Vår vardag

6311

Här laddas det inför ny vecka.

Inte bara ny vecka

I morgon är det inte bara n vecka, utan även ny månad. Den månaden som på riktigt är höst. Jag laddar för kommande vecka med filmmys, te, nylackade naglar i en av mina favorit höstfärger och ska så snart lacket torkat ge mig på fransar och bryn. Vi har precis tittat klart på en film och om en liten stund börjar det en ny på tv som vi ska se. Klockan är ställd för löpning i morgon bitti så jag tvivlar på att jag ser klart hela filmen.

6312

Njut sista timmarna av september!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vår vardag

IMG_6216

Dessa “roliga” popcorn hittade jag i går på mässan. De hade 12 olika sorters popcorn!

IMG_6217

Tjejerna köpte öron hängen. Celine valde de två till vänster och Savannah de till höger.

Mässfynd

Jag älskar mässor, framförallt Hälsa & skönhets-inriktade, men även heminredning och mat. På Skånemässan fanns alla kategorier. Jag köpte skinnkräm som jag nu “masserat” in alla mina stövlar och boots i. Jag visste inte att det fanns så många olika sorters popcorn och var tvungen att testa i alla fall tre olika sorter av de 12 som fanns. Tjejerna hittade öron hängen, tävlingar de deltog i, hårband och så givetvis Ben & Jerrys glass!

Jag hittade inte bara saker, jag hittade även en av kvinnorna som var min lärare när jag gick alla mina kurser inom nagelskulptering, dekorationer och spa-behandlingar och blev inbjuden till VIP-kväll på hennes salong. Åh vad jag kan sakna de där VIP-kvällarna och kundkvällarna vi anordnade på salongen. En hel salong fylld med härliga kvinnor, mingel, nyheter och skratt.

På tal om mässor och salonger. Den absolut roligaste, största och mest givande mässan jag varit på var skönhetsmässan i Düsseldorf. När jag och min underbara Maria som var ägare till salongen jag jobbade på, trädde in genom dörrarna med våra män i släptåg bakefter, lyste mina ögon som stjärnor. En enorm mässhall full med nageldekorationer, olika märken av gel, akryl, nagellack, make-up i mängder, doftljus, spa-produkter, hårprodukter, ja precis allt inom skönvård kunde man hitta. Jag var i sjunde himmeln och hade tur att ha en man som orkade bära kassar.

Vad jag svamlar!

Vad hände där i inlägget tidigare egentligen? Någon som vet hur jag får bort det för inlägget syns inte inne i administrationspanelen.

Likes

Comments

Vår vardag

cirkus1

God kväll

Tjejerna hade det riktigt roligt på Cirkus skratt idag. Själv tyckte jag inte det var någon jätte hit, men så länge tjejerna är glada, nöjda och har roligt är jag nöjd. Cirkusens höjdpunkt var när H blev neddragen till arenan av clownen och skulle spela luft-trummor. DÅ skrattade jag!

Efter cirkusen har det gått kvickt med mat till hungriga barn, bad, sängklädesbyten, frukt packad till Celine, upphängd tvätt och annat som ska fixas så vi är redo för en ny vecka.

Jag har sjunkit ned i soffan för en stund, en liten stund!

Njut kvällen!

Likes

Comments

Vår vardag


Denna stunden på helgen är så energigivande och att ha möjligheten till att ta med barnen till gymmet är kanon. Tjejerna tittar film och vi laddar energi genom att göra av med energi. Efteråt ska det handlas skor till Celine och sedan är det Cirkus dags. Som tjejerna längtar! Pausen slut... - Bloggat från iPhone

Likes

Comments

Vår vardagTjejerna leker kurragömman och Savannah har hittat det bästa gömstället, bredvid mig under täcket. Celine har stått bredvid mig utan att märka henne men började bli arg för att "när en unge är borta är det allvar" sa hon. Mina underbara hjärtegull. God morgon till er! - Bloggat från iPhone

Likes

Comments

Vår vardag

6253

Detta blev veckans lördagsgodis.

Det tog inte lång tid från att jag började med nagelfixet tills H  kom hem. Så jag gjorde färdigt vad jag skulle sen plockade vi fram denna helgens lördagsgodis. Ost, kex och lite delikatesser vi köpte på mässan. Vi sitter och tittar på Taken nu som visas på 7:an, en stor favorit här hemma. Och vi gläder oss båda åt att Taken 2 har premiär på fredag.

Ögonen börjar bli lite korniga så jag säger God Natt till er och försöker hålla mig vaken en stund till!

Likes

Comments

Vår vardag

PicMonkey Collage

Här sitter jag och firar lördag med mig själv. Tjejerna har somnat och H är iväg. Den där ensamtiden har jag “på äldre dagar” börjat uppskatta rätt mycket. I tonåren var jag aldrig ensam, jag hade ett stort behov av att ha vänner runt mig 24/7 och ingen ro i kroppen att bara sitta hemma. Nu däremot, så njuter jag och laddar batterierna av tiden när jag är själv. Tyvärr är H inte iväg på något kul och jag sitter här med en liten klump i magen och vakandes över telefonen. Jag hade gärna ägnat en stund på löpbandet men det var inte okej att träna idag efter behandlingen tidigare, så jag får snällt vänta tills i morgon bitti.

I stället ska jag passa på att ägna tiden åt nagelfix. Sist jag fyllde på utväxten så gjorde jag franska, något jag är väl medveten om att jag tröttnar snabbt på. Det är verkligen stilfullt och snyggt men nu i höst-tider älskar jag att lacka naglarna i mörk plommonlila, mörkbrunt, rött och andra mörka färger. Och nu sitter jag här och är redan trött på det, så jag ska fila, fixa och färga. En tjejig film till det och kvällen är räddad!

Hoppas ni njuter kvällen mina vänner!

Likes

Comments

Vår vardag

IMG_6210

Detta fantastiska gäng fick mig att gråta glädjetårar idag.

Inre ytligheter

När jag för cirka 7 år sedan blev gravid, vägde jag runt 55 kilo. Nio månader senare och med en kropp så fylld av vätska på grund av havandeskapsförgiftning vägde jag 93 kilo. Vätskan försvann snabbt efterförlossningen och vikten likaså. Kvar blev dock ett parti på magen av skrynklig hud som jag i över 6 år önskat bort. Jag har i ren desperation googlat om alla möjliga behandlingar och vissa stunder varit inne på kirurgiskt ingrepp men för att sedan lägga det på hyllan igen. Till stor del på grund av ekonomiska skäl, men även för att kirurgi skrämt mig.

Desto mer jag tränat och format/slimmat kroppen, desto värre har mitt “parti” på magen blivit. När jag nu ligger under den vikten jag hade innan jag blev gravid första gången, har magen sett rätt tråkig ut. Det har inte plågat mig som förr och jag har lärt mig leva med det men när jag i dag träffade ett helt fantastiskt gäng som arbetar på Victus Medical Clinic och fick tillfället att testa en av dessa behandlingar jag läst om tidigare, återfanns hoppet.

Efter en snabb konsultation konstaterade de att det inte fanns något fett på magen att arbeta med men huden skulle de nog kunna göra något åt. När jag låg på britsen med maskinen på magen kunde jag inte föreställa mig hur stor skillnad detta skulle göra. Efter en behandling av vad jag tror var radiofrekvens fick jag vila en stund för att sedan återkomma för en behandling med IR-ljus. Smärta? Tja har man fött två barn så var detta inget.

När jag bara under första behandlingen blev visad före- och efterbild började tårarna rinna av glädje. Och under stunden vi gick runt och väntade på att behandling nummer två skulle starta blev det lite glädjetårar igen. Behandling nummer två utfördes, utan bedövnings salva, men det var överkomlig smärta. Och när jag nu ser resultatet som är något jag aldrig kunnat föreställa mig, så var det utan tvekan värt det. Ja det är ytligt och ja jag har fått två fina barn (som de flesta brukar påpeka när jag sagt att denna mage kunnat gnaga mig ibland), men vet ni, jag är så lycklig att jag svävar. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig detta resultat utan att blanda in kirurger och skalpeller.

Underbara Victus-gäng, ni anar inte hur glad jag är för det ni gjorde för mig idag. Och mamma då, underbara mamma som tog hand om tjejerna när jag fick mina behandlingar, som jag älskar dig?

Likes

Comments

Vår vardagLycklig men trött. Jag har gjort en sak i dag som jag velat göra i nästan 6 år. Jag berättar mer om det senare. Nu ska vi få på oss jackor och börja köra hemåt. - Bloggat från iPhone

Likes

Comments