I fredags eftermiddag drog jag och Elias till skärgården direkt efter jobbet. Under lördagen solade vi och på kvällen åkte vi ut på en fisketur. Har aldrig varit mycket för fiske förr men jag börjar tycka det är riktigt roligt. Igår blev vädret sämre så vi åkte hem rätt tidigt, men ändå skönt att få komma hem.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag fick jag hem mina nya träningskläder! Ett par shorts och ett linne. Det var hur länge sen som helst sist jag köpte träningskläder, så det var dags!

Likes

Comments

Idag har jag och Elias varit tillsammans i tre år. Tiden flyger iväg och vi har lärt oss massor av varandra. Vi har utvecklats och förändrats tillsammans, det tycker jag är vackert. Elias betyder mycket för mig, han är min allra bästa vän och en fantastisk pojkvän.

Likes

Comments

Idag har jag och Elias tagit ett varv i butikerna och checkat rean. Jag fick mig med hem lite underkläder och en gammaldagsrosa topp, och Elias en marinblå regnjacka. Vi fick även med oss lite nya växter till hemmet och så lite lyxfika från Lindahls.

Likes

Comments

Att odla tre våningar upp går alldeles utmärkt. Jag var själv lite skeptisk till om det verkligen skulle gå. Men växterna verkligen frodas. Under tiden jag bodde hemma var jag aldrig intresserad av odling eller trädgårdssysslor i största allmänhet. Men nu när vi bor i stan då har min gröna balkong blivit min oas.

Det växer bra i odlingslådan: paprika, chili, basilika, jordgubbar, sockerärtor, gräslök och dill. Sedan har vi ännu en till chili, tre tomatplantor och en gurkplanta i krukor på balkongen.

Likes

Comments

Det börjar närma sig en månad sedan jag tog min examen men jag har glömt bort att visa vilka fina presenter som jag fick. Bättre sent än aldrig eller hur. Jag fick fina smycken, blommor, champagneskålar och ljusstakar.

Likes

Comments

Det finns inte mycket som slår ett glas vin, frukt, choklad, kex, ost och tända ljus en sommarkväll.

Likes

Comments

Idag har jag tagit en semesterdag så jag har fått lite längre långhelg och det firar jag med en lyxfrukost, avokadosmörgås och kaffe. Jag har haft en bra helg, i fredags var jag och Elias på bio och vi såg nya Transformers. I lördags storstädade vi hela lägenheten (inte jättekul, men väldigt skönt när det var klart) och storhandlade mat (vilket jag tycker är rätt kul). Igår åkte vi ut till mina föräldrar en sväng eller ja rättare sagt typ hela dagen. Vi åkte och handlade lite och sedan grillade vi tillsammans. Det kändes bra att få hänga ett par timmar med Melvin, saknar honom jämt. Idag ska jag träffa Emelie och njuta av att få vara ledig en helt vanlig måndag.

Likes

Comments

Mycket har hänt! Men jag är tillbaka. Jag har under ett halvår varit till och från med bloggandet. Men jag vill ge det en ärlig chans till eftersom det är så kul.

Det är ju inte så himla lockande att läsa en blogg med få uppdateringar. Och jag har inte känt mig tillräckligt inspirerad att skriva eller att jag har haft tiden till det.

Jag har haft mina funderingar på att ge upp bloggandet men jag tycker det skulle också vara himla trist. Jag bloggar inte för att jag vill bli känd eller ha massvis med läsare, jag bloggar för det är ett roligt sätt att komma i kontakt med andra människor och se hur deras liv ser ut. Och kanske i bästa fall kan man knåpa ihop ett inlägg som någon känner igen sig i och få den att må bättre. Det är anledning nog.

Likes

Comments

Igår tog jag examen efter fyra år med studier. Det känns obeskrivligt! Gårdagen var fantastisk och innehöll blandade känslor. Det känns roligt och spännande att få gå vidare i livet men också sorgligt att utbildningen är slut och att man inte kommer att träffa de vänner man skaffat under åren på daglig basis. Dagen började med en gemensam frukost på Scandic innan det var dags för cermoni på skolan. Sedan åkte vi hem och fikade med tårta och jag fick öppna presenter. På kvällen gick vi ut på en restaurang och hade det jättetrevligt! Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira sin examen!

Likes

Comments