Fredagsdrinken, te med honung minus ingefära eftersom jag inte orkat ta mig till affären.
Ingefära och citron brukar jag nästan alltid ha i mitt te.


Godkväll!

Fyra dygn med hög feber nu. Och en hemsk hosta. Blev tillsagd att söka vård idag men det är jag sämst på. Så en stund senare hade min vän ringt 1177 och rådfrågat och tydligen tyckte man att jag borde söka vård för att se om det beror på virus eller bakterieinfektion.


Men alltså, har man de bästa av de bästa i sin närhet eller?
Nu är ju jag lite som jag är med att söka vård och tänker att det går över. Men jag tror jag lovat att ta emot hjälp i morgon om det skulle vara så att det inte är det minsta bättre. Och det kommer det ju vara så inga problem.

Som jag önskar att detta kommit en vecka jag inte hade barnen. Så tråkigt för dem och så mycket pussar jag inte kunnat ge som jag ”går miste om”. Knäppt tänk kanske, men jag lever för deras närhet.
Och så ska jag ju inte sticka under stolen med att det har varit väldigt tufft att behöva bege sig upp och ut varje morgon för att köra till Lund och lämna barn när hela kroppen värkt något fruktansvärt. Energin är nere på noll.

Jag börjar redan planera i huvudet för allt jag vill göra när jag är frisk igen. Alltså det där med att ligga stilla och inte göra något är inte något jag mår bra av, det kryper i kroppen och jag blir rastlös inombords. Men helt ärligt har den känslan inte kommit förrän senaste dygnet. De andra dagarna har jag inte haft tanke på att göra annat än sova.

Nu är det fredagsmys här. Barnen busar, eller småbråkar faktiskt, och jag försöker hålla styr på dem härifrån soffan. Alla är vi trötta efter veckan.

När Colin somnat ska vi tjejer mysa och kolla tv och antagligen somna väldigt tidigt.

Kram R

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments