Nu är jag äntligen påväg hem, eller ja till ett utav dem. Idag gjorde jag bort både ett samhällsprov, muntliga i matte och skrev klart en svenska uppgift, riktigt skönt faktiskt! Nu sitter jag på Landvetter och väntar på att mitt flyg ska gå, tog fel på tiden så är ett tag kvar.. Känns dock lite tufft att lämna Göteborg när det är så bra väder, men men sånt är livet

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här har ni lite bilder från de senaste dagarna, som faktiskt varit riktigt bra! Shawn Mendes var helt otrolig att se live, den snabba lunchen med Elice dagen efter var riktigt mysig, vädret i helgen har varit fantastiskt och jag har tagit mitt första dopp (vilket var otroligt kallt, men gjort är det). Så trots allt plugg jag har nu de sista veckorna så har jag faktiskt lyckats göra något roligt av tiden också. Dessutom gör jag förhoppningsvis klart matten imorgon, ingen mer matte under hela gymnasiet - LYCKA, och jag åker även hem imorgon på en liten snabbvisit. 18 dagar till sommarlov och jag kunde inte vara med taggad.

Likes

Comments

Äntligen är mattenationella gjorda! Har kvar muntliga, vilket inte är speciellt kul, men det största provet fram till sommarlovet är nu gjort, så skönt. Jag gjorde nationella lite tidigare än de andra i min klass då jag ska till Stockholm och kolla Shawn Mendes ikväll, taggen på det alltså.

Likes

Comments

Jag är så otroligt less på att plugga, jag är så less på att vara tvungen att använda min hjärna, den är helt slut. Hela helgen har spenderats med att plugga, för det mesta matte då vi har nationella på onsdag och för att göra det hela ännu bättre så har jag blivit sjuk, men har tyvärr inte alla tid att vara hemma från skolan, hoppas bara det är bättre till onsdag. Något som dock är lite roligare är att jag har bokat hemresan till sommarlovet nu, är såååå taggad!

Likes

Comments

Idag har jag haft studiedag, vilket var otroligt skönt då jag kunde sova hur länge jag ville utan att vakna av något alarm. Jag har dock verkligen gjort det dessa dagar är "till för" , alltså pluggat. Jag tog mig nog igenom 2 kapitel matte, vilket kändes väldigt skönt då jag har nationella om precis en vecka, helt sjukt, är inte alls taggad, men samtidigt så läser jag kanske matte i 2 veckor till. Så om något längtar jag otroligt mycket till kursen är över!

Idag är det även exakt en vecka till jag och Josephine ska och se Shawn Mendes, är sjukt taggad, men känns som att jag nyss var på en konsert (vilket är sant, klagar dock verkligen inte). Igår fick även jag ett brev från rekryteringsmyndigheten, något jag inte alls såg fram emot då jag inte vill göra något mönstring, men hoppas (och tror) att jag kommer slippa det.

* 17 skoldagar kvar till sommarlov

Likes

Comments

Veckorna går rätt snabbt då det både är fint väder och man svämmar över av allt man måste plugga. Efter fysikprovet i onsdags firade jag med att köpa blommor och la mig sedan ute på innergården och solade i vårat fina väder. I helgen har det varit Bohus cup så jag har kollat handboll hela helgen. Tyvärr gick det inte jättebra för tjejerna, men det är ändå kul att kolla. När jag kom hem från hallen i lördags bestämde jag mig för att gå en promenad till slottsskogen och kolla lite på sälarna, kan stå och kolla på dem hur länge som helst, dessutom hann jag prata lite med Fanny, riktigt mysigt faktiskt.

Imorse när jag vaknade var jag verkligen inte taggad på morgonträning och lika otaggad på skoldagen som kom efteråt, med all rätt. Kan säga att det var en speciell dag i skolan idag av vissa anledningar och jag har nog aldrig varit så arg. Resten av veckan kommer tyvärr bestå av plugg då jag har mattenationella nästa onsdag och sedan efter det en massa andra prov.

Något lite roligare är att jag har 18 skoldagar kvar till sommarlov, taggar så sjukt mycket!

Likes

Comments

De senaste veckorna har i princip ägnats åt att plugga fysik, en bok på 400 sidor och nästan lika många uppgifter som vi ska ha prov på imorgon. Kan inte beskriva med ord hur nervös jag är, och det värsta är att efter kursprovet är gjort så kan jag inte ens slappna av utan måste plugga en massa annat direkt efter.. Det har ju dock varit väldigt fint väder de senaste dagarna och trots att jag behövt plugga hela dagarna så har jag faktiskt hunnit ligga lite ute i solen.

Nu ska jag i alla fall plugga det sista innan jag kanske hinner se ett grey's avsnitt

Likes

Comments

Gårdagen spenderades till stor del med Malin. Vi hade en liten picknick vid kanalen för att sedan gå och se Chalmers cortègen. Den var faktiskt riktigt bra och blev ju antagligen ännu bättre av vädret. Det var helt enkelt en väldigt mysig dag och lite synd tyckte jag om mina Pitebor som fick snö medan jag satt ute och solade.

Nu ska jag ta och fixa lite frukost för att sedan plugga hela dagen..

42 dagar och 22 skoldagar till sommarlov, taggar såå mycket!

Likes

Comments

Nu har jag varit tillbaka i Göteborg drygt en vecka, men känns mycket längre då det är så otroligt mycket i skolan just nu. Jag är sjukt less på fysikboken och skulle bara vilja kasta ut den genom fönstret men på onsdag, då är det över, ÄNTLIGEN.

Idag har jag faktiskt varit lite effektiv. Har hunnit ätit en ordentlig frukost, handlat, pluggat, gjort egen musli och nu ska jag strax börja med maten. Förövrigt, på sista bilden så ser ni hur mitt hår ser ut när det är borstat, så i princip ingen kan komma och säga att deras hår är fluffigt, i alla fall inte om man jämför med mig haha

Likes

Comments

Efter ett inställt flyg och en snabb ombokning, lyckades jag faktiskt ta mig till Göteborg igår. Känns alltid konstigt fast samtidigt normalt att komma tillbaka. Det är dock sjuuuukt stora skillnader vädermässigt, när jag lämnade Piteå hade det snöat drygt 1dm och när jag kommer till Göteborg är gräset grönt och körsbärsträden blommar.

Nu när jag är tillbaka till vardagen med massor av plugg och träningar, så kommer ju direkt stressen tillbaka. Försöker påminna mig själv att om drygt 1,5 månad är det sommarlov, längtar så!

Likes

Comments