View tracker

Idag blev det att baka lussebullar, det roligaste och godaste jag vet, gulligt att min lilla syster gör på sitt egna sätt, ja varför inte det blir ju gott med mycket russin också haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Denna helg blev det att spendera med lillasystern min då vi har bakat lussebullar, trolldeg, dansat tillsammans och lekt i snön ja det är en del av allt vi gjort och suttit still det är nog det enda jag inte har gjort, jag blir som barnet själv när vi leker. Älskar att hon har så långt hår så man kan göra alla möjliga frisyrer, Love it!!

Likes

Comments

View tracker

Julbak stod på schemat denna vecka och det blev tillsammans med mina kära syskonbarn då vi bakade pepparkakor, dock är ja mer förtjust i degen än färdiga resultatet men med lite glögg så är det allt gott med pepparkakor.

Likes

Comments

Mina favoriter i boxen var denna body butter från the body shop med lukten spiced apple och jag äääälskar doften den är så julig LOVE IT, även denna scrub som var korn i vilket gjorde huden så len.

Likes

Comments

Ja, jag har tagit fram julgranen redan men det är så sjukt mysigt och jag älskar verkligen julen så varför inte börja lite tidigare haha. Det blir så mycket mysigare och finare man känner sig välkommen tycker ja.😄

Likes

Comments

Detta var behövligt denna kalla kväll, en chai latte som man blev bjuden på.😌

Likes

Comments

Beställde denna träningsbok av en liten söt pojke som sålde jultidning och kan tänka mig att den är rätt så bra ändå.

Likes

Comments

Äntligen äntligen nästan helt frisk och får komma igång med vardagen igen när jag bott inne i 2 hela veckor... men samtidigt som jag vill komma igång med vardagen så vill jag också ha helg och ledighet haha.

Likes

Comments