​Jag har inga problem med gråmulna, regniga söndagar. Tvärtom. Jag gillar dem. Jag tycker det är rätt skönt att strosa runt inomhus och småpyssla med lite saker, slänga upp fötterna i soffan och ta lite pauser mellan tvättande och städande. Det som är lite trist är väl att det aldrig riktigt blir ljust ute, det är som en sömnig, dunkel bubbla att vandra runt i. Men det går att åtgärda genom att tända upp lite ljus, supermysigt! 

Jag önskar er en mysig och lugn söndag! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Jag älskar Halloween, jag gillar den här blandningen mellan att det är mysigt och småläskigt. Jag är inte mycket för att klä ut mig men om det är i samband med en fest eller liknande så kan det vara roligt! Varje år brukar jag fixa i ordning en pumpa, tycker det ser så mysigt ut när den står på trappan och lyser upp i mörkret. Jag vet att det finns många som inte tycker om Halloween för det inte är en svensk tradition, men ändå så är den ju väldigt populär i Sverige! 

Vad tycker ni om Halloween? Brukar ni göra något speciellt?

Likes

Comments

Livet känns lite smårörigt nu faktiskt. Det känns ungefär som jag har 100 bollar i luften men ingenting blir gjort. Ändå så gör jag massvis.

Mina senaste dagar har kretsat kring skolan, höstpromenader, enkla luncher och för lite sömn. Igår åkte jag hem till Elias och fick se deras chiliskörd - wow!

Likes

Comments

Godmorgon alla fina läsare, hoppas ni mår bra. Här är det en riktig höstmorgon med tjock molndis, så mysigt! Min morgon började klockan halv sju av vägarbetare som tutade och gapade till varandra för att överrösta en bullrig lastbil. Sedan höll dem på i nästan två timmar för att lägga asfalt. Jag fattar inte varför man måste ställa sig och tuta halv sju på morgonen? Jag bor i ett så trafikglest område som man bara kan göra. Så jag blev lite irriterad. Bara för att man själv är uppe och jobba så kan man visa respekt mot de som ännu inte börjat.

Hur som helst så har min helg varit bra. I fredags var jag så otroligt trött, så det blev soffhäng framför Idol. I lördags träffade jag och Elias vänner och var ute o käka. Supertrevligt! Och igår pluggade jag lite och tog de lugnt. Planen idag är att plugga en del, städa och ta en promenad.

Likes

Comments

Inte bra för midjan, men bra för sinnet hahah! Ja, skräpmat gör mig faktiskt glad.

Likes

Comments

Åh herre jösses vad jag är trött idag. Jag gick upp tidigt imorse, innan sex. Sov väl i ungefär 5-6 timmar. Hela min dag blir rubbad, men det var ändå värt att få komma till skolan tidigt och åka hem vid lunch. Just nu sitter jag och väntar på att kaffebryggaren ska signalera att det är varsågoda! Ska hugga in på min fjärde kopp för idag. Kaffe, det är livets dryck det. Plugget gick i alla fall jättebra i skolan trots att jag var så trött. Jag och min magisteruppsatskompis är verkligen på G här nu inför förberedelse av uppsatsen, så det känns spännande och kul.

Har ni haft en bra dag? Vad ska ni hitta på ikväll?

Själv kommer jag nog behöva ett par till koppar för att hålla mig vaken. Har som mål att titta på Idol, haha.

Likes

Comments

Amen fy tusan vad jag har varit trött idag. Kom knappt upp imorse. Tvingade mig upp och svepte två koppar kaffe innan jag kunde börja plugga. Pluggade från nio till halv fem. Så är rätt nöjd med det, ligger i fas vilket är det viktigaste!

Sedan har jag varit ute på en lång promenad. Älskar den friska luften så här på hösten!

Likes

Comments

​För två år sedan hade jag betydligt längre och mörkare hår haha! Jag gick mitt andra år på universitetet, närmare bestämt min tredje termin. O nu går jag min SJUNDE! Vad händer med tiden? På riktigt, tiden bara flyger iväg! Jag kan inte fatta att efter den här terminen, då har jag bara en kvar! Sedan är jag LOGOPED. 

Likes

Comments

Denna varelse betyder så mycket för mig. Nästa år har vi hängt ihop i 10 år, vilket känns nästintill ofattbart för mig. Under hela min tonår har jag haft min pälsbeklädda vän med fyra små tassar vid min sida. En vän som alltid funnits där, medgång som motgång. Någon som behövt mig, jag har behövt honom. Melvin har varit världens bästa vän och fortfarande är. När man är nere räcker det med en kram eller att se honom glad, så blir man själv glad.

Det känns svårt för mig att föreställa mig ett liv utan djur. Djur har en stor plats i mitt hjärta. Och särskilt hundar!

Har ni några djur?

Likes

Comments