Blir mycket tid till posering nu när tävlingarna närmar sig. Idag är det är ju bara 4 veckor och 5 dagar kvar till jag tar mitt första steg upp på scenen för första gången. Känner att jag börjar få ordning på poserna och det känns faktiskt okej.

Men med mycket få kolhydrater i magen är det svårt att hålla uppe tempo och energin under träningspassen, men framför allt mitt fokus. Måste nu mera anstränga mig på att vara fokuserad med det jag gör för tillfället. Att träna posering, som jag alltid tyckt varit roligt, har numera blivit jobbigt och ansträngande. Bjuder på lite bilder från dagens poseringsträning där nu kan se min ofokuserade sida, då en "double biceps" inte ingår i bikini fitness. Men idag är en bra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Det är ju inte direkt härligt väder ute. Hade på mig fyra lager med kläder i morse på promenaden haha! Jag vill verkligen inte bli sjuk och slö. Det är ju bara fem veckor kvar till tävling! 

Likes

Comments

Såhär ser min "matväska" ut. Här i packar jag med all mat som behövs under dagen när jag inte kommer vara hemma. En vanlig vardag med promenad, jobb och träning innan jag är hemma igen ser innehållet i min väska ut såhär: havregryn, mjölk, 8st ägg, sallad, lunch, riskakor, shaker med bcaa, vattenflaska och ett äpple. Detta är till frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och äpple innan träning och riskakor efter.
Mycket att tänka på att få med sig.

Likes

Comments

Igår hade jag bra med energi på cardion efter styrkepasset och det fick jag ta igen idag. Sååå trött och sliten. Tidig morgon som vanligt och en sen kväll för att hinna med allt. Men nu ligger jag i sängen och känner hur hela min kropp pulserar av trötthet och hur mina ögon svider otroligt mycket! Men imorgon har jag sovmorgon till 06:30 vilket ska bli riktigt skönt. 
Godnatt på er.

Likes

Comments

Matväskan packad, morgonpromenaden gjord och frukosten är i magen. Nu blir det jobb.

Likes

Comments

Hur bra flickvän är inte jag som åker direkt efter gymmet och köper pizza och andra godsaker till Robert? Nu sitter han och mumsar på det och de luktar sååå gott!!! Medan jag får sitta bredvid och tvinga i mig äcklig torsk och sallad. Suck!

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon! Igår blev det en tidig morgon och en sen kväll så jag skulle hinna med allt som skulle göras under dagen. Efter jag hade jobbat åkte jag till Trollhättan, för att göra en testplåtning som modell för Wreckless. Jag har aldrig gjort någonting sådant förut men det gick bra och var faktiskt riktigt roligt! Jag fick prova ett par av deras jeans och de satt som om de var skräddarsydda efter mina ben och var riktig sköna!

Jag kommer troligtvis lägga upp några bilder från plåtningen här på bloggen, så ni kan se. Så håll utkik.

Likes

Comments

Motivation

När man inte får i sig energin man egentligen behöver genom kosten så får man hitta andra källor till att få lite energi. Det är så mycket av det som sitter i huvudet. Tänker man att man är trött och inte har någon energi så blir det ofta så och man känner sig trött. Men om man istället försöker tänka att man är pigg så påverkar det på så sätt att man känner sig pigg helt enkelt. Det är väldigt svårt att försöka lura sig själv att man är pigg varje dag när man i själva verket har väldigt lite energi.

Det som ger mig energi just nu är mina underbara vänner som är så positiva och peppande. Det är så härligt att vara med dem så man kommer på lite andra tankar. Jag får en stor motiverande känsla när jag sitter och kolla på gamla bilder på mig och ser att jag faktiskt har utvecklats en hel del. Precis innan gymmet är det bra nya låtar eller youtube-videos på tävlande fitnessatleter som motiverar mig som mest. Men oavsett om jag är på bra eller dåligt humör eller energinivå så finns alltid min pojkvän där och lyfter mig. Han påminner mig om varför jag gör detta och att det faktiskt går åt rätt håll även om det inte känns så.

Likes

Comments

Vilken underbar promenad! Alla en kombination av vackra färger, härliga doften av blöt höst-skog och den friska luften blev en behövlig fröjd för alla mina sinnen. Idag är det matförberedelser som står näst på dagens schema.

Har "hittat" en ny låt som är hur bra som helst med så go rytm. Den heter "All time low" av Jon Bellion och här har ni länken till den på Spotify: https://open.spotify.com/track/6iG5vINDwHVDN4JjBvrD0g 

Likes

Comments

Idag blev det sent till gymmet för att träna. På styrkepasset var det mycket fokus på magen. Det är så roligt att se att den börjar hårdna lite. Men som ni kanske ser så har jag fortfarande en del fett kvar som måste bort men det är bara att fortsätta kämpa! 6 veckor kvar nu!!

Likes

Comments