View tracker

Nu rullar jag och älsklingen mot Stockholm. Jag är såå taggad!! Min form är som den är och fettet sitter där det sitter men jag har hunnit acceptera det nu. Jag ska göra det bästa jag kan utav situationen. Så nu jädrar💃🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Aldrig tidigare har vin smakat såhär gott!

Med lugnt och härlig musik i hörlurarna, vin i magen och liggandes i pojkvännens säng kommer jag somna fantastiskt!

Likes

Comments

View tracker
Träning

Kom precis hem från Therese som varit snäll och hjälp till med spray-tan. Så nu ligger jag och smuttar på ett glas vin och tar det lugnt. Börjar bli sjukt taggad på att få gå upp på scenen! Kommer bli så roligt!!

Likes

Comments

Kan ni förstå att jag ska tävla i bikini fitness redan imorgon?? Det kan inte jag. Jag har precis packat färdigt och nu ligger och vilar framför kaminen medan äggen inför imorgon kokar på spisen.
Jag kommer uppdatera här och på Instagram's "My story" så mycket det går idag och imorgon. Dels för att det kommer vara roligt för mig efter tävlingarna att läsa hur jag mådde och kände och dels för att ni som är lote nyfikna kan hänga med! 

Likes

Comments

Idag ska allt vara packat och klart för imorgon ska jag vila, vila och vila. Ska bli så skönt att inte göra någonting förutom att fixa spray-tan hos Therese.
Idag är jag helt slut!! Min kropp känns som spaghetti och cardion har aldrig varit såhär jobbig.

Likes

Comments

Idag åkte jag och Robert till Uddevalla för att jag skulle fixa mina tävlingsnaglar och självklart blev det glitter-naglar. Jag är ju helt galen i glittrande saker! Glittrande bikini, glittrande naglar, glittrande smycken och glittrande skor, kan de bli bättre? 😁

Likes

Comments

Även om min form inte är som det ska så är set vara att göra det bästa utav situationen. Även om jag troligtvis kommer ha mer fett på kroppen än mina konkurrenter så kommer jag gå upp där på scenen med hakan högt för att fira den resan jag gått igenom. Det är ju så att det finns motgångar i allt som man inte kan styra över men så länge man gjort sitt bästa borde man vara stolt över sig själv!

Likes

Comments

Rubriken säger mycket om hur mina dagar ser ut just nu. En MYCKET känslosam dag idag av flera anledningar.
Min mage skriker ständigt på mig att den vill ha mer än endast protein och vatten. Och mitt huvud skriker att den vill ha choklad, pasta, morotskaka, wienerbröd, jordnötssmör, glass och clementin!! Det är riktigt jobbigt att ha kostschema när man egentligen är ett riktigt matvrak som älskar socker!!

Likes

Comments

Idag blev det träff med Therese och hennes team för formkoll och posering. Det är guld värt att ha andra som kan hjälpa en att justera poserna till det bättre. Nu är det bara att lära sig justeringarna så det sitter naturligt!

Likes

Comments