Idag har jag jobbat och vid lunch drog pappa med mig på ett corepass på gymmet. Ett bra och jobbigt pass. Sedan köpte vi med thaimat till jobbet och åt. Smidigt nu när vi jobbar på samma ställe, iallafall några dagar till. Var hos doktorn i västerås efter jobbet och nu ska jag vänta på en mr. Åt mat hemma hos farmor och farfar för att fira min farbror. Det var mysigt! Kram på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

  • 86 readers

Likes

Comments

Att man aldrig lyckas få till några bra bilder när man har roligt...

  • 234 readers

Likes

Comments

Sitter just nu på jobbet och har lite rast. Dricker kaffe och kollar runt lite på mobilen. Åker hem på lunchrasten och äter lunch hemma med pappa. Sedan slutar jag runt 4. Ska ta mig till Västerås idag då träningarna äntligen drar igång. Känns som en evighet sen??! Men kul ska de bli, tillbaka i de vanliga rutiner liksom. Jag är iallafall redo. Vi hörs sen.

  • 291 readers

Likes

Comments

Fredagen är här och jag har precis kommit hem från jobbet. Har plöjt igenom några podcaster under tiden jag jobbat och har hittat en ny favvo. En mörk historia heter den och handlar om olika brott, såklart. Väldigt intressanta och välgjorda. Rekommenderas starkt! Nu ska jag vila ett tag på soffan innan jag ska byta om och gå till gymmet. Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Hörs senare

  • 366 readers

Likes

Comments

Idag tog jag mig upp tidigt för ett gympass. Älskar att träna på morgonen för då har man det liksom gjort. Eftersom jag också ska iväg på annat ikväll så skulle jag inte hunnit träna. Idag var även första dagen på mitt nya jobb som jag har nu i Augusti. Gick bra det också. Sitter på tåget påväg till Stockholm där jag ska möta Agnes. Vi ska äta lite gott och sedan kolla in lägenheten. Såååå kul!

  • 417 readers

Likes

Comments

  • 433 readers

Likes

Comments

Vaknade sent och åt en god frukost med mamma och pappa. Vi drog ganska snabbt därefter till padelcenter som har öppnat här i Eskilstuna. Så himla kul. En blandning mellan tennis och squash. Verkligen att rekommendera. Vi spelade lite drygt en timme. Åkte hem och käkade lunch och tog en nap. Sedan drog pappa och jag och handlade lite mat. Hann hem och byta om innan marcus hämtade mig och vi drog vidare till gymmet. Körde ett tufft pass för överkroppen. Nu ligger jag i soffan och lär nog stanna här hela kvällen. Helt slut! Imorgon börjar jag på mitt nya jobb och det ska bli spännande. Lär nog sova tidigt också om jag ska orka upp och träna innan jobbet. Kram på er

  • 444 readers

Likes

Comments

Nu är jag hemma igen efter några dagar i min gamla hemstad östersund. Några få, men mycket bra dagar. Kul att få träffa alla vänner. Måste erkänna att det kändes konstigt att flyga in på flygplatsen. Där man landat och flugit iväg så många gånger. Också konstigt att åka förbi gamla lägenheten. En maaaaassa minnen väcktes minst sagt. Men nog om det. Östersund och alla mina vänner var samma som förut, vilket jag är glad för. Jag kommer definitivt att åka tillbaka snart. Tack för denna helg mina vänner. Kram!

  • 453 readers

Likes

Comments