Detta är egentligen väldigt privat. Men jag kastar ut det, för att det är så mycket kärlek och kraft att jag blir alldeles paff.
Men förstår ni hur oroligt fantastiska människor det finns?

Hur vackra ord är inte detta? Hur mycket känsla och kärlek är inte detta? Så mycket att jag inte kan beskriva i ord.
Detta är sms från 6 olika personer av de som hört av sig bara det senaste dygnet. Alltså förstår ni hur otroligt fint detta är? Detta måste betyda att jag gjort rätt, att jag är en bra människa. Eller hur?
Inte för att jag tvivlat men det är ändå fint att få kvitto på det och när det verkligen behövs kommer det i form av det bästa man kan få. Omtanke!

Två av dessa är dessutom personer jag inte träffat på länge. En inte sedan skoltiden. Vi var så tighta under några år i skolan. Hittade på tokigheter så det stänker om det. Så roligt vi hade. Det är detta jag menar med att kvinnor borde backa varandra, se upp till varandra och inspireras av varandra. Det är detta jag menar med power.

Jag väljer att publicera detta för att jag blir så stolt. Stolt över att ha så otroligt vackra människor i mitt liv, på ett eller annat sätt. Jag är djupt rörd över vad all smärta detta året visat mig i vänskap och kärlek. Allt ont har något gott med sig, så är det.

Jag älskar att jag tror på kärleken, livet och mig själv på det vis jag gör. Och jag älskar att när jag snubblar och tvekar en stund, så finns det andra i mitt liv som påminner mig om vad jag tror på och vem jag är.

Jag tar ingen för givet och är så otroligt tacksam över precis alla som på ett eller annat vis finns i mitt liv.

Ni är bäst!

❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments