Lite lätt mör efter morgonens joggingtur. Målet var milen, men efter 8 kilometer smärtade knäna så pass att jag fick ge upp. Glad för de 8 kilometers sköna känsla jag fick men ändå besviken på mina knä som sviker mig när kroppen i övrigt vill så mycket mer.

Får glädjas åt den långa promenaden som jag snart ska iväg på. Och att jag fått tips på olika stretchövningar som kanske kan hjälpa mina knä. Och så får jag helt enkelt tagga ner lite tills knäna fått vila. Intervaller och rundor under 5 kilometer är inga problem alls. Så fokus på kortare turer, intervaller och rätt stretching. Och styrkan förstås. Det får det bli en tid nu. Om jag ska kunna utföra ett av mina mål nästa år får det bli planen. Att ta ett steg tillbaka och jobba med fokus på läka och inte förstöra mer.

Idag delar vi upp oss lite. Celine var med mig på joggingturen. Nu är Savannah med H i stan och när de kommer hem ska jag och Celine promenera till stan. I morgon ska vi på bröllopsmiddag och vi ska fixa lite inför det.

Jag längtar lite till i kväll redan. Jag älskar att lära mig nya grejer och just nu ska jag lära mig klippa ihop filmer och greja med det. Så fort barnen lagt sig. Så spännande projekt och jag har filmat snuttar från vår dag som jag hoppas kunna lägga upp i kväll. Kameran är med oss lite här och där idag.

Önskar dig en strålande fredag!

Kram R

Likes

Comments


Okej, det där med vlogga. Jag har velat fram och tillbaka och kommit fram till att det kan vara en kul grej. Det är liksom dags att ta det till nästa nivå, eller följa trenden om man väljer att säga så.

Jag börjar dock i lite lite mer bekväm skala och börjar med att visa upp familjen. Rösten däremot, den gick inte att dölja. Jag ogillar verkligen att höra mig själv på film, men jag får väl vänja mig.

Maken, döttrarna och min lillebror. Celine ville tävla med pappa vid middagen i kväll men som med mycket annat här hemma kan en liten grej bli till en stor utmaning. Och så även detta. Tur att lillebror med kom på besök och antog utmaningen.

Kanske blir det mer av detta, jag tror minsann det. För att filma är ju himla kul det med och jag kan själv tycka att det blir mer personligt. Ja alltså inte att det tar över bilder för allt i världen, bilderna är min grej. Men en blogg då och då är såklart kul det med. Jag fick några roliga mejl häromdagen efter min antydan till att eventuellt börja vlogga lite. Kastade fram det i en kommentar till H lite sådär och trodde att jag visste vad han skulle svara på att vara med på ett hörn. Tji fick jag, han var så på och skulle tycka det vare roligt. 

Filmen ligger i alla fall på Youtube kanalen nu.


Kram R


Likes

Comments


Vi är inte en familj där efterrätt tillhör vanligheterna. Men idag blev det dessert minsann. Kulglass i våffla eller som i Colins fall melon och liten sked glass i bägare. Lyx tyckte barnen och mums tyckte vi.

Just nu sitter Savannah och Colin och skruvar med skruvmejslar på en stol, Celine förbereder för en challenge hon ska utmana pappa i och H är på väg till förrådet för att lämna lite grejer.

Kram R

Likes

Comments


Lunchdejt med fin vän var precis var mitt hjärta och själ behövde idag.
Alltså våra samtal och den odömmande ärligheten oss emellan är så fin och väldigt värdefull för mig.

Som jag behövde vän-tid nu. Och huvudet spinner av idéer på roligheter.

Tack för idag fina Mia!

Likes

Comments


Så typiskt oss!
Semestern har vi medvetet låtit gå utan tider att passa. Förutom tiderna kring vår utlandsresa och ett tandläkarbesök så har vi inte tittat mycket på klockan.

I dag skulle Savannah med en vän och hennes familj till djurpark och jag har en dejt med en vän på stan.
Savannah skulle hämtas 9:30 och jag bege mig hemifrån 10:30 så jag kunde promenera till stan.

09:05 flyger familjen runt utanför sovrumsdörren och jag undrar vad de sysslar med. Tittar på klockan och inser att alla precis vaknat och Savannah måste hinna göra sig klar, äta frukost och packa badkläder.

Själv sitter jag nu på bussen, med promenadskor på så jag kan gå hem i stället.

Nu väntas det lunchmys med världens finaste Mia!

Kram R

Likes

Comments


Redo för Biodejt!

Min fina svärmor har avlöst oss där hemma och vi är nu på väg ner i stan för att se Jason Bourne.

Kram R

Likes

Comments


Sushidinner för de vuxna i huset och ris med biff för de två yngsta. Celine smet iväg till en vän för övernattning sådär i sista minuten planerat. Precis det som sommarlov inbjuder till, spontana planer.

Vi har ätit middag men någon tur med massa grejer till förrådet blev det inte idag. Vi har däremot samlat ihop dem så det bara är att köra i morgon.

Nu ska vi börja göra oss klara för kvällen!

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks.


Det bästa med att inte ha en specifik stil och att välja stil efter humör är att man kan mixa så många olika och variera från dag till dag. De ovan är mina "drömstilar" inför sensommaren, tidig höst.

Efter varje graviditet tar det en tid att hitta tillbaka till sig själv, finna sin stil. Jag tror inte jag är helt där ännu. Eller så är jag det och vet vad jag drömmer om att bära men har kanske inte riktigt allt innehåll i garderoben för det. Men att veta är en god bit på vägen. 

Och så är det ju det där med årstider. Jag måste nog säga att hösten är den bästa tiden på året vad gäller kläder. Älskar när sommaren bryter av mot höst och den extrema värmen blivit behagligare och man kan ha lite mer på sig. Ni vet tiden innan man fryser men tiden efter man svettas. När en kofta eller tunn jacka räcker på kvällarna.

Just nu känns det så avlägset med en massa kläder. På sommaren har jag absolut minst intresses för det. Speciellt när det är såhär varmt. 

Jo höstmodet är min favorit av årstiderna!


Likes

Comments


Lite såhär är vi allihopa idag. Utom möjligtvis lillebror som det är fullt ös på. Vi är trötta och väldigt opeppiga idag. Savannah hittade en kartong som vi skulle använda att packa ner saker som ska till förrådet i. Hon gömde sig där och lyckades lura lillebror en bra stund innan han hittade henne.

Vi har inte gjort många knop och i bland är det bara så skönt att det är okej att ha sådana dagar.

Men i kväll blir det till att svira om och komma ut lite. H och jag ska på biopremiär!

Men nu, lite ansträngande soffhäng mellan rensning av saker som ska till förrådet.

Kram R

Likes

Comments


Detta gör mig alldeles varm i hjärtat.

När Colin och Henric sitter och läser bok. När Colin pekar, Henric säger ordet och Colin härmar med antingen samma ord eller ljudet som djuret eller fordonet gör. För det är det som är mest spännande, djur eller fordon. På tv, i boken eller i verkligheten. Det eller musik, jisses så han diggar musik.


Kram R


Likes

Comments