Oj vad dagen bara försvann. Jag var uppe så tidigt att det var nattsvart ute när jag åkte mot gymmet, endast två andra gymmare när jag kom och fortfarande ganska mörkt när jag åkte hemåt för att väcka maken och duka fram frukost åt familjen.
 
 Vi har varit en tur hos min pappa och så har vi sovit mycket, för att orka med kvällen i Malmö Arena som vi nu är på väg mot. Vi ska se Julgalan 2013 och barnen är så förväntansfulla.
 
 Jag har även spenderat några timmar med att skura varje centimeter av badrummet som nu glänser och doftar underbart gott, mindre glamouröst arbete att dra fram badkar och skura så fingrarna blöder, men någon måste ju.
 
 Ja nu är det fortsatt familjetid så jag önskar dig en underbar lördagskväll och hoppas på att ha härliga bilder att bjuda på sen.
 
 Kramar från mig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

IMG_6998

IMG_7011

Jag tror att jag kommer bildbomba er denna månad, med julsaker som i ljus, gran, ljus, ljusslinga, ljus och så lite julgranskulor. Jag tänkte att det kanske var nyhetens behag, men vid närmare eftertanke så …nej. Jag älskar att ligga i alla möjliga ställningar och vinklar och fotografera alla vackra ljus, ljusslingor och fånga hur ljusen speglar sig i julgranskulorna, hur slingorna skapar härliga mönster på väggarna, ja jag tror ni fattar poängen, jag har snöat in på att fotografera julgrejerna. Denna mörka årstid är egentligen sämsta tiden på året för att fotografera, om man vill ha det naturliga ljuset som jag tycker absolut bäst om att jobba i. För varje minut på dygnet som det är ljust ute befinner jag mig på arbetet. Men är det detaljerna i alla vackra saker och inte människor som ska fångas, då är denna tiden vacker och bra, för det finns sådana mängder med detaljer i allt.

Jag lägger mig tillrätta i soffan och vi börjar titta på film, men jag kan inte sluta tänka på hur jag kunnat leka med kameran i stället. Så en stund låg jag med kameran i handen, zoomade och knäppte lite då och då. Mest för att inte tappa bort i minnet vad det är jag vill fånga. Men insåg ganska snabbt att jag kanske inte var en trevlig filmfru som låg där bredvid med en stor kamera i famnen. Jag får helt enkelt bärga mig.

Men känslan av att ha så mycket tankar på kameran och bilder i huvudet igen efter en tids “inspotorka” är helt enkelt underbart!

Likes

Comments

002

006

Eftersom jag slutade tidigare fick jag ett litet försprång för att överraska familjen med något litet. Varsin muffins som jag slog in i cellofan, knöt ett snöre runt och satte en etikett på med texten “Älskar dig”. Något litet som gjorde mina fina familjemedlemmar så glada. Ett bra sätt att börja helgen tyckte jag!

IMG_6995

IMG_7016

IMG_7026

Denna ljusslinga föll mig i smaken eftersom den inte enbart kan användas till jul utan året om. Batteridriven och köpt på Plantagen för endast 39,50:-.

Nu håller vi på att tända ljusen här hemma och förbereda för fredagsmys. Barnen har krupit ner i sina sängar och tittar på Astrid Lindgrens jul.

Förutom att det ösregnat större delen av eftermiddagen och kvällen så har julstämningen verkligen infunnit sig. Vi körde genom stan nu i kväll och det är så vackert med alla ljus, granar och marschaller. Vi inleder första julehelgen med jultema. I morgon är det Julshowen 2013 i Malmö Arena och på söndag är det julmarknad i stan. Men just nu är det fredag och en otroligt mysig sådan. Som sagt, ljusen är strax tända av maken och vi ska duka fram goda ostar och kex. Vi fick provsmaka en ny ost på Coop idag, med glöggsmak i. Otroligt god, så den fick följa med hem.

Njut kvällen fina ni ?

 

150

Likes

Comments
 Vilken start på denna härliga fredag! Vaknade innan klockan ringde, som vanligt. Steg upp och fann Celine påklädd och redo för dagen. Hela familjen var klara så pass tidigt att jag kunde välja mellan att fixa håret eller njuta av en kopp kaffe. Valet var givet. En riktigt god kopp kaffe i ett morgonlugn en vardag, oslagbart!
 
 Önskar dig en underbar dag!
 
 - Bloggat i farten

Likes

Comments
Hade det inte varit för att jag ligger som en slö sill i soffan just nu och samlar kraft bara för att fixa med morgondagens lunch, så hade jag slagit på datorn igen och lagt in de bilder jag tagit med kameran i stället. Men denna får duga tills vidare, bilder på allt som hör julen till från riktiga kameran kommer det ju komma här i bloggen i mängder ändå.
 
 Vi har som sagt en helg full med planer. Roliga planer så klart. Men den tiden vi hinner njuta i hemmet vill vi göra just det, njuta. Av julstämning, ljus, värme och ett rent hem fullt med julkänsla. Så när barnen somnat och maken begett sig iväg för att hjälpa min pappa, ja då gick jag loss på goloppen, dammtrasan, rengöringsprodukterna och sedan började jag bråka med den tröga granen. Nu ligger jag här, helt slut men toknjuter av min sikt.
 
 Det är nu mina vänner som allt börjar. När barnen vaknar i morgon och ser granen, det är då längtan börjar på riktigt. Och i år, ja i år har jag mer julkänsla än någonsin. Den blir större för varje år och jag hade aldrig kunnat ana att det skulle ge mig så här mycket av att se barns tindrande ögon innan jag blev mamma. Detta är utan tvekan den bästa tiden på hela året för barnen. Väntan, längtan, spänningen, julfester, lucia och allt härligt som hör till. I morgon när vi vaknar är det fredag, fredagen innan 1:a advent och 1:e december.
 
 Tänk att till och med jag skulle fyllas med så mycket julkänsla och härlig stämning. Underbart!

Likes

Comments

009

En styck mamma redo att boostas!

034

Bubblor och choklad, kan det bli bättre? Ja inga bubblor för mig men det ser ju fint ut att hålla glaset och sedan bjuda bort innehållet.

111

Tre av oss fyra som var där tillsammans (kass mobilbild) . Fina Anna och Tanja!

12

Ännu en kass mobilbild men på en riktigt pingla. Hanna Hedlund, underbara kvinna.

039

Med Camilla bakom kameran, jag lovade att nämna det!

040

Dessa tre underbara personer förgyllde vår kväll. Hanna Hedlund, Michael Södermalm och Martina Haag.

Mammaboosten the Show

I går var jag som sagt på Mammaboosten. En helt amazing kväll som jag trippade ifrån med lätta steg och peppad till tusen. Jag sprang på både Christel, Fnulan och Åse (56kilo) och det var så trevligt att få träffa dem alla och prata lite. Både Christel och Fnulan har jag träffat tidigare, underbara kvinnor. Och Åse blir jag ju inspirerad av ofta i min matlagning så det var väldigt roligt att träffa henne i verkliga livet.

Jag fick även chansen att prata lite med Martina Haag och den kvinnan är en stålkvinna alltså. Jisses vilket go det är i henne och vilken energi hon sprider.

Ja Hanna, den där vackra och varma människan som bjuder på sig själv så mycket och bjöd på både skratt, allvar, nakna sanningar och otroligt vacker sång. Tuppen i hönshuset, Michael Var fantastisk. Han bjöd med på skratt, visst vilka frågor man undrade över och peppade till att se sig själv från en annan sida, en positiv sådan.

Det var en kväll som min mammasjäl behövde och goodiebagen med Anton Bergs choklad i, en av favoriterna, gjorde denna mammi happy. Ja det var inte bara choklad, den innehöll en massa annat också.

Tusen tack för en FAB kväll tjejer och boostare!

 

150

Likes

Comments Här går det undan. Från arbete, till gym, till hämtning av alla familjens medlemmar, till duschen och till Malmö för Mammaboosten. Nu sitter jag här i bilen och ska strax gå och möta upp mina vänner för en peppande kväll.
 
 - Bloggat i farten

Likes

Comments

var uri = 'http://impse.tradedoubler.com/imp?type(js)g(21438520)a(2322471)' + new String (Math.random()).substring (2, 11); document.write('');

Likes

Comments

var uri = 'http://impse.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18229786)a(2322471)' + new String (Math.random()).substring (2, 11); document.write('');

Likes

Comments

6983

6985

6986

6987

 

Lyx i snygga förpackningar!

Alltså paket innehållande favoriten från Voluspa och en för mig ny favorit från Reunion är helt enkelt ren och skär lyx.
Glädje och lyx i snygga förpackningar från agnesamelia.se

Hade det inte varit för att jag är så förtjust i en rena och obrukade looken så hade dessa spridit god doft här hemma idag. För idag har det varit riktigt ös från tidig morgon till precis just nu. Med hektisk arbetsdag, hårt gympass, playdate här hemma med aningen uppvarvade barn och lite förberedelser inför morgondagen är jag redan nu ganska slut faktiskt. Men så är man kvinna och mamma och på något vis fått för sig att om man själv ska iväg en kväll så måste man förbereda för familjen dagen innan. För att underlätta liksom. För vem? Som om inte maken skulle fixa det galant ändå!

Ja i morgon ska jag till Slagthuset med några vänner/kollegor för att se Mammaboosten. Det ska bli så roligt.

Men för att återgå till nu så ska det blir riktigt skönt att om en stund krypa under filten med en kopp te och slappna av för en stund.

Kramar från mig

150

Likes

Comments