Dagen började med mina vanliga rutiner med cardio och frukost, sedan bar det av till Trollhättan för att fixa pass och spendera dagen med syster och systerdotter. Nu kom jag precis hem från gymmet och det är dags att äta, duscha och sova. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måste få dela med mig av min absoluta favorittröja att träna i är från gymgrosisten. Jag tycker den sitter så snyggt och är så skön+älskar färgen. Rekommenderar den verkligen!

Likes

Comments

Nu är jag ute på min morgonpromenad och har landat lite från gårdagen. Ena stunden var jag glad och lugn, andra stunden hade jag panik, var ledsen och arg. Men så är det just nu. Jag äter lite mat och motionerar mycket och trots det, är jag inte nöjd med min form just nu. Det sitter nämligen fortfarande kvar för mycket fett, speciellt på mina höfter.

Men nu är det bara fyra veckor kvar och jag kommer ta i från tårna tills det att jag blir nöjd. Hoppas bara att tiden räcker till.

Likes

Comments

En jobbig dag med mycket att göra. Ungefär såhär såg min dag ut.

08.00 Gick upp
08:30 Gick promenad
10:00 Åt frukost
10:15 Duschade och packade mat
11:00 Satte min in bilen för att åka mot Uddevalla.
12:00 Var hos min coach, Therese, för formkoll och öva posering. äta
13:30 Åkte och handlade mat.
15:30 Hemma
15:45 Laga mat, äta
16:30 Styrketräning
18:00 Hemma, packa mat och kläder
19:05 Åka till mina tjejer i Mellerud
19:20 Mys med tjejerna, äta
21:00 Åka till Robert
21:25 Promenad men Robert
22:45 Äta
23:25 Sova

Som ni ser har jag haft fullt upp idag. Det har varit många och starka känslor upp och ner. Men trots det har det varit en lärorik dag och en spark i baken. Här kommer lite bilder från dagen. Fick Paj av Therese förresten, lägger upp recept till den här en annan dag.

Likes

Comments

Hej! Med detta inlägget vill jag först börja med att säga tack för era varma ord både här och i verkligheten. Blir så glad av att höra era komplimanger och stöttande ord. Det är också så roligt att se att det är så många som klickar in och läser min dag varje dag.

Jag har märkt att ni har en del frågor, så jag tänkte jag skulle göra ett inlägg där jag svarar på era frågor som ni kan ställa här i kommentarsfältet. Så det är bara att fråga på så ska jag försöka svara så gott det går.

Likes

Comments

Efter jag hade ätit min frukost åkte till Rådahallen för att simma och sola. Nu sitter jag i bilen utanför gymmet med en kropp som känns som spagetti. Meningen är ju att jag nu ska gå in och träna, men det bästa kanske är att åka hem och vila lite först.

Likes

Comments

Vilken härlig morgon!! Vakande och kände mig pigg och på riktigt gott humör. Jag mår så bra av att se solen och av att känna dess värme! Promenaden var härligt varm trots att de blåste en hel del! Nu ska jag äta min frukost och sen se vad denna dagen har att erbjuda.

Likes

Comments

Åh vilken underbar dag att ha ledigt på! Det är så härligt att kunna ta min morgonpromenad ute i naturen istället för inne på gymmet. Idag är det dags att göra fler matlådor och tvätta bilen om tiden räcker till.

Likes

Comments

Jisses vad det ska bli skönt med ledighet imorgon. Det behövs verkligen! Få sova ut lite och hinna med saker jag inte får gjort när jag jobbar.

Nu kom jag precis från jobbet till gymmet för ett axel pass och sedan cardio. Jag är så trött och har haft huvudverk hela dagen men det är bara att kämpa på! Haha man ser ut som jag är sjuk och har feber på bilden, men som sagt, jag är väldigt slö och trött.

Likes

Comments