Header


Det er veldig merkelig at mitt første innlegg her kommer midt på natten. Å ha en fin døgnrytme er vel noe jeg aldri har vært kjent for.. Skal forsvare meg selv litt her, for jeg har faktisk ligget syk i snart en uke. Er ikke bare bare å sovne når du er så tett i både nese, hals og forsåvidt hele hodet. Nok om det

Jeg laget denne siden på Nouw for sikkert et år siden, men har ikke klart å publisere noe her. Eller det vil si, jeg har publisert et innlegg og etter 2-3 måneder har jeg logget meg inn igjen å sett på det jeg har skrevet å tenkt '' herregud så teit.'' Skrive et innlegg om at du skal prøve å skrive endel framover også er det bare det ene innlegget og ikke noe mer, for så å slette det. Here we go again!

Jeg kan vel starte å skrive litt kort om meg selv, siden jeg ikke kommer på noe annet å skrive om. Er merkelig det der, sitter med 1000 tanker i hodet men når det først kommer til å få skrevet noe kommer det ingenting?
Jeg heter iallefall Rebecca, 21 år gammel fra et lite sted som heter Nes. Bor samme med kjæresten. Jobber på Gardermoen. Hva mer skal man si?

Jeg og kjæresten hadde forresten 3 års dag idag, eller blir vel i går siden klokka er så mye. haha.. Han var hjemme fra jobb i 4 tiden men siden han var så sliten la vi oss så sov litt før vi reiste. Det gjorde ikke meg noe, formen var egentlig helt forferdelig. Når vi endelig kom oss avgårde var klokka blitt nærmere 7-8 tror jeg? Vi reiste til fridays på Jessheim å spiste, det var kjempe godt. Hadde ligget å tenkt på maten fra fridays hele natta. Så fort vi kom hjem slang vi oss ned på sofaen å la oss for å se på serie. Og det var vel egentlig det.


<3

Nå skal jeg prøve å få meg litt søvn, bare noen timer! Kanskje jeg kan klare å fikse døgnrytmen min litt.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments