Godmorgon! Anledningen till att det inte kom upp något blogginlägg igår var eftersom att min familj fick ett väldigt tråkigt besked.
Igår skedde en jättetråkig händelse i min familj, min mormors hund blev dödad av en varg. Hon var ute med sin hund på morgonkvisten, mitt i skogen så hon var alltså lös och min mormor vänder sig om för att kolla till hunden som var 1,5 meter bakom. Då ser hon att en varg har hennes hund i munnen.. detta är så jävla hemskt och tråkigt, hon har ju haft denna hund i typ 10 år och hela min familj hade ju ett band till henne. Mest är det ju synd om min mormor, det är ju nästan hela hennes liv :( jag tror att även ni som inte har/ har haft hundar kan förstå bandet en människa har till sin egen hund som dessutom är det enda min mormor behövt tänka på eftersom att hon är pensionerad och det är det enda hon behöver tänka på.

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har ju inte uppdaterat så bra på sistone, tänkte att jag skulle blogga en del från London meen det är ju tanken som räknas ;)
Jag har börjat skolan nu, började igår och jag vet inte vad jag tycker om skolan.. jag vet inte varför jag inte vet vad jag tycker, känner bara att jag kanske vill byta skola. Kan typ inte ens förklara för mig själv varför, det är bara en känsla jag har. Jag ska iallafall höra av mig till några andra skolor och försöka byta då jag försöker lyssna på min magkänsla, jag skulle ju självklart kunna gå kvar men det vet jag inte om jag vill. Vet inte ens vilken skola jag vill byta till eller vilken linje jag vill gå?
Är typ inne i en period där jag har motivationsbrist, igen, jag är inte mentalt redo att börja skolan, behöver några veckor till utav ledighet :))

Likes

Comments

1. Besöka Burlington House Museum
Att gå på museum låter så kulturellt men framför allt tråkigt i dom flestas öron, men det är så underskattat. Jag är inte den typen som hänger på museum eller finner konst intressant överhuvudtaget, meen fan vad coolt det är att gå på museum med fin konst. Blev seriöst helt tagen haha, finns inte så mycket att säga så jag låter bilderna tala för sig själv. Förövrigt var det väldigt tilltalande att dom kom fram med champagne och hade kompetenta guider som "förklarade" konstverken! det brukar säkert vara så på museum meen ändå najs

2. Äta på yo! sushi som är en sushi restaurang alternativt en kedja, är osäker så vill inte yttra mig angående det haha. Iallafall! Dom har ett ascoolt koncept som är att dom har sushi-bitarna på rullband bredvid där du sitter typ, så att du lätt bara kan ta när du vill ha mer. Låter väl inte som något chockerande eller speciellt men utöver det så är deras sushi fruktansvärt god, på den nivån att den nästan är bättre än svenska sushi köket.

Dom har även så att man kan köpa sushi BILLIGT och ta med!

3. Passa på att köpa något från ett luxury märke om du har möjligheten och ekonomin till det förstås! Absolut inte alla som har det. Men om du nu har det, och har planer på att köpa en märkesväska osv. gör det i London! Utbudet är så mycket större, ungefär 10 gånger större och faktist till ett lite billigare pris. Inte till något drastiskt mindre pris men några hundralappar billigare, plus att dom har just nu iallafall ganska bra reor på dom flesta märkesbutiker!

4. Träna på ett av Fitness First gymmen, till största dels för att det är dom enda gymmen i London där man kan köpa nocco. Folk vet inte ens vad nocco är här haha, hittade nocco på ett fitness first gym med hjälp av noccouk på instagram, hade nog dött av abstinens annars. Gick ju två dagar utan, fick feber, stress osv. Inte kul! Gymmet är bra, det jag var på iallafall, det finns ju flera eftersom att det är en kedja. Väldigt fräscht, trevlig personal, nya maskiner och utrymme till övningar med fria vikter!

5. Och sedan såklart, åka London Eye! Fantasisk upplevelse, sjuukt fin vy där uppifrån, en speciell känsla. Det är ett pariserhjul som åker i centrala London så att man har utsikt över city. Så fint! Det är typ obeskrivligt, det är verkligen ett måste under en vistelse i London. Mitt batteri dog tyvärr så jag måste använda google bilder..

Likes

Comments

Hej!
Vi har nu anlänt London, eller det var ju några timmar sedan nu, vi har dock inte hunnit göra så mycket eftersom att vi båda ( jag och mamma) var sjukt trötta när vi kom fram och med pricken över iet så behövde vi gå runt och leta efter en omvandlare för eluttag. Det var hur lätt som helst att hitta en som omvandlar Englands uttag till Sveriges meen inte tvärtom, jag kom ju sedan på den briljanta idén att bara köpa en ny laddare men sen slog ju tanken mig att jag behövde ju även platta håret haha.
Det tog ett tag att hitta, men det gjorde vi tillslut. I en affär där dom sålde målarfärg av alla ställen?

Efter vår lilla trip gick vi och handlade hem lite mat då vi hyr en lägenhet inne i centrala London istället för att bo på ett hotell, blev dock lite häpnad över att dom inte har nocco här? Jag menar, det bör ju finnas i England och speciellt mitt i centrala London.. tog med mig 2 stycken och dom är redan slut :) jag lär väl dock hitta det på något gym eller så, har ju nämligen hört att det ska finnas här och utöver det finns ju noccouk på instagram? Anyways, planerna för imorgon är att vi ska vakna tidigt, shoppa, äta på sushi samba, strösa runt i stan och gymma på Muscleworks tror jag gymmet heter. Det ska bli sjukt kul! Detta är ju en weekend resa, vi stannar tills måndag kväll och jag är liite rädd att vi kommer ha hunnit bli uttråkade tills dess. Vi har ju lite planer på ?göra sevärdigheter?, besöka museum och sånt men det tar väl inte mer än två dagar direkt..

Likes

Comments

Jag tänkte ha ännu en Q&A, men denna gång tänkte jag göra en twist på det hela och göra en youtube video. Som ni vet har jag ju haft planer på att starta en youtube kanal ett tag nu, har till och med bestämt mig för att vlogga i London men jag är inte helt 100% på att det är så optimalt att ha en vlogg som en första video fast samtidigt så har jag ju bloggen så ni känner ju redan mig haha.
Anyways, ställ frågor här så svarar jag på dom i en video någon gång nästa vecka! Det går att vara anonym så fråga på <3

Likes

Comments

Så enkelt och så gott, frysta körsbär med protein pudding i hallonsmak med graviola, lite mjölk och stevia socker, då har du världens godaste smoothie! Jag vet faktist inte vad graviola är för frukt men det är jättegott iallafall haha..

Jag dricker smoothies nästan varje dag, då är det ju ganska lätt att det blir enformigt och att det blir samma variant varje dag så jag brukar spica upp det lite med att ha i konstiga bär från hemköps frysdisk (smygreklam), eller någon proteinshake eller typ en chokladboll.. Det låter lite halvvidrigt att ha i en chokladboll i smoothie's men det är svingott, speciellt kombinerat med blåbär!

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon!
Då var mitt sommarlov slut, typ.
Jag jobbar varje dag fram tills torsdag då jag åker till London och kommer tillbaka på måndag kväll/ natten till tisdag, samma dag som jag börjar skolan.. det låter verkligen svenskt att säga att sommaren har gått så fort men det har den veerkligen gjort! Jag har inte badat en enda gång i sommar och solat ungefär 3 gånger.. det är ju verkligen definitionen på svensk sommar, den globala uppvärmningen kanske inte finns trotsallt lol.

Jag fick något sorts wake up call i fredags och tänkte att jag fan inte gjort något kul på nästan hela sommaren så jag har haft full rulle hela helgen för att känna att jag gjort något produktivt denna sommar förutom att jobba med en skitlön, meen jag måste ju tänka på mitt cv, ska ju faktist skaffa ett riktigt jobb någon gång inom en lång framtid..
Jag ser såklart fram emot att åka till London samtidigt. som det känns trist att jag nästan inte kommer kunna umgås med mina vänner något mer detta lov :(

Likes

Comments