IMG_1613   IMG_1616

Middagen som hjärtat önskade sig stod framdukat när hon kom hem och flaggan var i topp.

IMG_1620

IMG_1633

IMG_1653

Som jag misstänkte så var spegeln populär och det första Celine sa var – Wow, nu kan vi leka popstjärnor och dansa.

Savannah blev så glad för sina presenter och är väldigt nöjd med sin födelsedag. Hon var stolt över att telefonen har ringt nu i kväll och varje gång har det bara varit till henne. Nu ser hon fram emot lördagen och det “killar i magen” när hon tänker på det sa hon.

I morgon har hon bokat tid både med mig och pappa. Med pappa ska hon fixa en partyskiva med favoritmusiken att ha på barnkalaset, hon har redan bestämt att artister som Pink, Michael Jackson, Westlife och Olly Murs, ska finnas med på den. Men hon skulle fundera vidare på fler under morgondagen, sötisen. Med mig har hon bokat tid för att fixa naglarna, de ska målas och dekoreras. Celine ska med en kompis hem på fredagsmys i morgon efter skolan, så hennes naglar får vi hinna fixa på lördag morgon. Viktiga grejer det där.

Tjejerna har precis lagt sig och vi ska titta igenom “förrådet” med kalasmaterial innan vi myser ner oss i soffan.

Njut kvällen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

IMG_1579

IMG_1592

Jag har invigt den nya hel kropps spegeln. Vi har letat länge och överallt, men inte hittat just den som skulle passa perfekt in. Och de som varit precis sådär perfekta har kostat en hel förmögenhet. Men så i dag fann jag den och den blev kanonfin i vardagsrummet. Jag kan ju bara gissa att två tjejer kommer spexa till tusen framför den, de älskar speglar och vi har ofta två tjejer framför den andra spegeln i vardagsrummet och i hallen. Ja det är ju även en glad mamma som kommer utnyttja den!

Likes

Comments

IMG_1541   IMG_1536

IMG_1527

IMG_1544

IMG_1550

IMG_1525

En lycklig 5-åring och en mamma med morgonruffs.

Vårt morgonfirande!

Vi firar födelsedagar med sång, frukost och paket på sängen. Tre paket fick hon öppna nu och resten i kväll. Vi hinner inte mer på morgonen och så har hon något att se fram emot tills i kväll. På dagis när någon fyller år firas de med sång och alla barnen får glass och just nu har väldigt många av barnen fyllt år så det har festats på glass mycket.

Vi brukar också låta födelsedagsbarnet bestämma middag för kvällen, om de vill äta ute eller hemma och vad som ska ätas till efterrätt. Savannah har stått fast vid sin lasagne men ändrat efterrätten från tårta till glass. Eftersom det ska göras tårta inför helgen så passar glass i dag utmärkt.

Nu har jag lite att stå i och ska genast sätta fart för att hinna bli klar innan familjen är samlad för kvällen igen!

Likes

Comments
I morse när jag kom till jobbet placerade jag den lilla gåvan jag hade med till min kollega på hennes skrivbord och gick sedan upp en våning. När jag kom tillbaka hade min fina kollega kommit och titta vad hon hade köpt till mig.


Hur underbart var inte detta då?! Gissa om vi trivs med varandra. Det är verkligen så härligt att arbeta med någon man tycker så mycket om.


Idag har jag på mig ny fjärilströja och min fjärilstokiga kollega höll på att tuppa av när hon såg den. Kramar från mig! - Bloggat från iPhone

Likes

Comments

080228-22

? 28 februari 2008 klockan 14:38 kom du till oss ?

HIPP HIPP HURRA PÅ VÅR UNDERBARA 5-ÅRINGS FÖDELSEDAG!

Frukost på sängen med hjärtformade mackor, sång och paket. En glad liten födelsedagstjej som yrvaket log innan hon kunde öppna sina morgontrötta ögon.

Grattis på födelsedagen älskade Savannah

080306-9

Likes

Comments

Collage

När vi handlade i dag fick tjejerna köpa med sig varsin tidning och när vi kom hem låg det två tidningar med posten och väntade på mig, lycka för tre tjejer. Barnen får titta i sina i morgon men jag ska sätta mig och bläddra igenom mina nu medan det är Efterlyst på tv och äta tapastallrik bredvid maken.

Jag har nästan lite helgfeeling idag. I morgon jobbar jag bara halvdag och på fredag är jag ledig. Jag har en del att stå i inför helgen, bilen ska besiktigas i morgon och på fredag ska det firas lite. Det blir firande i dagarna tre. I morgon firar vi Savannah här hemma, bara vi fyra. På fredag firar vi vår 10 års dag och på lördag är det kalas hela dagen. Misstänker att det kommer ligga en trött men nöjd familj i soffan här hemma på söndag.

Brickan med flaggan är dukad, bara tillbehören som ska läggas dit i morgon bitti, några presenter är framplockade från gömstället och jag är redo att hålla kväll.

Njut kvällen !

1512

Det är inte bara Savannah som ska få present i morgon. Jag har en lite gåva till min fina kollega med. Något som hon kan njuta av i helgen.

Likes

Comments

Collage1

Collage2

Mitt hjärta tänk så stor du blivit!

Jag kan inte riktigt förstå var tiden tagit vägen. Att vår yngsta tjej blir hela 5 år i morgon. För 5 år sedan vid denna tiden var jag nervös, ledsen och hade separationsångest från Celine. Jag visste att vi dagen efter skulle lämna henne på dagis som vanligt för att sedan köra till sjukhuset och jag skulle bli igångsatt. Celine hade ingen aning, att bli lämnad på dagis och allt var som vanligt och sedan helt plötsligt ha en lillasyster när dagisdagen var slut, bara sådär liksom.

Jag var livrädd att behöva gå igenom en liknande förlossning som jag gjorde med Celine, rädd för att det skulle gå galet som det gjorde med Celine och rädd för att det denna gången inte skulle få ett lyckligt slut. Ja all rädsla från dramatiken kring Celines förlossning fanns där. Och att jag skulle bli igångsatt på grund av komplikationer även under denna graviditet spädde på rädslan ännu mer.

Men så kom du, min älskade tjej till världen och rädslan byttes ut mot enorm kärlek. Kärlek jag har lyckan att uppleva varje dag.

Fyra födelsedagar har vår lilla tjej haft och i morgon blir den femte, som hon ser fram emot det!

Likes

Comments
Min fina underbara goa tjej vad jag älskar dig. Jag är så fruktansvärt stolt över att vara din mamma! - Bloggat från iPhone

Likes

Comments
I tidiga morgonen, redo för en arbetsdag.


Krispigt, vitt och ljust. Hej hej! Jag ställde klockan på ringning 04.45 i morse och hann med 30 minuter på löpbandet, duscha och göra mig klar innan jag väckte mina älsklingar. Morgonen var magisk. Krispigt, vitt och ljust när jag kom till arbetet. Mindre magiskt var det att Savannah var arg på mig och vägrade säga hejdå och svara när jag sa att jag älskar henne. Hon tittade bara argt på mig och gick. Detta har suttit som en pil i mitt hjärta hela dagen. Och allt för att hon inte fick ha sommarskor och tunn vårmössa, det var faktiskt minusgrader. Jag längtar så tills det är dags att hämta henne så jag får kramas med henne lite. Barnen har nog glömt allt efter några minuter, men för mig kan en sådan sak sitta i tankarna hela dagen. Tills vi träffas och allt är okej igen. Nu ska jag fortsätta jobba och räkna ner tills det är dags att hämta godingarna. Hoppas solen lyser på er idag! - Bloggat från iPhone

Likes

Comments

1506-1

Inköpslistan till helgens kalas blir längre och längre.

God kväll!

Vi sitter och planerar inför helgens kalasande. På lördag har vi först barnkalas sedan följt av släktkalas. Tyvärr har det fallit bort delar av släkten på grund av arbete och sjukdom men älskade Savannah kommer ha fullt upp ändå. Savannah har fått välja vad hon vill bjuda på på barnkalaset och där var det utan att tveka korv med bröd och glass med choklad- och kolasås och strössel. När släkten kommer blir det plockmat och tårta. Vi har velat mellan smörgåstårta eller olika typer av sallader med bröd till, men det föll på plock och goda bröd så kan alla ta vad man tycker om.

Hur skulle jag klarat mig utan dessa listor? Det är verkligen A & O med planering för att jag ska hålla stressen borta och känna att jag har allt under kontroll. Men så gillar jag ju att planera och fixa. Celine har tagit på sig uppgiften att agera “lektant” och har kommit på två hemliga lekar hon ska leka med småbarnen, som hon kallar dem.

1507

Nu ska jag släppa allt vad kontroll heter för i dag och bara njuta lugnet en stund innan jag kryper till kojs. Klockan är ställd för morgonworkout, det vill säga 04.45 så jag behöver komma i säng i tid.

Sov gott & dröm sött!

Likes

Comments