Vår vardag

IMG_3139

Tulpaner och torg-köpt frukt, en film laddad och hjärtat bredvid mig i soffan. Det enda som saknas är de små godingarna.

Njuter av helg!

Morgonen började lite sådär småstressigt som våra lördagar numera gör. Celines balett börjar redan nio och Savannahs gymnastik börjar direkt efter baletten slutar, vilket gör att Celine och jag brukar gå ganska långt och brukar vara framme vid Savannahs gymnastik precis när de är klara. Idag slapp vi gå men blev någon minut sen till gymnastiken. Medan Savannah och Henric var på gymnastik åkte Celine och jag för att köpa tulpaner.

Ganska sent igår bestämdes det att tjejerna skulle åka till mormor idag så de var helt stissiga hela förmiddagen. Efter vi lämnat tjejerna åkte vi till torget för att köpa frukt, av någon anledning smakar den så mycket godare, och sedan åkte vi för att besöka tjejernas gammelfarmor. Jag har även passat på att göra något jag tror jag behövde, sova några timmar.

Nu ska vi fortsätta njuta av lördagen och lugnet. Jag har faktiskt blivit rätt bra på att verkligen njuta av de gånger tjejerna sover borta. Förr kunde jag inte koppla av alls och gick och var ängslig. Nu vet jag att både jag, men framförallt de, behöver det ibland. Fast hade de fått bestämma hade det blivit oftare.

Filmen är laddad, frukten skuren och maken väntar.

Njut kvällen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vår vardagSvetten lackar och jag är högröd i ansiktet. Jag trotsade tröttheten och knöt på löparskorna, nu ska jag belöna mig med ett skönt bad och hårinpackning. Idag var en dag då jag bara ville slänga mig på soffan när vi kom hem, så fruktansvärt trött, då blir jag lite extra nöjd med mig själv när jag valde att inte göra det. Soffan står trots allt kvar efter badet! Njut kvällen. - Bloggat från iPhone

Likes

Comments

Vår vardagVi sitter i bilen och väntar på att klockan ska gå. Det är sällan jag säger den meningen, det brukar vara tvärtom, att den går för fort. Celines gymnastik börjar snart. Vi har varit hemma om för att äta middag och nu befinner vi oss utanför gymnastiksalen. När gymnastiken börjar ska jag och Savannah åka för att hämta Henric, hinna handla och tillbaka för att hämta Celine igen. Idag längtar lite extra efter sängen idag. Jag är inte helt fri från förkylningen och har känt mig ganska risig nu på eftermiddagen. Ont i leder, mellan skuldrorna och huvudvärk. I morgon är en ny dag och den ser jag fram emot! Njut kvällen! - Bloggat från iPhone

Likes

Comments

Vår vardag

IMG_3132

Mannen som “kysser” min hand är Boba Fett i Star Wars. Varför detta fick mig att rodna vet jag inte men hjärtat tyckte det var hysteriskt roligt iallafall.

Män i uniformer

Inte för att jag vet mycket om Star Wars, inte för att jag sett mer än typ en hel film och snuttar från andra och inte för att jag visste vem mannen var förrän hjärtat berättade det för mig. Kanske för att det var en mystisk man i uniform helt enkelt och kanske för att jag inte kunde se hans ansikte och han därmed blev mystisk. Men rodnade gjorde jag när han tog min hand.

Igår var vi på Sci fi mässan i Malmö av en enda anledning, Kane Hodder, som spelar Jason i “Fredagen den 13:e”. Inte direkt min idol eftersom han fått mig att drömma både en och två mardrömmar. Det var en märklig känsla att ta denna skrämmande man i handen och höra han prata med mig, men ännu märkligare var det att se honom som en helt vanlig man men snälla ögon och ett stort leende. Han skulle bara veta vad han ställt till med i mina drömmar efter att jag sett dessa filmer tillsammans med Henric som bara älskar dom.

Tjejerna som hos mormor i natt och vi passade på att äta middag i stan i lugn och ro, hyra film och slöa i soffan. Precis vad som behövdes efter förra helgen och någon dags feber som fullständigt tog musten ur mig.

Nu kommer snart tjejernas farmor för att passa de sovandes godingarna och vi ska iväg på fotbollsmatch.

Kramar från mig!

Likes

Comments

Vår vardagMin lilla balettdansös är nu inne i salen och dansar. Savannah är med pappa på sitt håll eftersom hennes gymnastik börjar när Celines balett slutar. När båda tjejerna är klara med sina aktiviteter ska de hem och packa sina väskor för att sedan bege sig till mormor för övernattning. Jag ska följa med hjärtat för att se deras fotbollsmatch där även min bror ska gästspela idag. Och i eftermiddag ska vi på mässa innan vi slutligen ska hem och njuta av en lugn och skön kväll med film och mys. Eftersom jag inte mår helt hundra och har blivit dunderförkyld så längtar jag lite till det sistnämnda, film och soffa. Önskar er en riktigt skön lördag! Kram från mig. - Bloggat från iPhone

Likes

Comments