Godmorgon söndag!
Sovmorgon igen. Colin vaknade efter 07:30, fortfarande förkyld men på bättringsvägen i alla fall. Jag fick ligga kvar en stund till men klev snabbt upp när jag kände kaffedoften.

Vi har hunnit med handling av det som behövdes för middagarna kommande dagar och ska förbereda lite i eftermiddag när vi kommer hem.

Men snart lämnar vi över hemmet och en sovandes Colin till mormor och beger oss iväg på bio med tjejerna.

Söndagar förr var laddat med ångest, nu är de bara så fulla av mys. En ny vecka är inte längre ångest utan bara förväntningar och det gör att jag njuter så mycket mer av helgen med.
Kommande vecka är som sagt lite av den galnaste varianten. Med läkarbesök gånger tre, utvecklingssamtal gånger två, fritidsaktiviteter för barnen gånger tre, möte för H, möte med C och mig och så den vanliga vardagen med mat, hem, läxor och mys. Så idag njuter vi lite extra av en lugn dag och tid tillsammans.
Kommande vecka innehåller ju roliga saker med och den första redan i morgon minsann.

Men nu är det hög tid att göra sig bio-klar.

Njut dagen!

Kram R

Likes

Comments


Tacomiddag blev det här hemma idag efter tjejernas önskemål. Colin äter fortfarande inte så bra på grund av förkylningen men gillar vanligt vis mat som han själv kan plocka ihop.

Celine var med tre vänner nu i kväll och Savannah bäddade ner sig i vår säng medan jag tränade ytterligare ett pass på crossen. Började titta på en film medan jag tränade i morse och ville gärna se klart den. Film med musik och dans får mig på hugget så jag passade på att crossa även nu i kväll.

Vi har haft några timmar tillsammans nu med ljus, mys i soffan och lite ost och kex. Nu är det bara jag och H kvar men jag känner att även jag får ge upp snart.

I morgon är det bio med tjejerna och H och matförberedelser inför nästa vecka som står på schemat.

Sov Gott

Likes

Comments


Idag var det överrasknings Babyshower för min fina svägerska. Barnen väntar ju på en kusin som kommer om ungefär två månader.

Nu är jag åter hemma med familjen. Celine har några vänner här hemma, Savannah har badat med lillebror som just nu springer runt och sprider ut sina bilar lite överallt.

Jag kommer bli kvar precis här resten av dygnet. I hemmet med familjen, med tacomiddag, film och mys.

Kram R

Likes

Comments


Märklig morgon!
Colin vaknade precis just nu. Hans förkylning tar så på hans krafter. Den senaste tidens 05-vaknande är för nu borta.

Vi sitter och njuter kaffet med ljusen tända, som jag saknat det. Förr hade jag ljus tända året om men det har varit olidligt varmt här hemma redan så varje värmekälla har uteslutits.


Idag är familjen i fokus. Jag ska till och med träna hemma för att få varje stund jag kan i närheten av dem. Vid lunch ska jag iväg en liten stund och efter det har jag lovat att vi ska kolla fotbollsskor. Jag fick skjuta på det igår så idag måste det bli av.

Det är perfekt väder för en löprunda. Men nu kan jag ju inte det och är inte ett dugg bitter, haha. Jo lite. Men jag ska nog ta revansch så småningom.

Nu är det morgonmys med hela familjen. Obetalbart!

Kram R

Likes

Comments

Jackan finns HÄR.

Vi har köpt en underbar vinterjacka till Colin. Den är så fin i färgen. Går inte riktigt att göra den turkosblåa färgen rättvis på bild. Varm, skön och gosig.

Det går snabbt från nu till vintern och vi har börjat köpa rustning för kallare grader. Fleecekläderna jag skulle ha till Colin var slut i hans storlek. Han behöver ett set att ha på föris till middagslurarna som de sover i sovsäckar utomhus. Under tak och med väggar i trä, men ändå utomhus. I ett förrum till deras kapprum ungefär.

Vantar, tjock mössa och en del annat behövs med. Till Colin behövs allt nytt, han har ju vuxit en del sedan förra året. Tjejernas kläder ska vi gå igenom och se vad som behövs. Men de växer ju de med.

Helgen ska gå till lite sådant. Inventering av vinterkläder. Med avbrott för lite roliga saker med.Likes

Comments


Att fånga denna lilla ljuvliga kille på bild just nu är minsann en utmaning. Han är inte stilla en sekund. Och så fort han får syn på kameran rusar han mot en i full fart och vill ha den så man får vara snabb.

En av de nya pyjamasen somnade han i nu i kväll. Nybadade barn i pyjamas, alltså jag smälter. Det finns nog inget sötare. Han pratade med mormor i telefon och visade stolt upp sin pyjamas med stjärnor mot luren medan han sa "momo" flera gånger om. När mormor berättade att de skulle träffas på söndag och ut och gå i vagnen klappade han glatt händerna och hoppade. Sötisen vår, tänk så snabbt tiden går.

Det blev lite ändringar i planerna nu i kväll. Energin tog tvärstop och jag kan inte resa mig igen. Jag erkänner mig slagen för dagen, jag har pressat mig själv tillräckligt denna vecka och tillåter mig att bara pusta ut.

Kram RLikes

Comments

Ännu en lite tokig dag.

Först arbetsdag givetvis. Som jag kommer hem från lite senare än vanligt. Celine har träning och mellan lämning och hämtning ska vi hinna fixa käk. Colin måste få en ny pyjamas, med långa ben och ärmar. Han har sovit i sommarpyjamasen fram tills nu då vi haft så varmt inomhus, men nu har det tvärvänt och är kallt.

Tjejerna ska ha AW idag men jag meddelade just att jag inte kunde följa med. Jag måste få tid med barnen och fixa inför helgen och presenter. Ska testa göra något jag inte gjort tidigare, så blir det bra visar jag det sen. Och så måste jag mysa extra med barnen. Veckan har gått så fort och det har varit så mycket att tiden bara försvunnit förbi och jag har inte hunnit stanna upp och bara vara. Jag saknar barnen så det värker i hjärtat.

Hinner jag med ett gympass vore det med toppen. Träningen är inget som stressar mig, tvärtom. Det är min källa till ny energi. Det finner man ju på olika håll men den är det som kroppsligt fyller på med mer energi och gör att jag får en stund att andas för mig själv. Och som gör att mina sömnproblem blir lite lite bättre. Jag har så mycket problem med sömnen och nu på sistone har det varit värre än på länge. Jag vet ju varför, men det blir jag ju inte piggare av. Därav har jag fått ändra mina träningsmål just nu. Sömnen gör ju att kroppen och hjärnan återhämtar sig och att prestera till max på alla plan fungerar inte utan sömn. Så just nu tränar jag för att orka med vardagen och livet och för att det är så otroligt roligt såklart. Men snart, snart hoppas jag kunna prestera mer.

Jag har även lovat Celine att vi skulle köpa fotbollsskor idag men det får nog bli i morgon. Misstänker att mitt lilla projekt inför helgen kommer ta din lilla tid i kväll.

När allt är klart ska jag sjunka ner i soffan, andas med helt rätt teknik och släppa iväg tankarna på vad som visas på tv:n. En bra film eller kanske Skavlan?

Om cirka 4 1/2 timme får jag kramas med mina små <3

Kram R​hahaha detta har jag undrat länge!

Likes

Comments


Fredag mina vänner, FREDAG!
Alltså denna veckodagen är nästan alltid ett löfte om en toppendag. Den börjar i alla fall så.
Jag lämnade precis hemmet. Colin som är mega förkyld och har fått ögoninflammation och två sovandes tjejer som jag kikade på innan jag smet iväg i morgon mörkret.

Tänk att de är mina, de där tre fina barnen!

Så tacksam att jag blivit välsignad med dem. Att det var just jag som fick äran att bli deras mamma och guida dem genom livet.

Det är magi!

Ha en fantastisk fredag.

Kram RLikes

Comments


Denna stunden, den på bilden, har jag haft som mål under dagen. Att efter en stressig dag äntligen få landa på gymmet.

Celine och jag var ju iväg på en grej i två timmar. H skulle varit med men eftersom Colin blivit sjuk fick han stanna hemma. Efter det har jag lämnat och hämtat Savannah på kören, varit och köpt benskydd och fotbollsstrumpor till Celine och handlat. Jag hann kramas med liten goding en väldigt liten stund innan han somnade och då passade jag på att smita till gymmet medan tjejerna övade på läxorna.

Savannah vill så gärna börja på taekwondo eller karate men det får bli nästa termin. En aktivitet per termin är regeln här hemma än så länge. Skolan går först och det får inte bli någon stress kring fritiden. Och just denna terminen har hon idrott en dag och simning två dagar i veckan. Så kören passar utmärkt som fritidsaktivitet just nu. Däremot är jag helt för att hon börjar på kampsport sen. Föräldrarna får nämligen träna med barnen en viss tid till och jag är inte sen med att hänga med. Tyvärr vill H också vara med så vi får väl singla slant.

Nu är det äntligen dags för premiär av en ny säsong av Empire och en stund i soffan innan läggdags av helt slut mamma.

Och i morgon vaknar vi upp till veckans bästa dag.

Kram R

Likes

Comments


Denna och nästa vecka kvar, sen börjar det lugna ner sig lite i alla fall. Nästa vecka är crazy bananz när jag kikar i almanackan.

Nu är jag på språng mellan jobb och möta upp Celine för en grej. Sen ska det lämnas och hämtas på kör, tränas, handlas och lämnas grejer som vi sålt.

Tjing!

Likes

Comments