View tracker

Haha gud vilken skön dam jag har som rumskompis här på sjukhuset. Hon är jätte rolig och hon tycker att läkarn här är elaka mot min mamma som inte erbjuder henne frukost, kaffe och säng och så. Min mamma ligger och sover i två fåtöljer här på sjukhuset för hon vill inte lämna mig och jag vill inte bli lämnad här själv för de hände en massa saker en gång som gjort så ingen av oss vill de! :) Men ska vila lite nu. Vi hörs sen, puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 258 readers

Likes

Comments

View tracker

Alltid ska det vara något! Jag är på akuten just nu. Har såna fruktansvärda smärtor i magen. Så ska se vad det kan vara, hoppas det inte är något. Orkar inte med mer sjukhus. Bara jag inte är inlagd så! :( men uppdaterar nog mera sen om jag orkar. Vi hörs sen! Puss.

Detta skrev jag i onsdags... Men glömde publicera det då såg jag nu. Och ja jag blev i lagd. Tramvred typ var det opererades idag. Har mått jätte dåligt innan operationen, inte orkar någonting. Har mått illa haft jätte smärtor och spytt. Inte ens använt min mobil! Men men. Nu efter operationen mår jag redan mycket bättre. Men vi höra sen eller imorgon nog. Puss! :)
  • 261 readers

Likes

Comments

View tracker

Ska gå och lägga mig nu. Ska upp tidigt imorgon för att vara barnvakt. Nico är det jag ska passa. Hoppas på fint väder så vi kan hitta på något kul! :) palla sitta hemma liksom haha :) men vi hörs imorgon igen. Puss hej :)
  • 268 readers

Likes

Comments

Ligger i sängen och lyssnar på musik just nu. Har vart folk här hela dagen. När jag vakna var Jennifer, Emeli och en till här. Sen kom Nani. Satt här sen gick vi ut en stund sen hem igen och så kom Anna hit, och sen även emma och William. Till slut var det bara emma och William kvar. Vi hade jätte kul och jag och William tog massa kort som vanligt! Så jävla söt är han haha! Tänk att William ska bli storebror och emma mamma igen, och dessutom till en liten flicka. Så himla kul! Ser fram emot de så mycket. Den 23 oktober är hon beräknad, så längtar som bara den! Och min storasyster jennifer ska även bli gudmor till lillflickan! :) men här har ni iallafall lite bilder på mig och knäppisen William! :)  • 271 readers

Likes

Comments

Självklart blev det för sent i säng inatt igen... :( jaja skitsamma haha. Ska iallafall sova nu. Men vi hörs imorgon. Puss! :)
  • 273 readers

Likes

Comments

Fatta ångesten och vakna nu. Jag måste börja lägga mig tidigare asså! Mår typ dåligt när jag vaknar såhär sent. Man har ju missat hela dagen typ haha! Men nu ska jag göra pannkakor till frukost/lunch. Sen ska jag faktiskt bara mysa i sängen men filmer och sånt! Inte så fint väder idag, så vad annars ska man göra? Blir väl säkert till att träffa någon vän senare. Men ha de bra så länge. Puss puss! :)
  • 281 readers

Likes

Comments

beställde nyss kläder ifrån h&m. lite shorts, en länning och en kjol. Jätte billigt! Annars ligger jag bara i sängen, duschade förut sen smörjde jag in mig med body lotion sen kröp jag ner under nybäddade lakan! Så skönt.. Men här har ni iallafall bilder på de jag beställde!God natt alla! :)

Likes

Comments

Har vart hemma hela dagen. Vart med jasse och nadja. Vi har bara umgåtts vart ute lite ätit tacos och kolla på tv! :) en kompis slängde sig i min säng för länge länge sen så två brädor under knäcktes, och idag slängde sig Jasmine sig i den också, så en bräda till gick i sönder haha!! Så måste laga den. Men ska kolla klart på ett program nu sen lägga mig i sängen och äta godis och kolla sista avsnittet av paradiset hotel sen kolla på någon film! Här har ni bilder från idag. På mig , Joker och Svea! :)

  • 285 readers

Likes

Comments

Här är del 2 och den sista delen av bilder från gyllene tider!


  • 286 readers

Likes

Comments

Här har ni del 1 med bilder från gyllene tider igår! :)  • 285 readers

Likes

Comments