Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sitter just nu på min egna stol, vid mitt egna köksbord med min egen kaffekopp i handen i min egna lägenhet. Sen ni senast hörde från mig bodde jag hemma hemma hos mina föräldrar en kort period då jag letade lägenhet. Nu har jag hittat ett förstahandskontrakt och jag har börjat bo in mig som smått. Det finns en hel del smågrejer kvar att göra, men vad gör väl det?
Förutom att jag flyttat så har jag också påbörjat min b-uppsats. Detta innebär att jag inte har några fler föreläsningar eller seminarier alls utan från och med nu ska jag försöka hålla mig diciplinerad och skriva 8 timmar om dagen på egen hand. Samtidigt som jag känner en gnutta panik över det hela så tycker jag att det ska bli otroligt kul!

Likes

Comments

Vardag, Studier

Dagens status är att jag ska spendera hela dagen med näsan i en bok. För att överleva det är mitt bästa tips färsk frukt och kaffe.

Likes

Comments

Den senaste tiden har till stor del spenderats tillsammans med familjens hund. Jag har även tagit mig i kragen och börjat gå tilö gymmet, testade yoga förra veckan och ska även dit imorgin!

Men framförallt har jag skrivit på kontrakt för en lägenhet och i vår kommer jag flytta!! Detta firades såklart med chokladfondant och bubbel! 

Likes

Comments

Ha spenderat denna tisdag på bästa tänkbara sätt. Började med en tidig morgon för att traska iväg på ett yogapass, mitt första någonsin faktiskt och jag måste säga att det var riktigt kul. Det ska jag helt klart göra om! Efter det körde jag och min kusin ett gympass innan jag gick hem för dagen. Kom hem och softade i soffan en stund, tog en lunchpromenad med hunden och satte mig sedan i ett videosamtal med mina två absolut närmsta vänner. Pratade i några timmar och nu sitter jag hör. Ska snart göra mig redo för att äta middag innan jag åker till stallet. Over all har det här varit en riktigt bra alla hjärtans dag.

Likes

Comments

Vardag

Onsdag idag, och jag är ledig från studierna för första gången på länge. Eller helt ledig är jag inte, jag ska läsa igenom och lämna in ett utkast nu på morgonen, efter det blir det en promenad med hunden och sen ett kort jobbpass. Så har en hel del att göra idag ändå innan jag är ledig på riktigt och ska få träffa min kusin för ett gympass och en fika. Nu måste jag ta mig upp ur sängen och sätta igång för dagen! 

Likes

Comments

Recept

Godmorgon på er!
Idag startar jag dagen men en färgglad frukost. Jag tror att mitt humör speglar sig i frukosren idag för jag är verkligen på rirkgit bra humör!

Likes

Comments

Fick ett infall igår och klippte av mig håret. Jag blev verkligen otroligt nöjd.

Likes

Comments

Vardag

Nu har jag inte bloggat på bra länge. Men jag har verkligen haft fullt upp med skola jobb och lägenhet. Jag har äntligen börjat komma i ordning och det är så skönt!
Jobben går bra, skolan helt okej och livet rullar på. Just nu är jag mitt uppe i en tentaperiod vilket känns ganska tufft men det känns inte helt hopplöst än.
Sen sist jag bloggade har jag även hunnit
med en runda till Barcelona vilket var sjukt kul. Bargelona är verkligen en fantastisk stad, tyvärr har jag inga bilder från den resan för att jag har bytt mobil sen dess. Ut med min älskade iphone 4 och in med en honor 8.
Dagens planer är just nu helt tomma, jag ska eftentuellt hinna med lite tentaplugg och ta en promenad på kyrkogården för att göra en skoluppgift men i övrigr är planerna väldigt få. Nu ska jag åtminstone upp ur sängen och äta frukost.

Likes

Comments

Även om jag och jocke börjat komma i ordning till viss del finns det en hel del kvar att göra, just nu håller jocke och hans pappa på att installera en diskmaskin i köket och mitt nya projekt är taklampor. Vi behöver en till vardagsrummet och en till köket, jocke vill ha en lampa med många ljuskällor och jag vill ha en lampa som smälter in i rummet utan att bli tråkig.

Likes

Comments