Wow, intensiv dag minst sagt!
Tre sjuka barn på samma gång är inte semester på något vis. Colin har haft små stunder då han lekt och varit nöjd men mest av allt vill han vara i famnen, stående. Alltså han har varit nöjd när jag stått eller helst gått, men inte när jag satt mig ner med honom i famnen. Ungefär som när han var spädbarn.

Vi har lekt med bilar, lego och små djur och så har vi läst böcker och Colin har sagt en massa ord till bilderna. Och så har vi tagit ett varmt bad tillsammans.

Ingen av barnen har haft någon direkt aptit idag och Colin har jag inte lyckats locka i mycket alls. Inte ens glass eller frukt var direkt lockande.

Yngsta godingen sover och jag ligger helt uttömd på energi i soffan och nästan väntar på att det ska bli tid nog att krypa ner i sängen. I morgon är det jobb för mig och Henric får ta över här hemma. Jag hoppas också på att det ska bli gymbesök i morgon. Två dagars vila gör att det kryper i kroppen på mig. Men knäet hade inte pallat med någon kondition idag heller.

Jag ska njuta av "just nu".

Kram R

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Till och med idag har Desenio 25% rabatt på alla deras posters.
Skynda fynda.

Tavlan till köket med kaffesorterna kommer därifrån och även tavlorna på Colins rum, pandan "just be you" och COOL.

Detta är inget sponsrat inlägg på något vis, jag bara älskar posterna från Desenio och utbudet. Vi har posters därifrån till alla hemmets rum.


Kram RLikes

Comments


De är så goa här hemma, barnen. Celine mår som sämst så hon ligger nerbäddad, men de andra två sitter och myser tillsammans eller ligger under filtar lite överallt. Savannah var väldigt förkyld hon med när hon vaknade. Så tre sjuka godbitar passar jag upp idag.

Jag passar på att tvätta alla gardiner i hemmet också. Jag skulle tvättat fönster i helgen men helgen försvann för fort så det får bli nästa helg, kanske.

Snart är det dags för minigoding att sova. Som jag kämpat för att hålla honom vaken. Men vaknar man ohyggligt tidigt blir man såklart trött tidigare än vanligt med.

Kram R

Likes

Comments


Att det ska vara så svårt att sitta stilla. Colin på 1,5 år kan jag ju förstå, men Celine på över 10 år hade lite kämpigt hon med. För hennes del berodde det på att det plingade till i telefonen hela tiden, på de få minuterna jag ville hon skulle sitta still precis där hon var. Och att låta det vänta är nog något av det svåraste.

Personligen har jag svårt att göra tvärtom, svara direkt. När telefonen är i handen och det är läge svarar jag givetvis direkt, men i övrigt har jag sällan ljudet på och tittar inte till den på samma sätt som förr. Om inte någon av barnen är på vift såklart.

I dag är vi hemma, jag och barnen. Tjejerna har höstlov och Colin är sjuk. Ja Celine med faktiskt. Colin var dålig i fredags, okej förutom förkylning i lördags och blev sämre i går kväll igen. Så idag får jag vara hemma med honom, i morgon är det Henrics tur och på onsdag är jag ledig och då ska han ändå vara hemma.

Ny vecka och den inleds med mys med alla mina godingar i soffan. Tända ljus, kaffe och Nyhetsmorgon. Den började dock ruggigt tidigt. 04:10 för att vara exakt. Och jag somnade inte förrän efter midnatt. Varför tar man inte vara på den där vintertimmen när man är liten?

Hoppas du får en fin start på veckan.

Kram RLikes

Comments


Vitt drömmigt fluff från Gina Tricot .
Varmt och skönt för kommande kyliga dagar. Det känns nästan som att svepa in sig i den vita sköna filten vi har i soffan.

Kram R


Likes

Comments


Jag fick hem fem nya posters från Desenio i veckan. En till köket, två till Colins rum och två till mig som ska sitta bredvid spegeln vid mitt skrivbord/sminkbord tror jag, ska bara hitta passande ramar till mina. Fina är de i alla fall. Ska visa de andra sen, de har redan kommit i ramar och satts på sina platser.

Vill passa på att tipsa om att Desenio har 25% rabatt på alla sina posters till och med i morgon.

Passa på att börja julklappsfynda kanske?

Kram R


Likes

Comments


Så var hela barnaskaran hemma igen.
Savannah gick direkt in och lade sig. Hon mår inte bra stackaren. Colin vaknade galet tidigt och i och med tidsomställningen ännu tidigare. Så han var ju trött och redo att sova middag innan han hämtades. Hann sova 20 minuter innan han blev väckt men nu har han precis somnat igen.

Medan han sover ska jag ta med mig Celine ut en sväng och få lite frisk luft. Det blir ingen vidare promenad, knäet fixar tydligen inte det. Jag kände av det igår precis i slutet av intervallpasset på löpbandet och slutade därför 7 minuter tidigare än tänkt. Men ett dygns vila har inte trollat bort smärtan. Så jag får ge det mer tid.

Nu ut i solen.

Kram R


Likes

Comments


Godmorgon vintertid!

Tänk att få en timme. Det känns lite lyxigt sådär, även om det bara är för en dag. Tänk om varje dygn utökats med en timme, lycka för många. Men visst hade vi lätt kunnat fylla den timmen med.

Jag somnade sent. Tjejerna låg i vardagsrummet och fnittrade länge. Men det är härligt. Nu sitter de i köket och äter frukost och jag ligger i sängen och dricker mitt morgonkaffe och tittar på Nyhetsmorgon. Det är så lyxigt att det inte är sant.

Vad bjuder dagen på? Vila. Förberedning inför en ny vecka. Och om min kropp och mitt knä vill så även gymmet. Mitt knä har gjort så ont sedan igår att jag knappt kan stödja på det. Men kanske lite extra vilotimmar kan råda bot på det. Och överkroppsträning kan jag ju utföra ändå. Men mest kramas och mysa med de små när de kommer hem. Mammahjärtat saknar. Det är strålande sol ute så förhoppningsvis blir det en stund på lekplatsen efter Colin sovit middag.

Önskar dig en riktigt mysig söndag.


Kram R

Likes

Comments


En middag med tända ljus tillsammans med mig själv. Med tjejernas fnitter från köket och en serie på tv:n.

Och nu ännu fler tända ljus och nästa avsnitt av The Affair som jag börjat titta på. Vet inte riktigt vad jag tycker ännu och jag har ändå kommit till avsnitt 4. Men eftersom jag tittar ännu så kan den ju inte vara helt värdelöst. Om en stund börjar Så mycket bättre och det ska jag givetvis titta på. Får känslan av att det blir tårar även denna gång.

Kram R

Likes

Comments


Träningen idag gick prima. Och när jag kom hem vaknade Colin precis. Vi åt lunch, busade, åkte och handlade och nu för en liten stund sedan åkte de andra och bara jag och Celine är hemma.

Så jag korkade upp vattenflaskan, fyllde glaset och lade fötterna på bordet lite sådär för att trotsa regeln. Min egen regel. Det kändes fel, jag är inte tillräckligt skön att bryta mot regler om fötter på bordet tydligen. Värt ett försök.

Jag kommer strax somna. En skön lur innan jag ska laga mat år Celine och tre av hennes vänner. Tjejkväll it is. Med middag, snacks, film och övernattning. Tänk att jag, om än på håll, får vara en del av deras kväll. Jag kommer lyssna på fnitter, på deras musical.ly inspelningar och få vara här och ge dem vad de behöver för den bästa tjejkvällen. På håll men ändå delaktig. Jag är så tacksam!

Nu...sluta ögonen en minut eller tjugotvå!

Likes

Comments