Kod för att importera min blogg till Nouw: 2867603827

Likes

Comments

Hejhallå från en iskall lägenhet! Vi är nyss hemkomna från en långhelg i London som har varit såååå bra. Allt har varit så nice och allt har gått jättesmidigt, men mer om resan sen! Just nu försöker vi få upp värmen i lägenheten som är iskall, och som rubriken säger så var det höst här i Örebro när vi åkte och i London, och vinter nu när vi kom hem. Hm, vet inte vad jag tycker om det. Är ju inget stort fan av varken snö eller vinter, förutom jul och nyår då. Hur som helst så är alla element på högsta värme, massa ljus tända, värmeelementet är på, jag har lagat glögg, värmt värmekudden och har på mig onepiece och shepherdstofflorna. Så ni kanske förstår hur kallt det är. 
 
Nu ska jag slösurfa lite innan jag sätter igång lite veckoplanering, har mycket plugg denna vecka och så vill jag ju hinna träna också! Är riktigt taggad! Ooooch så kanske jag ska packa upp väskan hehe (är sämst på att packa upp, kan lätt lämna en väska en vecka och bara plocka det jag behöver ur den..) och se på solsidan såklart!
 
Ciaooooo
 

Likes

Comments

Hallooo!

Kom tillbaka till Örebro igår på dagen och då gjorde jag lite ärenden på stan inför London, som att växla pengar och köpa adapter till laddare. När jag kom hem föreslog Ted en datenight så vi åkte in till stan igen, åt sushi och gick på bio och såg nya James Bond filmen. 3/5 toasts får den, helt okej men inte den bästa jag sett! Idag har jag varit i skolan och sålt sittningsbiljetter med utskottet och sen pluggade jag lite. När jag kom hem ville Ted iväg till gymmet (efter tre års tjatande har han äntligen köpt gymkort på samma gym som mig haha) så vi åkte iväg dit. Jag körde en halvtimme på crossen och sen tränade jag axlar, skönt att vara tillbaka på friskis!
 
Annars ikväll har jag varit på promme, fixat lite plugg och så var jag till posten för att skicka iväg paket och hämta ut min nya bok! Det är Hannah och Amandas nya bok som är en del av en triologi, ska läsa den på planet på torsdag tänkte jag! Håller tummarna för att den är bra, skoj att få den signerad också! :) Intressant inlägg, eller.. Men men nu blir det morötter&dipp framför paradise hotel och sen solsidan, ciaooo!
 
 
 

Likes

Comments