Aloha!
 
Några dagar sedan jag skrev sist, några väldigt stressiga enligt mig. Jag håller på att bli galen typ.. Halva engelska nationella gjordes igår vilket är skönt och andra delen är imorron. Har till och med lyckats träna tre riktigt bra träningar i veckan, i måndags var jag på tabata med Annelie, i tisdags joggade jag 4,4 km (vilket är mycket för moi oki?!) och kom just från gymmet nu där jag körde med lite maskiner och cyklade 6,5km.
Igår var det egentligen meningen att jag skulle hem och plugga för att sen fara på handboll på kvällen, men planerna ändrades och efter skolan for jag istället på Clara Henry's och Sp4xie's föreläsning. Jag som inte är speciellt intresserad av gaming tyckte väl inte att Sp4zie var så kul, men Clara Henry är en riktigt skön person.
Vi stod först i ledet på MAG med Clara och skulle ta en gruppbild med henne, men tror ni inte att jag blev utträngd från bilden så att inte jag syntes, jamen självklart...
Hade i alla fall väldigt roligt med de från klassen som också skulle på föreläsningen medan vi väntade.
 
Jaja, nu ska jag i alla fall försöka plugga lite på no redovisningen som jag har imorron och inte ens är helt klart med, opsi :I
 
SEE YAA

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heyoooo!
Gårdagen gjorde jag verkligen nada. Vi for på farfars grav eftersom han fyllde år var även och handade, det var typ allt jag gjorde. Okej, jag såg även en massa Supernatural avsnitt men ja.
Idag var vi och såg Herrarna spela sin första hemma match i div 1, vilket var väldigt roligt, speciellt då de vann med 2-1.
Nästa vecka har jag massor, 2 redovisningar, 2 nationella och 1 vanligt prov och ett läxförhör. HÅLLER PÅ ATT BRYTA IHOP!!
jaja ska fortsätta plugga
 
byebye

Likes

Comments

FANNY FYLLER 16 ÅR IDAG, snart gamla tanten ;)
 
 
 
 
 
 
Aloha!

Ovanför ser ni lite bilder från dagen. Vi var bland annat på en väldigt konstig dansuppvisning, vilket gjorde att vi inte fick någon lunch. Denna vecka har varit väldigt dryg och vi har haft jättemycket, nationella prov i biologi, tack och lov är de nu gjorda! Men ändå har jag mycket nästa vecka, flera redovisningar.. Bara några månader till sommarlov, jag både längtar och tycker det är sorligt..
Just nu sitter jag i alla fall och ser Supernatural, älskar säsong 10 ? Jag och mormor väntar på att Amanda ska komma hem från Boda Borg så kan vi fara hem till dem och mysa.
 
Men nu ska jag gå, see yaaa!
 
 

Likes

Comments

Hejsanhoppsan!
Har just kommit upp ur duschen, har nämligen varit på ett gym för första gången i mitt liv :o Det var faktiskt riktigt roligt, tror jag ska skaffa kort på step in. Hoppas Emmy känner att hon vill följa mig dit.
Ikväll ska jag fara och se Insurgent med Fanny vilket ska bli very funny hehe.
Sitter och ser Game of Thrones vilket är as bra, men inte riktigt jag skulle ge som förslag till någon om ogillar blod.
 
Jaja, nu ska jag gå.
Tjingeling.

Likes

Comments

 
 
 
 
Aloha!
Nu är det äntligen påsklov, eller ja, det har varit det sedan i torsdags menmen..
Vi kom hem från Adolfström idag. Det har varit så fantastiskt fint väder, det jobbiga är att det inte går att ta bilder och visa exakt hur vackert det är på fjällen. Vi var ute nästan varje dag till halv 5 och jag har till och med blivit lite brun i ansiktet! :o
Dock är ena sidan brunare än den andra.. 
Jag har just kommit hem från en joggingtur, som gick sjukt dåligt. Oj vad dålig kondis jag har och på fredag åker jag till Västerås för att träffa mitt nya lag, ojoj hur ska detta gå..?
 
Det värsta som hänt sedan jag skrev sist är att Zayn lämnat One Direction, jag satt verkligen och panik grät.. Den 25 mars kommer jag aldrig glömma..
Men jag har även hunnit vara i Sundsvall och se Amanda spela Sundsvalls cup, vilket gick jättebra och de gick till final i B-slutspel. Har även spelat min sista match med mitt Lillpite-lag vilket känns väldigt sorgligt, men det blir nog bra.
 
Jaja, nu ska jag försöka hinna se klart förra veckans avsnitt av Jordskott innan klockan 21 då de visar nästa.
Tjingeling!

Likes

Comments