Eftersom Celine ska sova borta och killarna här hemma var både trötta och dunder förkylda så fick jag ställa upp att ta med Savannah till Valborgsfirandet. De flesta barn på skolan och föräldrar och en massa annat folk samlas och det är ett av områdets absoluta händelser på året. Barnen älskar det och vi föräldrar tycker det är trevligt att tjattra utanför skolan. Ja vissa tjattrar man ju med privat ofta.

Vi gick dit i och min fina tjej hade jätte roligt. Vi var där tidigt så jag hann prata med en del föräldrar, vänner och ytligt bekanta och även hinna börja frysa långt innan brasan skulle tändas.

Savannah följde med mig dit men jag gick ensam hem. Jag hämtade en övernattningsväska till henne och hon fick följa med en vän hem.

När jag kom hem väntade ett bord med godsaker på mig.

Och ett långt samtal med H om vuxna väldigt märkliga människor. Hur människor kan vända ryggen till, hur man har olika attityder beroende på vilken miljö eller vilket umgänge man befinner sig i. Hur man helt plötsligt blir "lite finare" än andra och hur falska människor det finns. Jag har så svårt att förstå det. Hur man kan bete sig på vissa sätt och hur man kan bete sig mot andra.

Jag skulle skriva om bubblor i kväll, men det får nog vänta tills i morgon. Idag blev det mer fokus på vuxna människor med tonåringars osäkerhet inom sig. För jag tror det är vad det handlar om. Lite tråkigt bara när det är människor som har barn.

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och se något avsnitt av New Girl innan skönhetssömnen.

Kram R

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Som de flesta andra helgmorgnar fick gymmet sig ett lite längre besök. Först styrka och sedan cardio.

Och sedan begav vi oss hela familjen till stan. Vi släppte lös Colin i leksaksaffären för första gången och han var i himlen. Sparar i varsin han, bilar och spadar är favoriterna. Och bollar som han både kastar och sparkar fint.

Stan är fullsmockad av människor. Valborg i Lund är helt galet. Folk vallfärdade till Stadsparken redan i morse när jag var på gymmet. Alla med klingande påsar och en solstol under armen.

Vi gick in om Bengtsons ost och H fick med sig en god bit ost till kvällens gotte. En kaffe på torget och så bar det av hemåt igen. För att sova middag. Så otroligt skönt att sova middag alltså.

Nu står maten på spisen och planerna för kvällen har precis ändrats. Celine ska sova hos en vän, grabbarna vara hemma och jag och Savannah ska till områdets Valborgsfirande. Hon vill så väldigt gärna dit eftersom de flesta vännerna ska dit. Så en stund innan lördagsmyser börjar där hemma. 

Dags att bege sig iväg för att hämta ut paket och köpa  goda delikatesser för kvällen.

Med tanke på vilken dag det är har jag ett inlägg om bubblor att skriva sen.

Kram R

Likes

Comments


Mums vilken god start vi fick idag.
Grön juice med massa godsaker och nyttigheter i. Jag väckte Henric med ett glas nypressad juice.

Nu befinner jag mig på gymmet och ska få musklerna att skaka av trötthet.

Njut din dag!

Kram R

Likes

Comments


Den delikata sushin åts med god aptit. Vi lekte och kramades med Colin medan tjejerna lekte utomhus och när Colin skulle sova ville tjejerna titta på film och jag körde igång ett träningspass på crossen.

Två avsnitt av New girl senare hade jag crossat i 40 minuter och kände mig färdig. Egentligen var det vilodag, men jag hade lite extra energi att ge och nu ligger jag nerbäddad i sängen efter ett försök att se film med H. Jag blev så trött efter bara 30 minuter att jag bad om fortsättning i morgon.

I morgon är äntligen almanackan tom men vi har saker att göra ändå. Så brukar det vara. När det väl är en "tom dag" fylls den snabbt.

Kram R

Likes

Comments

Hej lite sent i fredagen!

Under veckan som gått har vi kramat två kollegor farväl. Och jobbat för teamkänslan här. Vi lockade våra kära läkarkollegor till hjälp med att hålla en tävling. Vi befinner oss mitt i en ombyggnation och det är stökigt och meckigt med alla platser vi får vara på eller inte. Och för att underlätta vårt arbete tänkte vi hjälpa läkarkollegorna att hjälpa oss.

I måndags startade jag en tävling som en del läkare hängde på och under veckan som gått har vi fått massor med hjälp. En del hade missat den men blev glada att den är återkommande.

Det är inte mycket som krävs för att få igång sina kollegor och skapa fin stämning och lite roligheter mitt i vardagen.

Nu är jag på väg hem till familjen. Lite senare än vanligt men jag fick så mycket att göra här på eftermiddagen att det blev så. Min ordinarie kollega är på semester och min kollega som hjälper mig när hon är borta skickade jag hem för att hålla tidig fredag.

Sushi väntar där hemma till min stora förtjusning!

Likes

Comments


Jag har hunnit med ett gympass, tog med mig tjejerna först för att köpa priser till en tävling jag anordnat på jobbet som jag ska visa i morgon och sedan till Coop där de ställde upp på fotografering och fick hattar och chips i belöning. Jag har hunnit fixa med priset, ge alla mina fina blommor nya snitt, fixa fruktsallad tills i morgon och en liten fruktskål med banankvarg som ska ätas till nya avsnittet av Empire som vi nu ska se.

Till sen...

Kram R

Likes

Comments


Godmorgon!
Vi kickar igång dagen med ett glas fullt av nyttigheter. Juicecentrifugen gjorde en juice/shot på äpple, apelsin, citron och ingefära och jisses så gott det var.

Eftersom vi har mindre än en timme på oss från vi vaknar till vi lämnar hemmet så behövs det mycket förberedning kvällen innan. Som laddad kaffekokare, kläder framme och lunchlådor klara. Och vill man ha en juice så är det bra med en juicecentrifug som rengörs snabbt. Tur jag sveper kaffet och sminkar mig på cirka 5 minuter, då hinner jag mysa med Colin och prata med tjejerna en stund med.

Men nu är det dags att lämna av Colin på föris och bege sig till arbetet. Jag har haft lyxen att följa med dessa regniga dagar, annars är det H som sköter lämningen.

Ha en fin dag.

Kram R

Likes

Comments


Äntligen dags att åka och hämta hem denna lilla kille och samla familjen för middag. Kramas med tjejerna och åka och handla. Jag ska fylla på med massa frukt och grönt och så ska Colin få flera bilar. Han fullkomligt älskar bilar och fordon! I morse körde han brummandes med min sko i hallen. Sötisen min!

Kram R

Likes

Comments

Inlägget innehåller Adlinks.

Questbar är ljuvligt goda och har så många olika smaker.
​Proteinbars är toppen att ha i väskan. För eftermiddagssuget eller på vägen hem från arbetet de dagar jag ska träna. Ja givetvis passar de ju även för dig som inte tränar.
​Farligt gott!


Likes

Comments


Med tanke på den hemska värk jag haft hela dagen tänkte jag ta vilodag från träningen men minns då hur mycket bättre jag mår och det hjälper faktiskt mot värken. Däremot var jag inte alls sugen på gympass så det blev 50 minuter cross och lite styrka här hemma i stället. Det är toppen att ha cross hemma och även vikter och lite andra redskap så det går att träna hemma.

Jag är helt hooked på serien New Girl alltså. Ser flera avsnitt varje dag. Och ska fortsätta med det nu en stund när jag krupit ner under täcket.

Sov gott!

Kram R

Likes

Comments