Jag är så tacksam över min fina familj och mina vänner. Hade jag fått välja så hade jag stannat hemma i sängen ikväll och bara fått gråta ut all smärta och sorg jag har i bröstet.

Min fantastiska moster och min fina bror övertalade mig till att följa med ut och äta. Alla i familjen vet ju vad som har hänt och då blir det ju lite lättare för dom att förstå om jag bryter ihop mitt i middagen och behöver gå ut.

Jag vet om att det antagligen inte kommer bli bättre för att jag ligger hemma och gråter men han kommer inte komma tillbaka oavsett om jag ligger hemma och gråter eller är ute med min familj och äter. Jag vet om att han hade mått bättre av att veta att jag är ute och äter än ligger och gråter.

Likes

Comments

Jag fick paket igår. Jag orkade dock inte visa det eftersom jag grät hela dagen ungefär. Idag mår jag... Skit men jag gråter inte lika hysteriskt längre. Det känns som mina ögon inte längre orkar gråta, det finns inte fler tårar att bjuda på för nu har jag tagit slut på alla. Jag mår skit dåligt och mitt hjärta gråter, jag vill egentligen bara sova eftersom natten var inte jätte bra. Hemska drömmar med mera.
Jag beställde lösögonfransar från Wish, det är antagligen ren jävla skit men dem kostade 9 kronor så jag ger det en chans.

Jag fick även ett paket idag. I det paketet så fanns det en eyeliner. Tror den kostade runt 10 kronor ungefär. Kommer antagligen inte vara bra men för 10 kronor så kan man ju alltid ha den till en halloween sminkning eller någonting.

Likes

Comments

I would do anything just to be seventeen years old again
Imagine what we could have done
Imagine what we could have been.

I'll be holding your hand as your squeezing onto mine
Hold on tight, you said never let go
Remember building castles out old lego.

See it's changed, now you're not around
I'm not the same but I hope you're proud
I wish your little face was still around
With that cheesy smile.

Imagine all the mischief we get up to
Imagine Always our team, 1+2
Imagine all the good, bad, sad, and happy times
Imagine all the timeouts, naughty step crimes

Until we meet again, stay safe my friend
And I will keep you in my thoughts til the very end
My Little boo in the sky with a smile
My partner in crime, I will see you in a while

I miss you
Like the sun on a rainy day
When the stars come out to play

Oh, I miss you
I am missing you
And I want to be with you my friend
I just wish we could be two again

Likes

Comments

Marcus gör verkligen allt för att pigga upp mig. Han försöker så gott han kan för att jag ska vara glad och tänka på andra saker än just allt som har hänt nu. Jag uppskattar verkligen allting han gör för mig och att han finns vid min sida nu när jag mår som absolut sämst. Jag är så tacksam över att ha honom vid min sida genom både bra och dåliga stunder i livet.

När jag är ensam så gråter jag och när där är folk runt om mig så försöker jag trots allt försöka hålla humöret uppe så gott det går. Visst, det går åt helvete ganska mycket men jag gör så gott jag kan. Jag vill inte dra ner alla andra i ett dåligt humör bara för jag själv mår dåligt. Innan på lunchen så låg jag i sängen helt knäckt och visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Paniken tar över mig och det känns som om mitt hjärta vilken sekund som helst kommer explodera i en miljon bitar och sen kommer det aldrig mer gå att plåstra ihop. Jag får panik till de laget att jag spänner hela kroppen för att få ut den hemska känslan, jag sparkar i väggen och trycker kudden hårt mot ansiktet och bara skriker. Jag mår helt enkelt skit dåligt.

Marcus kom hem några minuter innan jag skulle gå tillbaka till jobbet. Han bad mig att komma till dörren för han hade en present till mig. Trots att hela kroppen kändes som ett jävla helvete som skulle gå sönder så drog jag mig upp ur sängen. Där stod han med massor av godis och rosor till mig. Det är verkligen de små sakerna som gör att jag blir så glad. Det känns bra att jag har en så pass omtänksam och förstående pojkvän, blivande man och sambo, Jag har funderat mycket på hur det skulle vara om jag inte hade Marcus just i detta läget. Antagligen hade jag gjort grymt dåliga saker som jag hade ångrat senare. Speciellt nu när mamma är på semester. Jag har väldigt svårt för att öppna mig för människor och jag gråter enbart framför de människorna som jag verkligen kan känna mig trygg med. Jag har så fina människor runt mig som stöttar upp mig. Jag är evigt tacksam.

Likes

Comments

Mitt i all min sorg så hittar vi Marcus. Jag kan inte riktigt förstå hur jobbigt detta måste vara för honom. Marcus och Morgan pratade inte så mycket men det var ju givetvis väldigt stel stämning mellan dessa killarna eftersom jag stod mer eller mindre på en skör tråd och skulle välja hur jag skulle göra.

Där stod jag och visste inte om jag skulle välja Morgan, killen som jag hade hängt ihop med så otroligt länge, som jag älskade men hade ett otroligt stormigt förhållande med. Skulle jag välja Marcus? Killen som jag hade börjat falla för, killen som gjorde mig glad varje gång jag och Morgan hade bråkat. Jag visste inte men jag valde Marcus för jag kände starkare känslor för honom. Jag och Morgan hade ju trots allt gjort slut och jag var ju ute på marknaden oavsett om jag ville eller inte. Jag ville ju egentligen inte ha en ny partner efter uppbrottet med Morgan men där kom Marcus och fångade mitt hjärta.

Jag kan bara tänka mig hur jobbigt detta måste vara för Marcus. Jag ligger och gråter hysteriskt och han får trösta mig. Jag gråter över en ex pojkvän, Marcus torkar mina tårar, pussar mig i pannan och säger att allting kommer bli bra. Jag är glad över att jag har Marcus och jag vet om att Morgan hade klappat Marcus på axeln och sagt att han var glad över hur bra Marcus behandlar mig. Jag vet om att han hade varit glad av att se hur lycklig jag är med Marcus.

Morgan var min första största kärlek. Morgan var den första pojkvännen som jag faktiskt hade ett seriöst förhållande med och den personen som säger att den första kärleken inte sätter spår i en oavsett om personen lever eller inte... Den personen ljuger. Den personen som man hade sin första kärlek med kommer man ju givetvis alltid ha speciella känslor för, oavsett hur mycket som hade hänt under förhållandet.

När Marcus är hemma och jag gråter så försöker jag trycka bort det så mycket som möjligt. Jag vill inte gråta framför Marcus för det känns så otroligt fel. Jag känner så mycket skuld och skam över att han ska behöva trösta mig över ett ex bortgång men jag kan tyvärr inte hjälpa det. Som sagt, min första största kärlek har gått bort och det var ju bara cirka 1,5 år sen vi var tillsammans.

Marcus säger att han förstår mig, han säger att han förstår att jag mår dåligt men jag känner att det är inte alls det okej. Jag kan inte föreställa mig hur Marcus känner i just detta ögonblicket och på något vis så vet jag väl innerst inne att Marcus hade kunnat säga så otroligt mycket saker om just denna situationen men gör det inte eftersom jag redan mår så pass dåligt.

Jag valde Marcus före Morgan, jag valde att leva mitt liv med honom, att flytta ihop med honom och jag sa Ja när Marcus ville förlova sig. Jag har gått vidare i livet oavsett hur jobbigt det än var att glömma Morgan. Jag älskar Marcus över hela mitt hjärta och det är verkligen killen som jag vill spendera mitt liv med. Jag måste bara få honom att förstå att det verkligen är honom jag vill leva med resten av mitt liv. Jag måste bara få Marcus att förstå att oavsett hur mycket jag än gråter över Morgan så kommer jag inte att lämna Marcus.

Likes

Comments

För ett år sen så stod jag i havet i Egypten. Jag var lycklig och för en gångs skull så kunde jag känna ett lugn inom mig.

Jag och Ängel pratade ofta om att åka dit eftersom vi hade en kompis där. Vi tittade på resor dit för vi ville komma bort och bara vara vi ett tag. Vi kom aldrig så långt att vi åkte. När jag stod där i havet så trodde jag aldrig i hela mitt liv att jag ett år senare skulle sitta här och gråta för att du är borta. Du var inte en person som gav upp, du kämpade ut i det sista.

Det kommer att ta lång tid innan alla såren är läkta, det kommer ta lång tid innan jag slutar gråta över att du aldrig mer kommer tillbaka. Jag vet om att du inte hade velat se mig ledsen, jag vet om att du inte hade velat att jag skulle bli knäckt. Du hade velat att jag skulle vara glad och lycklig och jag ska kämpa för att bli det. Jag ska kämpa för att komma tillbaka och må bra igen. Sorgen över din bortgång kommer alltid att följa med mig men jag ska kämpa, jag ska lyckas.

Likes

Comments

Jag vill så gärna sätta ett ljus för dig. Jag vill så gärna gå tillbaka till den platsen där jag vet om att du för första gången på länge var lycklig. Jag vill så gärna gå dit. sätta ett ljus och berätta hur mycket jag saknar dig. Jag vill verkligen och jag vill att du ska veta att jag vill och att jag saknar dig.

Jag vågar bara inte. Jag vågar inte gå tillbaka till den platsen och jag vågar inte sätta ett ljus. Jag vill mer än allt annat men jag vågar inte. Jag känner mig så jävla feg, jag känner mig patetisk som inte vågar gå dit. Jag vågar göra brott, jag vågar gå emot lagen och jag vågar sitta i fängelse men när jag väl ska gå till dig så vågar jag inte längre.

Jag antar att jag inte vågar för att det kommer bli svart på vitt att du verkligen är borta. Jag vågar antagligen inte eftersom jag vet om att jag kommer känna mer smärta och sorg än vad jag redan har gjort hittills. Jag vill inte känna mer smärta och sorg eftersom det jag redan bär på håller på att knäcka mig totalt.

Jag har gett mig fan på att våga, för att jag saknar dig. För att jag vill visa att jag faktiskt bryr mig om dig och för att jag själv ska kunna få det svart på vitt. Denna ovisshet krossar mig totalt inombords, jag har fortfarande inte fattat och hela tiden så tror jag att det är ett skämt.

Likes

Comments

Vi hade så lika personligheter. Vi var så lika på olika spår och det var väl en anledning till att allting slutade som ett helvete.

Vi brukade säga att denna låten var vår. Vi både misstänkte varandra hela tiden för att ljuga, vi båda misstänkte varandra hela tiden för att hitta på fuffens bakom ryggen på varandra. Tänk så rätt men samtidigt fel vi hade.
Jag saknar dig din galning.

Likes

Comments

Jag vill inte gå upp ur sängen, inte idag. Det är så mycket sorg och smärta i mig så jag har ingen ork till att faktiskt vara uppe. Jag vill inte vara uppe för för mycket folk frågar om dig. Jag håller med dig nu, ställ inga frågor du inte vill att jag svarar på.

Jag tänker på dig innan jag somnar på kvällen och när jag vaknar på morgonen är du den första jag tänker på. Jag funderar på hur jag ska få dig att komma tillbaka. Vad krävs för att du ska ringa mig igen och fråga hur jag mår. Jag har nog inte riktigt fattat att du verkligen är borta. Jag tror fortfarande att du kommer komma tillbaka, du kommer fortfarande vara på platser där jag inte trodde jag skulle träffa dig och plötsligt blir det den där hemska pinsamheten.

Jag hade uppskattat pinsamheten. Jag hade uppskattat att få se dig igen men de kommer jag aldrig få. Jag önskar detta vore en dålig dröm, jag önskar att jag snart bara kunde vakna och inse att du fortfarande lever.

Likes

Comments

Hej du vackra ängel.

Jag kan inte med ord beskriva hur stolt jag är över dig. När jag fick reda på att du lyckades uppfylla ett utav dina mål här i livet blev jag så otroligt glad och stolt. Jag skulle precis smsa dig och skriva att jag är glad att du lyckades. Precis när jag skulle trycka på skicka så insåg jag att du kommer ändån inte få det. Det kommer inte vara någon på andra sidan som får smset och jag kommer aldrig få något svar.

Jag skulle gå hem, jag var glad men samtidigt så ledsen över dina framgångar. När jag går förbi pizzerian så tittar jag in och jag bröt ihop totalt. Mina ben orkade inte längre bära mig och jag föll ihop på marken. Min kropp är så fylld med sorg att mina ben inte längre vill föra mig framåt, min kropp orkar inte längre hålla upp mig. Mitt hjärta är krossat och det är alltid en liten del av mitt hjärta som kommer att fattas.

Fram tills den dagen då vi ses igen så ska jag försöka göra allt för att orka. Jag ska försöka göra allt för att du ska kunna fortsätta vara stolt över mig. Jag ska kämpa, för din skull ❤️

Likes

Comments