Kände att det vad dags att dra fram poseringsklackarna idag och öva posering. Tävlingsskorna jag hade på Luciapokalen och decembercupen var det 7cm klack på, men på de jag övade i idag är det 10cm klack. Jag är inte riktigt van vid att gå i sådana höga klackar då jag redan är ganska lång men kändes som jag satte poserna bättre i dessa höga. Så nu blir det att öva in poserna i 10cm klackar.

Nu är det dags att dra till jobbet för ett nattpass.

Likes

Comments

Kost, Träning

Blev en riktigt bra start på dagen idag, innan jobbet, med min standardfrukost och ett tungt styrkepass!

Min standardfrukost består utav havregrynsgröt med mjölk, äggvitor, vitaminer, casin-protein shake och bcaa. Det blir alltid en bra start på dagen med denna kick-frukosten!

Likes

Comments

Träning

Idag blev det ett triceps och biceps pass med denna snyggingen. Att passet blev grymt är jag ganska säker på att vi båda höll med om. Det var första med definitivt inte sista gången vi tränade ihop! Riktigt roligt!

Likes

Comments

Kost

Det blir lite svårt att hinna med allt jag måste äta när det är mycket att göra på jobbet. Men jag får göra så gott det går och äta så fort jag får tid💪🏼

Likes

Comments

Jag måste bara säga att Ikea är riktigt bra på att göra mat. Deras brunch-buffe var grym så nu kommer vi få till en riktigt bra träningspass efter denna laddningen.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Idag ska jag jobba kväll så det blev lite sovmorgon och träning innan jobbet. Vilket underbart humör jag blir på när jag går ut och möts av den underbara morgonsolen som skiner!! Känns som det kommer bli ett riktigt bra styrkepass nu.

Likes

Comments

Hej! Vet att jag varit riktigt dålig på att blogga det senaste men ska göra så gott jag kan gör att ändra på det.
Jag har i alla fall börjat jobba på Preem i Mellerud nu och det är första gången jag stå bakom en kassa så det är mycket att lära med det går finfint!! Solen steg upp så himla vackert i morse så jag var tvungen att ta en bild!
Nu är det dags för lite posering och ett kvällspass.

Likes

Comments