för dagen. Då kommer det in en söt gubbe och säger att hans maskin är sönder, ja det var väl bra att den var det eftersom annars hade du ju kommit hit i onödan.

Jag frågade den söta gubben om han ville ha hjälp att bära in den och han ville gärna ha hjälp och så tackade han så mycket. När han öppnar bagaget på bilen så kändes det som all snö smälte, det var måndag och himlen helt svart.

- ​Jag har hjälpt till lite och skruvat ner maskinen till er.

​Jag bara ​suckade.. Ja jo, det var ju snällt att han ville hjälpa till men det hade varit så mycket lättare om han inte hade skruvat ner maskinen i småbitar.. Ungefär där och då insåg jag hur skönt det skulle vara att gå hem och lägga sig i sängen.

Likes

Comments

Jag hade kunnat tipsa er om en riktigt svin bra film jag såg igår men tyvärr så är det omöjligt eftersom filmen var totalt värdelös. Jag tittade på "alexander and the terrible horrible no good very bad day" och den var så fruktansvärt dåligt att jag faktiskt började fundera på att städa istället.

Det var en extremt dålig handling, dåligt skådespeleri från de flesta skådespelarna och huvudpersonens läspande fick hjärnan att skrynkla sig till ett russin.

Så jag hade kunnat vara originell och berätta alla fördelar med filmen men eftersom där inte fanns några fördelar så blir de ganska svårt.

Den här filmen är en sån film där ALLT redan är förutsägbart. Det räcker att du läser titeln på filmen så fattar du att den läspande ungen kommer ha en skit dålig dag som sen blir kanon i slutet. Det är en Disney film och INGEN Disney film får ju ha ett dåligt slut.

Denna katastrofala film har alltså fått 6,2/10 stjärnor på imdb och jag sitter fortfarande och funderar på hur många som har varit i ett berusat tillstånd när de har lagt sin röst om filmen.

Likes

Comments

Jag har nämnt att jag hade för mycket fritid för ett år sen va? Haha..

Usch vad jag saknar mitt långa hår när jag tittar på denna bilden..

Likes

Comments

Jag tror det är ett utav de längsta inläggen jag någonsin har skrivit. Det var även det som gjorde ondast att skriva men jag kände att jag var tvungen att berätta. Jag kände att jag var tvungen att ge min familj sanningen.

Inlägget kan ni läsa HÄR

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag har väl inte riktigt kunnat släppa att vi snart flyttar till en större lägenhet och jag har mer plats att ställa massa skit på. Tanken bara slog mig från ingenstans att nu kan jag ju köpa hur många som helst super fina vaser och krukor som jag kan ha när jag får för mig att jag ska börja hålla på med blommor.

En blomma blir ju faktiskt mycket finare om den har en fin vas eller kruka till, det kan ni inte för neka. När jag insåg detta så skyndade jag mig in på rum21.se och precis som igår så föll jag pladask för alla fina saker dem hade där inne.

Nu sitter Marcus livrädd och undrar vad han har gett sig in på. Han känner mig, han vet om att vi kommer bo i en djungel i 2 dagar och sen har jag tröttnat på att hålla på med blommor så då dör alla... haha.

Glasvas
715 kronor.

Ja jo.. Jag säger ju inte att allt är sådär super snyggt som jag vill ha det. Lite som denna pistol vasen. Skit cool men föll inte alls mig i smaken. Men det finns säkert någon där ute som vill ha en sån vas och det kanske passar dem bättre än mig.

Det jag vill komma fram till är att Rum21.se har någonting som passar ALLA.

pistol vas
129 kronor.

Likes

Comments