Aloha!
Jag har varit med om det bästa i mitt liv, jag kan inte ens förstå att det har hänt. Vi, jag, Amanda och mamma, har sett 5SOS live i Stockholm i Globen. När vi kommer till Globen spöregnar det och det är inte jättemycket folk där. Vi ställer oss i alla fall i kö för att köpa en tröja och några bilder på dem, sedan ställer vi oss i kö. Vi står alla ihopträngda under ett litet paraply och alla fryser. Då börjar några sjunga på deras låtar och jag tror jag skulle dö, det var så mysigt. Jag hade kunnat stå där i timmar, mamma och Amanda klagade på att de regnade och de var blöta, men jag var i himmelriket, jag var så exalterad.
När vi väl får komma in går jag och Amanda och sätter oss. Det är ungefär 1 timma till Hey Violet skulle komma ut på scen och under den tiden hinner jag prata med Tova några gånger och även se henne. 
Jag brydde mig verkligen inte att det var ett tag till konserten började.
När Hey Violet kommer ut på scen var jag faktiskt inte så glad och lyrisk som jag trodde jag skulle vara, men kom snabbt på varför. Jag gillar ju inte ens Hey Violet, whoopsi
Men när 5SOS kom ut på scen skrek jag, som en galning. Jag sjöng med i varje låt, skrek åt allt de sa och var allmänt glad. 
Har nästan lite svårt att komma ihåg själv konserten eftersom jag var som i trans.
Det var i alla fall den bästa kvällen i mitt liv.
På tvärbanan tillbaka var jag helt borta och kunde inte ens prata utan att blanda ihop allt.
När jag skulle sova var allt jag kunde tänka på konserten, hur de hade sett ut i verklighet, hur de pratat och hur de spelade.
Allt jag vet är i alla fall att jag älskade och nästa gång de kommer, då ska jag dit. Helst med någon som gillar de lika mycket som mig för det var lite konstigt att vara där med Amanda som egentligen inte ens gillar dem. Hade gärna haft någon jag kunnat skrika och dansa med, vilket jag tyvärr inte hade nu.
 
I Stockholm hann vi även shoppa massor, äta och bara mysa. Sedan bodde jag och Tova på samma hotell, hon är helt vimsig *skakar på huvudet*
 
Tyvärr kommer jag inte ihåg jättemycket då allt jag kan tänka på är konserten, men jag vet att det var jättemysigt att vara med mamma och Amanda och hotellet vi bodde på var så fint! (för framtida jag, Park Inn i Hammarby Sjöstad)
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments