Aloha!
Long time no see. Det var ett tag sedan jag bloggade, och då var det bara för att jag var sur, hehe.
Nu känner jag mig taggad att försöka blogga. Det är ju snart sommarlov så då kommer jag förhoppningsvis ha något att skriva om.
 
I alla fall så i veckan har jag inte gjort mycket. I princip allt vi gjort i skolan är att se på film, vilket känns ganska onödigt men jaja, och haft fotbollsturnering. Vi kom faktiskt på delad andra plats och förlorade inte alla matcher! Men jag fick inte vara med, då jag var så klumpig och ramlade med cykeln i tisdags och fick ett gigantiskt sår på knät. Där försvann mina "fina" examensknän.. Jaja, shit happens. Det var bara en tjej från klassen som kunde vara med, förutom jag och Fanny var alla magsjuka. Usch
 
I helgen har jag mest sett fotboll och varit ute, men jag var faktiskt med Fanny ett tag i fredags. Jag är så dåligt på att vara med kompisar, det är inte det att jag inte vill vara med dem, jag vet faktiskt inte varför jag inte är det..
Tror det är eftersom jag har så lite "tom tid" att de fria dagarna från sport osv vill jag typ vara med familjen eller se på serier.
 
Just nu sitter jag i alla fall och ser på Supernatural säsong 1. Har sett klart alla 9 säsonger som kommit ut och jag känner mig tom. Vet helt seriöst inte vad jag ska göra med min fria tid nu när jag inte ska försöka se klart spn. Så därför börjar jag se om det haha. Vilket liv.
 
Well, anywayyyy
 
see ya!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments