Denna lilla godbit sover nu sött och jag har lyxen att kunna bege mig ut på löptur. Det är en fin gåva, träningstid.


Idag. Ytterst märklig dag.

Först måste jag ju säga att besvikelsen över respekten mellan kvinnor är stor. Vi borde stötta varandra mer, hålla varandra om ryggen mer men i stället sticker vi gärna nålar eller knivar i ryggen på varandra. För att det ger en vad? Höjer man sig själv på något vis? Försöker man bevisa något? Jag har aldrig förstått mig på det och kanske är det därför jag blir så besviken när kvinnor inte visar respekt och ödmjukhet mot varandra. Eller rent av inte tänker sig för.

Sen har jag på sistone märkt hur vissa människor mår bättre av att andra mår sämre. Det är en fruktansvärt dålig egenskap måste jag säga. Ja rent av elak. När jag verkar okej så trycker man gärna till och gör så jag mår sämre igen och när jag visar min smärta så verkar man må bra och visar lite, om än lite, ödmjukhet. Handlar det om skadeglädje? Om makt? Vad handlar det om?

Och sist. Det har hänt så märkliga saker idag. Jag vet varken ut eller in, men något vet jag. Livet är bra knepigt ibland och jag har lite svårt att hänga med alltså!

???

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments