HEJSAN


flytta hemifrån.
Som vi längtat och helt plötsligt gick allt så snabbt. Vi hade i tanken att flytta till sommaren, men så en onsdag för tre veckor sen fick vi komma och kolla på en lägenhet. Den var fin, stort & härligt. Sen en vecka senare var vi sambos, jag och min pojkvän.
Alltså det är ren lycka. Visst känns det konstigt, att flytta ifrån mamma, pappa o mina systrar. Men ändå så bra, fem minuter med bilen så är jag ändå hos dem.

Allting känns så speciellt. Som att livet börjar om eller i alla fall tar det till en ny nivå. Vi har varit tillsammans i fem & ett halvt år och de senaste tre åren har vi i princip bott tillsammans, antingen hos honom eller mig. Men nu är det bara vi. Så underbart.
och det bästa, en tom lägenhet = inredning
Yeey som jag längtat efter detta, att får inreda vårt alldeles egna! :)

Jag hoppas verkligen att vi får vårt internet imorgon, för i sånna fall kommer jag att börja lägga ut flyttvloggarna! Åh alltså jag själv älskar att kolla på flytt- och inredningsvloggar♡

Nu ska jag laga mat åt mig o sambon som är påväg hem från jobbet.
Ha en mysig söndagskväll!KRAM

Likes

Comments

HEJSAN

Jag har haft den här bloggen sen i början på 2015. Nu knappt bloggat på ett år, men tänkte starta upp den igen.
Extra kul nu när det händer väldigt mycket i mitt liv.
Här kommer ni kunna följa min vardag i text, bilder och även videos.


Mina andra sociala medier:
Instagram: rebeccanorrman
Snapchat:
rebeccanorrman
YT:
rebeccanorrmanKRAM

Likes

Comments

Hej från den mest oaktiva bloggen någonsin!
Alltså det här med att skriva, inte riktigt min grej.. Men bilder, det tar jag kanske 1000 om dagen & det är något jag själv tycker är kul att kolla på. Så ett tag framöver blir det bildinlägg, bara bilder:)
puss♡

Likes

Comments

HEJSAN!

Dagen har spenderats hemma hos min pojkväns familj då vi firat hans lillasyster. Ätit gott & spelat massa spel. Och jag har bara försökt njuta av sista lediga dagen, imorgon är det jobb igen.. Vart tog den långa helgen vägen egentligen?..
Nu ska vi i alla fall åka hem till mig och äta grillat😍
Sen ska jag redigera en haul som kommer upp på YTkanalen inom kort:)

Hoppas ni haft en fin måndag🌸

Likes

Comments

Hejsan!

Har varit superdålig på att fota idag, men jag har vloggat. Så att så fort jag har redigerat Ullareds-vloggen länkar jag till den här i bloggen. Har i alla fall haft en superbra dag☺️ Hittade mer än jag tänkt inne på gekås och saker som jag verkligen behövde så är mer än nöjd. Nu sitter vi i bilen på väg hem, är väll hemma typ vid 12 inatt👻
Så himla skönt med två dagar ledigt till!😍
Ska bara ta det lugnt & njuta av det.

Hoppas ni får en underbar helg🌸

Likes

Comments

GODMORGON!

Just nu sitter vi i bilen på väg till Ullared😍
Påskafton idag, men eftersom vi firade påsk igår så passar vi på att dra till bästa gekås en sväng. Haha vi har lite tråkigt i bilen så som vanligt underhållet vi oss med snap🐥

Likes

Comments