Händer inte mycket under veckan förutom träning, plugg och skola, men just nu sitter jag faktiskt på akuten i Mölndal.. Känner mig otroligt löjlig att jag sitter här med mitt finger som jag "stukat" (väntar på röntgenbilderna nu) menmen vad gör man inte för att lugna föräldrarna där hemma. Har dessutom riktigt ont så jaja hoppas bara det går snabbt då jag suttit här i över 2,5 timmar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har otroligt blandade känslor om en ny vecka imorgon, samtidigt som det är skönt att denna vecka är förbi hade jag allra helst gått tillbaka till förra helgen eller jullovet. Så kort och gott så har denna veckan inte alls varit bra, eller jo självklart har det varit otroligt skönt att ha haft pappa här, men det är ju alltid jobbigt när de åker hem. Speciellt när man inte känner sig helt hundra.
Igår efter att jag kommit hem från skolan, ja ni läste rätt jag var i skolan igår, bakade jag nutellabullar som blev riktigt goda! Idag har jag inte gjort mycket förutom skriva klart en spelaranalys och sett lite serier, har ingen ork även fast det ganska nyss var jullov. Helt sjukt att det känns som en evighet sen.

Likes

Comments

Igår när jag kom till Arlanda satte jag mig på första bästa café jag hittade för att fördriva lite tid, men hann faktiskt plugga lite, så det var ganska skönt att göra bort det. Sedan åkte jag och mamma till Mall of Scandinavia där vi i princip spenderade hela dagen. Kan meddela att jag hade sjukt ont i benen på kvällen.

Imorse var det bara att stiga upp och göra sig klar för att åka in till stan, men först var det hotellfrukost vilket är så otroligt gott. Att dessutom ha utsikt mot Globen var ju lite roligt. Amandas lag spelade sina första matcher idag och med tanke på att de egentligen är ett år för unga så spelade de riktigt bra! Jag var helt chockad när jag såg tjejerna de skulle möta, de var ju typ lika stora som mig?!

Likes

Comments

När man kommer tillbaka till Göteborg och det är skola, så händer det verkligen inte mycket förutom skola och träning. Nu har jag i alla fall tagit helg och sitter på Landvetter för att åka till Stockholm. Amanda ska spela steg 3, så då passar jag på att åka och se då jag inte kan titta på så många matcher längre. Hoppas bara jag slipper vänta så länge på mamma på Arlanda då det typ är snöstorm uppe i Piteå och flyget var försenat.

Likes

Comments

Idag har jag gjort första dagen i skolan efter jullovet, bara två dagar kvar tills jag är ledig igen! Riktigt skönt kan jag meddela. Det känns även i kroppen att jag inte kört några dubbelträningar under lovet, så nu när jag väl gjort det är kroppen helt slut, hjärnan också. Nu ska jag hoppa i duschen, och sen lägga mig.

Likes

Comments

Började morgonen med att försova mig, men som tur var vaknade jag ändå inte så sent. Jag och Amanda gick till sushibaren för att köpa lite lunch och sedan kom mormor och hämtade oss för att skjutsa mig till Kallax. Efter att ha suttit bredvid en man som luktade så mycket rök att jag höll på att kvävas (som dessutom lutade sig mot mig hela vägen..) och stressat som en galning på Arlanda är jag nu tillbaka i min lägenhet. Det känns otroligt tomt nu när man vant sig att bo med 3 personer till, men som tur är så träffar jag dem redan på fredag!

Likes

Comments

Söndag igen och söndagsångesten är här. Är verkligen inte redo för skola igen, börja plugga och ha så mycket att göra.

Imorse var det bara att pallra sig upp från sängen då Amanda skulle spela två matcher i Boden. En vinst rikare åkte vi hemåt. Nu sen vi kom hem har jag inte gjort mycket vettigt, packat halva väskan but that's it.

Ogillar verkligen känslan jag har nu. Har aldrig varit så här otaggad på att åka hem. (Har två hem, ett i Piteå och ett i GBG) Samtidigt så längtar jag efter mina vänner i Göteborg och få spela lite handboll igen. Well, well that's life

Likes

Comments

Igår mötte jag upp Emmy på Ekbergs to do some catching up. Mycket att prata om ledde till att vi satt kvar tills de stängde. Det var i alla fall riktigt mysigt att få träffa henne då jag inte gjort det på väldigt länge. Senare på kvällen åkte jag till Malin där och och Mathilda skulle sova. På morgonen gjorde vi en sjukt god brunch och hade ett litet high school musical maraton.

Middag åt vi hemma hos mormor och morfar och därifrån kommer man ju inte hungrig kan jag ju då säga haha.

Nu har jag precis kommit hem från en liten promenad i -30 grader, vilket faktiskt var ganska skönt believe it or not.

Likes

Comments

Det nya året startade med skoterkörning och ännu lite mer skoterkörning. Igår kom vi hem från våran stuga och idag har jag känt mig lite halvers, så det har inte hänt speciellt mycket. Hoppas att om jag tar det lite lugnt så blir jag inte sjuk. Nu ska jag i alla fall fortsätta kolla Gilmore girls vilket i princip är det jag gjort hela dagen.

Likes

Comments