Jag hittade en lista på frågor att ställa till sina barn om mig och jag tyckte den var rolig, speciellt nu när det inte hänt så mycket mer under helgen än att jag skrivit och gnällt om att jag har en "mans-förkylning".

Så jag började med att fråga Celine och jag har skrivit hennes svar exakt som hon sa dem.


1. Vad brukar mamma alltid säga till dig?
Hjärtat eller Celiiiine när du kallat länge och jag inte lyssnar.

2. Vad gör mamma lycklig?
När du får vara med dina barn.

3. Vad gör mamma ledsen?
När någon dör och när du ser eller hör om orättvisor. Och så gråter du när du tittar på mig och säger att jag är fin, men det är nog gladledsen va?

4. Hur får mamma dig att skratta?
När du gör tokiga gester och när du dansar.

5. Hur var mamma som barn?
Busig kan jag tänka mig eftersom du fick utegångsförbud ofta.

6. Hur gammal är mamma?
65..hahaha nä jag skojade, 34 det visste jag.

7. Hur lång är mamma?
1,70 något eller 1,80 kanske. (haha ingen koll på längd hr inte, men tack eller något)

8. Vad är mammas favoritsysselsättning?
Träna, dansa, vara med oss.

9. Vad är mamma jätte bra på?
Att ta hand om barn, trösta, lyssna, vara mamma. Skoja, sjunga, måla naglarna.

10. Vad är mamma inte så bra på?
Där har jag många punkter hahah. Fisa, du gör ju aldrig det. Svara i telefon och på sms.

11. Vad jobbar mamma med?
Patologen. Kanske titta på folks baciller. Eller?
(platsen helt rätt mina arbetsuppgifter inte helt rätt).

12. Vad är mammas favoritmat?
Sushi och kyckling.

13. Varför är du stolt över mamma?
För att du är bra på att stötta och trösta oss och för att du är väldens bästa mamma som alltid hjälper mig.

14. Om mamma var en seriefigur så skulle hon vara?
Askungen, men bara för att hon är fin och inte som hon hade det när hon var liten. Fast Doris i Hitta Nemo nu kanske för hon är himla rolig.

15. Vad gör du och mamma tillsammans?
Går i stan, veckohandlar, gör läxor, pratar ofta, tittar på film.

16. Vad är likt mellan dig och mamma?
Vi är omtänksamma, känsliga, gillar kläder och nagellack. Vi blir stressade av för mycket folk.

17. Vad är olika mellan dig och mamma?
Jag är på toaletten länge och du gå knappt in förrän du kommer ut.
(hahahahaha)

18. Hur vet du att mamma älskar dig?
Hon visar det och säger det flera gånger om dagen.

19.Vad är mammas favoritställe/plats dit hon gillar att gå/åka till?
Gymet. Eller på utflykter eller platser med oss.


Detta var himla roligt att göra tillsammans med Celine och min mammaroll fick sig en boost såhär en söndagskväll.
Jag ska ställa samma frågor till Savannah och det ska bli väldigt spännande att se hennes svar, för mig alltså. Hon och Celine är som natt och dag och uppfattar också saker väldigt olika. Så det är inte utan att man är lite nervös.


Tack min fina tjej för att jag fick publicera dina svar precis som du gav dem rakt av <3

Likes

Comments


Inget nytt, jag hänger här igen. I sovrummet. Med film, tända ljus, te och lite god mango och kiwi.
Har abstinens efter att röra på mig, efter energi, efter att få köra slut på mina muskler efter känslan av att de fått jobba hårt, efter att springa intervaller så jag får mjölksyra, efter att ha ögon och näsa som inte rinner och ett huvud som inte dunkar.

Löfte till mig själv är att uppskatta allt det där ännu lite mer än jag gör i vanliga fall så fort detta skit har lämnat min kropp. 

Jag hittade en rolig grej som jag tänkte låta nästa inlägg handla om. Om mig som ur mina barns ögon.

Kram R


Likes

Comments


Kanske var det detta som krävdes, att jag skulle bli sjuk, för att ta en slö helg i soffan. Kanske kände kroppen på sig att några helger framåt kommer bli mindre slöa och därför behövde jag koppla av och ner lite.

Hur som så längtar jag så in i det efter träningen. Helgerna är ju mina bästa träningsdagar och att en hel helg har gått "till spillo" för att ligga på soffan är så grymt frustrerande.

Däremot har jag fått massor med tid att bara låta allt vara och vara nära barnen. Även om jag inte varit en jätte rolig mamma.

Sista timmarna innan liten C ska sova och det är lek med bilar på golvet bredvid mig som pågår just nu.

Kram R

Likes

Comments


God förmiddag!
Jag har varit uppe och svängt i soffan under morgonen men nu när Colin ska sova passar jag på att krypa ner i sängen igen. Med en kopp te, tända ljus och en bit kvar på en film jag inte orkade se klart igår.

När godingen vaknar måste det handlas lite smått inför veckan och sedan göras matlådor. Så inte alls pigg på det idag. Hade gärna tagit en gårdag i repris, då jag låg i soffan hela dagen. Men det funkar bara i tanken.

Nu däremot ska jag njuta i sängen ett tag innan alla måsten.

Önskar dig en skön söndag.

Kram R

Likes

Comments


Överst en bild på finaste killen i mitt liv. Som kollar in Stadens hjältar medan jag fixade mat. Och underst mina två män Ben och Jerry som blev min middag för kvällen. Inte så bra jag vet, men det enda jag faktiskt kan tänka mig att äta. Tillsammans med fortsättningen på Burlesque och därmed ytterligare en man som jag nämnde tidigare idag.

It's raining men helt enkelt och tydligen är min humor lika kass som jag idag!

Colin var mega trött i kväll och somnade nyss och jag tog med mig Ben och Jerry in i sovrummet. Medan jag väntar på en överlycklig tjej som är på väg hem från MFF matchen där hon fick gå med ut på plan som maskot. Men det förtjänar ju sitt egna inlägg.

Kram R

Likes

Comments


Den där lilla godingen dyker upp på ett hörn lite här och där, som gubben i lådan.
Jag idag, i mjuka kläder, med en kopp varm dryck och mest nerbäddad under täcke eller filt. Just nu täcke efter en stunds sömn. Den täppta och rinnande näsan ser dock till att sömnen inte är för lång.
Colin sover middag och jag hoppas han sover en stund till så jag hinner slumra lite till jag med.

Tittar på Burlesque. Alltså så sensuella och vackra kvinnor. Och Cam Gigandet är mycket trevlig att titta på.

Savannah är hos en vän och leker, Celine ska strax iväg på MFF matchen och jag planerar att ligga kvar här och göra så lite jag behöver resten av dagen.

Vad gör du?

Kram R

Likes

Comments


Colin visar att det är ajaj att röra ljusen och kniper ihop ansiktet som han gör när något är varmt och sedan blåser han. Som han gör när vi säger att något är varmt som till exempel maten.

Colin är så mysig idag. Kommer och putar med munnen och vill pussas och det skär i mitt hjärta som får vända kinden till för att undvika att smitta honom. Jag är sämre idag. Halsen gör så ont och morgonkaffet kunde jag inte ens njuta av, smaken var inte vad den brukar.

Det blir soffan idag och jag är tacksam att vi har lyckats få hjälp med att få Celine till dagens MFF match. Vi skulle varit där hela familjen, förutom Colin, och tittat när några ut hennes lag ska spela förmatch och vara maskotar, men att stå där när man mår såhär ingen höjdare. Så vi blev så tacksamma när hon kunde få följa med en vän och hennes pappa i stället, så inte hon missar det. Fotboll har verkligen blivit väldigt stort i hennes liv på kort tid och det är jätte roligt att se hennes intresse för det.

Nyhetsmorgon under filten medan Colin röjer rundor här hemma.

Njut dagen!

Kram R

Likes

Comments


Redo för jobb!

Men alltså, känslan av fredag. Inga ord behövs för att beskriva mer än FREDAGSFEELING!

Kram R

Likes

Comments


God morgon fina du!
Veckans bästa dag är här och vi inleder den med att försova oss. Inte så att något eller någon blir lidande utan mer så att allt gick väldigt kvickt.
Vi måste vara den tröttaste familjen just nu. Har aldrig försovit oss tidigare och lyckas göra det två dagar under samma vecka. Med försova oss menar jag att vi vaknat ungefär när vi brukar vara på plats på respektive ställen.

Celine och jag har varit uppe största delen av natten då hon inte mått så bra, så vi är hemma under förmiddagen och efter lunch byter jag och H av varandra. Men Savannah ska på utflykt och henne ska jag lämna alldeles strax. Matsäcken är packad och hon är taggad trots regn och rusk.

Min förkylning är snäppet värre men med febernedsättande, lite nässpray och te ska jag nog kunna jobba eftermiddagen utan större bekymmer.

Men nu kör vi fredag hörni!

Kram R

Likes

Comments


Alltså hösten, så magisk.
Det ser ut som en vacker tavla i naturen just nu. Det går liksom inte göras rättvist på bild.


Jag har som tidigare nämnt perioder av väldigt dålig sömn. Och just denna perioden just nu har varat väldigt länge, många månader faktiskt. Nu på sistone har jag börjat drömma otäckt också.
För att ta mig igenom dessa perioder på bästa sätt är det viktigt med motion, bra kost och återhämtning. Men jag är inte alltid så bra på det där med återhämtning. Visst kan man ligga i soffan en kväll eller två, men det är inte den typen av vila och återhämtning jag menar. Och när tillfälle ges så är jag som sagt väldigt dålig på det.

Saker som oroar mig eller är lite tuffa just nu återkommer på märkliga vis i drömmarna. Kanske ett sätt att bearbeta och tömma huvudet inför nästa dag?

Den bästa natten på väldigt väldigt länge var nu för någon dag sedan då vi försov oss. Jag bör kanske tilläggs att det inte är Colin som är anledningen till min dåliga sömn. Men i alla fall, natten då vi försov oss somnade jag lite senare kvällen innan men jag sov mig igenom hela natten och sov till 06:30. Det var ett halleluja moment för mig och jag var så utvilad den dagen. Den känslan, så värdefull och uppskattad!

Kram R


Likes

Comments