Runt 06.20 kom vi fram till lägenheten imorse, så som ni förstår har större delen av dagen spenderats sovande. Efter att vi vaknade for vi och handlade och kollade sedan på skolan Amanda ska bo på under Gothia. Då det varit riktigt fint väder bestämde vi oss för att gå och sätta oss på en uteservering, riktigt mysigt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

De senaste veckorna har varit rätt intensiva och ovanför så ser ni lite bilder ifrån dem. Igår kom jag hem från handbollsskolan som jag varit och jobbat på. Helt slut var jag, men har verkligen haft sjukt roligt. Nu är jag då påväg till Göteborg igen, denna gången för Gothia cup som Amanda ska spela. Denna sommaren blir det ganska många mil i bil, men så är det ibland.

Likes

Comments

Här har ni lite bilder från de senaste dagarna, då jag bland annat hunnit bada massor, kolla bal och student, träffa kompisar, ja lite allt möjligt. Igår var jag på handledarutbildning så att även jag ska få börja övningsköra och det var nog det drygaste jag varit med om, den tog ju aldrig slut!

Likes

Comments

Idag har jag tagit sommarlov och jag är stolt över mig själv. För er som känner mig, vet att det inte händer ofta. Men jag är stolt att jag har tagit mig igenom tvåan och dessutom är ganska nöjd med resultatet. Detta skolåret har varit som en bergochdalbana, ibland har jag haft jättekul och mått toppen, medan andra dagar och perioder har varit mycket sämre. Tvåan är ett jobbigt år för de flesta, och största anledningen för mig har nog varit att jag har läst mycket fler kurser i år än vad jag kommer att göra i trean. Vissa perioder har det känts som allt varit emot mig, skolan, handbollen, allmänt livet, men jag har gjort det. Nu har jag äntligen sommarlov och det har aldrig känts med välbehövligt än nu.

Likes

Comments

Långhelgen har spenderats med mamma och Amanda som kom ner i fredags. Vi har bland annat hunnit med frukost på Kafferosten (vilket man måste testa om man kommer till gbg), Liseberg, shopping, picknick och träffat Rapparna.

Tre "skoldagar" kvar innan jag tar sommarlov, och det är för min del mest utfyllnadsdagar då jag är klar med allt. Ska bli jätteskönt att få komma hem och inte behöva stressa, men samtidigt kommer jag sakna lite folk i Göteborg.

Likes

Comments

Idag är jag faktiskt ledig från skolan då treorna tar studenten. Helt sjukt att nästa år är det min tur, man kan ju säga att jag längtar! Nu har jag precis kommit hem från sjukgymnasten med en lite halvkonstig tejp på armarna, tur det inte är soligt ute i alla fall. Till hösten ville hon troligtvis testa akupunktur, är sjukt rädd för nålar så lät ju inte jättekul, men om det gör mina armbågar bättre så får det bli så.

9 dagar kvar till sommarlov!

Likes

Comments

Nu är jag äntligen påväg hem, eller ja till ett utav dem. Idag gjorde jag bort både ett samhällsprov, muntliga i matte och skrev klart en svenska uppgift, riktigt skönt faktiskt! Nu sitter jag på Landvetter och väntar på att mitt flyg ska gå, tog fel på tiden så är ett tag kvar.. Känns dock lite tufft att lämna Göteborg när det är så bra väder, men men sånt är livet

Likes

Comments

Här har ni lite bilder från de senaste dagarna, som faktiskt varit riktigt bra! Shawn Mendes var helt otrolig att se live, den snabba lunchen med Elice dagen efter var riktigt mysig, vädret i helgen har varit fantastiskt och jag har tagit mitt första dopp (vilket var otroligt kallt, men gjort är det). Så trots allt plugg jag har nu de sista veckorna så har jag faktiskt lyckats göra något roligt av tiden också. Dessutom gör jag förhoppningsvis klart matten imorgon, ingen mer matte under hela gymnasiet - LYCKA, och jag åker även hem imorgon på en liten snabbvisit. 18 dagar till sommarlov och jag kunde inte vara med taggad.

Likes

Comments

Äntligen är mattenationella gjorda! Har kvar muntliga, vilket inte är speciellt kul, men det största provet fram till sommarlovet är nu gjort, så skönt. Jag gjorde nationella lite tidigare än de andra i min klass då jag ska till Stockholm och kolla Shawn Mendes ikväll, taggen på det alltså.

Likes

Comments

Jag är så otroligt less på att plugga, jag är så less på att vara tvungen att använda min hjärna, den är helt slut. Hela helgen har spenderats med att plugga, för det mesta matte då vi har nationella på onsdag och för att göra det hela ännu bättre så har jag blivit sjuk, men har tyvärr inte alla tid att vara hemma från skolan, hoppas bara det är bättre till onsdag. Något som dock är lite roligare är att jag har bokat hemresan till sommarlovet nu, är såååå taggad!

Likes

Comments