Förra helgen var mamma här, vilket var jättemysigt. I fredags såg vi Beauty and the Beast som var sjuuukt bra! Helt klart värd att se. Vi hann även testa Pinchos för första gången, mums.

Just nu sitter jag faktiskt på tåget påväg till Stockholm med Malin. Idag är det ju äntligen dags för Ed, hur taggade är vi inte? Ungefär 2 timmar kvar innan vi är framme i Stockholm så jag ska försöka hinna skriva lite till på min idrottsinlämning. Hoppas ni har en lika bra torsdag som jag kommer ha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen är torsdagen snart gjord, och fredag imorgon! I vanliga fall brukar torsdagar vara den jobbigaste dagen, men med en inställd lektion och en med arbete på valfri plats slutade jag 13.10 istället för 16 vilket var riktigt skönt. Sen jag kom hem har jag skrivit klart både en T&T uppgift och en samhällsuppgift och även hunnit ta en liten nap. Har varit sjukt trött i veckan och sovit varje dag efter skolan. Ikväll kommer i alla fall mamma och ska vara här hela helgen, ska bli otroligt skönt att något från la famille kommer ner och få bota lite hemlängtan.

Idag är det dessutom 1 vecka till Ed Sheeran, är sååå taggad!!

Likes

Comments

Nu är jag lite lätt arg, eller rättare sagt förbannad. Hur behandlar vi egentligen varandra? Vi tjejer som säger att vi är så enade och starka, dömer ändå andra tjejer utifrån deras utseende, samtidigt som vi säger att alla kroppar är fina kroppar. Det fungerar inte! Jag är så arg och less på personer, oavsett kön, som kommenterar hur folk äter (mycket, lite eller onyttigt). Du har ingen aning vad personen som du sitter och pratar om/med har gått igenom, vad vet du om att hen haft en ätstörning eller jobbat hela sitt liv med att gå upp i vikt? Nej precis ingenting och den lilla kommentaren kan göra så otroligt mycket skada hos denna personen. Jag är less på kroppshets, hur man ska äta, hur mycket man ska träna, hela tiden måste vi tänka på sådant. En 12-åring ska inte behöva få höra från sina kompisar "oj orkade du äta en hel pizza", sånt ska inte ens behöva finnas i deras huvuden.

Så kan vi inte bara gå med på att sluta kommentera hur folk äter eller ser ut?

(Var bara tvungen att få avreagera mig lite)

Likes

Comments

​I torsdags kom äntligen Malin och Mathilda ner till Göteborg. Fredagen var jag den enda som var tvungen att stiga upp, men jag gjorde i alla fall bort historiaprovet vilket var väldigt skönt! Efter skolan mötte M&M upp mig i Partille för att sedan gå lite på stan och sedan äta middag. Helt proppmätta åkte vi hem till lägenheten med våra shoppingpåsar. Imorse steg vi upp för att åka till Kafferosten för att äta den omtalade frukosten, som alltid är lika god. 

Nu är vi tillbaka i lägenheten men ska snart åka in till stan igen och bara sätta oss på något café. Hoppas ni har en bra lördag!


Likes

Comments

Igår fyllde min lilla plutt fjorton år? Hur sjukt är inte det, jag var ju nyss fjorton.. Tyvärr fick jag ju inte vara med och fira henne i verkligheten, men fick i alla fall facetime'a, jag får passa på och fira henne när jag åker hem om tre veckor!! Det är också lite sjukt, fast är riktigt taggad. Ikväll kommer Malin och Mathilda med deras försenade flyg, men det ska bli riktigt mysigt. För mig var det nästan lite bra att de är försenade, då hinner jag plugga lite mer haha.

Idag är det också två veckor till Ed Sheeran, wohooo

Likes

Comments

Veckan går och imorgon är det äntligen onsdag, så skönt då jag gjort bort 2 av veckans 3 redovisningar/prov. Igår hade jag en lite sämre dag på grund av olika saker, huvudanledningarna var nog stress, nervositet inför fysikredovisningen som gjordes bort idag (som förövrigt gick ganska bra tror jag) och en sjuk hemlängtan, men nu känns det bättre då det snart är torsdag och Malin och Mathilda kommer ner!

De senaste dagarna då jag haft så mycket i skolan har jag ätit sallad till middag, och så sjukt gott det är! Det är verkligen underskattat, det går så snabbt att göra och variera på så många olika sätt.

Likes

Comments

Helgen har spenderats hemma hos Malin, vilket har varit riktigt mysigt! Känner mig tyvärr inte riktigt redo för skola imorgon, men sånt är livet. Känns dock lite roligt att jag har något roligt planerat varje helg fram till påsklovet, låtsas att det går lite snabbare då haha.

I veckan fick vi ett riktigt bakslag då det började snöa igen, men igår var det otroligt fint väder. Jag och Malin gick en promenad och det var verkligen varmt i solen, hur härligt som helst! Hoppas dock att jag inte säger för mycket så vi får tillbaka snön, vill verkligen inte det.

Likes

Comments

Denna helg har inte varit speciellt händelserik. Jag har gjort alla dessa tråkiga saker man måste göra när man bor ensam, tvätta, städa, diska, renbädda osv, har även pluggat en del.. Har dock ganska mycket roligt att längta till nu framöver!

Nedräkningar
11
dagar tills Malin och Mathilda kommer ner
18 dagar tills mamma kommer
25 dagar tills jag och Malin drar till Stockholm och ser Ed Sheeran!
32 dagar till påsklov och hemresa till Piteå
73 dagar till Shawn Mendes konserten med Josephine (och även sista dagen jag räknar matte på gymnasiet)
99 dagar till jag tar mitt sista sommarlov

Förhoppningsvis kan jag fylla på med ännu mer roliga saker senare, men detta få räcka för nu.

Likes

Comments

Hur hemskt är det inte att denna är i princip den enda bilden jag tagit i veckan? Well, det beskriver i alla fall vad jag gjort, pluggat matte. Men nu är det i alla fall bort gjort och ikväll ska jag ta det lugnt och försöka ta mig i säng tidigt för att få några extra timmar sömn. Imorgon är det tyvärr dags att börja plugga inför nästa prov, det värsta av alla, kemi.. Naturlärare är verkligen så dåliga på att planera, hade nästan inga prov innan sportlovet men nu har jag minst 2 prov varje vecka fram till påsklovet. Jaja sånt är livet.

Något som är bra är att det är fredagen den 3 mars imorgon, vilket betyder att Ed Sheeran släpper sitt nya album! Taggar så mycket

Likes

Comments