Att dessa tre juveler är mina barn är helt otroligt. Ren och skär lycka och stolthet.

Som livet kan vändas på bara en kort stund.

Jag ska skiljas. Papperna är påskrivna och inskickade och bollen är i rullning som man säger.
Orsaken till detta är privat. Vi har tre barn och jag har ingen skyldighet att öppna upp till mer info än precis det jag väljer att ge.

Barnen är prio nummer ett och att öppna upp för all privat information i sociala medier gör mer skada än nytta. En skilsmässa är en privat angelägenhet. Smutskastning är inte heller något som ni kommer bevittna från mig. Jag har tre fantastiska barn att ta hänsyn till. Och jag önskar att alla vuxna i deras närhet hade förstått hur viktigt det är att bete sig moget på sociala medier. Man kan tycka vad man vill men att smutskasta eller heja på när andra gör det är inte okej på något vis. Det är ju precis det vi ska lära våra barn att inte göra.

Det enda som jag tänker berätta är att vi ska skiljas. Det är extremt tufft just nu. Beslutet har varit taget sedan en tid tillbaka men jag har behövt samla mig innan jag velat uttala mig. Det är som sagt en privat sak.

Allt praktiskt är inte heller något som omvärlden har med att göra. Vårt upplägg eller hur saker sköts.

Mitt i all kaos och sorgen av en splittrad familj finner jag även ro, kärlek, lugn och hopp. Kaos absolut mestadels på grund av vissa omständigheter. Men jag gör mitt absolut bästa för att fokusera på det goda.

Jag har ett helt enormt enastående stöd från vänner, kollegor, familj och människor i min närhet och då det krisar som mest är då man inser vem som är värd ens vänskap och vem man inte behöver i sitt liv mer. Det är också en rikedom att få kvitto på det.

När jag nu ändå öppnar upp för hur livet vänt så kan jag även berätta att mitt i allt detta inträffade något härligt. Något jag ville vänta med att låta barnen få veta för att de skulle få smälta nyheten om skilsmässan. Men eftersom andra tog sig friheten att berätta det för barnen kunde jag inte annat än låta dem undra, svara och vara ärlig med hur det låg till.

Mitt i detta gick jag och föll för en fantastisk man. Det är mycket räddningen i livet just nu. Det som håller mig uppe trots att jag inte får vara med mina barn varje stund på dygnen. Hur kärleken slår till går ibland inte att hejda, hur mycket man än försöker. Så när man inser vad det är man funnit och hur det får en att känna och må, tänker jag inte försöka stoppa det. Och det får man tycka precis vad man vill om. Det är mitt liv och jag som ska leva det. Ingen annan. Barnen kommer få ta sin tid på sig och själva bestämma när de är redo. De är ju det absolut viktigaste i livet!

Livet just nu alltså. Väldigt lågt, väldigt högt, kaosartat och härligt. Men viktigast av allt, jag ser en ljus och hoppfull framtid och känner att det bara kan bli bättre om alla runt om våra barn enas om att de är viktigare än något annat.

Kram RDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Wow vilken kväll jag fick med mina Ladies igår.
Sist jag firande min födelsedag var för 7 år sedan, då fyllde jag 28. Samma härliga kvinnor, det har tillkommit några fler bara. Underbart.

Ni kvinnor i mitt liv, ni som lyfter och stöttar, ni är fantastiska. Ni har alla en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag är så otroligt tacksam över er. Det är power att ha er i mitt liv!

Jag befinner mig fortfarande i en utmattande, kaosartad och intensiv fas i livet. Men jag är bra på se det fina mitt i allt, på att fokusera på det som ger mig energi och försöker hela tiden att göra de små eller stora saker som lyfter mig. Det är människor i min närhet och träningen som är livräddaren nu. Och jobbet faktiskt, där jag får känna att jag gör nytta.

Stundvis rasar jag lite. Men då har jag haft lyckan att någon sett det och plockar upp mig innan jag faller för hårt. Det är vackert med dessa kärleksfulla människor som kan läsa av mig så tydligt. Som ser vad jag behöver innan jag själv kommit underfund med det. Jag har blivit så mycket mer medveten om saker och känslor. Känslor jag tydligen haft länge men ignorerat för andra personers skull.

Hur som helst. Gårkvällen var fantastisk. Jag fyllde på hjärtat och själen med en hög dos av vänskap och kärlek. Och nu ska jag strax åka tillbaka till barnen och fylla på med den sortens kärlek med.

Vi har en mysig dag framför oss jag och barnen. Och finns orken kvar i kväll så ska jag nog sätta mig och printa ner vad det är som sker i mitt liv. På den nivån som jag anser är okej att göra i allmänhet. För bakom allt finns det andra att ta hänsyn till.

Njut dagen mina vänner!

Kram R

Likes

Comments


Så lång bloggpaus.
Och den fortsätter lite lite till. Men jag börjar sakna den.
Det har hänt så mycket, som ni säkert förstått.
Och det börjar kännas rätt att prata och skriva om en del av det. Inte allt. Det är ändå mitt liv och många andras med.

Snart.

Först ska jag bara ha en lugn och skön helg. En helg jag behöver så innerligt. Och så ska jag ta klivet in i 35-års åldern. Men sen. Sen är det dags att börja komma tillbaka till det som varit så stor del av mitt liv i många år.
Bloggen.

Men för nu önskar jag dig en riktigt skön fredag.

Kram R

Likes

Comments


Vilken helt ljuvlig kväll.
Jag och mina tre älsklingar promenerade längst med havet i min hemby, Lomma. Jag saknar att bo här. När jag en gång i tiden valde att lämna hemmet ville jag långt härifrån. Men nu, nu vill jag tillbaka. Till lugnet, till närheten och till havet.

Jag kände mig på något märkligt vid hemma när jag gick där med barnen och såg hur hela min hemby förändrats sedan jag bodde här. Ja jag har ju sett allt det tidigare eftersom både mamma och min lillebror bor kvar här.

Nu har Colin precis somnat och jag och tjejerna ska fortsätta vår myskväll här i mammas lägenhet. Hon är på vift i annat land så då passar vi på att låna lyan.

Njut kvällen.

Kram R

Likes

Comments


God väldigt tidig morgon!
Sitter på gymmet och pausar mellan styrka och kondition. Sömnen är det ju helt upp åt väggarna dåligt med. Det märks på min styrka och det gör mig så frustrerad. Men när livet kommer mellan planerna så får jag helt enkelt bara ta det som det kommer och släppa på prestationen.

Det är ungefär 5-6 år sedan jag hade bloggtorka. Eller rättare sagt prioriterade bort bloggen för att livet kom emellan och jag var tvungen att hantera det. Då gick jag igenom en stor livskris. Jag kom starkare ur den men det krävdes mycket av mig.

Just nu befinner jag mig i en annan kris. Saker som just nu känns övermäktiga på alla håll måste få landa och jag lägger all min energi på att försöka komma i fas. Familjen, gymmet och därmed mig själv och vännerna är prio nu. Och bloggen blir lidande.

I vanliga fall tänker jag i bilder och inlägg. Just nu tänker jag på att jag längtar tills jag landat i allt och börjar känna blogglängtan igen. Tills jag börjar känna att kameran är min vän igen och jag känner inspirationen i kroppen. Även sämre tider kan ge inspiration så det gäller nog bara att komma lite i fas med allt.

Idag är det torsdag och därmed min vän Emmas sista dag på jobb. Konstigt att det redan gått 6 månader. Ett halvt år liksom.

Nu är det dags för löpbandet.

Kram R


Likes

Comments


God kväll!
Ännu en dag som började gräsligt tidigt börjar gå mot sitt slut. Jag längtade till dess redan i natt när jag vaknade. I bland kan man bara känna på sig att man inte kommer ge sitt bästa jag under en dag och just idag har jag bara gjort mig själv besviken. Tankspridd, trött och lite smågnällig med en tendens till att se problem i stället för lösningar. Så himla ohärlig alltså.

Ja idag har jag varit väldigt trött på mig själv redan från start.

Att inte ha kontroll är ett av de värsta senario först kontrollfreak som jag. När allt kaosar och man liksom inte får rätt på något. Jag längtar så otroligt mycket ut från denna spiralen.

Utan att skriva mer i gåtor säger jag helt enkelt bara godnatt och ber innerligt om en bra morgondag, lite sömn och lite härligare jag i morgon. Det är helt enkelt dags att checka ut för dagen nu.

Kram R

Likes

Comments


God förmiddag sommartid!
80-tals fest i går, en timme stulen i natt och jobb nu på morgon och förmiddag. Lite trött är jag allt men det är ju inget nytt.

Min fina vän Maries 35-års fest blev succé och det var så härligt med en kväll tillsammans med vänner.

Nu är jag på väg hemåt för att mysa hundra kvartar i timmen med barnen resten av dagen. Savannah ska få hjälp med sitt rum, H ska fixa med bilen, jag hoppas Celine är bättre idag och Colin ska väl buss runt med all energi han har nu efter en veckas sjukdom.

Njut dagen!

Kram R

Likes

Comments


Men hej lördag!

Först av allt vill jag säga Hipp Hipp Hurraaaa till världens bästa Majsan idag. Min fina vän Marie fyller 35- unga år och det ska firas med 80-tals fest i kväll.
Grattis vännen min!

Som ni ser så blir det lite som det blir här just nu. Jag saknar blogginspirationen och jag saknar kameran. Den riktiga. Men det finns så mycket annat som tar både min tid och mina tankar just nu. En dag, snart, kan jag berätta. Och då blir det så mycket lättare att skriva.

Men tills vidare får det bli lite som det blir. Jag skulle ha fixat med outfit inför kvällen hela veckan. Men inte ens det har jag gjort. Träningen har uteblivit tre dagar på grund av urusel sömn och dåligt födointag. Men det ska nog ordna upp sig snart. Jag hoppas i alla fall att kunna komma iväg till gymmet idag. Och kanske vågar jag även hoppas på en uppdatering senare med, när jag är tillbaka på 80-talet.

Colin har varit sjuk hela veckan. Febrig och mega förkyld. Men i går när jag kom hem från jobb var han mycket piggare. I stället har Celine blivit dålig. Henne fick jag hämta hem från en vän hon skulle sova hos sent i går kväll.

Träning, familjemys och 80-tals fest står alltså på schemat idag. Och i morgon jobb och förhoppningsvis lite träning med. Jag har ju inget helgjobb, men det är så mycket att göra nu att vi kan gå in och hjälpa till om vi vill. Och givetvis vill jag det, det hjälper ju människor.

Nu kanske min prins vaknar snart och vill mysa. Bara grejen att jag är klarvaken innan honom är ju tokig.

Önskar dig en finfin lördag!

Kram R

Likes

Comments

Ännu en morgon som startades på gymmet på tok för tidigt eftersom jag sover så dåligt. Märkligt nog gick träningen bra ändå. Men resultaten lär inte explodera just nu eftersom sömnen är så kass. Och det accepterar jag. Just nu ligger fokus på annat och träningen är livlinan och inte i något prestationsstadie.

Som jag berättat är livet lite upp och ner just nu. Jag handskas med så många känslor, högt och lågt. Jag befinner mig i en utvecklingsfas i allra högsta grad.

På lunchen idag valde jag att ta med mig den ut och äta i den helt underbara och värmande solen. Efter lunchen slöt jag ögonen och lät solen lysa i ansiktet. Ljuvligt. Helt plötsligt hör jag någon intill mig och tittar upp på en luffare (hans egna ord) som letar efter burkar i papperskorgen bredvid mig. Han ber om ursäkt och säger "jag slogs av din skönhet". Jag ler mot honom och tackar för det fina han sa. Och så var ett 25 minuters långt samtal igång. Jag fick veta mer om honom än jag vet om människor jag har runt om mig dagligen. Han har levt luffarliv i 10 år och verkade lyckligare än många jag känner. Han sa saker som prickade så rätt på var i livet jag befinner mig just nu. Jag var tagen av vårt samtal och jag fick mig några funderare.
Jag talade om det för honom, att jag uppriktigt uppskattade vårt samtal och att hans ord var så rätt just nu. Han tackade med för vårt samtal och sa att det hade en fin mening för honom.

Sänd från ovan? Det är vad jag kallar magi. Så otippat men träffade så rätt. Jag är säker på att det fanns en mening med vårt möte.

🖤

Likes

Comments


Min lilla goding är sjuk. Hög feber och mega förkyld, stackaren. Det gör så ont i mammahjärtat.

Jag somnade sent i går. Jag som annars prioriterar att lägga mig tidigt för att gå upp innan familjen vaknar för att träna, kom inte till ro i går och somnade runt 23. Och strax innan 02 vaknade Colin och var så ledsen. Jag stod med honom i hans rum och kramade honom lite vaggandes medan han höll sina skållheta armar runt min hals. När han väl somnade om vände och vred jag mig resten av natten innan jag tillslut körde till gymmet.

Just nu är jag nog övertrött för jag är så uppe i varv. Har precis just nu landat i soffan och hoppas att kunna somna inom kort. Jag behöver nya krafter tills i morgon.

Kram R

Likes

Comments