Header

Vet ni hur skönt det är? Att ibland rensa sitt liv. Jag går framåt nu och det känns så himla bra. Jag har börjat att göra mig av med dom/det som tynger ner mig och ge plats åt dom/till det som gör miglycklig istället. Prova det vettja, när ni ändå har chansen.

Också slänger vi in en liten egopix på det också, bara för att idag har varit en så himla bra dag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Okej, om 2 veckor är det höstlov? Fast det känns som att jag börja gymnasiet för typ 4 veckor sedan? Och imon får jag nytt nät och jag har inte ens hunnit sakna att det har tagit slut? JAG HÄNGER INTE MED. Men det är ändå bra, för jag saknar julen och att få ha en anledning att ligga inne och mysa med en fin film.

Igår var jag inne i stan och fikade med världens mysigaste vän på världens mysigaste café. Vi åkte hem efter och åt tacos och hade en myskväll. Bra dagar :)


Likes

Comments

Hej! Jag har inte skrivit något på hela helgen, och så plötsligt var den slut. Sorgligt. Ne, men det har inte hänt så jätte mycket egentligen! Igår träffade jag Kajsa, Jessica, Sofie och Issa och sen idag så var jag på Ullared. Äckligt mycket folk!! Men hittade iallafall några saker. Nu ska jag plugga naturkunskap, prov imorgon. Lycka till Rebecca, tack. 

Hösten år 2014, en bra början alltså. 

Jessica tjuvkika på Zara Larsson också, det var väldigt kul just då hahah <3

 

Likes

Comments

Om jag stod i en sandlåda just nu skulle jag grävt ner mig. Verkligen inte så jag dog, utan bara så jag kunde slippa omvärlden för en liten stund. Ja, så känner jag just nu.

Likes

Comments

Vill inte plugga mer nu. Har tre prov och ett tal nästa vecka! Jag orkar inte. Det är verkligen det ända jag känner just nu, inte taggad, inte glad, inte kär. Bara att jag inte orkar. ÅH. 

Vi hade en föreläsning i 2 timmar i skolan idag. Det var så otroligt bra, jag satt verkligen bara där och mådde dåligt. Oj, haha. Men hur ska jag förklara? Det var en man i 50 års åldern som berätta om sitt före detta liv som knarkare.. önskar att han skulle åka runt till varje årskull till alla skolor i hela Sverige och verkligen påverka alla, så som han idag påverkade mig och resten av Hvitfeldtskas 1or. Inte för att jag själv håller på med skiten, utan för att jag ''känner'' folk som ''håller på'' och som jag verkligen inte vill se att det slutar illa för.. nej nu tänker vi på något annat! Som att det är fredag imorgon? Och som att jag bara har en lektion och slutar 12

Här med presenterar jag mina 2 bästa vänner dom kommande veckorna, kaffekoppen och matteboken. 


Likes

Comments

Sitter och tänker tillbaka på sommaren! Fy vad många fina minnen. Nä hahah, fy vad gammal jag lät nu. Men det var fina minnen, faktiskt. Tänkte ta en paus i pluggandet och lägga ut lite bilder ni nog inte sett här? Har 3 prov och ett svenska tal att plugga på tills nästa vecka. Tagga vettja! 

Ser ni rullarna? Dom var jätte goda. Synd dock att Zmillah (Issas hund) åt upp alla utom den jag åt.

Se så fina vänner jag har. 

Världens bästa Kajsa, verkligen. 


.

Världens bästa trio.

Skulle jag döpa denna bilden skulle den heta, 6 flying fishes. Jag menar se på Lisa hahah.

Likes

Comments

Idag är det kallt, och jag är inte redo. Måste verkligen hitta en vinter jacka snart..

Likes

Comments

Gissa vad jag är? Stressad. Vi har läxa i matte, spanska, engelska, naturkunskap och svenska.. och jo. Det är alla ämnen jag har.. om man tar bort gympa. TJOHO! Fick panik idag, trodde min stora kärlek, mobilladdaren hade dött. Dock var tydligen bara timern i klassrummet av och uttaget på centralen sönder. Och jaaa det är nog det ända happy momentet jag har haft idag?? Fick dock svamp macka när jag kom hem från dansen..vääärt! Nu tänker jag försöka sova.. imon blir det ännu en stressig dag att uppleva. 

Likes

Comments

Nämen heeej, kan de va så att jag gör en comeback för kanske femte gången? JA! Ska jag försöka göra det bättre denna gången? JA. Heja mig! Here we go.

Mvh en Rebecca som börjar kvart över 12, är pigg och glad och som dessutom har blivit beroende av kaffe!

Likes

Comments

Huuuur kan en trampa ramla av från en cykel? Ärligt? Vi som var så duktiga och CYKLADE till donken idag istället för att ta bussen..slutade med att Isabelle försökte bogsera Jessica hem. Det tog 1 timma..men men. Kul hade vi iallafall :)

Föresten, har äntligen köpt boken jag letat efter så länge! Förr eller senare exploderar jag (the fault in our stars). Har stora förhoppningar på den, så hoppas den äger!! Godnatt!

Likes

Comments