Postad i: Vardag

För ungefär en månad sedan kom lilla Egon till oss. Jag är inte särskilt van vid katter sedan innan och är inte uppväxt med katt så att vara kattägare är en helt ny era i mitt liv. Jag tycker att det är en stor skillnad på att uppfostra en hundvalp och att uppfostra en kattunge. Man får möta en kattunge på ett helt annat sätt än en hundvalp. Till min stora glädje har det fungerat jättebra mellan Melvin och Egon. Det har känts som det allra viktigaste för mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hej på Er! Sist jag skrev ett inlägg var ifrån Rhodos för nästan två månader sedan. Ibland behöver man backa bandet ganska länge och bara börja om från scratch, så känner jag med bloggandet. Det här hänt så mycket under denna höst, var ska jag börja? Vi har börjat gymma, varit på semester på Rhodos, fått en fyrbent medlem som delar våra 59 kvadrat med oss och nästa vecka åker vi till Warsawa. Om någon sitter på massa bra tips på saker att göra i Warsawa, restaurangtips eller tips på shopping - Hojta till!!

Rebecca

Likes

Comments

Postad i: Shopping

Hej alla därute i världen (eller ja, dom som läser detta), nu har det ekat tomt på bloggandet en längre tid igen. Men på något vis hittar jag alltid tillbaka. Om en vecka drar jag och Elias iväg dit palmerna bor, och jag längtar efter sol, bad och värme! Att få bo på hotell och slippa städa i en veckas tid, slippa laga mat och oroa sig för vardagens vanliga bekymmer. Vi har bokat in oss på all inclusive vilket är första gången för mig så det ska bli spännande att prova! Just nu längtar jag efter att få ligga på playa med en drink i handen och färsk frukt! Som man brukar göra innan man ska resa så gick även jag igenom min garderob och upptäckte att jag nästintill bara har svarta klänningar. Det känns inte så jättesomrigt så jag beställde klänningen, på bilden under 👇, och den satt sååå bra! Nöjd!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

I fredags eftermiddag drog jag och Elias till skärgården direkt efter jobbet. Under lördagen solade vi och på kvällen åkte vi ut på en fisketur. Har aldrig varit mycket för fiske förr men jag börjar tycka det är riktigt roligt. Igår blev vädret sämre så vi åkte hem rätt tidigt, men ändå skönt att få komma hem.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Idag har jag och Elias varit tillsammans i tre år. Tiden flyger iväg och vi har lärt oss massor av varandra. Vi har utvecklats och förändrats tillsammans, det tycker jag är vackert. Elias betyder mycket för mig, han är min allra bästa vän och en fantastisk pojkvän.

Likes

Comments