Har verkligen fått dille på dessa godingar! De är så goda och har ett otroligt bra innehåll vilket är perfekt efter dagens benpass!
Jag tycker de är som godast när de kommer direkt från ugnen och fortfarande är varma! Då är de krämiga så inget smör behövs! Dessa måste ni verkligen testa om ni inte redan gjort det! Receptet hittar ni några inlägg tidigare här i bloggen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Första lediga helgen på två månader och den spenderas i lägenheten som alla mina andra lediga dagar.. jaja. Nu börjar det hända lite grejer i alla fall.
Nu är jag på gymmet och kör ett bröstpass och jag kommer ju ha träningsvärk imorgon, det vet jag redan nu. Ikväll är det 25-års/överrasknings-fest så det är ju kul att det händer någonting roligt idag i alla fall.

Likes

Comments

Här ser ni en av mina favoritövningar för ryggen. Man hitta grym kontakt med ryggen och samtidigt en liten aktivering i biceps. Jag rekommenderar att ta en lättare vikt och köra fler reps för att få bra pump. Sen när jag har kört ca 4 set med hög-reps så lägger jag på fler vikter och kör två riktigt tunga set.
Rekommenderar er verkligen att ge denna övningen en chans!

Likes

Comments

Kan ni förstå att det redan är den 1:a Mars? Det kan inte jag. Jisses vad fort veckorna går!
Idag har jag varit ledig från jobbet så hela dagen har spenderats i lägenheten. nu har jag spacklat och slipat färdigt i sovrummet så nästa gång jag kommer hit är det dags att måla ett lager vit färg så jag kan tapetsera utan att de gamla tapeterna ska lysa igenom.

Nu är det dags att stanna till vid gymmet och göra ett pass för baksida axlar innan det är dag att åka hem och äta och sova.

Likes

Comments

Som ni säkert märkt så ligger mitt störta fokus just nu på att bygga muskler. Grunden till att bygga muskler är bra mat med mycket protein och att "trötta ut" muskeln på gymmet. Bästa sättet att gör det på är tunga pass. Det bästa med det för mig är att tunga pass är mina favoritpass. När man måste ta i så att ansiktet blir rött och andningen blir riktigt tung. Det ända som gäller är att man ska orka en repetition till. Och en till. Och en till...

Likes

Comments

Här har ni tre grymma låtar att träna till. Alla tre har en lite lugnare start som sedan byggs upp till ett peppat dunk. Jag blir riktigt taggad när jag hör dessa och ger allt jag har under varje set med dessa låtar spelandes i hörlurarna.
Klickar ni på namnet på låten nedanför varje bild så länkas ni till den på Spotify.

Likes

Comments

Hej! Jisses vilket bra ben-pass jag kämpade mig igenom idag. När jag skulle gå ner från trappan från gymmet så var jag tvungen att ta en liten paus i mitten av trappan för mina ben verkligen skakade!! Ajaj, detta kommer kännas imorgon!

Likes

Comments

Hej igen! Idag har hela dagen spenderas i lägenheten jag kommer hyra framöver. Jag håller på att renovera den nu och för att bli klar så fort som möjligt så jag kan flytta in så är jag där så många timmar som möjligt om dagarna.
Idag har jag lagt tiden på väggarna i hallen och vardagsrummet så de blir färdiga för att tapetseras. Har fortfarande lite kvar men nu är det dags att åka hemåt och sova💪🏼

Likes

Comments