​Förra veckan hände inte så mycket, jag tränade och pluggade i princip hela veckan. I fredags var gick jag på stan med Josefin och köpte faktiskt en vinterjacka, heja mig! Nästan hela lördagen spenderades i hallen då vi tränade men även såg ÖHK PA spela SM. När jag och Ronja skulle hem lyckades vi självklart ta en buss som gick åt fel håll, så resan som skulle tagit 30 minuter tog istället 2 timmar.. När vi äntligen åt middag var klockan 21.45 och vi höll på att svälta ihjäl.

Ikväll kommer pappa och det ska bli riktigt kul att få träffa honom, men även väldigt skönt att han har bil så slipper jag åka buss överallt.

Har suttit och tittat igenom några gamla bilder och kom till bilder från när jag var i London. Det är något jag saknar så mycket, jag vill verkligen tillbaka dit. Skulle seriöst kunna se mig själv bo där, i alla fall ett tag. Men det är i framtiden, jag ska först klara av gymnasiet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Veckorna går verkligen jättesnabbt, och det är snart helg igen, woho! Förra helgen spenderades i Borås hos Rapparna, och i princip allt jag och Jennifer gjorde var att sova och se på tv. Men det var riktigt skönt med en sådan helg, få ta igen lite sömn. 

I måndags träffade jag Josefin och vi gick och åt på Jensens. Vi hann nog prata om allt mellan himmel och jord innan vi båda var tvungna att åka hem och plugga, nu börjar det märkas att man går natur..


Likes

Comments

​Idag hade vi det alla älskar, skolfoto. Jag tycker det är så onödigt och det enda som var bra med det var att jag missade 1 timme av franska lektionen. Dessutom hade vi som går NIU fotografering med handbollen också, men vi överlevde så det var ju bra i alla fall. 

I helgen spelade vi ju GBG cup för FA, vilket inte gick jättebra, men det var roligt i alla fall. Något som var mindre roligt var att mamma åkte hem i söndags. Man blir snabbt bortskämd att det är någon annan som tvättar, städar och framför allt lagar mat när man kommer hem från skolan. Jag tycker egentligen inte det är jobbigt att bo ensam och jag känner ingen direkt hemlängtan, men det är alltid jobbigt när någon åker hem.

(Insåg att jag saknar min syster lite smått, därav bilden på henne.)

Likes

Comments

I går kväll kom äntligen min lilla mamma. Hon kom ganska sent så vi hann inte prata så mycket, men idag efter skolan gick vi på stan och bara strosade, vilket var riktigt skönt. Man vänjer sig ganska snabbt när det kommer någon som hälsar på och att man inte längre är ensam in lägenheten. Det finns någon som kan tvätta och diska åt en haha.

Imorgon startar helg två av Göteborg Cup, är riktigt taggad! Sedan det att jag slutar typ 12 varje fredag är ju inte heller helt fel.

Likes

Comments

​Nu har jag bott i Göteborg i drygt 3 veckor och det känns verkligen helt rätt att jag gjorde valet att flytta hit. Visst, det är inte alltid så kul att stiga upp klockan 6 för att hinna till morgonträningarna, men jag får göra det jag älskar - spela handboll. I våras när slutet av nian närmade sig och de nationella proven var gjorde, var jag riktigt nervös att jag valt fel linje, men även det valet har visat sig vara helt rätt. Det att jag fått en riktigt härlig klass var också en fördel.

Nu börjar det närma sig att den första Piteå-besökaren är här. Mamma kommer på onsdag och det ska bli riktigt skönt att ha en förälder när jag ska spela Göteborgs Cup nästa helg med FA.

Men som sagt, så måste jag upp väldigt tidigt, så det börjar vara dags att dra sig mot sängen, godnatt!

Likes

Comments