Vår vardag

Henric kom nyss hem och med sig hade han glass till mig. Min favorit Ben & Jerry´s smaken Cookie Dough, han vet då hur man tar hand om sin sjuka kvinna. Denna ska jag njuta av till första avsnittet i nya säsongen av The Hills som hade premiär igår, idag kan den ses på mtv.com.

IMG_0087

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vår vardag

IMG_0068

Barnen har varit underbarare än underbarast sedan de kom hem från dagis idag. Mysiga, gosiga och inte bråkat eller använt höga toner alls. Direkt efter maten och badet satt vi oss i soffan och har bara haft det jätte mysigt med kli på ryggen (som båda tjejerna älskar), barnkanalen och frukt.

Henric åkte iväg och jag och barnen fortsatte gosa tills de skulle lägga sig. Läggningen brukar ta 1 minut, idag tog den max 30 sekunder. Gick in, pussade godnatt och stoppade om dom, gav välling och gick ut. Jag satt och lyssnade på ljudet av flaskan när de dricker välling och efter det hördes ingenting alls. Inte ens mamma, mamma som Savannah brukar viska innan hon somnar.

IMG_0079 Ibumetin ska svepas, halvliggande position ska intas i soffan och tv:n ska rulla, så kommer min kväll se ut.

Likes

Comments

Vår vardag

IMG_0062Dessa filmer hyrde vi igår.

IMG_0067Denna har jag just sett. En film helt i min smak med tårar, skratt och kärlek. Men där fanns något som gjorde att det inte var precis som alla andra sådana filmer. Det var inte ett triangeldrama eller liknande utan något helt annat. Helt klart sevärd om man gillar “tjejfilmer”.

Förutom att se på film har jag roat mig med lite annat med, läst och lärt mig lite om helgens “hemlighet”.

IMG_0063

Likes

Comments

Vår vardag

IMG_0033

Natten har varit riktigt tråkig. Inte för att barnen hållt mig uppe utanför att min täppta näsa och hosta gjort det. Det blir en väldigt lugn dag idag, i soffan under täcket med må-bra-filmer som rullar hela dagen och en kopp te bredvid.

I helgen när vi var och handlade såg jag att det äntligen kommit in clementiner och köpte hem massivs eftersom vi alla älskar det. Jag älskar doften när man skalar dom men nu kan jag inte ens känna av den och smaken är inte som den borde. Det river i halsen och de smakar inte ens gott. Men jag ska inte klaga, det är ju bara en förkylning och jag är inte man.

Hoppas ni alla mår prima och har en bra dag.

Missa inte tävlingen, det är sista dagen idag.

Likes

Comments

Idag utses vinnaren av Presentkortet hos Lajbanssons leksaker. Ni har ännu några timmar på er att tävla. Klicka här för att komma direkt till tävlingen.

180

Likes

Comments

Vår vardag

Efter Ibumetinintag begav jag mig till Nova för att möta upp en vän för lunch och shoppa lite. Det blev inneskor och vårmössa till Celine, skärp till mig och lite saker till hemmet. Savannah blev som vanligt utan något och jag känner mig kass. Nästa gång är det minsann hennes tur.

IMG_0046 IMG_0048

IMG_0037 IMG_0040

Ljuslyktorna och den stora lila ljusskålen hittade jag på Indiska och blev kär direkt. Det lyser fint i vardagsrummet nu. Min mamma kom hit för att passa barnen medans vi åkte till stan för att lämna tillbaks filmerna vi hyrt och hyra nya och köpa kinamat med oss hem.

IMG_0053Jag känner mig sämre nu än innan idag och det ska bli riktigt skönt att krypa ner i soffan under ett täcke och titta på film, som jag antagligen kommer somna till och får se om i morgon.

Likes

Comments

Vår vardag

Ni kanske minns tävlingen som jag var med i, den om det fina halsbandet hos Millah. I alla fall, jag vann, jag vann. Och i dag kom min otroligt fina vinst. Tack Millah!

IMG_0035 I hjärtat står det “Made with love” och sen valde jag såklart barnens namn i taggarna. Det passade helt utmärkt att få vinsten idag, lite uppiggning när man är sjuk liksom. Tack igen söta Millah.

Fixargubbarna är klara nu och det är dags att få allt på plats igen. Alla rum klara förutom vardagsrummet. När jag är färdig med det måste jag bege mig till apoteket och har lite andra inköps som måste bockas av från listan med, så passar på när jag ändå är på Nova, köpcentrat här i närheten.

Likes

Comments

Vår vardag

IMG_0030

Söta Svärmor såg mitt inlägg om frigolit och tog hem från hennes jobb till mig. Jag har försökt skära ut bokstäver nu och det var minsann inte så lätt men gick till slut. Jag har målat bokstäverna ett lager men det behövs nog ett till.

IMG_0032
Jag läste massor förr, innan barnen kom till världen, och har många många böcker. Riktigt bra romaner som får mig att förflyttas till en annan värld än mina absoluta favoriter. Men just nu känner jag för att läsa något lättsamt, jag måste ju hitta på något om dagarna, och jag hittade denna boken i en låda. Jag har aldrig läst den, har inte ens en aning om varför jag köpt den eftersom den egentligen är för “lätt” för min smak. Men jag ska ge den en chans i alla fall. Den verkar rolig och är en lättsam bok. Någon som läst den?

Likes

Comments