Ett tag sedan jag skrev, men har inte hänt något speciellt direkt. Fredagen spenderades med Josefin, lördagen med Ronja och söndagen med handboll haha. Just nu sitter jag i alla fall på Landvetter och väntar på att få gå på planet. Jag åker nämligen hem i några dagar, så det ska bli riktigt skönt med lite ledigt mitt i veckan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Startade dagen med en riktigt härlig sovmorgon. Det bästa som finns är att vakna och inse att man får sova ännu längre. Skolan gick riktigt snabbt idag och det är så vackert ute just nu, snö överallt.
Nu ska jag i alla fall alldeles strax gå till spårvagnen så jag hinner till träningen.

Likes

Comments

Imorse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret inser jag att det faktiskt har snöat ganska mycket här i GBG. Det ligger ungefär 3 decimeter snö överallt och kollektivtrafiken är kaos. Två av de bussar som tar mig till skolan är inställda, vilket gör att jag blir hemma idag. Så jag får plugga hemifrån och sen blir det nog bara att slöa och se någon serie. Hoppas att bussarna fungerar som vanligt ikväll så jag inte missar träningen.

Likes

Comments

Här kommer en liten snabb update, då jag har massor att plugga..

Efter skolan i torsdags åt jag hos Ronja, och gav henne hennes presenter, hon ju fyllde 17 i onsdags, woho, På fredagen hade jag ingen skola, så passade på att köpa nya jeans (äntligen) och spendera lite tid med mamma och pappa. Under spelade vi USM steg 3, vilket gick hur bra som helst för oss, då vi gick vidare som gruppetta till steg 4! Kändes riktigt bra och år riktigt taggad till nästa steg.

Älskar Ed, och älskar denna låt som jag lyssnar på hela tiden, så den är värd att ge några minuter.

Likes

Comments

​Är tillbaka i Göteborg och skolan har börjat. Är nästan ännu tröttare nu än vad jag var när jullovet började. Tur är att vårterminen alltid känns kortare, då det är fler lov.  Det var så roligt att få träffa Sipan igen i fredags då jag inte träffat henne sedan jag  åkte till Piteå. Våran klass är ännu mindre nu än när vi började, men det är egentligen ganska skönt haha. Efter skolan  så åkte jag till Ronja där jag fick middag, kycklingtacos woho, och vi tog igen av allt som hänt de tre veckorna vi varit hemma. 

Igår köpte jag tulpaner, bara för att få lite vårkänsla, hatar verkligen så som det är i Göteborg just nu, slask. Men det är nog borta imorgon då jag vaknar, snön stannar inte speciellt länge här nere skulle jag tro. 

Är sjukt taggad till steg 3 som startar på lördag, och det känns jättekonstigt att mamma och pappa kommer redan på torsdag, men jag klagar inte. Ska bli skönt att inte behöva åka buss överallt haha. 

Likes

Comments

Sista dagen man fick sova ut innan skolan börjar igen efter jullovet. Nog för att jag inte ska till skolan, men åker klockan 10 från Kallax imorgon så måste ändå stiga upp. Idag har jag inte gjort speciellt mycket förutom att färga håret, får passa på då mamma kan hjälpa haha, och packat resväskan. Mycket som ska rymmas nu då det varit julafton. Tur att mamma och pappa kommer ner nästa vecka till steg 3.
Gick även på en promenad med pappa och Amanda i det väldigt kalla vädret. Efter promenaden var mitt hår vitt..

Likes

Comments

Var så trött när jag vaknade imorse, och tro det eller ej, men jag vaknade faktiskt före 11. Nog för att jag vaknade av en väckarklocka eftersom jag skulle och träna med Lillpites FA, annars hade jag aldrig stigit upp då..
Efter träningen åkte vi nästan direkt till farmor där även den andra familjen Öhman blev bjuden på palt. (Vilket är mycket godare än vad det ser ut att vara)
Nu är jag lagomt trött och funderar på att ta en "tidig" kväll, eller ja i alla fall innan 12.

Likes

Comments