Hej mitt i lördagen!
Det har varit lite tokig de senaste dygnet. Lite upp och ner och hit och dit. Igår kväll somnade jag 19:40, alltså för natten. Jag var så trött att ögonen omöjligt kunde hållas öppna. Så vaknade jag av Colin i morse vid 5-tiden. En stund senare var jag på gymmet och sprang och sen åkte jag direkt till jobbet.

Jag har inte helgjobb men just nu är här mycket att göra så jag gick in och hjälpte till en förmiddag.
Efter lunch ska barnen till farmor och mysa, alla tre. De ska stanna över natten och jag misstänker att tiden hemma kommer gå åt vila, serie och åter igen vila.

Hoppas du har en finfin lördag!

Kram R

Likes

Comments


Godmorgon fredag!
Klockan har nyss slagits sju och jag har hunnit med både träningsoutfit och spets. En start på gymmet med tanken om 30 minuter styrka och 50 minuter på löpbandet byttes ut mot 60 minuter styrka. Jag hade ett himla bra flyt och kände mig ruggigt stark och ville så klart ta till vara på det och utnyttja det.
Så om orken finns blir det löpbandet i kväll.

Fredag men antagligen inte veckans sista arbetsdag. Som det ser ut nu så ska jag in och jobba en sväng i morgon med och då passar jag på att ta vilodag.

Nu är jag strax framme på jobb.

Önskar dig en härlig fredag!

Kram R

Likes

Comments


Sitter på bussen hem från stan.
Jag och min fina vän Emma har sett förhandsvisningen av Dolda tillgångar. Vilken power film. Många känslor.

Jag är så nöjd med denna dagen. Kommer somna gott när huvudet landar på kudden om en stund.

Kram R

Likes

Comments


Godmorgon härliga torsdag!
Idag startade dagen på gymmet, i vanlig ordning. I ovanlig ordning var jag inte ensam. Ett kul pass, hem för dusch och nu är jag på väg mot jobbet. Jag har en heldag på bortaplan idag. Jag ska smita från jobb lite tidigare, hämta hem min prins från föris så jag hinner pussa på honom lite innan jag ska på utvecklingssamtal med Celine och direkt efter det till stan för biodejt med fin vän.

En lång men härlig dag minsann.

Hoppas din torsdag blir toppen.

Kram R

Likes

Comments

Årets första jordgubbar. De smakade faktiskt jordgubbe. Annars brukar de kunna smaka mest vatten vid denna årstiden.

Åter igen har dagen gått i rasande fart. Jag har fått lämna min position på jobbet för att hjälpa till i andra grupper. Och därmed har jag lärt mig nya saker vilket jag tycker om. Även i morgon kommer jag vara lite överallt.

Morgondagen kommer bli lång men rolig. Tidig morgon, träning, arbetsdag, utvecklingssamtal med Celine och sen direkt ner till stan för biodejt med en vän. Jag kommer knappt se Colin alls så jag har överöst honom med pussar idag, stackaren. Och på fredag kommer han få dras med en klängig mamma så fort vi kommer hem från jobb och föris.

Men nu är det metime. Barnen har lagt sig och H är iväg, älskar metime såhär mitt i veckan så jag ska vara på den.

Kram R

Likes

Comments


Ett sent hej!
Jag får helt enkelt sänka kraven på mig själv just nu. Tills jag kommer på hur jag ska fördela tiden bäst för att hinna prestera och leverera även här på bloggen. Jag saknar den, saknar kameran, saknar att sitta och printa ner ytligt och djupt. Just nu blir det ju mest "uppdateringar". Men jag ska nog snart vara på rätsida med detta med. Hitta både tid och inspiration, snart.

En fin tisdag lider mot sitt slut. I alla fall om man är jag. Jag har varit på gymmet nu i kväll. Jag trodde inte det skulle gå så bra med tanke på min extrema träningsvärk i ben och rumpa efter söndagens pass, men jag fick minsann ihop milen på en timme ändå. Och så fick jag tjattra lite med grabbarna där.

Nu är det dock nedvarvning och strax sängen som väntar.

Hoppas att du haft en fin Alla hjärtans dag.

Kram R

Likes

Comments

Sötaste killen leker tittut!

Är det bara jag som har svårt att hänga med just nu? Dagarna, veckorna, de bara går för fort. Det är måndag och helt plötsligt fredag igen, hela tiden. Om två veckor fyller både Savannah och Colin år. 9 och 2 år, var tar tiden vägen?

Idag började jag min dag på gymmet. Jag har varit på brandutbildning och släckt bränder och så var arbetsdagen slut någon timme senare.

Denna vecka är det planer varje dag. Utvecklingssamtal för båda tjejerna, fotbollsträning, innebandyträning, min träning, föräldramöte, födelsedag, övernattning för barnen hos farmor, bio för mig och en fin vän, ja veckan kommer rulla på i faslig fart som alla andra veckor gjort detta året. Men jag hinner faktiskt njuta mitt i allt också. Både tiden med familjen, träningen, jobbet, ja jag njuter av mycket just nu. Mina promenader till och från jobbet är med njutning. Idag promenerade jag hem i härlig sol som gjorde att jag bländades av snön.

Serie på tv och strax i säng tror jag minsann. Jag somnar ofta tidigt när jag varit uppe sådär tidigt på morgonen.

Hoppas du fått en fin start på veckan.

Kram R

Likes

Comments


Mer avancerade pussel är bra sak att få i 2-års present. Dessa trodde jag skulle vara bra ett tag, de han fick i julklapp, men de var ingen match.

Colin är i sitt esse här hemma nu. Han har plockat fram allt, leker med allt, springer, hoppar och skrattar hela tiden. Helt bananas.

När han ska lägga sig om ungefär en timme ska jag bege mig till gymmet för intervaller på löpbandet. Ett härligt sätt att avsluta veckans träning på.

Kram R

Likes

Comments


Hej härliga söndag!
Jag fick sovmorgon idag. Och ett benpass på det. Jag körde ett hårt benpass och avslutade med några rundor med släden på 100 kilo. Jag var så trött efteråt att jag knappt kunde lyfta av viktplattorna från släden. Underbart!

Savannah är på kalas och vi andra har sovit middag. Nu är det snart dags att bege oss ut för en massa måsten. Fixa nya vinterskor till Colin, dela ut kalasinbjudningar och senare förbereda inför veckans matlådor. Och i kväll ska jag bege mig iväg en sväng.

En skön söndag minsann.

Kram R

Likes

Comments


Träning, mys, vännerlek och en powernap är väl ungefär vad jag kan sammanfatta dagen med.
Nu är det Mellomys med tjejerna här.

Kram R

Likes

Comments