Idag när Colin sovit middag körde barnen och jag till skogen och mötte upp min vän Jocke och hans barn. Korvgrillning, fotboll, kubb, musik och fika innan vi gick vidare till 4H gården, lekplatsen och till slut hem till Jocke och hans grabbar för film, smärtsam massage och lek.

Tack för en fin dag!


Vi har precis kommit hem. Colin har inte varit på sitt bästa humör idag och jag ligger redan här och inväntar hans snarkningar. Det är okej att ha sämre dagar, det har vi alla ibland. Han har i princip bara varit nöjd medan vi varit ute i skogen och han fått leka med Elias. I övrigt, inte fullt lika glad och nöjd.

Tjejerna och jag ska måla naglar och mysa resten av kvällen.

Kram R


Fick en så vacker lilja idag.
Tack snälla!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Men vilken helt fantastiskt magisk morgon!
Colin sov till 06, precis vad jag önskade. Efter en timme med barnen och mamma kunde jag bege mig ut på en löprunda. Minns inte sist jag gjorde det på morgonen men känslan av det minns jag så väl.
Och den var så mycket starkare nu.
Tänk så mycket tankar och känslor som kan passera kroppen, hjärtat och huvudet på kort stund. Jag kom på mig själv med att upprepa ett mantra som jag körde hela tiden för några månader sedan. ”Allt har en mening”.
Jag tänkte ofta att jag ljög för mig själv men kände ändå någonstans att jag en dag skulle förstå meningen med det som då gjorde så ont.
Det var ingen lögn. Jag har förstått. Och det gör inte ont på samma sätt längre.
Så det som just nu tar energi, gör ont eller skapar frågetecken tar jag nu på ett annat vis.
Jag har förtroende för att bitarna faller på plats när man är redo för det. Och jag försöker att inte stressa över det. Bara vara i de känslor som är här och nu, hantera och acceptera.
Det är inte lätt men det är livet och det är jag.

En magisk morgon. Men känslor precis överallt. Både högt och lågt.

Och en enorm tacksamhet till min mamma som gav mig möjligheten att bege mig ut på denna morgonrunda innan hon lämnar mig och barnen för tid tillsammans.

Njut en härlig lördag mina vänner och ta hand om er.

Kram R

Likes

Comments


Hej härliga fredag!
En glad jag med lite kortare hår och kallare ton på det. Hemmafixargrej från igår. Mamma klippte mig och jag styrde upp färgen.

En tidigare morgon än vanligt då Colin tyckte det skulle sitta fint med en macka och vatten vid 05:20. Jag som ställt klockan 10 minuter senare än vanligt idag, allltså 06:00.

Hur som helst så var jag på plats på jobbet i god tid. Jag hade en annan plats på schemat idag och hann precis sätta mig och logga in när min kollega som svarade i telefonen som ringde sa att det var ”en situation” på min ordinarie arbetsplats så jag var tvungen att rusa ner. Nervös med bultande hjärta hann jag gå igenom massa scenarion i huvudet innan jag kom dit.

Och där i receptionen står oväntat besök och överraskar med fredagsfika till mig och tjejerna. Så fint och omtänksamt.

Stunden senare får jag sms från en av mina käraste vänner som får tårarna att börja rinna på mig, av glädje. Och några timmar senare, samma sak igen.

Detta är en fin dag.
Jag jobbar ”sent” men när jag hämtar barnen så har jag en mysig helg med dem att se fram emot.

Njut fredagen mina vänner!

Kram R

Likes

Comments


Gårdagen försvann fort efter arbetsdagens slut.
Jag hämtade barnen, åkte hem och åt och sedan begav jag och tjejerna oss mot Malmö och Jump för att möta Jocke och hans grabbar. Barnen hoppade och vi avslutade med fika innan vi begav oss hemåt igen.

När tjejerna kröp ner för att sova knöt jag på mig joggingskorna och begav mig ut på en lång runda i byn jag är så förälskad i. Jag har nog minnen till nästan varje gata i Lomma.
Jag mötte en fin vän och fick sällskap hem sista biten. Det var ett bra avslut på gårdagen!


Idag längtade jag efter barnen sådär tokmycket väldigt tidigt i förmiddags redan. Så när jag väl hämtade dem kände jag mig så hel. De finaste jag vet!

Celine och jag begav oss mot gymmet nu i kväll. Hon har tränat lite styrka med mig och så avslutade vi på löpbandet. Vilken träningskompis alltså. Hon, jag och de stora starka killarna här. Och en tjej faktiskt. Som lånade ut sitt bälte till mig och jag körde för första gången marklyft med bälte.

Nu sitter vi här nyduschade och ska strax bege oss hemåt. Celine ska i säng och jag ska förbereda för veckans sista arbetsdag.

Kram R

Likes

Comments

Bilder tagna av Christoffer Green!

Hallo!

Livet va!
Detta året går till historien av prövningar, kaos, tårar, otur och galna händelser. Ingen är länge förvånad över det som sker runt mig och nuförtiden när jag ringer någon är den första meningen i andra sidan luren ofta ”vad har nu hänt?”.

Idag stannade bil nummer två för mig. Hjältar hjälpte mig utanför jobbet med att starta med kablar. Senare när jag stannade i Lomma var bilen väck igen och jag fick hjälp från underbar person som jag aldrig mött i verkligheten men som kände igen mig då han körde förbi mig och barnen på gatan. Åter igen fick jag hjälp med att starta med kablar och tillslut fick jag hjälp av min fina vän Jocke som följde med till Biltema och köpte nytt batteri och bytte det på parkeringen till mig.

Underbara människor som finns i min närhet, underbara människor som jag inte känner men som ändå tar sig tid och ställer upp och åter igen är jag så tacksam.

Året då jag prövas på precis alla plan, då jag utsätts för alla tänkbara kaosartade situationer och har sådan otur att jag inte vet vad. Och trots det ändå året med mest skratt, personlig utveckling, styrka, roligheter och upplevelser som på många vis gör livet härligare.

Jag har accepterat det. Att året inte är ett allt igenom lyckat år, utan mer året då allt skit kommer över mig. Men det är okej. Låt det komma. Jag vinner ju mycket på det samtidigt.
Jag har ju till exempel aldrig någonsin uppskattat en dag utan någon form av otur förut. Nu är det något jag faktiskt reflekterar över om kvällarna när jag lägger mig.

Dagen idag har varit minst sagt otursfylld. Ganska mycket från start faktiskt. Men så har den varit bra med där mellan varven. Snälla främlingar, kramar från barnen, kramar av vänner och snälla hjälpsamma människor i mitt liv. Och tja, mamma fick ju nytt batteri i sin bil, det kan ju inte vara dåligt.

Jag ligger här bredvid en snart sovandes Colin nu. Hela kvällen gick åt att lösa bilproblem. Men barnen var ju med mig hela tiden och vi gjorde det bästa av situationen.

Så...i morgon är en ny dag. Igen!

Kram R

Likes

Comments


Så var den veckan här.
Den veckan då de käraste i livet är hos mig. När jag får vakna och somna i närheten av mina älskade barn. Hjärtat är nästan helt de ojämna veckorna. Mammahjärtat är i alla fall helt och komplett.

När jag nattat Colin begav jag mig ut på en löprunda för att rensa huvudet och passa på att handla. Alltså jag blir lika kär i byn varje dag jag beger mig ut i den, natt som dag. Vill liksom inte gå in, bara springa eller promenera runt och njuta.

Mitt löpknä gjorde sig påmint idag. Asfalt är inte helt optimalt att springa på men det blev ändå en ganska bra runda trots att jag fick promenera sista biten.

Nu ligger jag här och lyssnar på Colin när han gnyr, Celine som andas tungt och inväntar känslan av att kunna sova. Savannah sover i ett annat rum med mormor och i morgon är det hon som ligger här bredvid mig.

Sov gott!

Kram R

Likes

Comments


Här ser jag mest förvånad ut. Men helgen har varit känslomässigt förvirrande och frågande.

Hej härliga måndag!

Äntligen barnvecka. Idag efter jobb är det en ivrig mamma som kör och hämtar sina tre juveler.
Helgen jag lämnar bakom mig har varit en berg-och-dalbana. Otroligt rolig rent fysiskt. Jag har gjort roliga och utvecklande saker.
Rent känslomässigt har den varit härlig, förvirrande och märklig. Jag lämnade helgen med frågetecken och det känns väl inte helt härligt. Det sluter mig och jag gillar inte det. Det som är det är och det som blir det blir, så får man tänka helt enkelt.

Hur som helst. Ny vecka, nya tankesätt och Mammavecka. Det gör mig glad.

Hoppas du får en fin start på veckan!

Kram R

Likes

Comments


Men alltså!
Vilken superkul eftermiddag med två grymma grabbar. Glädjen i att få leka med kameran är enorm. Lekfullheten, kreativiteten och fokusen på bara just det är så befriande.
Här är några ”behind the scenes” bilder tagna med telefonen.

Till och med jag var framför kameran. Inte min bekvämaste sida av kameran och inte planen från början. Men det var faktiskt roligt.
Nackdelen med att fota med män är att de inte lägger märke till detaljer som en tröja som sitter fel eller liknande. Men det kan ju kvitta, kul var det hur som helst och i övrigt var det bara fördelar. Avslappnat, skojigt och lite bråkigt. Men det kan jag ta.

Planerna för kvällen ändrades nyss och jag smider nya, vill krama ur det sista ur helgen innan ny arbetsvecka tar fart. Och därmed äntligen barnvecka!

Kram R

Likes

Comments


Lite lek med kameran.
Men två sköningar, massa kameror, jag mestadels bakom eftersom det är där jag trivs bäst.
Mer bilder kommer...

Detta i syfte att känna av för ett projekt för ny header och för att jag skulle få leka med kameran.

🖤

Likes

Comments


Godmorgon

Jag har varit energilös, motivationslös, trött och hängig. Haft tankarna på annat och när jag egentligen velat och behövt skriva här som mest varit tvungen att göra tvärtom.
Men det är okej. Det, liksom annat kan ta häftiga U-svängar.

Gårkvällen gjorde det. Mycket i livet just nu verkar göra det. Vilket är tur, att det inte bara har varit en dålig vecka. Utan att mitt i detta virrvarr av både yttre och inre kaos faktiskt sker saker som lyfter.

Jag spenderade en stund vid havet i går kväll. Som jag ofta gör. Ett magiskt stilla hav, sällskap och djupa samtal och tankar. Det kom en del tårar och när jag kom hem var jag så trött. Igen, trots att jag sovit stora delar av dagen.

Myste lite med Sessan framför tv:n, utan att direkt titta på tv:n och kröp sedan ner under täcket. Sessan är hunden här i huset. Och tv:n, det är något jag önskar att jag blir bättre på. Titta på tv eller film och faktiskt fokusera på just det. Hur svårt kan det vara?

Kvällen förändrades sen igen, på ett märkligt, oväntat och härligt vis. Jag lämnar det så.

Idag ska jag hämta Celine för dans, fixa inför ny vecka och få använda kameran till en rolig grej. Bara att jag ska få leka loss med kameran gör mig ivrig.

Men nu först ska jag börja dagen med något som gör mig otroligt gott. Träning! Lugnt och inte ösigt alls, men dock.

Kram R

Likes

Comments