Godmorgon, hur mår ni? Hoppas ni mår bra, för jag mår super bra.
Eller ja, asså jag mår illa dygnet runt, kan inte behålla maten eller vätskan som jag får i mig, det är hemskt, jag spyr upp allt, precis ALLT.

Men annars mår jag bra. Hästen mår lika bra han, han är super pigg men det är bara bra. Jag red han i manegen igår och guuud vad fin han var men han har så mycket energi att ge, det är hopplöst han blir aldrig, verkligen ALDRIG trött. Så jag skall longera honom innan jag rider honom och sen gå över bommar(så han inte blir för markbunden för att jag hoppar ju inte så mycket nu för risken är ju rätt stor att han drar och sen att jag ramlar av.. För han blir för hetsig när det är ett hinder eller en bana i ridhuset/paddocken, och jag får "inte" stopp på honom eller asså, jag får ju stopp men jag kan inte alltid kontrollera honom för han tar bettet och bara "hejdå" och så sticker han och hoppar typ 1 meter över hindret så aha, idag kör vi lite bommar så han får lyfta på benen..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, hoppas allt är bra med er? Med mig är det super bra!
Jag var hos barnmorskan idag och tog pisseprov(gravtest) det var två tydliga röda sträck, så sjukt! Fattar DU? En liten liten varelse ligger i min lilla mage?!
😻
Vill ni att jag skall blogga om detta? Om allt som händer och vad mina förväntaningar är osv? Hur det kommer bli och sen hur det går och allt så ni får hänga med under hela resan?
⭐️

Likes

Comments

Hej alla, hur mår ni idag? Hoppas ni mår bra, för det gör jag.. eller ja förutom att jag har halsfluss men det får gå.
Vad har ni gjort för skoj igår då?
Jag gjorde ingenting, åkte till öa och träffade 2 kompisar och sen åkte till donken i Uddevalla
🤷‍♀️, så vi kom hem vid 03.44 isch.. vi var gött trötta men jag har inte lagt mig än..🙈 jag är för pigg för det, både för och nakdelar😅

Vad gör ni ikväll då? Själv händer det absolut ingenting, skall ta det lungt och sen senare ikväll så skall vi kanske på race, bara för att lixom.Igår var ju min storebror och hans tjej hemma hos oss med lila Livia, fasters älskling!
❤️

Likes

Comments

Hej alla underbara, hur är det med er? Med mig är det super, skolan har börjat och allt är perfekt, ny skola och allt.
Har DU börjat skolan eller kanske jobbet än?
Vad har du gjort i sommar? Jag har inte gjort så mycket, jag har flyttat, min häst har flyttat tillbaka till sin gamla ägare och det känns så himla bra, jag var ju nervös över att jag skulle behöva sälja han men hon vill gärna hjälpa till med honom och det kändes så himla bra, så han har flyttat nu. Det var känslosamt men på ett "bra" sätt eller hur skall man säga? Tårarna bara rann ner längst kinden när jag var hemma i hans nya stall. (nya hemmet) och han gick i boxen så kom bara tårarna, jag kollade på honom och då kom bara allt, men det känns så tryckt, detta kunde inte blivit bättre.

Vad gör du ikväll? skall du hitta på något med din familj eller kompisar kanske eller kanske bara vara hemma och mysa? Jag skall iallafall till Orust, jag har fruktansvärt svårt och slita mig där ifrån, jag flyttade ju där ifrån men det är änna jobbgt.. 😉
Trivs ni i skolan/arbetsplatsen?


Men jag skall börja packa och så, skall ju vara på Orust till söndag antagligen så måste ju ha kläder jag kan välja mellan ;), hihi.


PUSS&KRAM

Likes

Comments

Hej, hoppas ni alla mår super bra. Det gör jag iallfall, idag kommer min hästs gamla ägare och hälsar på, jag är så nervös.. hihi men skall ändå bli så otroligt roligt att få träffa henne och hon får se hur Loppe mår och har det och sen få mysa med honom.

Kag flyttar till Uddevalla om 4 dagar, såååå nervös men ändå så roligt. Vad har ni gjort under sommarlovet? Rest, vart med kompisar eller gjirt något annat roligt? Berätta gärna.
Snart börjar skolan, när börjar ni skolan?
🤓

Likes

Comments

Godmorgon, vaknade med ångest.. fast med en bra ångest 💪, min lillebror går ur nian idag? Min bebis går fucking ur nian? Vart tar tiden vägen? Min lillebrorn, min LILLEBROR går ur grundskolan😪, ganska hemskt faktiskt. 🤞

Har ni sommarlov än? Jag fick det förra fredagen! Så skönt!
😍

Likes

Comments

Godmorgon, jag vaknade med VÄRLDENS MENSVÄRK, så jag lever på alvedon just nu för tillfället 😂. Hur mår ni?
Jag har ätit frukost och tagit ett JÄVLIGT BRA BESLUT! Jag skall sluta äta socker, godis, chips, coola.. jag kommer dö men jag kommer gå ner i vikt! Jag skall INTE äta ris, pasta eller potatis eller äta "vita föremål" så som vitt bröd osv. Jag skal göra hemma träningar. Detta är det västra beslutet men samtliga det BÄSTA jag någonsin tagit!
🖕😂

Likes

Comments

Efter MYCKET om och men så har jag sommarlov, jag gick ut med GODKÄNDA betyg, såååå glad😊, har ni sommarlov? Vad skall ni göra i sommar? Något speciellt? 🤞
Själv skall jag bara ta det lungt, vara i stallet och få ordning på min häst som är "halt".

Nuntorp har nu stängts ner helt, inga elever, lärare kvar eller djur, allt är borta tyvärr :(, men Uddevalla har antagit att dom skall öppna en ny linje bara för att Nuntorp skall stänga ner, så skönt är det!
😍

Likes

Comments

Okej, min häst är LIVRÄDD för kossor. Han steppar och hoppar åt sidan och tror det blir bättre🐎, han e knäpp! MEN INATT SÅ ÅKER JAG TILL LONDON, jag är så nervös😅, något ni tycker jag skall kolla?😌 så aha, så spännande detta skall bli, det skall bli supppper varmt!😌, men ha det bäst❤❤

Likes

Comments

Tjo elle, nu är hästarna ute på bete, så härligt!😍, dom va så lyckliga, ett helt godis rike för dom 2😌.
Efter stallet åkte vi hem, tog mig en cigg sen la jag mig och solade sen gick jag o la mig, inte ätit ett piss, och är pisstrött.. man kan ju tro att man är bakfull
😂, ser ut som ett riktigt fyllesvin just nu, Menmen så får det vara idag.
Just nu ligger jag i soffan och lyssnar på musik och skriver med folk, vad skall ni göra ikväll?:), jag slänger in lite bilder!

Likes

Comments