Här ovan ser ni en otroligt begåvad och fin man, en vän från "förr" som betyder något alldeles speciellt för mig. Och en kvinna som tog mig under sina vingar när jag var 20 år. Hon lärde mig allt om nagelteknologi och om hur det är att ha "Djävulen bär Prada" som chef😁 Häxan som gjorde plats i sitt hjärta för mig och blev mer som familj.

Två otroligt vackra människor!


Alltså...wow vilken lördag!


Den började med kaffe med mina fina värdar. Myskaffe.

Sen fortsatte den med min allra finaste Iia på Lilla Torg. Min vän sedan många år tillbaka. Några timmar med henne och en massa skratt från hjärtat.
Och sen vidare till en träff med en annan otroligt härlig person som jag fick glädjen att spendera hela kvällen med också.
Vi gick för att lyssna på en gammal vän till mig sjunga och spela. Andreas Olsson i Sannex, han är så begåvad att jag smäller av och att få kramas med honom igen efter så många år var magiskt. Vissa människor känner man en märklig och äkta samhörighet med och så var det med honom. Underbara man.

Sen gick vi vidare till Rocktältet på festivalen där vi mötte upp min fina vän Iia igen med sin respektive och ännu lite senare anslöt hennes barn och exman som jag också känt i cirka 15 år.

Vilken dag och vilken kväll.

Jag avslutade kvällen med att vinna en vadslagning, med det tar vi senare.

Idag mina vänner, idag ska barnen hämtas.


Kram R

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments