Har du massor med kläder men du hatar ungefär alla? Jag har varit där för bara 1 år sedan, jag har alltid haft vissa plagg som jag älskat men hatat resten, en hel full garderob med massor med kläder men använder kanske bara 20% av dom, suck... Jag har sparat plagg för att dom har varit fina men inte tyckt om dom på mig. Well jag tänkte ge er lite tips från mina egna erfarenheter. Detta är min klädställning som jag har oftast det senaste jag köpt på och sen resten i min walk in closet, alla dessa kläder mår jag bra av ALLA. Och det har tagit vääldigt lång tid kan jag säga. Men det började med att jag rensade i 1 år haha 1 år tog det för mig för jag kan inte slänga saker. Här kommer tipsen.

1. Ta ut alla saker från garderoben och testa ALLT

2. Ta bort alla kläder som du inte använder, väskor, skor you name it, ge bort skänk bara få bort det från din garderob.

3. Efter det har du bara plagg du tycker om och då hänger du in dom i garderoben i tex färgordning (blir roligare då).Om du fortfarande inte är helt nöjd kan det va för att du inte har kläder som passar med varann. Jag har mycket baskläder ex. polo tröjor i svart, grått och vitt eller t-shirts en helt vanlig vit funkar och med så enkla plagg kan det verka så tråkigt men då har du en piffig jacka som du slänger på och vips så har du en galen outfit. Jag har inte bara basplagg utan även några piffiga blusar eller bara en tröja med en stark färg funkar så bra.

4. Köp en tröja med färg vilken färg som helst som du tycker om

5. Ha lite olika variationer av jackor ex skinnjacka som kan piffa upp en enkel outfit, eller en enkel kappa eller varför inte en päls?

Material tycker jag är viktigt, det är inte roligt att ha samma material på allt.

6. Olika material ex. skinn, stickat, chiffong

7. Detaljer är ett måste enligt mig, skärp smycken väska det är sånt som kan göra en bas outfit mer rolig.


Det är några tips ifrån mig men kom ihåg att inget behöver heller kosta något och om så kan du hitta dessa saker på en loppis eller varför inte Ullared!

Kom ihåg att inte slänga kläder, det är inte bra för miljön, sälj eller skänk bort dom. Finns det en loppis nära dig skänk till dom eller så finns det speciella containers för kläder som skickas till andra som behöver kläderna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I fredags följde denna lilla söta med oss hem efter semestern, hur söt är inte Lill killen och självklart fick han namnet Älskling❤️

Likes

Comments

Nu är det måndag och jag är hemma efter 2 veckors semester som var så välbehövligt, på vägen hem köpte jag med en liten kanin bebis som ni snart kommer få se bilder på, världens sötaste och goaste kille😍 Idag är jag barnvakt åt min lillasyster och vi hittar på massa skoj som lekt med leksaker osv och jag har även tjatat att jag vill leka med dockor men hon säger en annan gång Becca haha hur söööt. Jag som saknar barndomen så mycket och skulle närsomhelst bara vilja resa tillbaka för en liten stund. Dröm!

Likes

Comments

Jag har som sagt semester som jag skrev i ett tidigare inlägg men väldigt dåligt internet såklart men samtidigt är det ändå skönt att komma bort från allt socialt och bara vara. Jag är på Ullared och fyndar massor men samtidigt tältar jag i spöregnet och det är väääldigt mysigt tro eller ej, på dagarna är det sol och varmt men på nätterna regnar det men jag klagar inte.
Hoppas att ni har det bra!😊

Likes

Comments

Jag är en sådan som är beroende av allt som har med krämer att göra, mitt favorit märke är såklart The Body Shop. Denna kväll ska jag börja med denna doft som luktar sååå gott. 😍

Likes

Comments

Äntligen tar jag snart semester från allt, så härligt ska det bli. Jag har redan börjat packat även fast det är en hel vecka kvar men det är bra att börja i god tid speciellt eftersom jag inte kan bestämma mig för vad jag vill ha på mig haha, jag brukar ta vad ja känner för på just den dagen men att bestämma i förtid känns sådär, som ni ser på bilden så kanske ni får en hint om vart jag ska... inge mindre än ULLARED!! Jag älskar ju Ullared eller "Gekås" som det egentligen heter, I love it dom har allt så planen är att vi ska campa där och samtidigt shoppa loss!!! Men vad som händer efter det vet jag faktiskt inte då det icke är planerat men något skoj blir det.

Likes

Comments

Tjuv starta lite på hösten här med att köpa en päls jacka då jag inte kan vänta några veckor på hösten och höstmodet hihi, väntar även in mer kläder inför hösten åh jag bara längtar så 😁 Jag är ju faktiskt en sommar person men det jag älskar med hösten är ju modet och då gäller det lager på lager vilket I just LOVE😍

Likes

Comments

Denna dag var en riktig hemma dag då dagen bestod av bara regn faktiskt, men trots de så klagar jag inte då dagen var väldigt mysig och behövd, och såklart blev det hämt mat och serie men också städning plocka o ha sig. Längtar bara till att veckan ska börja då jag väntar på paket från bl.a. Wish som borde komma faktiskt när som helst, iiiih

Likes

Comments