Äntligen redo för en jobbdag!
Jag startade denna tisdag på gymmet. Lite lätt genomkörare av kroppen. Inga jätte tunga vikter utan helt lagom för vad som kändes bra för kroppen. Kroppen är mindre öm idag och lederna inte lika onda längre. På helt rätt väg med andra ord.

Ha en fin tisdag min vän!

Kram R

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Barnen, mina älsklingar. De är ljuvliga, underbara, fantastiska, ja det bästa som finns. Men ojojoj vad de testat mitt tålamod i eftermiddags. Alla tre mot mamma. Schysst!

Och jag som lagade pannkakor till dem som de ska få i morgon. Jag väntade ivrigt på att H skulle komma hem så jag kunde bege mig ut på promenad och få frisk luft. Jag hann med en timme innan jag var tvungen att skynda hem för att avlösa H igen. Måndagar är ju kvällarna mina i soffan, ett tag i alla fall. Men idag gick den tiden åt att mysa en stund extra med Colin innan nattning, hårtvätt och nagelfix.

Jag är så redo för arbete igen. Hade ju egentligen behövt en extra dag hemma, ensam, för att få möjlighet att återhämta mig och vila, det är omöjligt med barn hemma. Men nu funkar det inte så. Man ska bli tömd på energi efter sjukdom och kastas tillbaka till en hektisk vardag igen. Att få tid att samla ny kraft finns inte.

Min promenad gjorde susen för mammarollen. Frisk luft, motion och tid för mig.

I morgon blir det jobb minsann.

Kram R

Likes

Comments


Nu är det sista dagen hemma får jag hoppas. Savannah är redo för skola i morgon och Colin för föris hoppas vi. Och jag, jag är så redo för jobb.
Rastlös som jag lätt blir så är detta en mardröm. Ja mer än kräksjukan som i sig är värsta mardrömmen. Man kan inte göra något för vila är bästa medicinen. Vila som inte rimmar så bra med mig. Däremot hade jag verkligen behövt en extra dag hemma utan barn, man hinner inte återhämta sig speciellt när man ska passa upp på tre små godingar som är eller varit sjuka.

Jag har väldigt ont i rygg, höfter och axlar. Men det blir skönare en stund efter kroppen är varm. Så jag har aktiverat kroppen med gummiband en stund nu. Ja det går väl över snart hoppas jag.

Som sagt. Idag myser jag och de två yngsta hemma och i morgon satsar vi på att vara tillbaka i rutinerna igen.

Kram R


Likes

Comments


Såhär njuter jag min söndagskväll.
Förutom att jag är fruktansvärt trött och har väldigt ont i lederna och kroppen, främst höft och ryggslut, så mår jag så mycket bättre. Jag försöker lindra ledvärken eller kroppsvärken med en stund på spikmattan. Den är ljuvlig.

Dagen har bara gått till att återhämta oss. Celine och Colin har återfått sin fulla energi. Colin har ju inte kräks sedan i onsdags men han är lös i magen ännu. Men full av energi som sagt. I morgon är det jag, Savannah och Colin hemma här och myser. Men på tisdag måste jag tillbaka till jobbet och då får H VABBA om det behövs.

De senaste kvällarna har gått åt till otrevligheter så just nu, när jag ligger här på golvet och tittar på Elementary och Sherlock, njuter jag något alldeles extra.

Njut kvällen!

Kram R

Likes

Comments


Usch vilka dygn vi haft här. Nu har kräksjukan drabbat oss alla och i natt var det jag och Savannah som led. Dt verkar dock vara över nu, det värsta i alla fall. Vi är helt slut. Savannah ligger i ett hörn av soffan och jag ett annat. Colin är det fart på igen, dock väldigt känslig och vänder snabbt i humöret. Klart har det tagit hans kraft med. Celine är helt återställd så i morgon är det hon och H som pyser iväg till skola och jobb. Jag och Savannah får dock stanna hemma ytterligare ett dygn. Vi behöver återhämta oss och vi behöver verkligen se till att inte sprida smittan vidare. Jag önskar ingen detta. Ja Colin får ju säkert med stanna hemma med oss misstänker jag. Lite kämpigt bara att roa och sköta en livlig snart 2-åring när man är totalt slut på energi.

I dag blir det som ni säkert förstår inte mycket gjort här hemma. Soffhäng står på schemat.

Kram RSavannah ligger mest och tittar ut i luften eller på sin telefon. Älskade tjejen min!Likes

Comments


Så var även jag nere i denna hemska kräksjuka.
Det är vidrigt. Jag var så rädd för att drabbad, klarar inte av det där med att kräkas och gråter som ett litet barn. Eller inte, för barnen tog det så mycket bättre.
Illamåendet är hemskt och magsmärtorna samma. Vill bara tiden ska gå och skiten vara väck.

Så det är min uppdatering för denna dag som jag planerat ha som bloggdag.

Kram R

Likes

Comments


Colin sover middag och Celine vilar. Jag passade på att lämna bacillerna och ge mig ut för frisk luft. Usch, Celine är så dålig stackaren. Och Colin har lite energi igen men är så dålig i magen.

Det är underbar sol ute. Frost på marken men strålande sol som värmer som en vårsol.

Jag ska samla så mycket D-vitamin jag kan och njuta naturen innan Colin vaknar igen.

Kram R

Likes

Comments


Ibland är det okej. Jag gnäller sällan men jag tror det är min tur nu. 3 av 5 ligger i vinterkräksjuka här hemma. Jag byter blöjor stup i ett, skurar toaletter, tvättar och bäddar rent. Jag klarar inte av dofterna så jag klöks och mår illa och ber så högt till gudarna att detta ska försvinna nu. Celine blev jätte dålig i natt och är helt utslagen nu stackaren. Hoppas så att Savannah klarar sig, ja jag med så klart.

Aldrig har jag längtat hemifrån mer än nu. Jag var så inställd på att gå till jobbet idag men nu blev det inte så. Jag har legat vaken halva natten och fick gå upp med Colin nu på morgonen. Började med bad, tvätt igen och torka upp efter nattens otrevligheter.

Jag längtar ut. Och jag hoppas jag kan få ta mig ut en sväng när Colin sover middag. Att Celine också sover då.

Ja detta var ju lite fredagsgnäll från mig. Om jag blir dålig jag med, då lär gnällandet bli så mycket värre. Så vi får ju hoppas det står över mig.

Hur som helst så är det fredag och det är ju en väldigt härlig dag.

Kram R

Likes

Comments


Mums för detta mellanmålet, kvällsmålet eller snackset. Äppelbitar med jordnötssmör. Lätt, snabbt och delikat.

Det blev kvällsmålet i dag. Och som ni kanske vet så älskar jag chili. Detta jordnötssmör är därför en favorit.

Kram RLikes

Comments


Alltså, jag hade ju inte planerat någon träning idag. Men när de andra sov och jag kände mig rastlös beslöt jag mig för att åka till gymmet och göra av med lite energi, eller fylla på ned energi, hur man väljer att se det.

Men idag, första gången på länge, hade jag ingen aning om vad jag sysslade med. Kom dit utan någon plan, kände mig ganska trött i alla muskler efter senaste dagarnas träning och trots att jag fick till ett helt okej pass ändå så fnissade jag lite åt min tafatthet. Det blev inget powerpass, men det behöver det kanske inte vara alltid. Dessutom känner jag mig inte helt tipptopp så kanske var det lagom för kroppen idag.

Så mycket mys dagen bjudit på. Colin är så kramig och go.


Kläder ligger framme tills i morgon och jag hoppas innerligt att jag får bege mig iväg mot veckans sista arbetsdag.

Njut kvällen!

Likes

Comments