Header

Liker at mitt første innlegg her blir midt på natten, men det er meg. Skikkelig natt menneske. Om ca 3 timer skal jeg opp på jobb, men har ingen sjanse til å klare å sovne. Er egentlig grisetrøtt men jeg klarer ikke få den roen i kroppen så jeg klarer å sove. Har lest bok fra klokken 23.00 til 01.00 ca og siden da har jeg ligget her med 1000 tanker i hodet. Dagen på jobb i morgen, eller idag da. Den kommer til å bli hard, men kommer jeg meg igjennom den har jeg to kveldsvakter på rad. Det passer mye bedre til døgnrytmen min, men jeg synes det er utrolig kjedelig å jobbe kveld. Da får jeg jo ikke noe ut av dagen?

Dagen idag har det ikke skjedd stort. Kent var å kjøpte gatekjøkken mat mens jeg dusjet. Mens vi koste oss med drittmaten så vi på serie, og det har vi vel egentlig gjort resten av dagen også. Var en liten tur på Jessheim fordi jeg skulle ta sol, men fikk ikke sol kortet til å funke. Ble så irritert at jeg bare dro igjen. Fylte 200 kr på det, også funket det ikke? fikk bare fjern kort E5 opp på skjermen.

Jeg har bestemt meg for at jeg skal prøve å skrive litt her, publisere litt bilder osv. Om 18 dager reiser vi på ferie til Spania. Gleder meg skikkelig, blir vår første kjæreste tur på de snart 3 årene vi har vært sammen. Det skal nytes. Poenget med det var at da har jeg noe spennende å skrive om. Eller rett og slett bare legge ut masse bilder.

Får vel prøve å sove igjen.

Gammelt bilde

  • 4 lesere

Likes

Comments