Detta är precis vad jag behöver idag!
Tid med tjejerna och ro vid havet.
Jag lånade med mig båda tjejerna idag. De skulle sova hos mig men eftersom de ville slippa gå upp så tidigt så får de vara med mig till läggdags och sova hos mormor i stället. På onsdag tar jag med mig Celine så hon får sova hos mig som Savannah gjorde igår.

Idag kom ytterligare en smäll. Det ena avlöser det andra. Det är livsfarligt att börja slappna av och tro att det ska bli ro. Men likt alla andra gånger så är jag säker på att det i slutet kommer vara godheten som vinner och det gör mig starkare. Strunt i det. Jag har två av mina barn hos mig och njuter till fullo av miljön och tiden med dem.

Från vecka 33 ska de vara hos mig på halvtid i Lomma tills jag finner boende i Lund igen, så nu vill de börja söka nya vänner. Älskar att de ser det så positivt och ser möjligheterna. Men redan till helgen kommer de alla tre och jag längtar ihjäl mig.

Strandhäng med bästa tjejerna alltså, det är där jag är just nu!

Kram RMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Att släppa taget om något smärtsamt är en befrielse. Visst slutar det inte göra ont direkt. Men när man accepterar det som varit och det som är och bestämmer sig för hur man ska gå vidare är det så befriande.

Savannah och jag pratade om våra bortgångna släktingar idag. Om saknad och om sorg. Sorg finns ju i så många olika varianter och inte bara i en bortgången människa man håller kär. Utan även i saknaden av människor man förlorar men som fortfarande finns kvar i jordelivet.

Savannah pratar ofta om Lexie, en norsk tjej hon mötte på vår semester förra sommaren. Hon tänker ännu på henne i bland och saknar. Och det är okej.
Vissa människor man möter i livet fångar en bit av ens hjärta för alltid och saknaden försvinner aldrig. Men man vänjer sig att leva med den och man accepterar det. Livet går ju trots allt vidare och det är ju bara precis så härligt som man gör det.

Acceptera, sörja, bearbeta och gå vidare.

Jag berättade om sorgen och saknaden över min mormor. Jag väljer att minnas allt roligt hon gjorde, alla fina stunder och ta tillvara på alla goda minnen. Det ingen kan ta ifrån mig.

Sent kvällssvammel från mig!

Kram R

Likes

Comments


Min lilla tjej & jag. Tid med henne är så givande. Hon är så otroligt rolig och har massa kul uttryck och frågor för sig.

Nu är vi ute på vift i Lomma. Det är så skönt väder, om än väldigt kvavt, så vi lär vara ute och promenera länge. Ner till hamnen, stranden och kanske förbi skateramperna. Heter det så? Jag tänkte ha åkt en del redan i år och imponerat på barnen i ramperna vid detta laget. Men jag tänker att det får bli ett projekt för 2018 i stället.

Tid med henne, det är så värdefullt!

Likes

Comments


Jag hann inte i tid för att vara med men det var nog en fördel att titta på innan jag deltar. De är helt galna, starka och kör hårt. Precis den typen av utmaning jag behöver.

Jag hämtade barnen idag efter gymmet. Lånade dom på "pappasöndagen" för hjärtat saknade ihjäl. Vi åkte till Burlöv för att möta upp min vän Natalie och hennes två godingar. Och efteråt lämnade jag två av barnen och behöll ett.

Savannah ska sova hos mig i natt så jag får njuta hennes sällskap hela kvällen. Sådan lyx. Vi ska titta klart här, handla och sen efter vi lagat lunchlådor till kommande vecka ska vi ut och gå i Lomma. Jag gå och hon sparkcykla.

Vilken helt underbar söndag!

Kram R

Likes

Comments


Jag tänker inte skrika.
Däremot tänker jag sätta på musik i form av Disney klassiker. Inte de sorgliga, nej de låtarna som finns med i varje film som är extra peppande. Och så ska jag dansa. På det viset man kan göra när ingen ser. Lite småtokigt sådär.

Jag valde att lämna kvällen med vännerna tidigare. För att åka hem och byta om till nattlinne, tvätta av mig och bara vara med mig själv en stund. Det är vad jag behöver.

Snart framme!

Likes

Comments


Men hej helt sent i lördagen!
Kvällen igår?!
Härlig, skrattfylld, energisk, tokig och sen lite galen. Men i det stora hela väldigt rolig och härlig.

Jag har legat i sängen hela dagen och bara återhämtat mig. Från livet, från natten och från tankarna som snurrat i huvudet i några veckor. Jag släppte bara allt!

Nu är jag på bussen på väg mot Lund för att njuta en kväll med goda vänner. Behöver tanka den goda energin och sen behöver jag sömn.

Njut kvällen

Kram R

Likes

Comments


När jag säger att vi haft helt galet mycket att göra idag så menar jag galet mycket. Men vi har hjälpts åt, på alla håll och kanter.
Vaktmästaren står hos oss och hjälper till med remisser, jag har tagit jobb från min gamla arbetsplats och alla yrkeskategorier har mixat sig.

Men dagen har varit fantastisk!

Den bästa på väldigt länge.
Igår var det ner och jag bröt ihop i tårar och mådde otroligt dåligt och idag, idag är det upp, upp, upp. Helgen ligger spännande framför mig och jag har härliga planer. Jag känner mig power på ett vis jag inte känt på länge och jag tänker ta tillvara på känslan så länge den varar.
Den är underbar!

Snart stämplar jag ut för helg och jag är ivrig.

Kram R

Likes

Comments


Livräddare!

Jag har gått länge nu. Känt det inom mig men kämpat så hårt med att inte låta det komma ut. Tänkt att bara klara ännu en dag, ännu en arbetsdag, ännu en natt.
Idag har varit en otroligt jobbig dag. Jag var och kramades med barnen en stund men ville inte säga hejdå och Colin blev ledsen när jag gick.

Jag var och åt middag med en otroligt kär vän men så fick jag mig en sådan käftsmäll när vi satt där. Och hela halsen och magen knöt sig. Jag höll tills jag kom hem till mina otroligt fina värdar. Jag höll tills jag tog på mig löpkläderna, sprang och kramades med tjejerna som ska sova hos min bror i natt och jag höll tills jag kom hit.

Här där jag suttit så många gånger förr. I tonåren och fällt tårar över killar, över att ha blivit ovän med bästisen eller andra saker som var stora och världsliga då i tonåren. Här, vid havet släppte jag ut dem. Tårarna.
Och de vägrar sluta komma. De svämmar över och jag får blinka bort dem hela tiden för att kunna skriva.

Det gör så ont!

Det är så befriande och skönt att bara få ur sig det. Att få säga att det gör så otroligt ont att det är fysisk smärtsamt. På något vis tänds ett hopp mitt i allt. Jag har en sådan stark tro på mig själv, på det fina i livet och på kärleken. Så stark att jag mitt i smärtan kan känna längtan.

Jag har inte haft en helt rutten dag faktiskt. Jag har fått kramas med barnen, jag har dansat och sjungit på jobbet, jag har fått kärleksfulla kramar, jag har träffat fina vänner, träffat min bror och hans fina Sara och så har jag pratat i telefon med en vilt främmande människa. Uppfriskande och trevligt.

Alla dagar är inte goda men det finns något gott i varje dag!

Nu torkar jag tårarna, reser mig och springer tillbaka.


Kram R


Likes

Comments


God morgon!
Alltså jacka i slutet av juli känns inte helt okej. Varken på morgon, dag eller kväll.

Mitt i veckan och halvvägs till helg. Dagarna går i faslig fart eftersom det finns massor att göra på jobbet och det är jag glad för.
Jag ser fram emot helgen på ett lite busigt vis, som man gjorde på den tiden helgen innebar vänner, dans och musik alltid. Känns härligt.

Önskar dig en riktigt fin dag.

Kram R

Likes

Comments

Bild från dagens Instastories.

Hur är det möjligt att vara så trött och ändå inte kunna slappna av och komma till ro? Jag vet ju svaret på det men jag tycker bara det är märkligt.

Jag begav mig till gymmet idag efter jobbet. Först lite styrka och sedan en stund på löpbandet. Och lite snack däremellan.
Jag har tagit några steg bakåt igen. Men det är svårt att satsa på målen att bygga styrka igen när sömn och kost inte riktigt funkar som det bör.

Snart så. Snart är jag återhämtad och då ska det börjas om igen. Att bygga styrka på både in och utsida. Jag har fått börja om flera gånger detta året. Och jag kommer fortsätta göra det så många gånger det behövs. Att ge upp är ju inget alternativ.
Jag har tänkt ofta på sistone att jag är svag just nu. Och det är jag. Men svagheten sitter inte i hur ofta man faller. Det är styrkan som sitter i hur många gånger man reser sig. Och det gör jag ju. Hela tiden.

Det har varit mycket rörelse idag. Jobb, träning, promenad, lite fotbolls sparkande och promenad igen. Jag borde känna att det är sovdags men ännu har kroppen inte kommit till ro.

I morgon är en ny dag och snart är det helg. Som jag längtar till helg. Det var ett tag sedan.

Sov gott.

Kram R

Likes

Comments