Igår tog jag höstlov efter en lektion, vilket var riktigt skönt. Men det som var bäst var nog att få träffa Amanda, och som den bra storasystern jag är så köpte jag en body wash från VS till henne. Efter de hämtat upp mig från flygplatsen tog vi en snabb tur förbi mormor och morfar. Det är så roligt att få träffa dem igen,  känns så mysigt att vara hemma igen. Samtidigt så känns GBG verkligen som "hemma".

I måndags fick jag veta att 5SOS kommer till Sverige igen, så då tvingade jag i princip Ronja att följa med, Haha stackaren, hur ska hon stå ut med mig? I alla fall så köpte mamma biljetter på deras presale i onsdags så det slapp jag stressa över idag då jag egentligen skulle köpt biljetter. 

Just nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 11 så jag kan börja dra mig mot Backa. Ska vara med Malin och Mathilda, men även passa på att träffa lite folk. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Det går ganska lång tid mellan gångerna jag skriver något, vilket både beror på att det inte händer så mycket intressant, men även att jag inte har tiden. Det var verkligen jättemysigt att ha Elice här och brunchen vi åt på Kafferosten var en dröm. Veckan gick snabbt och nu är det söndag igen. 

Igår vakande jag klockan 2, vilket betydde att jag hade sovit i 14 timmar, helt sjukt, men jag behövde nog det. Efter det bakade jag macarons och gjorde pizza till mig och Josefin som kom hit senare på kvällen. Jag älskar att ha kompisar som man kan prata om verkligen vad som helst, viktiga, och även helt random saker . Idag var det bara att stiga upp 8 för att pallra sig iväg till hallen där vi träffades för avfärd mot Strömstad. Matchen gick bra och påvägen hem stannade nästan hela laget och åt på Rasta, ingen favorit, men mat är mat.. 


Likes

Comments

​Tiden går verkligen snabbt nu. Det är mer än en vecka sedan jag skrev sist och pappa var påväg hit. Nu är det istället Elice som snart kommer, är riktigt taggad! Nog är det roligt med mamma och pappa, men det ska bli kul att få träffa någon i min egen ålder hemifrån. Det är drygt två veckor kvar i skolan till jag åker hem för höstlov. Det känns verkligen som det var nyss skolan började. 

I helgen spelades steg 1 i SM, vilket gick jättebra och vi gick vidare till steg 3. Skönt att slippa steg 2 ännu en gång. Vet inte riktigt vad som hände igår, men plötsligt satt jag och såg SM från ifjol. Lite udda kanske, men roligt var det i alla fall haha.

Imorgon är det språkdag, woho eller så inte. Jag gillar verkligen inte franska och nu ska jag ha det en hel dag.. I övrig så är det väldigt mycket att plugga just nu, men det ska nog gå bra. 

Likes

Comments