Godmorgon alla fina! Denna vecka har varit så otroligt härlig!! Äntligen får vi svenskar en dos D-vitamin av vår älskade sol, och det har jag utnyttjat till fullo! Promenader ute i solen och myspysiga grillkvällar, en försmak av sommaren helt enkelt. Ikväll blir det ännu en grillkväll hemma hos min fina mamma & pappa, och ett glas eller 2!

Jag jobbar ju dagtid Mån-Fre för er som inte visste. Jag är i grunden en morgontrött person, men jag vägrar att ge mig in i fasta "roller" och leva mitt liv efter ursäkter, exempelvis: Jag går upp så sent som möjligt, för att jag är en morgontrött person. Nej! Jag älskar (trots mina tidiga morgnar) att ha en lugn & skön morgon som ger mig bästa möjliga start på dagen. En bra morgon ger mig (oftast) en fortsatt glad & produktiv dag, håller ni med mig?

Mina morgonrutiner:

- Går upp god tid, så att jag slipper starta dagen med stress. Ja, detta är jobbigt i ca två minuter, men ju snabbare du slänger av dig täcket desto lättare blir det!
- Sätt på Te vatten (försöker avvänja kaffe) och tar ett glas vatten med kosttillskott.
- Tvätta ansiktet med kallt vatten, vilket både minskar synliga porer och gör dig en aning piggare
- PRODUKTER! Känner du dig ofräsch på morgonen? Införskaffa ansiktsvatten/rengöring samt en ansikts- & hudkräm som du älskar att känna doften av, detta hjälper faktiskt!
- FRUKOST! Alla som följer oss på instagram (in & följ oss till vänster om ni inte redan gör det, där upd. vi dagligen med härliga bilder) vet att jag ÄLSKAR frukost! Jag tänkte faktiskt göra ett inlägg som bara är tillägnat frukost lite senare hehe, men här är tips på vad jag försöker tänka på när jag fixar iordning frullen: Sug, näring & tid. Jag försöker alltid få i mig en näringsrik frukost i form av ex: frukt, bär, fiber, frön, protein, m.m. kombinerat med min begränsade tid.
- Denna frukost avnjuter jag med en podd/musik i lurarna framför spegeln där jag fixar mig.
- Och mitt kanske mest udda rutin: hoppa igång kroppen!! Detta funkar faktiskt sjuuuuukt jäkla bra, skaka & hoppa igång för att vakna till liv. Kanske tom. några knäböj, detta aktiverar verkligen dina muskler.

Onsdagar, Lördagar & Söndagar är mina heliga morgnar då jag har sovmorgon, men jag sover inte bort morgnarna pga det! Jag snittar 6-7h sömn per natt vilket passar mig perfekt. Sover jag mer eller mindre så blir jag seg, trött och vaknar förmodligen med huvudvärk. Därav går jag upp i skaplig tid dessa morgnar, eftersom att kroppen mår bättre av att kontinuerligt gå upp samma tid var dag! Detta ger mig istället bara mer tid till att antingen lägga ner mer tid på min frukost, få lugn & ro med en tidning eller kanske klämma in en runda med träningsskorna!

Handfasta tips!:

- Förbered väska & kläder kvällen innan, ni anar inte hur mycket tid detta kommer spara er!
- Förbered frukost, koka ägg dagen innan eller preppa kaffebryggarn? Upp till er! Planera er frukost, så slipper ni lägga ner onödig tid på att er sega morgon-hjärna ska försöka komma på en hälsosamma frulle.
- Ställ inte för många alarm, om du bara ställer 1 så är det såå mycket svårare att ignorera detta!
- Lyssna på något som ger er bra feeling, om det nu är nyhetsmorgon, en podd, musik eller helt enkelt tystnaden.
- HOPPA IGÅNG KROPPEN, jag lovar att det funkar!! Ni måste prova detta!
- Vaknar du på fel sida? Ajdå, men gör allt för att vända den. Gå inte "all in" på att denna dag nu är förstörd pga. det. Det finns alltid en anledning att le, uppskatta & älska livet. Det gäller bara att finna sättet hur! <3

Hoppas ni får en fortsatt härlig fredag, för det ska jag!! /Emilia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan,

många av er såg nog gårdagens Biggest Loser-avsnitt & även avsnittet av Revanschen.

Igår så skrev jag även ett inlägg om avsnittet på slottet. Jag skrev om incidenten på invägningen. Om kommentaren jag slängde ur mig efter att det röda laget förlorade invägningen. Jag skrev om hur ångerfull jag känner mig över vad jag sa. Att jag bett Jennie om ursäkt ett flertal gånger. Trots mitt försök till en förklaring så har hatet haglat över mig, men även över Zandra.

Jag kläckte ur mig en helt onödig kommentar som såg väldigt illa ut i tv. Jag ångrar mig och jag är ledsen över att det hände. Men gjort är gjort, inspelningen skedde för över 6 månader sedan & tyvärr kan jag inte göra detta ogjort. Jag kommer inte att skriva om några bortförklaringar eller liknande, utan jag får stå mitt kast.

Men det jag verkligen frågar mig själv - är jag verkligen en sådan hemsk människa så att jag förtjänar allt hat som ramlat in sedan igår? Både jag och Zandra har fått höra att vi är vidriga varelser, apor, mobbare osvosv. Det tar aldrig slut. Alla dessa människor som sitter och kommenterar detta, är dem bättre människor än vad vi är? Vad är bättre med att sitta bakom en skärm och skriva massa elakheter?

Igår så var jag väldigt ledsen. Jag har aldrig varit mobbad, utfryst eller hatad på det här sättet. Vilket gör att hela denna situation känns fruktansvärd. Jag vet att jag gjorde fel mot Jennie, jag är fullt medveten om det. Men jag kan inte ta tillbaka det, oavsett hur mycket jag vill. Men vad ger det för rätt att smutskasta mig som person på sociala medier?

När jag kom till Revanschen så fick jag direkt höra att jag inte var omtyckt i över huvud taget. Att jag är en hemsk person som har mobbat massor med människor på slottet. Enligt min mening så är ingenting av detta sant. Jag vet än idag inte vad jag har sagt eller gjort för att dessa personer ska tycka så fruktansvärt illa om mig. Men det får stå för dem och syftet med detta inlägg är inte att smutskasta någon.

Men igår las det upp två stycken för mig, väldigt jobbiga inlägg på Instagram. Jag försökte att inte ta åt mig av orden som skrevs, men det är väldigt svårt. Jag är glad att jag inte la mig i och kommenterade dessa inlägg, då jag känner att jag inte vill sjunka till deras nivå. Därav nämner jag inte heller någon vid namn i detta inlägg. Jag vill verkligen försöka visa att jag är "the bigger person".

Jag vill bara försöka att förklara mig, i alla välmening. Jag är ingen hemsk person, men jag är inte heller perfekt, långt ifrån. Jag kämpar dagligen med att vara en bra flickvän, en bra dotter, en bra syster & en bra vän. Jag lyckas inte alltid. Ibland tar jag snedsteg och behandlar mina nära fel. Men jag är ingen hemsk person. Jag försöker att alltid vara omtänksam, vänlig, hjälpsam och att visa empati & sympati. Jag hatar mobbing och skulle aldrig avsiktligt trycka ner någon eller försöka förstöra för någon. Det gör mig otroligt ledsen att jag framstår så i tv-rutan, men även nu i efterhand.

Jag vill inte att detta inlägg bara ska handla om allt det dåliga. Jag vill även sända ut massvis med kärlek till dem människor som faktiskt tror på mig och ser igenom allt hat som skrivs om mig. Jag vill sända extra mycket kärlek till mina fina vänner på slottet - Zandra, Micke & Sebastian, som faktiskt visat att dem finns där & bryr sig.

Jag förväntar mig inte att alla ska tycka om mig, för man kan inte gilla alla. Men jag hoppas att detta inlägg kan få alla dessa människor att sluta skriva hat. Jag tror varken att dem mår bättre av det eller tjänar någonting på det.

Sprid kärlek, inte hat.

Med all kärlek och välmening

Rebecca

Likes

Comments

Hejsan!!

Har ni kollat på dagens avsnitt?

Då vet ni att det tyvärr var jag som fick åka hem.. Det känns jättetråkigt och jag är väldigt besviken över det. Men jag visste inte då att jag skulle få en chans till & att jag faktiskt skulle komma att må ännu sämre, psykiskt, än jag trodde var möjligt. Jag får komma till Revanschen. Men det avsnittet skriver jag ett inlägg om imorgon!

Vi tar istället kvällens program idag!

Det första som händer är att vi får reda på att det endast är en person som kommer att få rösta i eliminering. Vi spekulerar mycket kring om ALLA kommer att vara under gula utom en person. Många hoppas på detta, då man har möjlighet att rösta ut sitt största hot i så fall. Men så blir icke fallet.

Därefter så är det tävlings-dags. Ännu en frestelse står på tur. Denna gång lag-vis. Här får vi in en meny med lite olika maträtter. Alla deltagare väljer att äta. Vissa mer, andra mindre. Jag väljer att äta en crepe, som jag tror skulle vara ett nyttigt alternativ. Jag har nog aldrig smakat något äckligare. Crepen smakade endast ägg, verkligen stekt ägg. Den hemmagjorda nutella.-krämen smakade 200 % mörk choklad. Så kombinationen var fruktansvärd. Usch, inte värt.. Speciellt inte när vi inte vann tävlingen. Vilket jag tyckte var fruktansvärt jobbigt. Jag hade verkligen velat ringa till Viktor. Så det var tufft att förlora den tävlingen..

Sen är det dags för invägning! Zandra och Jennie ska representera respektive lag. Jag känner mig väldigt säker på att Zandra ska vinna. Men tyvärr så blir det en förlust för det röda laget. Otroligt tråkigt.

Jag slängde även ur mig en väldigt onödig kommentar på invägningen. Jag ångrar den rejält såhär i efterhand och kan verkligen se hur illa det var.

Det man får ha i åtanke här är att hela Biggest Loser-resan är väldigt psykiskt påfrestande. Du är så fruktansvärt INNE i tävlingen. Att då förlora och direkt känna "jag får åka hem", det SUGER. Där och då så är det lättare att lägga skulden på någon annan än sig själv. Där och då fick Jennie sig en känga. Jag bad henne om ursäkt på invägningen och direkt efteråt & har även gjort det nu i efterhand. Det var otroligt dumt sagt/gjort och allt blev bara ett missförstånd.

När alla vägts in så står det klart att jag och Zandra är under gula strecket och Sebbe ska rösta hem en av oss. Jag var säker redan från början att jag skulle få åka hem. Jag visste hur nära Zandra och Sebbe hade kommit varandra. Men det var fortfarande riktigt jobbigt. Jag hade precis börjat komma både Zandra och Sebbe nära, vilket gjorde det ännu värre att vara i elimineringen! Det kändes riktigt uselt. Jag tyckte att jag hade gjort en hyfsat bra siffra den veckan, Zandra även så. Men denna vecka verkar ha varit en kanonvecka för alla. Siffrorna var väldigt höga!

Jag vill verkligen tillägga också att jag inte känner något hat eller arga känslor varken mot Sebastian eller Zandra. Dem är fantastiskt fina personer som jag kom väldigt nära under min tid på slottet! All kärlek till dem verkligen <3

Jag får nu packa mina väskor och lämna mitt rum. Det enda jag kan glädjas åt är att jag ska få träffa Viktor, min familj & mina vänner. Men NEJ. Jag skulle få ta revansch. Men det jag inte visste då är att jag skulle få åka till ett torp, mitt ute i skogen och leva tillsammans med fyra människor, varav majoriteten tycker illa om mig. Men mer om det imorgon!

Glöm inte att kolla på Revanschen på tv4play och följ min kamp tillbaka till slottet!

/Rebecca

Likes

Comments

VILKEN HÄRLIG KVÄLL!! 🍔🍴Och vilken dag?? Idag är det andra dagen år 2017 vi får känna på riktig VÄRME, och vilken energi det ger! ☀️Efter jobbet tog jag & Rebecca en PW i eftermiddagssolen hem till Hanna för lite BBQ mys, oh lord 🙌🏻Denna måltid kan vi leva länge på, kolla bara in våra tillbehör!! Är det någon som har provat på grillad ananas på hamburgare? Ett hett tips annars!

Trots vår PW hem så känner jag mig tung efter denna vikingfrossande. Och när jag känner mig tung så gillar jag att göra av med energi, därför tänkte ge mig till gymmet för ett sent gympass. Det kommer bli ett perfekt avslut på en perfekt kväll. TACK HANNA!🌿🌸

Självklart ska jag se klart kvällens Biggest Loser först!

/Emilia

Hanna har en perfekt plats att hänga på när solen går ner tillsammans med värmen 🙌🏻 En sån fin inglasad altan! ✨

Likes

Comments

Till att börja med så vill jag bara skriva en kommentar om Rebeccas inlägg: Så otroligt bra gjort, det är så viktigt att prata om dessa tabubelagda ämnen. Alla har vi våra problem, som vi gör allt i vår makt att dölja, trots att det är först när vi pratar öppet om dem som vi på något plan blir enade. Vi är inte perfekta, så varför låtsas?

Det var det jag tänkte prata om ikväll. Den perfekta fasaden vi alla försöker hålla. Jag ville skriva flera härliga, peppiga, inspirerande och motiverande inlägg. Men jag kom aldrig till skott, det kändes som att vad jag än skulle publicera så skulle det vara en lögn. Och därför publicerade jag aldrig något denna helg. Denna helg har jag varit allt annat än duktig, ordningsam eller hälsosam. Denna helg har jag inte varit perfekt. Denna helg har jag släppt allt och HAFT KUL, men trots det så får jag ångest: Varför? Vilka här är drabbad av Good-girl syndrom? Jag är.

Good-girl syndrom är lite luddigt men ändå så självklart. Känner ni att det ni gör aldrig är tillräckligt bra? Känner ni ett behov av att tillfredsställa andra? Att det är jobbigt att visa sig svag, känslosam eller sårbar? Kanske ett behov av att rita upp en perfekt bild på sociala medier? Överanalyserar ni kanske vad andra säger? Har ni svårt att komma till skott för att det ni ska prestera måste vara perfektion innan det blir publikt? Och får ni en klump i bröstet av bara tanken "nu har du gjort bort dig igen". Detta är vad jag känner igen mig i ifrån just Good-girl syndromen.

Detta kanske ses som en fis i rymden för många, "Snälla, denna tjej har inte känt på verkliga problem". Men dessa tankar påverkar mig varje dag, allt från stora till små val i livet. Eftersom att jag har ett behov av att göra allt perfekt så gör det mig så otroligt låst. Några exempel:

-Jag lever efter strukturer och måsten för att kunna prestera som bäst. Jag gör allt för att inte bryta mina strukturer, vilket gör att jag inte lever i nuet. Och när jag väl bryter mina strukturer för att leva i nuet, så får jag ångest.
-Jag vågar inte göra nya övningar på gymmet om andra ser pga. att jag är rädd för att göra fel.
-Jag bygger upp förväntningar till olika händelser, och när något inte lever upp till mina förväntningar så förstörs en hel dag, dagen blev inte som jag tänkt mig, dagen blev inte perfekt.
-Jag ser mig själv som kameleont som anpassar mig till individ och situation, för att jag vill vara den perfekta versionen av mig själv.

Men framförallt: Jag vågar inte drömma stort och ta nästa steg i livet. Jag är så rädd för att misslyckas och därför lever jag det liv jag med säkerhet vet att jag kan, och utför till 100%. Jag har levt mitt liv efter vad jag tror att andra ska tycka är rätt och anpassat mig så pass mycket beroende på situation, att jag idag inte kan beskriva mig själv som person. Jag har ingen dröm, vilket inte är så konstigt då jag faktiskt inte känner mig själv. Det gör mig rädd.

Det jag vet med säkerhet kommer hjälpa mig att ha i åtanke:

- Lära känna mig själv, rannsaka mig själv på djupet.
- Inse att good-enough räcker, det är omänskligt att vara perfekt och det vet jag om.
- Våga drömma, och våga satsa.
- Att visa svaghet betyder inte att man är en svag människa.
- Det är ok att säga nej, det är ok att säga ja.
- Learning by doing, ingen är född perfekt
- Ett misslyckande är bara ett steg mot ett blivande koncept, ett vinnande koncept.

Från och med nu kommer ni att se fler inlägg, kanske till och med defekta inlägg. Detta är för mig ett viktigt ämne och jag är faktiskt lättad att nu har pratat om det, öppet dessutom. Kanske finns det någon där ute som har inspirerats ändå?

Och kom ihåg: Nöj er aldrig om ni faktiskt inte är nöjd. /Emilia

Im'a keep runnin' cause a winner don't quit on themselves

Den här bilden ger mig bra feeling. Tack för att ni läste <3

Likes

Comments

Hej hörrn!

Har ni kollat på kvällens avsnitt??? Vad tyckte ni??

Vi börjar från början! Under förra veckan så var det Ludvig som fick lämna slottet & i samband med invägningen så vann Dan i mitt lag ett guldmynt. Med det myntet så har man möjligheten att byta ut två personer i det röda laget, mot två personer i det grå laget. Dessa personer blev alltså Jinnie & Dan i det röda laget, mot Micke & Zandra i det grå laget. Tycker ni det var ett bra val av Dan? Jag känner mig helnöjd. Jag tycker jättemycket om både Micke & Zandra och tycker att det är grymt kul att få in dem i det röda laget. Självklart är det tråkigt att bli av med Jinnie & Dan. Jag kom väldigt nära med Jinnie under tiden på slottet. Hon är en fantastisk person och en riktig jäkla kämpe, så att förlora henne tyckte jag var jobbigt. Men samtidigt så bor vi fortfarande på samma ställe, hehe. Men tråkigt att inte få träna tillsammans med henne.

Efter bytet så är det dags för tävling! Wieee, alltså detta var den roligaste träning jag har varit med om. Vi skulle alltså först dra in en lina, som årorna satt på och som längst ut satt fast i båten. Därefter så skulle vi ro ut till en boj och sätta fast en flagga och sedan ro tillbaka. Haha, jag kan inte beskriva hur kul vi hade i denna båt. Det börjar med att Jonas ligger längst fram i båten och får ingen möjlighet sätta sig upp. Därefter går allting bra, fram tills vi ska gå i land. Alla hoppar ur, Jonas FRAMFÖR båten, vi andra på sidorna. Zandra missbedömer dock djupet och gör magplask på typ 1 cm djup, Jonas är framför båten när vi ska försöka dra båten upp på land och vi kör fullständigt över honom med båten. Haha, detta var så himla kul!! Trots, eller tack vare detta så vann vi! Wiee, så himla skönt att plocka hem en vinst, när vi precis har bytt om lagen.Jag älskar att vinna, men denna tävling var verkligen den bästa att vinna!

Vinsten blir att vi får välja vilken person i varje lag som ska representera lagen vid nästa invägning. Efter mycket diskussion fram och tillbaka så väljer vi Jennie i grått lag och Zandra i rött lag. Som Micke säger så resonerade vi som så att Jennie vägde mer än Zandra. Samt så har Zandra gjort gryma siffror vid tidigare invägningar. Så därav valet.

Sen om det är ett bra eller dåligt val, det får ni se under morgondagens program!

Jag tror att jag här har fått med det mest väsentliga som hände under programmet. Detta program har jag längtat efter faktiskt. Detta för den roliga tävlingen!! Hoppas ni tyckte programmet var lika bra som jag tycker!

Om ni har frågor om programmet eller något annat om Biggest Loser, så får ni gärna kommentera!

Ha en fin kväll & sov sött <3

/Rebecca


Likes

Comments

Hejsan!

Först av allt så måste jag verkligen tacka för all fin respons jag fått efter mitt förra inlägg. Det är många som skrivit till mig och berättat sina historier & det uppskattar jag verkligen. Att inte kunna få barn är det många par som lider av, men det är inget ämne som diskuteras öppet så himla ofta. Jag vill inte skämmas över det problem som jag och Viktor lider av. Därför så kommer jag att prata öppet om allt kring detta, den hjälp vi förhoppningsvis får etc.

Men nog om det! Idag är det måndag, men det känns precis som en söndag. Både jag & Viktor har varit lediga. Så himla skönt. Vi har knappt varit inne idag! Det har varit så himla fint väder, otroligt varmt också. JAG ÄLSKAR SOL.

Jag startade min morgon med frukost & därav så knallade jag iväg till min PT Emma Ellström. Där rev vi av ett väldigt tungt och bra pass. Bland annat så körde jag 4rep à 85 kg i marklyft. Jag har maxat 100 kg och har då klarat 1 rep. Så 100 kg lägger jag inte på under träningspasset, utan ibland "leker" jag lite efter passet och försöker maxa lite olika övningar. Mitt mål är att ta 140 kg i marklyft. Så det är bara att fortsätta nöta mark!

Jag körde även bänkpress, 45 kg. Där vill jag absolut bli bättre. Jag har ännu inte provat att maxa bänkpress. Men tror absolut att jag skulle klara 1 rep på i alla fall 55 kg. Men för att det verkligen ska "räknas" som en del av ett träningspass så vill jag i alla fall kunna klara 4 rep. Så lika här, det är bara att nöta på.

Ikväll är det dags för avsnitt 7 av Biggest Loser! Det kommer att bli en sjukt rolig tävling och två i varje lag ska alltså byta lag. Mycket som händer med andra ord! Då jag redan sett avsnittet, så kommer jag att skriva ett tidsinställt inlägg som släpps direkt kl22, om hela programmet. Lite tankar & åsikter! =) Hoppas ni kikar in och läser!

Hoppas ni får en fortsatt fin måndag!

/Rebecca

Likes

Comments

Hej,

i detta inlägg så kommer jag dela med mig av någonting som snurrar i mina tankar dygnet runt. Som aldrig riktigt släpper taget och som hela tiden ligger och maler där i bakhuvudet.

Någonting som fullständigt bryter ner mig psykiskt.. Jag blir inte gravid.

I ungefär 1,5 år nu så har jag & Viktor försökt skaffa barn. Under 1,5 år så har jag varit utan preventivmedel och vi har varje månad försökt med att pricka in ägglossningen. Utan framgång.

Det här får mig att känna mig otillräcklig - som människa, men framförallt som kvinna. Att jag inte kan ge min fantastiska Viktor ett barn, han som en dag förhoppningsvis kommer att bli världens mest fantastiska pappa. Han som förhoppningsvis kommer att ge våra barn den absolut bästa och mest trygga uppväxten man kan få.

Innan jag var med i Biggest Loser så intalade jag mig själv att min övervikt var anledningen till att jag inte blev gravid. När tävlingen avslutades så var min enda tanke att - "nu kommer jag att bli gravid. Nu är jag inte längre farligt överviktigt & jag kommer att bli gravid direkt". Nu har snart ytterligare 4 månader passerat, utan framgång.

Ni kanske funderar på varför vi inte har uppsökt hjälp. Den största anledningen till det är att jag är rädd. Så fruktansvärt rädd över att få höra "du kan inte bli mamma". Men även är det självklart så, att jag inte velat uppsöka hjälp när jag varit så överviktig. Jag har inte velat gå till en läkare och få höra att "du är för tjock, därför blir du inte gravid". Jag mådde tillräckligt dåligt över min vikt & behövde inte höra det från någon mer.

Idag så har jag en mer normal vikt, men det händer fortfarande ingenting. Nu har tankarna om problem dykt upp istället. Är det något fel på mig? Eller är det fel på Viktor? Hur har jag levt tidigare egentligen? Har min övervikt gjort att jag inte kan få barn? Alla dessa tankar bara snurrar runt i skallen på mig..

Alla dess par som lägger ut på Facebook att dem ska få barn - jag blir så glad för deras skull. Men samtidigt så är det som en käftsmäll, som "titta, alla andra i din närhet kan få barn, utom du": Alla mina syskon har barn och likaså Viktors.

Denna del av mitt liv gjorde också att jag gick upp så mycket i vikt. Istället för att kicka igång en viktnedgång så fick/får detta mig att må så dåligt att jag slutade bry mig helt. "Om jag inte kan få barn så spelar det ingen roll hur tjock jag är".

När jag läser igenom inlägget nu så finns det egentligen ingen röd tråd. Men det är lite så det här problemet ser ut. För mig så finns det inte längre någon logisk förklaring till varför jag inte blir gravid. Jag blir bara påmind 1 gång i månaden om att livet inte riktigt jobbar med oss alla gånger.

När vi nu flyttar ner till Skåne så kommer jag omgående att uppsöka hjälp angående detta. Just för att jag känner att vi måste ta tag i detta. Vi kan inte dra ut på det längre.

Som sagt, detta inlägg blev rätt luddigt. Men hoppas det går att läsa trots detta.

/Rebecca


Likes

Comments

Hejsan fina!

Veckans bästa dag är det idag - lördag! Dagen i veckan som jag känner att jag kan koppla av till 100 % och göra precis vad jag känner för. Absolut inga måsten helt enkelt.

Så idag har verkligen varit en kanondag. Vaknade cirka kl 09 av att min älskade Bella låg och snarkade ungefär 1 cm från mitt öra & då tyckte jag att Viktor också förtjänade att bli väckt.

Vi åkte då upp till Högbo och åt kanongod frukostbuffè. Mmm, det var så gott och så länge sen jag åt däruppe. Riktigt lyxmorgon hade vi.

Efter att ha slappat en stund hemma så åkte vi med Bella till hundgården tillsammans Desereè och hennes vovve Lucas. När vi hade varit där en sväng så kom Hanna och hämtade mig & vi åkte till Trebo och sprang en vända. Riktigt jobbigt, men så himla skönt när man är klar.

Jag är verkligen så himla peppad på att bli bättre på att springa & verkligen kunna njuta av det. I nuläget så är jag mest glad om jag överlever rundan, hehe. Men målet är att bli bättre & för att bli bättre, så får man inte ge upp!

Ikväll blir det en riktigt slappkväll med Dessi, är så himla slut efter jobbveckan som varit, samt efter alla aktiviteter idag. Har varit igång precis hela dagen känns det som.

Hoppas att ni har en lika fin lördag som jag har haft idag!

/Rebecca

Min älskade tjej är alltid så himla mysig på morgon!

Lysfrukost!!

En väldigt trött Bella i hundgården.

En av mina bästisar - Hanna!

Likes

Comments

HEEJ! Finns det något nytt & unikt sätt som jag kan presentera mig på så att jag får er alla att bli helt blown away och lovar oss att FÖR ALLTID hänga med på denna härliga blogg??? Förmodligen inte. SÅ jag gör det enkelt:

- Emilia Lindborg
- 22 år.............
- Bor tillsammans med Sharre sen 3år tillbaka i Sandviken, ILY
- Mina bra sidor: Positiv, driven, stort hjärta, rolig, ambitiös, ser livet som jävligt gött oavsett motgångar
- Mina sämre sidor: Ain't got no honey. HEHE nä men jag är väldigt feg, segstartad, pessimistisk ibland, perfektionist i vissa fall, OCH VÄRLDENS STÖRSTA TIDSOPTMIST I ALLA LÄGEN hihi.
- Jag har tränat regelbundet i ca. 1år och har sedan några månader tillbaka släppt "kalorihetsen" och fattat ett tycke för den mat som faktiskt ger oss det kroppen och knoppen behöver för att hålla sig stabil och frisk. Idag ser jag annorlunda på träning: Jag gör det för min skull, och inte för någon annans.
- Meningen med livet enligt mig: Familj, nära & kära OCH dig själv. Hitta det du brinner för och låt ingen/inget stoppa dig.


Jag är ju med och driver denna blogg med en för mig väldigt viktig person: Rebecca! Ingen kan vara stoltare än mig över hennes driv och sjuka framsteg, trots att jag inte är så chockad över att hon skulle lyckas med denna livsförändring. Hon är ju trots allt som mig, vi går in 0-100% och inget därimellan.

Det är också det som är en del i vår resa mot ett hälsosam livsstil. Läran om balans! Ni får hänga med i vår vardag där vi försöker hitta den perfekta balansen i livet!! Ett liv MED god hälsosam mat (vissa dagar) och en glädje gentemot träning UTAN krav och förbud men MED mål. Detta kanske i sin tur kan ge oss ett liv UTAN hets, press och prestationsångest. Hur låter det? Happy clappy perfekt eller hur? Synd bara att det inte är så lätt som det låter. Är ni med tåget, för nu kör vi fan!

Jag och min fina syster som är en utav mina bästa vänner!

Min Sharre!

OCH slutligen: Jag och Rebecca för något år sedan!

HOPPAS NI GILLADE DETTA /Emilia

Likes

Comments